Gość strange girl Napisano Sierpień 13, 2014 Szczególnie z tą muzyką pełen eklektyzm. I mam ubaw z tych sporów, co jest mniej lub bardziej gotyckie. Jak ktoś ma choć połowę mózgu, to sam uzna, że nie warto czemuś/komuś tak do końca się przyporządkowywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2014 teraz każdy zespół prawie robi własną mieszankę więc nie ma sensu nawet próbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 Gotki są nienormalne, wykolejone, zakompleksione i narcystyczne. Spotykałem się z taką i już nigdy więcej, bo nie do życia. Niby to ładniutkie, ale pod kopułą narąbane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 znowu Ty? Już ostatnio wszystkich obraziłeś, przeprosiłeś i od nowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 Ja obraziłem, przeprosiłem i od nowa? WTF? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 jakiś czas temu był tu ktoś kto pisał identyczne teksty, najwyżej jest was dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 w każdym razie nie powinieneś generalizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2014 Na pewno próżność te drogie ciuchy z pewnych sklepów ..ok :P A tak na marginesie, to jak ktoś zna jakąś tańszy(tylko polski) sklep internetowy z podobnymi ciuchami jak rockmetalshop to niech poda. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strange girl Napisano Sierpień 14, 2014 Jakby nie udało się dorwać czegoś w Internetach, to zawsze można sobie poszukać w lumpeksach. Czasem widuję tam gorsety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strange girl Napisano Sierpień 14, 2014 No i pewnie na Allegro coś się czasem trafi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2014 up! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikernes 2 Napisano Sierpień 15, 2014 gość http://www.restyle.pl/ http://papercats.pl/ http://www.gothicdollshop.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2014 i w górę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2014 dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 upupup jest tam kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość black_shadow Napisano Sierpień 17, 2014 Ja jestem : ) Tzn nie jestem typową gotką, ale ubieram się w stylu metal / goth. Słucham metalu, jeśli ktoś chce możecie napisać, trochę mi się nudzi. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 Co sądzę o gotkach? Powiem tak. Termin brudasy został ukuty przez skinheadów na punków, a jako że gotyk ma swoje korzenie w Punku, gotki to zwykłe brudaski i tyle w temacie.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strange girl Napisano Sierpień 18, 2014 Sama nie jestem gotką, ale nie cierpię generalizowania, wrzucania wszystkich przedstawicieli danej grupy, w tym przypadku subkultury, do jednego wora. Ludzie są różni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 żebyś ty tak dbał o siebie jak ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 upałke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 i w górę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 no hej, kto zarzuci jakimś tematem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 vikernes znam te adresy :P Tak już mam, że nie lubię zamawiać z allegro :P za szmateksami nie przepadam :P ogólnie w Pl sklepach online trudno dostać coś ciekawego, a jak już to są wykupywane moje rozmiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 to dziwne, bo akurat restyle wyrobiło sobie markę i ubrania od nich sprzedają renomowane zagraniczne sklepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 z restyle jest Ok, tylko nie mają czasem wszystkich rozmiarówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 Gotyckie dziewczyny modlą się do szatana i piją krew niemowląt, które wcześniej złożyły szatanowi w ofierze, a w dodatku lubią się także kąpać we krwi młodych dziewcząt, gdyż myślą, iż w ten sposób zachowają wieczną młodość, jak to czyniła ich idolka Elżbieta Bathory. Krótko mówiąc, są to psychopatki, które powinny być trzymane w zakładach dla obłąkanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 Po pierwsze - popracuj nad gramatyką Po drugie - zdecyduj się czy chcesz pisać polską czy anglojęzyczną wersję czyjegoś imienia (albo Elżbieta Batory albo Elizabeth Bathory) Po trzecie - poczytaj o tej kobiecie, ona ani się w krwi nie kąpała ani jej nie piła Po czwarte - kiepska prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 Elżbieta Batory nie piła krwi, ale się w niej kąpała, a gotyckie dziewczyny na serio są wyznawczyniami szatana, a na coś takiego nie może być przyzwolenia społecznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach