Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidney

castelvolturno getto sea side

Polecane posty

no tak topik zamarl:-o madzik sie pilnie uczy gata-wracaj do nas!!! netta-🖐️:) a ja umalowalam wlosy:D bardzo ladnie wyglada,jak zrobie foto to przesle:D byla w greckiej resteuracji na -gyro teraz siedze sama w domu destinka spi czekam na meza dziewczyny wracajcie!! bo tu pusto i smutno!! :(

Jej Simonka 😘 ale mi smaka narobiłaś na ten gyros...teraz kiedy siedze w pracy mam największy apetyt na takie rzeczy a w szczególnosci na kebaby. W Polsce od jakiś 3 lat otworzyli fajne knajpki, nazywają sie Sphinx i tam za średnio 20 złoty można się nażreć ( nie najeść :)) za wszystkie czasy, podają tam np. szarmę z różnego rodzaju mięsa i z różnymi dodatkami, kebaby itp. do tego frytki i surówki a i jeszce lody są pyszne:). W Wawie w centrum prawie obok siebie są 3 te knajpki i zawsze jak tamtędy przechodzę to muszę wskoczyć na jakieś jedzonko!!! No dobra ale koniec o jedzeniu!!! Gdzie są Gata i Madzik???? Pozdrawiam 🌻

Gość tak się wtrącę
Sphinx jest w Polsce od co najmniej 5 lat i może rzeczywiście kiedyś było tam dobre jedzenie, ateraz jest paskudne i w dodatku moim zdaniem za drogie w stosunku do jakości !!!

Tak się wtrące---no faktycznie niesamowicie jest ważna data od kiedy ta knajpa istnieje ale nie mam zwyczaju zapisywać sobie kiedy powstają dane knajpy, wybacz .... a co do jedzenia, jednemu smakuje to drugiemu tamto....

witam dziewczynki juz jestem w itali po perzyjezdzie do domku nie wykapana popedzilam do lago patri zeby zaplacic za internet aby do was napisac dzien przed wyjazdem skrecilam sobie kostke mam ja niesamowicie spuchnieta i na dodatek zrobil mi sie wylew a wiec jest sina daje znac ze zyje ze jest ok poza kostka i zmeczeniem obiecuje ze jutro opisze wszystko!!!!!!!!!!!!!!! teraz ide spac tesknilam za wami strasznie madzia szkoda ze wyjechalam przesle wam jutro zdjecia z polski malo ich jest ale zawsze cos wielkie przeogromne 😘

witajcie🖐️ NETTA-widze,ze i ty lubisz dobre jedzonko:P masz racje kogo to obchodzi kidy knajpa powstala-:P wazne,ze jest i mozna tam dobrze zjesc!:) GATTA-Skarbie tak sie ciesze,ze juz wrocilas brakowalo tu ciebie i opowieci z Itali:) opisz podroz co kupilas w Polsce? co nowego? -sklepy? -knajpki? podczas twojego pobytu w kraju kilkakrotnie dzwonilam do Gody, niestety nigdy nie odebrala:( MADZIK-skarbenku-weekend-odpusc sobie 10 minutek i tu do nas napisz!!!! ja:)-ni nowego siedze teraz w domku,srodek nocy😴 wykapalam sie,nabalsamowalam cialko,piling,kremiki,o stopy zadbalam....i zjadlam czekoladki troszke ...a teraz zasnac nie moge:( milej niedzieli zycze:D

witam podroz minela dobrze w domku bylam okolo 16 na granicy spokoj w polsce kupilam sobie tylko jedna bluze duzo lekow i kosmetykow zaleczylam jednego zeba jak mi dawal znieczulenie to slabo mi sie zrobilo bo igle zobaczylam wynajelam mieszkanie bylam na grobie marcina raz a moja kolezanka poszla jeszcze przed wyjazdem do dziadka na dluga ja nie moglam bo wtedy bylam umowiona z tym facetem o mieszkanie marcin ma piekny nagrobek i zdjecie poznalam bardzo duzo nowych ludzi widywalam sie ze starymi znajomymi niektorzy mnie nie poznali moja kolezanka ktora tak chwalilam ta ktora opiekowala mi sie mieszkaniem nie jest wcale taka super chodzila do mieszkania i uzywala gaz i nie placila za rachonki odcieli mi gaz matka zaplacila za wszystko dzieki bogu na dodatek zepsuly mi terme teraz wynajelam mieszkanie a wiec o jedno zmartwienie mniej a co sie dzieje w ostrowcu... rawszczyzna jest kryta i mamy ogromny basen olimpijski nasza olimpijka otylia jedrzejczak przyjezdzala do ostrowca trenowac obok rawszczyzny buduja hipermarket tesco pogoda mi dopisala ale malo padalo a szkoda bo z kolezanka chcialysmy isc na grzyby jak ja kocham zbierac grzyby :-)

