Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Elu Twoj syn jest po prostu bardzo poprawny politycznie! Zobaczysz wyrośnie na KOGOŚ! :) :) :) Julia, moja tesciowa urodzila sie w Poznaniu i wielu rzeczy nie rozumiem... zreszta to zły przyklad bo ja jej w ogole nie rozumiem ;) natomiast ja mam pare okreslen ktore wynioslam z domu a z ktorych patryk sie strasznie smieje np. przycisz ogien - pfrzykrec gaz na kuchence, woda sie wałuje- wrze znaczy, czy denko- czyli deska do krojenia...itp.... zupełnie nie rozumiem jegfo tlumaczenia ze nie tylko on ale nikt nie posluguje sie takimi zwrotami... ;) carla jestem pod wrazeniem umiejetnosci Dustiego... zreszta Natalka TPM tez wprawila mnie w zdumienie... niewiarygodnie szybko rozwijaja sie w tym okresie maluszki... człowiek niemal codziennie dostrzega zmiany... Gumi- a jak Twoje nastroje? troche lepiej? całuje Was mocno dziewczyny i do kawki zapraszam, bo jestem nieprzytomna.... mała chora i noc do dupy... :(

Hallo ... ja tu tylko firlejkiem wymieszam ta kawke heheheh nabiore i ponalewam ta lyzka wazowa vel nabierka heheh ;) HAllo Mamulki ;) stawiam kawke .. my po porcji Teletusisiow hehe mlodemu chyba sie bardzo spodobaly bo zegarek w dupce ... dziekujemy za wszystkie 😘i i ❤️ wczoraj pierwszy raz nasze malenstwo turlalo sie w sniegu i ulepilismy balwana ..choc po sniegu nie ma dzisiaj sladu hehehe to zdjecia sa dowodem .. ;) Maly wczoraj tez dal popis z zasypianiem walczyalam z nmi od 8 do 22 heh tez wstal rano wesolutki jak przegapie jego ziewniecie nr 3 to tak niestety bywa ;) dzisiaj mlody idzie na sluzbe do buni wiec mam chwile na spokojne posprzatnie heheh ;) i moze wreszcie jakas relaksujaca kapiel w spokoju bez stresika ... Dalka przyjemnosci .... :) Gumi opowiadaj ;) TPM... gradulacje dla zdolniachy ;) a i mam kilka namiarow na Teletubisie hehe ;) Isia ... przyjemnosci w pracy i popracy slow kilka prosze bardzo prosze nawet o tym ze Ci nogi do dupki przyrosly albo cos w tym stylu 😘 ❤️ Mamo Natalki :) Iwka :D Pscolko ❤️ Julcia ja mam kilka namiarow .. jesli tylko chcesz to daj mi znac ;) Gruby Misiu jak tam maludy ??? Dustin jak widzi ze za dlugo siedze przy kompie przychodzi zamyka klawiat... i ciagnie mnie za reke wiec .. juz musze isc ;) do pozniej 🖐️ 😘

no Gumi w piatek udalao nam sie nowa stronke ;) 1000 na 3 lata staje sie bardziej realne hehe ;) Mamo NAtalki ... ;) 😘 no wlasnie do do relacji z tatulkiem .. P. nie ma calymi dniami w domu .. i jak tylko wklada klucz w drzwi [pracuje 11 do 15 ] [pozniej od 17 do 22] to maly leci i krzyczy tata [zreszta slyszalam udowodniono zreszta ze to najlatwiejsze slowo do wymawiania ;) ] i leci leci .. P. sie pojawia a maly zawraca ... ;) podchodzi do niego jesli tylko chce i daje mu buzi niestety kiedy tata tego chce nie dziejej sie tak .. jest odpychnie i pisk .. nie raz wrzask .. :D : D: D:D nie ma az takiej wielkiej alergii na tatulka jak opisujesz u Natalki ale nie jest dla niego tak czuly jak dla mnie ... i dla swojego dziadka taty Patryka za nim to by sie posiusial .. za babunia podobnie jak za tata ... tylko tyle moge teraz opisac ... maly sie mni e czepia heheheheh skonczyly mu sie wlasnie ...PALUSZKI ;) do pozniej i kawa po 2 dla Ciebie 😘 🖐️

Carlaa milo Cię czytać...co do dowodow na łatwość w wypowiedzi słowa tata-to ja ten dowód obalam młody nie mówi tego słowa... buźka...

