Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Nie, tutaj nie ma nikogo z Cypru! Cassandra - napisz po prostu cos wiecej o sobie i o tym jak Ci sie zyje w tak egzotycznym miejscu! Ta moja praca mnie dobija, ale zaczynam widziec swiatelko w tunelu! :)

Gość do czy jest
moj skurwysyn pan maz , jest na Cyprze i sie szlaja z ku.......

A ja jestem sobie z Norwegii juz kiedys tu zagladalam ale nie znalazlam zadnej sasiadki Poza tym pozdrawiam z lubuskeigo, trzeba bylo zrobic zjazd na swieta,sniegu mamy sporo wiec z Francja sie podziele

czesc dziewczyny.. BlingBling - witaj na topiku... skoro nie masz sasiadow to klikaj z nami.. Margot - zycze mocnych swiatelek w tunelu.. W TV slyszalem, ze kawal Francji zasypalo sniegiem.. do Ciebie chyba nie dotarlo? Cassandra - witaj.. ale Ci fajnie... strasznie podoba mi sie N. Zelandia.. Kiedys znalazlem stronke jakiegos Polaka, ktory mieszka tam od kilku lat, zamiescil duzo zdjec i mnostwo ciekawych informacji o NZ. A Ty gdzie mieszkasz? w stolicy? Z Cypru aktualnie nie ma nikogo, ale czasem ktos kliknie.. Pappatki dla wszystkich..

:) BlingBling - pamietam Cie :) Fajnie, ze udalo Ci sie zjechac do kraju na swieta... Mi w tym roku nie wyszlo :( Kokus, ma racje, skoro brakuje Ci sasiadow, to zawsze mozesz poklikac z nami! :) :) kokus - u mnie sniegu ani grama :( A przydaloby sie, zeby i tutaj troche posypalo :)

Margot- cóż, jestem młoda i zakochana w Nowej Zelandii ;] Świetnie mi się tam żyje, cóż tu dużo gadać :P

:) Cassandra - no to opowiadaj! Chetnie poslucham, a raczej pocztam! :D

Bardzo milo poczytac ze ktos pamieta. Dziekuje za mile przywitanie, kiedys nawet nadrobilam spora ilosc stronek ale teraz juz nie mam takiego zapalu Duzo ludzi sie tu przewinelo, kto tu prowadzi statystyke/ Kiedys pamietam byla taka tabelka moze na koniec roku powinno sie ja uaktualnic?

:) BlingBling - oj bardzo duzo ludzi sie przewinelo, ale stalych bywalcow nie ma tak duzo... zreszta ostatnimi czasy topik troche stoi w miejscu... wszyscy sa zabiegani, jak to w zyciu! Ja mam teraz troche wolnego... no moze nie zupelnie wolnego, bo musze sie uczyc i pisac prace zaliczeniowe, ale fakt, ze siedze przy kompie, zacheca mnie do zagladania na forum i napisania kilku slow! ;)

:) Cassandra - no coz, nie bede Cie cignac za jezyk... albo za palce :P

Zmienilam stopke ;) Do Danii nie jade... irladzkiej jeszcze nie wymyslilam, niech bedzie w moim kochanym jezyku ;) mojego ulubionego Antoine\'a :)

To Ci podpowiem... napisz jak trafilas w tak egzotyczne miejsce, co tam porabiasz, jak Ci sie zyje, co Ci sie podoba... itd. itp ;)

Wyjechałam z rodzicami, a oni potem wrócili do Polski (tęsknota chyba.. ;p) Lubię wszystko.. Bo wszystko jest tam pięknie. Szczególnie Uniwersyty Wiktorii :] Pracuje w księgarni/bibliotece.. I mieszkam w ślicznym mieszkanku :)

Wyjechałam z rodzicami, a oni potem wrócili do Polski (tęsknota chyba.. ;p) Lubię wszystko.. Bo wszystko jest tam pięknie. Szczególnie Uniwersyty Wiktorii :] Pracuje w księgarni/bibliotece.. I mieszkam w ślicznym mieszkanku :)

Witam po swiatach:)) ja osobiscie mam problem z poruszaniem sie (OBZARSTWO)...A W LODOWCE JESZCZE TYLE PYSZNYCH RZECZY:) Pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo serdecznie:)) Czesc Cassandra :) mialam bym male pytanko do Ciebie ..czy moge wyslac mail na Twoj adresik??

:) Cassandra - no w koncu wyszlo cos z tego mojego wyciagania ;) To fajnie, ze mieszkasz w miejscu, w ktorym wszystko Ci sie podoba! tez bym tak chcialam... Lubie Prowansje, ale marza mi sie jakies zimne rejony: Alaska, polnocna Skandynawia, Rosja, Grenlandia i Islandia. Jak mowie o tym moim tutejszym wiecznie spragnionym slonca znajomym, to lapia sie za glowe ;) Poki co, za dwa tygodnie ruszam na 5 miesiecy na zielona wypse w rejon Connemara! Jak dlugo jestes juz w Nowej Zelandii? :) Ewulek - grunt to swiateczne obzarstwo! Skad ja to znam :D

Margot i dietka od pocztku bedzie zaczynana:) jak sobie dalam na luz w swieto dziekczynienia to az do Wigilii a teraz wymowka ze tyle przeciez super rzeczy do jedzonka ze az strach jakby sie to mialo zmarnowac...no i jeszcze pare dni bo przeciez dieta sie nie oplaca bo zaraz Nowy Rok:)) hieheihei czytalam ze wyjezdzasz na 5 miesiecy...sama??????????????????? Pozdrowionka dla wszystkich:))

Cassandra wyslalam maila:) a teraz ide udawac ze jem zdrowe jedzonko na obiad:))))

:) Ewulek - mi tez troche przybylo od lata :o I zaczyna byc krytycznie! 😠 Ze tez zawsze musze zima tyc... grrr... Powodzenia w odchudzaniu! Zycz m tego samego! A wyjezdzac, wyjezdzam na 5 miesiecy (moze nawet i dluzej) i jade sama... Ale S. przyjedzie juz do mnie w marcu na 3 tygodnie a potem ja pewnie zladuje we Francji na kilka dni... i potem znowu bedziemy sie odwiedzac - da sie przezyc ;) :) Cassandra - 8 lat, to juz naprawde sporo!

A najgorsze, ze w tej Irlandii czeka mnie bezdomnosc :o Uniwersytet nie zapewnia zadnego lokum dla studentow zagranicznych 😠 Co prawda na pierwsza noc przygarnia mnie kumpela, ale ona mieszka dosyc daleko, wiec musze sie spieszyc, zeby na miejscu cos sobie szybko wynajac!

Cassandra wyslalam maia na adres , ktory masz podany w stopce i wlasnie mi wrocil.....moze masz jakis inny??

Cassandra wyslalam maia na adres , ktory masz podany w stopce i wlasnie mi wrocil.....moze masz jakis inny?? a moze masz GG lub skype??

Margot ja Ci bardzo wspolczuje..i podziwiam...ja tz kilka razy w zyciu bylam w takiej sytuacji ze wyjezdzam i musze sie martwic o wszystko....nie lubie tego uczucia bardzo.....a teraz moj maz od jakiegos czasu namawia mnie na przeprowadzke w calkiem nowe miejsce.......

Widocznie mi go skasowali, bo go nie używałam. Możesz napisać też na pancy@o2.pl GG, Skypea, ani nic takiego nie mam, bo nie mam czasu na takie coś (chociaż w pracy potajemnie zaglądam na forum :>)