Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodniczka lutowa

WODNIKI kafeterii, łączmy się!

Polecane posty

Czesc dziewczyny. Nic mi w tym ZUS-ie nie zaaplikowali ale ogolnie ujmujac mam handre. dopadlo mnie chyba przesilenie wiosenne czy cos w tym rodzaje (moze poprostu starosc :) )nic mi sie nie chce,wszystko mnie boli i wyparowala ze mnie cala energia :O ogladalam Idola i tak jak przedtem uwazam ze bez Kuby ten program byl jak obiad bez deseru. Kuba jest zabawny i inteligentny natomiast Leszczynski jest poprostu zalosny. gdzies wyczytalam ze w najblizszym odcinku \" Kuby Wojewodzkiego \" gosciem ma byc Edyta Gorniak i ma ja namawiac na spiewanie hymnu. Moga byc niezle jaja. Na dzisiaj to tyle,pewnie jutro zajrze na chwile chociaz mam utrudniony dostep do kompa bo moje dziecko pisze teraz jakies swoje prace . papa🖐️

ja właśnie skończyłam \"Australijkę w Londynie\", niezła, można się pośmiać. A na poleconą przez ciebie książkę już poluję w bibliotece. Jak będę miała szczęście to może ją wypożyczę. 🌻 evergreen --> nie daj się przeziębieniu, dużo ciepłej wody z cytrynką i miodem, naprawdę pomaga, jeśli to dopiero początek. :D 🌻

Nietoperku --> ja w TV widziałam zapowiedź programu i masz rację będzie E. Górniak Na handrę polecam spacere z pieskiem :D 🌻

Dobry wieczór moje drogie koleżanki!!!! Siedzę sobie sama,samiuteńka na tych szuwarach i nikogo ani widu ani słychu. Gofra--------->Też nie mam pojęcia co to moze byc za błąd,ale szczerze się wczoraj z Sochą zaniepokoiłysmy o Ciebie.Pomyślałyśmy że to do Ciebie niepodobne żebys tak po angielsku sie utleniła.Spróbuj czym prędzej usunąć tą usterkę,bo jak Ciebie nie ma to nikt tu nie chce przyjść.🌻🌻🌻🌻🌻 isa--------->Fajnie ,ze dzisiaj miałaś siły juz na troche wiecej niż tylko pmachać:):):):):)nie mówisz chyba o takich zaspach jakie pokazywali dzisiaj w Wiadomościach(mam na mysli ten autobus który utkwił w zaspie i ludzi którzy byli zmuszeni spać w przypadkowym domu) Męża to też masz udanego nie powiem ale cos chyba w tym jest czytałm to dzisiaj mojemu koledze i do niego pasowało to jak ulał nawet sie ze mna zgodził ,że tak własnie jest:):):):):):) evergreen-------->Zaniedbujesz szuwary ostatnio;);););););););) wracaj szybko do zdrowia i dużo odpoczywaj.Mnie na szczeście udaje sie jak na razie mijać z grypopochodnymi objawami. nietoperz------------>Jaka starośćco Ty dziewczyno mówisz?!?!?!? a co do przesilenia wiosennego to chyba też zaczynam go odczuwać.Dawno mi sie nie zdazyło żebym się kładła po pracy spać a w tym tygodniu zdażyło mi sie już dwa razy. Gosia8------>Idol był dzisiaj no taki sobie ale \"perełki\" oczywiście były Czekam na szuwarach ,czy ktoś tam dzisiaj zajrzy???ciekawe...? Pozdrawiam spokojnej nocy tym co idą juz spać i do następnego razu 🌻🌻🌻🌻🌻 👄[serce👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️