Witam:) U nas relacje z tatusiem rewelacyjne jak juz pisałam wcześniej mały bez taty nie może żyć;) i oczywiście bez wygłupów;) Uciekam bo musze się szykować do pracy a mój mężuś ma dziś urodzinki....no ale cóż jak trzeba iść do pracy to trzeba:(:( pozdrawiam

kasiu😘 ja też mojej teściowej nie rozumiem, ale taka już chyba ich uroda:P mówisz- masz- heheh właśnie moja do mnie dzwoniła:P carluś❤️ DAJĘ ZNAĆ:D a propos relacji jaśminy z tatą- oni się uwielbiają... moje dziecko mówi w sumie tylko \"dat\"- czyli tata, mama- jak jej wyjdzie. tata ją kąpie, tata jej daje bananka, tata czyta książeczki, kładzie spać...

Udało nam się wyskoczyć na wakacje i od 2.02 do 17.02 jesteśmy w Hurghadzie. Po powrocie zdam relację i pokażę fotki, na razie tylko słówko 0 jest bosko :) Aaaaa i dzięki za kciuki na egzaminie, pomogły, zdało 20 procent w tym moja skoromna osoba :) buziaki słoneczne

Iwka- najlepsze zyczenia dla meza! Musimy o nich dbac, bo cobysmy bez nich zrobily ;) no ładnie- nesia dupsko grzeje, a u nas zimno, brzydko i choroby.. bleeeah... na szczescie moja mama jutro z paczkami przyjezdza :) mniaaaam.... Nesiu- słonko- odpoczywaj ile tylko sie da! no i gratulacje zdolniacho! :) a malzonek moj we wtorek juz ktorys raz w tym roku (chlip chlip, a mamy dopiero luty) do nowego sacza jedzie... tak to jest jak sie centrale firmy ma daleko... buuu wydaje mi sie, ze kiedys pisalyscie o relacjach dzieci z dziadkami. Otoz moje dziecko jak tylko przestepuje prog domu tesciow, to zaczyna machac nam na pozegnanie. Najchetniej sama wypchnelaby nas za drzwi. Owinela ich sobie absolutnie wokol palca i robi z nimi co tylko chce. Tesc jest po dwoch operacjach i nie moze chodzic, ale jak mala tylko zaskrzeczy to bierze ja na rece i z nia chodzi (nawet po zjezdzalni na placu zabaw pod prąd). Potem oczywiscie umiera i odchorowywuje to przez kolejne dwa dni, ale nie mozna mu przetlumaczyc by tego nie robil :( tesciowa jest na kazde skinienie... czasem to mi nawet wstyd za moje dziecko, bo ona potrafi ja bic. Przy nas nigdy sie tak nie zachowuje, ale tesciowa jej na to pozwala i sie cieszy. Takze jak same rozumiecie, my jej troche przeszkadzamy w tej samowolce, wiec jak tylko wchodzimy do tesciow to nasze cudowne dziecko macha nam papa. A cieszy sie i piszczy z radosci na widok tesciow...ehh...zazdrosc to delikatne slowo w tym przypadku... faktem jest jednak ze po powrocie do domu musze znow uczyc ja czego wolno a czego nie, czasem dosc dotkliwie dla niej... no normalnie diablątko w nią wstępuje.... eeeh... julia- wyslalam ok 60 e-maili :) a jak Twoje postepy?

hello:D ja tak rzadko zaglądam, bo czasu mam malutko:o Raz po raz zajrzę dla odprężenie co u Was się dzieje. Z tego co wszystkie piszecie, to moja Marlena robi te same rzeczy. Wszędzie Jej pełno:o z dnia na dzień robi się coraz bardziej dzika:o a ja już miałam nadzieję na spokojne dziecko:p jedno lata, drugie lata... Elu myślę, że nie masz czym się niepokoić. Te odruchy są normalne, ale przecież zawsze mozesz spytać pediatrę dla świętego spokoju;) Carla, tak tak nasze już 1,5 roczku mają, zleciało 😘 Mamo Natalki,ja też Tobie nie pomogę w kwestii tatusia:( może za mało kontaktu ma Natalka z tatą? Grubi misiu jak tam się czujesz? gratuluję syniusia w brzuszku🌼 Julia😘 wszystkim niewymienionym 😘 rzeczywiście mało piszemy:( może jak się razem postaramy;) 🖐️

Gość TPM
Cześć ! Dziś mamy dobry dzień - mąż dostał kasę za zlecenie i kolejne zlecenie.małą spała w dzień 3 godziny i ma super humorek.Kurcze,muszę spadać.

Gość TPM
Musiałam przerwać,bo moi po spacerze dobijali się do drzwi,a nie mieli klucza.Wczoraj mój maż wpadł na pomysł,żeby odnotować słowa,które często wypowiada mała,bo niedługo skończy półtora roku i kedyś nie będziemy tego pamiętać.Nie jest to jeszcze skończony zapis,bo na bieżąco coś nam się przypomina,ale jest tego sporo.A sa to tylko słowa,które mówi,bo rozumi o wiele więcej.Jestem dumna z jej mowy,bo ,niestety, nockami ani samodzielnym zasypianiem pochwalić się nie mogę.A oto fragment słowniczka Natalki: Natalka mówi coraz więcej słów: Am – jeść, pić, usta Aaa - spać Apa - przemieszczanie się w górę na krzesło sofę, wsadzanie do wózka Ał ał – piesek Apa rzucać piłką A Kuku – a kuku A co to A kto to Alo alo - telefon dzwonić Ba – Bartosz Babo - brawo Brum auto jechać Bam- spadać upadać oderwać się zmienić polożenie upaść Baba- Żaba, baba Be - owca Blo – blok rysunkowy Ble plama coś brudnego, śnieg na butach, brudne ręce Bzzyy - pszczoła Cacy - cacy Cze – cześć Dam – daj albo ja daję Dom - dom Dziiii – dzidziuś, dziecko Grry - odkurzacz Lala- lalka, jaja Lolo-jojo Mama-mama Mi - miś Nana – dana, niania Nie - nie Oć - chodź Oko – oko Ola - Ola Ooo – gorące, wiatr Opa, opla- skakać hustać Pam pan pani pan Jezus Ptak - paa Tata - tata To – cyc, dać mleka z cyca Miał kotek Mu - krowa Kła kła - kaczka Koko kura Kaka karta i kawa Kam – Kamil Nma nie ma Oe – o rety! Papa – papa spacer rpożegnaie, chować coś odstawić ,azamknąc Plum – ryba, pływać Tam – tam Tom - są Tota - ciocia

Gość TPM
Miało być: ROZUMIE.

TPM .... PADLAM NA KLAWE no niesamowite ...swietny pomysl ale najwspanialsza jest ilosc tych slow ... :) 😘 dla NATI 😘 niesamowite no !!!!!

IWka wszystkiego naj dla mezusia ... tak tak Mama Natalki ma racje trzeba o nich dbac ... 😘 usciskaj go od nas :D :D :D :D :D 🌻 Mamo Natalki ... hehe jak czytam o pobycie u dziadkow .. hehehhe to czytam siebie ;) 😘 maly niedawno od nich wrocil ... ;) Puzus 🌻 😘 obiecalas obiecalas ... i zdjecia i pojawianie sie ;) Julcia wyslalam Ci ;) Nesiu kochanie odpoczywaj ile sie da nalezy CI SIE !!!!! heheheh usciskaj chlopakow !!!! 😘 Isiu ... jak bylo dzisiaj ??? 🌻 ok mlody mnie wola ... troszku sie stesknilam za tym malym szkarbem heheh ;) 🖐️ do pozniej 🖐️

Sprzedałam dużo butów, utarg dobry. Ale nogi wchodzą wiadomo gdzie.. I dopada mnie chyba migrena.. wykorkuję!

o jak pieknie natworzone-aż miło znikać:P Mamo N., jeśli chodzi o tatusia, to nasz jest wyczekiwany, dzwonimy do niego kilka razy dziennie, kiedy czekamy na schodach aż wejdzie na górę sa ogromne emocje-a kiedy staje w drzwiach, mały zmyka, nie daje się dotknąć, przytulić. Po kilku chwilach to mija i baraszkują jak najlepsi kumple, ale te powitania sa dla mnie zagadką. Nie wiem natomiast nic na temat zachowania Natalki, pierwsze słysze o czymś takim-jedyne, co rzuciło mi się w oczy z Twego opisu, to że Patryk krzyczy na nią, gdy ona go odrzuca-przyznasz, że to żadna metoda zmuszenia kogoś do cieplejszych uczuć. Myślę, ze nic innego jak czas, dużo cierpliwosci i zaangażowania ze strony taty tu moze pomóc-przecież ona nie może odrzucać go z powodu jakichś jego cech charakteru, to jest jej ojciec, osoba znacząca w jej życiu, tyle że może za mało czasu spędzają ze sobą. Wiele bym napisala, ale czuję się beznadziejnie, mdli mnie nawet o 3 w nocy:( Za tydzien usg, ale napiszcie mi proszę czy na początku 6. tygodni od poczęcia juz cos tam zobaczę? Serce czy cus? Julia❤️ kwerlejka....buahahahaha kopystką to się koniom kopyta czyści:P Zmyakm, zeby mnie Truteń przy kompie nie przyłapał;) TPM, słownik małej imponujący:) Buzka

