Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidney

castelvolturno getto sea side

Polecane posty

Hej simonko, Ni przejmuj sie skarbie moze mąz nie chcial cie budzic i dlatego wyniło z tego tyle problemu, al enei przyejmuj sie faceci tacy juz sa:) trzeba ich tolerowac i tyle:) Od Cievei nic nie dostaąm nie wiem czy cos sie stało, niebmama pojecia!:( POzdrawoam papa moze zajrze tu pozniej nbarazie brak czasu:(

madziu wyslalam ci kilka e-maili pojedynczo ,kazdy z jedna fotka jedna ja i destinka druga tez ja i mala trzecia bobbi i mala czwarta ja w tych czarnych wlosach nic nie mam nowego.ale jak maz wroci z roboty to cos pstrykne malej nowego i ci przesle:) pozdrawiam-ewe🌼

Cześć Dziewczynki Donoszę, że żyje ale już resztkami sił...ledwo co Jak zwykle jestem w wirze pracy i nawet odsapnąc nie mogę, dobrze, ze w ten weekend nie mam szkoły to trochę odpocznę i może coś więcej Wam napiszę Simonka---czy ja też moge się załapać na fotki Destinki i Twoje...ładnie proszę :) Pozdrawiam 🌻

no ładnie, ładnie...co ta za zastój?????? Nikogo nie ma :( Simonka pewno nie moze oderwać sie od Simsów, Gata w podróży a Madzik???? Dziewczyny wracajcie tu szybciutko Pozdrawiam 🌻

przepraszam za cisze juz wracam:) moj maz mial kilka dni wolnego i... troche sobie spedzilismy razem ten wolny czas pojechalismy na miasto i patrzylismy za nowym komputerem na razie to tylko marzenia,bo komputer strasznie drogi.... mozna tylko popatrzec:P ogladalismy tez duze TV te naprawde duuuuuze z plaskim kineskopem czy tam jak to sie nazywa?? :P sa tu tez takie ,,bombowe,,fotele do gry w play station bardzo mnie kregoslup boli tak przez kilka godzin na podlodze a i dupka tez:P poduszki nic nie pomagaja:) tak sobie pochodzilismy po kilku sklepach pomarzylismy bylo fajnie bylam tez w resteuracji na smazonych rybkach,fryteczki i salatka z kapusty pycha:P troche czasu przed Tv wypozyczylam sobie film ,,the wedding date,, slodki❤️❤️❤️ ,,the perfect score,, zabawny:):):) odwiedzilam sklep gdzie baba ma avon postanowilam sie juz wiecej nie prosic tej szmaty~ Angie (-to meza siora) o nic!!!!!!!!!!! bo ostatni katalog zaginal z avon i stwierdzila,ze to moja wina ?????????????????? napisze wam troche co ta szmata ostatnio wykombinowala... 2 dni temu patrze-u niej w domu identyczna walizka jak moja ???????????? wracam do chaty szukam mojej walizki na strychu nie ma!!!!!!!!!!!! 😠 bardzo sie zdenerwowalam 100% ta u niej to moja na drugi dzien ,,dama,,przyszla do nas skorzystac z internetu a ja pytam czy nie widziala mojej walizki ona -NIE!!!!!!!!!!! -napewno???? ona-NIE!!!!!!!!!! a po 5 minutach ona-,,porzyczylam sobie kiedys...,,😠??????😠 to juz nie laska mi sie nawet zapytac o zgode?? szmata!!! od 2 tygodni czekalam na nowym magazyn o modzie, ktory sobie zaprenumerowalam chyba 2 miesiace temu nic nie dochodzi??????? dzwonie do agencji z ryjem: ,,gdzie moj katalog???????,, juz wyslalismy!prosze czekac! czekam i czekam..........😠! dzwonie jescze raz!!!! oni na to juz dawno WYSLALISMY!!! kurna !!! gdzie moj magazyn???????? szmata zaparkowala swojego super jeepa przed domem lece....zagladam do samochodu,a tam moj magazyn lezy!!!! 😡 pytam ja: ,,jak go dlugo masz?\'\' a ona: chyba tydzien lub 10 dni to przez ten cholerny czas nie mogla mnie poinformowac,ze wziela ten magazyn?? wielka dama-bierze wszystko bez pytania! to sie nazywa istne zlodziejstwo! przyjdzie-wezmie-nawet sie do tego nie przyzna! czeka ,az ja ja zapytam...???? mowie wam mam jej dosyc! najchetniej dala bym jej w ryja:P i tak pozadnie-:) a potem kopa w d..e:P i niech spada juz nie chce mieszkac u tesciow postanowilam,by przyspieszyc przeprowadzke bede bardzo nie mila pokloce sie ze wszystkimi moze to zmusi meza do odejscia tak lubi u mamuni stary kon!!! a ja NIE LUBIE!!!! NIE CHCE!!! KONIEC!!! KROPKA!!!! NETTA-❤️ MADZIK-❤️ GATA-❤️ CO TAM U WAS??????????????????? GATA-KIEDY WRACASZ?????????????????

oooooooooo to dobrze,ze nikt nie czytal mojej ostatniej wypowiedzi...:P flaki z olejem-nie warto troche sie tu wyrzylam a dzisiejszy dzien mialam bardzo udany na poczatku wymylam ladnie wloski,ulozylam wyprasowalam ubranko lekki makijaz-wlasciwie wcale,tylko podklad i poszlam z coeka na dlugi spacer odwiedzilam kolezanke ona tez ma 2 dzieci destinka troche sie wybawila a potem pod wieczor jescze wstapilam do baru po coca-cole i ciastka czekoladowe:P wrocilam do domku i ugotowalam makaron nitki z sosem ,,prego,, jakis niby wloski sosik z miesem z butelki,trzeba go troche podgrzac-nawet nie trzeba doprawiac jest gotowy nawet dobry:P destinka zjadla ze 3 lyzeczki a potem zaczela skakac,dokuczac plakac.........itd az w koncu wypila troche soku i...... poszla spac😴 a a szybko do kompa mam teraz chwilke czasu to tu sobie popisze a potem sprawdze poczte no co tam u was??? gata madzik netta ?????????? gdzie wy sie podziewacie??? co to weekend,a wy nie macie chwilki czasu?? wracac tu szybko!!! :)

Gość Do Cinamonka
Wracaj do nas

Gość Do Erica Mart
Wracaj!

Gość a po co tu mi dobrze

Ewelinko ja to wszytsko co ty piszes zto czutam:) nie sie nei boj nie mama za bardzo czasu zeby tak siedziec na necie bo matura .. egzamin... itd.:) wiesz jak to jets ale w miare mozkliwosci bede sie starała byc :) u mei jets ok jak narazie wszytsko dobrze:) w srode egzamin!! wiec stres jak chu..:) ale dam rade narazie to tyle pozdrawiam ppaa

oh nie madziu ,nie zrozumialas! ja czasem pisze takie bzdury,ze lepiej NIE czytac!!!!!!!! wybacz,ze nie rozmawialam z toba na gg, ale bylam bardzo zajeta robieniem web stronki dla Destinki na dole link-zapraszamy na razie skromniutka,bo u mnie 5 nad ranem i juz jestem baaardzo,baaaaardzo zmeczona!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!

witam dziewczynki ja u madzi jestem i korzystam z necika u mnie wszystko w porzadku juz powinnam wyjezdzac ale zalozylam sobie konto w banku i czekam na karte kredytowa a pozatym wroce razem z kolezanka tym razem juz busem dosyc przesiadeek :-) dzis w polsce wybory na prezydenta trzeba isc zaglosowac jest super pogoda i zaraz wyciagamy madzie do shate parku ale jej sie nie chce isc ok koncze odezwe sie niedlugo daje znac ze zyje i ze jest wszystko ok 😘 dla wszystkich

Madzik 🌻 powodzenia na prawku. Trzymam kciuki! Simonkia🌻 widzę, że odliczasz juz czas do świąt...swoją drogą jak ten czas szybko leci..tak mi się wydaje, ze niedawno był Sylwester...a tu za chwilę będzie następny Gata 😘