❤️ Witam na posterunku :P 🌻 pogoda super :D 🌻 Idol nie był za ciekawy :) 🌻

Witam w niedzielny rnek mialam nadzieję ,że Cię Gosiu uprzedzę ale nie udalo mi się ,jestes nie do pokonania. :D:D:D:D:DMnie to chyba pierwszy raz zdażyło sie tak wcześnie włączyć kompa i to tylko dla tego ,ze by tu sie wpisać:D:D:Dznaczy sie przywitać się:D:D:D Na szuwary nkit wczoraj nie wpadł:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( siadziałam tam sama aż mi necik padł. Na razie pozdrawiam,milego dznia życzę ,za oknem pochmurno to przynajmniej pogody ducha dla was. Tera idę na śniadanko

pochmurno????????? u mnie za oknem słońce, aż w oczy razi !!!!!!!! :D 🌻

nie otworzyło się tak jak chciałam, ale inaczej się nie da :O trzeba zjechać minimalnie niżej, nacisnąć \"linki\", a potem \"prosperita\", a tam do wyboru :D Polecam \"sztukę afirmacji\" 🌻 :D

Wrocilam!:) dzien dobry wszystkim🌼 macie racje ze wczorajszy Idol byl malo ciekawy.skoro zaczynaja przyjmowac ludzi z Big Braderow i Barow o nie wrozy temu programowi zbyt dobrze :O chyba zaczyna im brakowac pomyslow bo czesto sie powtarzaja. :P moje samopoczucie dzis jest juz troche lepsze ale pozostawia jeszcze wiele do zyczenia.jestem niskocisnieniowcem i przy takiej pogodzie jak jest obecnie chwilami wysiadam. wczoraj byly u nas straszne roztopy a dzis znowu jest bialo :( bleee juz nawet ja ktora lubie snieg mam go dosc.

Gosiu---manifest jest bardzo fajny i chyba duzo w nim zgodnosci z rzeczywistoscia,haha :)

10 PRZYKAZAN SZCZESLIWEGO CZLOWIEKA> 1.czlowiek rodzi sie zmeczony i zyje aby odpoczac. 2.koczaj lozko swoje jak siebie samego. 3.odpoczywaj w dzien abys mogl spac w nocy. 4.jezeli widzisz kogos odpoczywajacego -pomoz mu. 5.praca jest meczaca. 6.co masz zrobic dzis zrob pojutrze bedziesz mial dwa dni wolne. 7.jezeli zrobienie czegos sprawia ci trudnosc-pozwol to zrobic innym. 8.nadmiar odpoczynku nigdy nikogo nie doprowadzil do smierci. 9.kiedy ogarnia cie ochota do pracy-usiadz i poczekaj az ci przejdzie. 10.praca uszlachetnia-lenistwo uszczesliwia.

ja też jestem, a raczej byłam niskociśnieniowce :) ostatnio jakoś ciśnienie wróciło do normy :) Kiedy chodziłam do liceum moje normalne ciśnienie było 75/50 i nie narzekałam. Teraz wszystko jest ok. Chociaż czasami boli mnie głowa. :( Wypij sobie kawkę :) U mnie słoneczko za oknem, a jak u Ciebie :classic_cool: Idol był do chrzanu :P W następnym odcinku będzie ten przymulony Jarek z baru, podobno go wyśmiali :D 🌻 zaglądałaś na stronkę o afirmacji ? 🌻

a to? :D Dlaczego warto czytać pisma kobiece 1. Tylko w nich zobaczysz mężczyzn, którzy imponują kobietom. 2. Pobudzisz się intelektualnie, rozwiazując krzyżówki z cennymi nagrodami. 3. Poznasz prawdziwe przyczyny śmierci księżnej Diany i jej życie pozagrobowe. 4. Przeczytasz kolejny wywiad z twoim ulubionym piosenkarzem Zbigniewem Wodeckim oraz ulubioną aktorką Krystyną Jandą. 5. Znajdziesz sposób na nadwagę, niedowagę i równowagę. 6. Poznasz straszliwe skutki nadużywania mocnego alkoholu, seksu, kawy, herbaty, kiszonych ogorków, krwistych steków, zupy pomidorowej, nieprzegotowanej wody oraz suchej karmy dla psa. 7. Redakcyjny lekarz wyleczy cię z depresji, schizofrenii, manii wielkości, kompleksu małego członka, hemoroidow i niechęci do spania na lewym boku. 8. Nauczysz się dobrych manier oraz chodzenia do teatru. 9. Dowiesz sie jak, kogo, gdzie i dlaczego warto kochać. 10. Tylko z kobiecych pism dowiesz się, którego kremu do golenia i dlaczego używają znani aktorzy, politycy, biznesmeni. Jeżeli dopisze ci szczęście, dowiesz się również, jakiej bielizny używa Krzysztof Ibisz. 11. Nauczysz się bardzo przydatnej każdemu mężczyznie sztuki makijażu. 12. Poznasz ciekawe kobiety. 13. Poznasz sekrety ciekawych kobiet, a także ich psy, koty i zawartość szaf ubraniowych. 14. Przeczytasz wzruszajace historie miłosne ciekawych kobiet oraz ich nie mniej ciekawych kobiet. 15. Czytanie kobiecych czasopism uwzniośla, uszlachetnia i służy życiu rodzinnemu. 16. Dzięki kobiecym magazynom nauczysz się orgazmu bez wytrysku, wytrysku bez orgazmu i orgazmu z wytryskiem. 17. Dzięki horoskopom układanym przez najwybitniejsze wróżki będziesz miał szczęście w miłości, pracy oraz na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych. 18. Będziesz mógł uczestniczyć w głosowaniu na najlepszy kosmetyk roku, najlepiej ubraną Polkę roku, najlepszy proszek do prania roku i najlepszego aktora roku. 19. Nauczysz się współczućc znanym aktorom, politykom, prezenterom oraz przedstawicielom kregów artystycznych, którzy mają kłopoty z życiem emocjonalnym. 20. Możesz napisać list do redakcji z przekonaniem, że zostanie przeczytany i otrzymasz cenną nagrodę. ❤️ 👄 ❤️ 👄 ❤️ 👄 🌻

na stronke jeszcze nie wchodzilam :) BEZSTRESOWE WYCHOWANIE DZIECI> 1.od wczesnej mlodosci dawaj dziecku wszystko,czego zapragnie; w ten sposob wyrosnie ono w przekonaniu,ze nalezy mu sie od swiata wszystko. 2.jezeli dziecko przeklina,smiej sie ;ono pomysli ze jest dowcipne. 3.nie mowcie mu nigdy\"to jest zle\"-mogloby nabawic sie kompleksow. a kiedy dorosnie i ukradnie samochod,bedzie slusznie przekonane ze padlo ofiara zlego spoleczenstwa. 4.naprawiaj wszystko co twoje dziecko popsuje;powinno przeciez nabrac przekonania ze odpowiedzialnosc zawsze spada na innych. 5.pozwalaj dziecku na wszystko,niech jego umyslodzywia sie takze smieciami. 6.awantury rodzinne organizuj zawsze w obecnosci dziecka ;kiedy wasze malzenstwo rozpadnie sie nie bedzie tym zaskoczone. 7.dawajcie dziecku pieniadze ktorych sie domaga;pocoz ma miec te same trudnosci z ich zdobywaniem ktore wy macie. 8.zaspakajajciewszystkie pragnienia dziecka inaczej moze byc sfrustrowane. 9.bierzcie zawsze dziecko w obrone przed sasiadami,nauczycielami i innymi doroslymi. 10.kiedy zas wyrosnie na prawdziwego nicponia,ogloscie wszystkim ze nie mieliscie na to zadnego wplywu.