aa no i Isiu..taka piosenka była ...\"pani w obuwniczym miala taki ruch, że aż się jej buty rozeszły\";) Gratulejszyn nowej pracy, nogi z dupki wyciągaj i dasz radę!

Pszczólko-no ja bylam w 6 tym tyg ciąży na usg-serca nie iwdziałam,tyle że zarodek był żywy tak napisano i ozdjęciowano mego synka.. Gumi-zalegasz z opisem co u twych pociech...? Dalka..pojawiasz sie i szybciutko znikasz,a poł serwety miałas czas wyhaftować..hm?? Puza jak miło cie kochana widzieć i czytać-to ja z AA pije za zdrowie twe... jeszcze dziś tu zajrze bo fajnie Was czytać Mamo Natalki-twoja córa jest cudowna...no i Zuza pa

Patryk krzyczy jak go bije, a nie jak odrzuca- zle sie wyrazilam. poza tym mnie wyprzedzilas z tymi butami co sie rozeszły :) normalnie mi to z ust wyjelas :) TPM- to wprost niewiarygodne ze Natalka tyle juz mowi! Zazdroszcze! Naprawde :) Puza- pisz wieeeecej!! :) moze z tym kontaktem jest cos na rzeczy... tzn nie ma go malo, ale praktycznie wcale sam na sam....

Eluś ja tą serwetkę dziergam wieczorkami jak dzieciaki śpią. no i ostatnio nie chce mi się siedzieć przy kompie, gg włączone, ale kompa okupuje mój M. Teraz mi się przypomnialo jak TPM liste wypisała słów, że jak Ulce chce się pić i nie ma w okolicy butelki którą by mi pokazała, to wkłada palec do ust i to znaczy że chce pić :D. Będę musiała też chyba listę sporządić słów ;). Choć czasem to by było trudne, bo jak ona wene załapie to coś w hebrajskim, czy jakim innym nawija bitą godzinę ;). Wczoraj w sobie znanym języku opierdzieliła teścia, chyba krzywo regipsy kładł :D. Ze szczeniakiem też sobie daje radę, przechodząc koło niego pacnie go wa razy :D, a Dawid rzeszczy, piszczy jak go szczeniak za nogawkę chwyci :). Mykam bo nie wiem czy mi netu nie odłączą ;)

witajcie pracowitą mam sobotę,już posprzatane,zaraz gotowanko a iweczorem goście Carlaa poleciła mi program na tvp 2 o mowie brzdąców-podobno w 18 mies ma nastąpić eksplozja jezykowa u dzieci, u Natki od TPM to sie zgadza ale .. u nas to pewnie trochę inaczej będzie ..moze zaj ies 3 mies mowa ruszy... A co wy porabiacie Dalka - ❤️