O KURCZE BLADE-MADZIK TAK MI PRZYKRO:( TO NIC TRUDNO-WIESZ Z PRAWKIEM NIE JEST LATWO!!!! LUDZIE PODCHODZA PO 15 RAZY-MIALAM TAKA KUMPELE-CHYBA Z 8 RAZY NIE WIEM CZY MA TO PRAWO CZY NIE??? NETTA-NO TAK ODLICZANKI-WYLICZANKI-CZASEM I WY SOBIE MOZECIE ZERKNAC NA 2 OSTATNIE TICKERY-JEDEN TO HELOWEEN,A DRUGI TO SWIETA:) PO HELOWEEN CHYBA SOBIE ZALOZE SYLWESTROWE SZALENSTWO??? GATA-WRACAJ DO WLOCH!BEZ CIEBIE NIE MAM ZADNYCH WIADOMOSCI CO TAM SIE DZIEJE!WRACAJ RYBKO KOCHANA-WRACAJ!!!

halo halo??????? gdzie sa wszyscy? madzik ty w szkole:) gata a ty ??? netta??? no mam nadzieje,ze ktos sie odezwie w weekend:D u mnie wszystko dobrze destinka zdrowa:) wciaz cieplo-i mamy sloneczko jak w polsce pod koniec sierpnia:)

witam simonko widze ze sie za mna stensknilas 😘 jeszcze tydzien i jade do domku wczoraj zrobilam u mnie w domku male spotkanie towarzyskie troche sie nie wyspalam ale fajnie bylo zobaczyc starych znajomych... w sumie bede tesknic za polska za znajomymi za madzia za zarciem itd...... a jak juz bede w itali to chce isc na millennio tylko z kim????????????? zepsul mi sie telefon i musialam kupic nowy jest nawet nawet... ok koncze odezwe sie niedlugo dziewczynki 😘 dla was

Ewelinko gdzie ty sie podziewasz!!??? co sie z toba dzijee?? niunia wroc do nas napisz co u ciebwie ciekawego Gata juz w ten piatek jedzie do domu:( wiec bedzie Ci pisała co sie dzieje w italii u mnie nic ciekawego BUzIAKI papa

Madzik Aniolku co ty tak z rana o 8...nie spisz:P u mnie wszystko dobrze wczoraj kuplilam nowy kostium dla destinki-,,sniezka,,-tzn,,krolewna sniezka,, juz sama nie wiem? czy Sniezka byla krolewna? bylam z mezem w meksykanskiej resteuracji-mniami mmmm potem wypozyczylam kilka video bajeczek:) bedzie co ogladac caly weekend! tu pogoda dopisuje dzwonilam do wloch jessi zdrowa:D wyslalam mamie pieniadze-na przedszkole dla jess jak tym razem nie pojdzie-bardzo sie pogniewam! destinka wciaz spi:)😴 to chyba tyle ode mnie? Madziu bede czekac na ciebie jutro na gg kolo 10 rano-moze bedziesz? aaa w poniedzialek urodziny emanuella-5 lat gata nie wiem czy twoja mama pamieta? mi data 17 pazdziernika jakos tak bardzo utknela w pamieci,ze nigdy tego nie zapomne!!! jakos tak.... a i tu 18 pazdziernika siostrzeniec meza tez ma urodziny-6 wiec zalapie sie na torta:D no nic znikam i pozdrawiam wszystkich netta-👄

GATA-wczoraj kilka razy dzwonilam do Gody niestety nie odebrala:( szkoda:( rozmawialam z Jessi❤️ z mama:) dzisiejszy dzien prawie caly przespalam:-o potem bylismy w Mc Donaldzie w sklepach pelno cukierkow na helloween:P kupilam kilka czekoladek...juz pol zjadlam:P teraz mnie brzuch boli co tam u was? Madzik🖐️ Gata]-wracaj,bo brak nowinnek z itali Netta-👄 wczoraj ogladalam super film-zapomnialam tytul nowosc na dvd o 4 kolezankach i parze ,,czarodziejskich,,jeansow-supcio!!!