hahahahaha chcesz powiedzieć, że to rady dla mnie na przyszłość, osobi scie przez ciebie sprawdzone??? hahahaha :P 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 17 Praw kobiet 1. Kobiety ustalają zasady. 2. Zasady mogą być zmieniane przez kobiety bez uprzedzenia. 3. Żaden mężczyzna nie może znać wszyskich Zasad. Próby zapisania zasad są niedozwolone. 4. Jeśli kobieta podejrzewa, że męzczyzna poznał kilka lub wszystkie zasady, musi natychmiast zmienić kilka lub wszystkie zasady. 5. Kobieta nigdy się nie myli. 6. Jeśli kobieta się myli, to z powodu straszliwego nieporozumienia, które jest skutkiem tego co mezczyzna zrobił, powiedział, nie zrobił lub nie powiedział. 7. Jeśli mamy do czynienia z zasadą 6 to mężczyzna musi natychmiast przeprosić za to, że był przyczyną nieporozumienia, bez żadnych wyjasnień ze strony kobiety, co zrobił, że spowodował nieporozumienie. Patrz zasada 13. 8. Kobieta może zmienić zdanie w każdej chwili i z każdego powodu lub w ogóle bez powodu. 9. Meżczyzna nigdy nie może zmieniać zdania nawet pod wpływem okoliczności bez wyraźnego pisemnego pozwolenia kobiety, ktore jest wydawane tylko w przypadku gdy kobieta chce, aby mężczyzna zmienił zdanie, ale nie daje żadnych oznak takiego życzenia. Patrz zasady 6,7,12,13. 10. Kobieta ma prawo być zła i wyprowadzona z równowagi z każdego powodu, prawdziwego lub wymyślonego, o każdej porze i w każdych okolicznościach jakie, w swej jedynie słusznej ocenie uzna za stosowne. Mężczyzna nie może dostać żadnych wskazówek dlaczego kobieta jest zła, lub co ją wyprowadziło z równowagi. Kobieta może jednak podawać fałszywe lub mylne powody, aby sprawdzić czy mężczyzna słucha jej uważnie. Patrz zasada 13. 11. Mężczyzna musi być spokojny przez cały czas, chyba że kobieta chce aby był zły albo zdenerwowany. 12. Kobieta może bez powodu dać znak lub wskazowkę dlaczego chce, aby on był zły lub zdenerwowany. 13. Mężczyzna powinien przez cały czas czytać w myślach kobiety. Niespełnienie tego powoduje karę i sankcje nałożone według jedynie słusznego uznania kobiety. 14. Kobieta może w każdej chwili i z każdego powodu, przywołac każde wydarzenie z przeszłości bez względu na czasowy i przestrzenny dystans, zmodyfikować je, wyolbrzymić, upiekszyć, albo całkowicie przerobić, aby pokazać mążczyźnie, że jest albo był: nieczuły, uparty, tępy, oszukańczy, że się mylił lub/i jest niedorozwiniętym umysłowo idiotą. 15. Kobieta może użyć swej interpretacji wszystkich minionych wydarzeń, aby zademonstrować sposob w jaki mążczyzna zawiódł w okazywaniu jej uwagi, szacunku, poświecenia albo w zaspokajaniu jej potrzeb materialnych, mążczyzna poświęcał całą uwagę innym kobietom, zwierzętom domowym, zwierzętom gospodarskim, drużynom sportowym, samochodom, motorom, łodziom, samolotom lub współpracownikom. Takie przedstawienie sprawy jest nie do obalenia. 16. Jeśli kobieta jest w trakcie okresu, przed lub po, może zachowywać się jak tylko zechce, bez wzgledu na logikę lub normy społeczne. 17. Każdy czyn, działanie, słowo, wyrażenie, wypowiedź, wydanie głosu, myśl, opinia, wiara mążczyzny podlega jedynie słusznej, obiektywnej interpretacji kobiety - inne, zewnętrzne czynniki nie są brane pod uwagę. Alibi, wymówki, wyjaśnienia, obrony, powody, usprawiedliwienia lub próby racjonalnego wyjaśnienia nie są mile widziane. Nędzne prośby o litość i przebaczenie są akceptowane w pewnych okolicznościach, zwłaszcza w połączeniu z namacalnym dowodem skruchy. 👄

Gosiu musze znikac bo moje glodomorki przyjda na obiad :) zycze milutkiej niedzieli ,przyjemnego ogladanie Kuby i do poczytania.:D🖐️