Matko, jak ten net muli..pół godziny czekam na strone😡 Mamo N., ja tam jestem zdania, żeby w ogóle nie krzyczeć-przemoc rodzi przemoc i oddawanie dziecku pięknym za nadobne (czyli krzykami za bicie) uczy prostej logiki rewanżu. Z Tobiaszem sprawdziło sie spokojne tłumaczenie, że mamę boli, kiedy on bije, od razu przestawał. Inna sprawa, ze teraz jest mi coraz bardziej przed nim głupio, bo cos mi ostatnio ręka za lekko leci, i jak mam mu tłumaczyć, że nie wolno bić, jak sama go biję:O W ogóle mozna potraktować moje powyższe słowa za hipokryzję, bo to ja jestem matką krzyczącą, a ostatnio tez bijącą...Głupio mi jak cholera i tyle przynajmniej robię, ze przepraszam małego za każdym razem-ale na ile mu starczy miłosci do mnie, by te przeprosiny traktowac serio, a nie jako gołosłowie... TPM, jak pisałaś o swojej małej pedantce, od razu stanął mi przed oczami Tobis na spacerze, schylający się co krok w celu otrzepania butów ze śniegu..No co za numer, myślałam, ze się przewróce, jak na niego patrzyłam...na szczęście innych zapędów w tym kierunku nie ma-podobno z dwojga złego lepszy jest brudas niż czyścioszek, który kilka razy dziennie każe się przebierac, kilkanaście razy myć i wycierać...zgłupieć mozna:) Elu, dzięki za info o usg, ja będę na samiutkim początku 6 tygodnia, troche się gryzę, ze to za wcześnie, zeby chociaż to serducho usłyszeć..Piszcie laski jak coś wiecie, pocieszcie mnie, bo tą ciążę chyba najgorzej ze wszytskich znoszę:( JUlia, Misiu, Carlaa❤️ 👄 🌻:D Do potem

Rozwój twojego dziecka pszczółko- Do szóstego tygodnia zamyka się cewa nerwowa biegnące wzdłuż grzbietu zarodka. Dodatkowo nastąpił znaczny rozwój mózgu dziecka, który powiększa swoje rozmiary aby wypełnić powiększającą sie główkę. W tym tygodniu po bokach głowy zaczynają powstawać pęcherzyki, które później przekształcą sie w oczy a także przewody, z których powstanie ucho wewnetrzne. Nawet jeśli jeszcze tego nie słychać, serce twojego dziecka zaczyna właśnie bić. Formują się także zawiązki układów pokarmowego i oddechowego. Pojawiają się małe pączki, które utworzą w przyszłości rączki i nóżki dziecka. pewnie usłyszysz bicie serca moja siostra jest w 7mies ciązy i ma mega mdlości od początku

z natalka robilam usg w 6 tygodniu i widac bylo 3mm kropeczke :) stad wiedzialam ze ona jest na swiecie juz. Ja jestem absolutnie odmiennego zdania co do krzyczenia. A nawet- o zgrozo co dla niektorych mam, co do klapsow. Uwazam ze wlasnie przepraszanie dziecka za to ze sie na nei krzyknelo zupelnie je dezorientuje- a z czasem, przestaje nas traktowac powaznie - tak byl wychowany patryk i mowi ze bardzo szybko sie nauczyl nie traktowac matki powaznie. Ja bylam wychowana skrajnie odmiennie i tez potrafie wskazac mase bledow takiego wychowania. Nie ma zlotego srodka jak i nie ma rodzica ktory nie popelnialby bledow. Kazdy z nas z czasem wypracowywuje swoje metody. My akurat widzielismy konsekwencje bezstresowego wychowania i byc moze po prostu nie umiejac inaczej, postanowilismy robic to po swojemu. Moj glos jest łagodny, gdy jest grzeczna, bardzo uwazamy na to, aby wscieklosci na siebie nie wyladowywac na niej, ale gdy robi cos z premedytacja, wiedzac ze nam sie to nie podoba - podnosimy glos. a gdy i to zawodzi- dostaje po rekach. Uwazam, ze dziecko wiele odczytuje wlasnie z modulacji naszego glosu i to jest dla niego wskazowka ktorych granic nei wolno przekraczac. Ale to jest moj punkt widzenia i niejednokrotnie juz spotkalam sie z duza jego krytyka, dlatego nie opowiadam tego w celu dyskusji, gdyz jest ona bezsensowna, a jedynie informacji co do mojego stanowiska w tej sprawie. milej niedzieli laseczki :)

hello:D Pszczoła ja na usg serduszko widziałam i słyszałam w 9 t.c Mamo Natalki sama chyba musić dojśc co nie tak styka z kontaktem Natalii z tatą, dać mu Natalkę, zrobić papa i wyjsć do koleżanki na 3 H :p:p krzywda jej się na pewno nie stanie, a wprost przeciwnie przy wspólnej zabawie zapomni o Tobie;) Dobre i dla ciebie i dla Natalki i dla Patryka. Jak ja zostawiam Marlenę to za każdym razem wyje za mną, ale jak niania zacznie ją zabawiać jakoś przestaje. Przynajmniej tak mi mówi niania:o Moja Marlena nie akceptuje lalek:o liczą się tylko auta;) i dalej góruje chińszczyzna:o Irenko miłej pracki:p nogi się zgrabne zrobią od ciągłego dreptania:p ;) Elu 🌼 Carla co do zjęc, hmm, sama wiesz;) 🖐️

Puza-ja domagam się Waszych zdjęc jako zer nigdy twarzy twej nawet nie widziałam..nie ma na to żadnego usprawiedliwienia..🌻 a teraz z innej beczki i będzie to długie posłuchajcie..mam przyjaciółkę od lat najmłodszych...moi rodzice jakos xle żyją z jej rodzicami...no ale jakoś to było,ja jestem mamą chrzestna jej córki która ma komunie w tym roku..a tu nagle mają ciagnąć wodę do wsi gdzie jej rodzice mieszkają,woda ta miałaby też być kopana przez pola mego taty,który już porozpisywał działki te na nas ,ale po stronie działek moich sióstr ta woda miałaby być kopana..moi rodzice nie chcą dać zgody na przekop..ja bym dala ale to nie moja strona działek. tak więc same widzicie że konflikt pewnie będzie,a mój tato to człowiek starszy niepoddający ise żadnym prośbom..nie i koniec.. co mam teraz robić kontakty nam sie pogorszą..no może będzie jakieś wyjście ale na idzeń dzisiejszy tak to wygląda papa

Gość Edwin
b281caf1ccdbe2079420821ae1d8417e letterature http://11.robototexnika.net/trudipeluches/ luogotrasgressivo leconomianelmedioevo http://10.podvodnie-roboty.com/giocoguerracom/ prefissosvizzera hotelmajesticalassio http://9.robototexnika.net/ristorantegaggiano/ tentazionicom quartierealucirossediamsterdam http://18.fireworks-and-explosives.net/ufficiofortezza/ giocogratisdownloadfreestrippoker funambolo http://16.robototexnika.net/ricorsoveneto/ studidottoricommercialistimilano papayafermentata http://7.robototexnika.net/agriturismouzzano/ incantesimosecondogiordanobruno uhttpwwwtrenitaliait http://16.opt-fizika.org/grafologiagiudiziaria/ calzagallo prenotazionehotelfirenze http://7.opt-fizika.org/sitotruccogiocopc/ scaricaprogrammadvd 2b13db1bd34524ce263e13920b7cb997

Gość TPM
Cześć Dziewczynki! Dziś zaczynam od przeprosin.Tak jakoś czytałam Was po łebkach,co trochę usprawiedliwię wiecznym mym pośpiechem i robieniem kilku rzeczy naraz,że pominęłam tyle ważnych spraw.Dopiero dziś coś doczytałam.Otoż-Pszczółko,moje ogromne gratulacje z powodu ciąży i życzenia,aby ta pomyślnie przebiegała i zakończyła się szczęśliwym rozwiązaniem. Dla Nesi-zdolniachy gratulacje z powodu zdania egzaminu( czekam na te fotki i relację z wakacji). Mamo Natalki-ach,jak ja Ci zazdroszczę tych teściów,a raczej tego,że Twoja Nati ma dziadków i tak świetny z nimi kontakt.Tego brak mojej Natalii,dlatego to my,rodzice,musimy podwójnie ją i nią się chwalić.Ja bym była ostatnią osobą potepiającą Wasze metody wychowawcze...A jeśli chodzi o relacje Nati z tatą- u nas teraz jest super,co najmniej od 6 miesięcy,Natalka uwielbia tatę i czasem mnie nawet odpycha,gdy go chcę objąć lub pocałować-mała zazdrośnica.Gdy on wychodzi,zawsze mu daje całusa,a nawet...całuje drzwi.Gdy słyszy jego kroki,waruje pod drzwiami,a później odstawia swoisty taniec radości,obejmuje go ,całuje.Gdy budzi się rano i słyszy jego krzątaninę,od razu go woła.Itd.Ale po co to piszę...Żeby powiedzieć Ci,że u nas przecież było tak,że ja nie mogłam jej w ogóle z Jarkiem zostawić,nawet,żeby wyjść do ubikacji,bo darła się,jak opętana.A był też czas,że wolała pójść na ręce do mojej ciotki niż do niego.Więć myślę sobie,że to po prostu trzeba przeczekać.No i Patryk nie powinien się zrażać i poddawać,a wręcz przeciwnie-spędzać z Natalką jak najwięcej czasu.