Gosiu prawa kobiet sa super !!!!ale musze zrobic ten obiad ....bo wiesz to bezstresowe wychowanie :P ....a oni wszyscy sa wieksi odemnie :O .pomysl o tym zanim bedziesz miala dzieci ,hihi :) żartowalam oczywiscie ,papa :D🖐️

bezstersowe wychowanie, a co z obiadem robionym w stresie??? :P 🌻 u mnie dziś pomidorowa, oczywiście z ryżem. :) 🌻 a może jakiś ciekawy i nieskomplikowany przepis na jakąś słodkość któraś poleci :D 🌻

witam ja tak wczoraj po mezu pojechalam:D a on mi wieczorkiem zjechal z kolacyjka :D przywiozl sushi, biale wino i filmik, na ktorym sie poplakalam:D czy wodniki sa ckliwe? ja nigdy nie plakalam na filmach, chyba tez sie starzeje:( pozdrawiam i milej niedzieli zycze, jeszcze tu wroce;) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tak Gosiu u mnie pochmurno ,pada śnieg ,że aż miło.Dawno przecież juz zimy nie bylo ,prawda...?Slońce tak okrótnie to wczoraj świeciło ale się skończyło no i teraz obfite opady śniegu:(:(:(:(:( Korzyści z czytania pism kobiecych sa oczywiste jak słońce ja na szceście kupuje tylko jedno pismo ale też nie jest pozbawione podobnych problemów tyle,że nie na taka skalę.A prawa kobiet .....:) Jak to zapisać gdzieś ,zebym to mogła posłć n.p.e-mailem??? nietoperz ------>jak przeczytałam to bezstresowe wychowaniwe dzieci to tak jakby ktos spisał metody mojej siostry.Pierwszy punkt to pasuje jak ulał zwazywszy na fakt ,że siostrzenica ma dopiero 2 latka. isa ---------->szczerze zazdroszczę ,fajnego masz tego męża nie powiem :D:D:D:D Idę sobie zrobić kawe bo obiadek już mi sie usiadł:D:D:D a co do słodkości to mnie wczoraj Gosiu rodzinka zmusiła wręcz do upieczenia tego Twojego jabłecznika z budyniem (moze jeszcze cos zostało zaraz zobacze) Mogę zaproponować nie trudny \"Placek włoski\"mozliwe ,że znacie ale dla tych co nie znają 6 jabłek 1szkl. cukru 3 jajka 2łyżki mąki 1łyzeczkaproszku do pieczenia 1łyzeczka sody 1szklanka pokrojonych bakali Jabłka pokroic w kostkę,zasypać cukrem,dodać bakaliei odstawic na godzine w chłodne miejsce. Następnie wbic jaja wsypać mąkę wymieszaną z proszkeim i sodą. Wszystkie składniki wymieszać drewnianą łyżką i wyłożyć do wysmarowanej i wysypanej mąka blaszki. Piec ok.45min w średnio nagrzanym piekarniku.SMACZNEGO!!! O szczegóły prosze mnie nie pytać bo jeszcze nie wypróbowałam z baku bakalii ale jadłam u koleżanki ,jest pyszne,polecam. A teraz jak juz wsponiałam idę na kawe.

ciacho wygląda zachęcająco, szczególnie te bakalie. Niestety u mnie w domu nawet jednej rodzynki nie znajdziesz. 🌻 a co chcesz przesłac mailem? 🌻 u mnie śnieg nie pada, zatp słońce niesamowicie daje po oczach :D 🌻

No ten protest mężczyzn i prawa kobiet chce posłać e-mailem 🌻

Ale ja bym chciala sobie to gdzieś zapisać ,bo wczoraj jak posylałam ten manifest w taki sposób jak ty piszesz to zaznczyła mi sie cała stona do końca a nie tylko sam manifest. Jeśli mozesz to wejdź na szuwary.

Cześć wszystkim! Ja nadal sie kuruje, ale nie widzę żadnej poprawy... Zaraz obiadek, kotlety z kapustą - szkoda, że nie czuję jak pachną :( Dobrze, że chociaż smak wyczuwam... Znajoma nie była zbyt ostrożna podczas grypy i skutek był taki, że bezpowrotnie straciła węch :( U mnie słońce świeci i śnieg pada... Wiosno gdzieś ty??? pozdrawiam :) A! Przepis wygląda apetycznie - może namówię mamusię to upiecze schorowanej córci :P

na szuwary nie wchodzę, bo nie mam takiej możliwości :O zaznacz na ciemno sam manifest , naciśnij ctrl + C(to jest kopiuj), a potem u siebie ctrl +V (to będzie wklej) 🌻