simonko bylam tez u twojej babci strasznie schudla wynajelam mieszkanie i w niedziele musialam wyprowadzic sie do kolezanki wzielam ze soba tylko walizke w domu zostawilam ogromnego misia nie mialam go w co wsadzic a wiec kupilam worki na smieci a w walizce nie mialam miejsca wlozylam wiec tam paczke od twojej babci i paczke dla kasi od jej iostry byly tez tam moje ksiazki a bylo ich okolo 10 facet co wynajmuje mieszkanie wyrzucil smieci zapomnial ze to byla paczka a nie smieci i wywalil to na smietnik jak do niego zadzwonilam to polecial i w worku zostal tylko mis byloto przed dzien wyjazdu a wiec kapota od twojej babci bylo pyrantelum dla jess,list i czekolady pyrantelum jest na recepte a wiec go nie zalatwilam co bylo dla kaski nie pamietam i tez nie zalatwilam nic ale umowilam sie z tym debilem ze dam mu lise wszystkiego przez telefon i to odkupi i mi wysle jest mi z tego powodu zle i glupio i przykro zle sie stalo ale to nie moja wina ze ten facet jest pajacem i debilem myslalam ze go rozszarpie pozniej musze isc do twojej mamy i jej to wytlumaczyc mam nadzieje ze zarowno twoja mama jak i kasia nie beda sie gniewac... ten facet to odkupi a jesli nie to ja to zrobie

tak wogole to przepraszam ze was tak zaniedbalam ale mialam duzo spraw do zalatwienia teraz bede pisac regularnie donia wogole nie daje znaku zycia odkad wyjechala do tomka moja mama miala problemy z telefonem i moze dlatego nie odbierala w polsce zepsul mi sie moj telefon i kupilam nowy motorola v220 nawet fajny jest ten telefon madziu plytki od pulpeta sa ok prosze przeslij mi twoj adres mailowy ten nowy bo zapomnialam go zapisac i gg do nanyski jesli nie macie nic przeciwko szkoda ze sie nie zobaczylysmy przed wyjazdem :-( w polsce zrobilam okolo 60 zdjec a ja jestem moze na 5 mam fotki z twojej 18 jutro je wanm przesle bo dzis niedziela i net mi sie zawiesza tak wogole w tej paczce co zostala wyrzucona byly tez prezenty dla wszystkich w polsce wszystko bardzo drogo wydalam duzo pieniedzy i wsumie polowe nie wiem na co a co u was dziewczynki??????????????????????????????????????????? ale sie stesknilam za mama i italia na dniach napewno dostarcze ploteczek lece jesc obiadek 😘 dla wszystkich

dziewczynki napiszcie mi jakies adresy bramek sms za free zebym mogla wysylac na ere i idee z gory dziekuje simonko pamietam ze tykiedys dawalas mi te adresy ale nie wiem gdzie je mama madziu napisz mi jak moge wysylac smsy przez gg z gory dziekuje 😘

a co to nikogo nie bylo ????????????????????????????????????? :-( :-( :-( u mnjie wszystko ok slucham sobie pioseneczek a dokladnie aaliyah donia sie odezwala u niej wszystko ok bylam tez dzis u baby nonny i mi mowila ze donia przefarbowala sie na kasztan u jessi tez wszystko ok koncze juz i jak zwykle ide cos zjesc :-) 😘

hej jestem- witam!!!!!! przerazilo mnie,ze facet to wszystko wypierdolil.... pewnie babcia sie wykosztowala,a i kaski siostra tez za pewne dala cos wartosciowego:( ale szkoda:( co do doni to chyba juz od 3 miesiecy z nia nie rozmawialam, tesknie za nia jestem ciekawa co nowego u niej,ale postanowilam,ze nie bede sie jej naprzykszac zna moj adres i nr telefonu jesli chce moze sie odezwac ja probowalam juz przez kilka lat nadrobic zaleglosci miedzy nami ale widze,ze nikomu na tym nie zalezy. ciesze sie,ze jest na polnocy,ze jest z tomkiem i ogolnie to zycze im wszystkiego naj!!!! u mnie wszystko uklada sie super tez przemalowalam wlosy-extra baleyage:) jestem bardzo zadowolona:D Destinka troche choruje ja mam znowu problem z zatokami zaraz idziemy na miasto po kurczaczka z rozna:P Gata trzymaj sie-napisz jaka pogoda we Wloszech co nowego Netta-❤️ Madzik-?????

witam ja wlasnie weszlam do domku bylam u znajomych w castelvolturno jutro rano ide zrobic sobie paznokcie bo mam juz straszne odrosty i polowa prawie poodpadala jeden jest przyklejony na attack :-D simonko co z bobem???????/ przyjezdzasz do itali????????// jesli tak to kiedy??????????? stesknilam sie za toba netta co u ciebie??????? madzia zaginelas????????? nie ucz sie tyle!!!!!!!!!!! u nas cieplutko dzis wyszlam na dwor w bluzeczce na ramiaczkkach a na to bluzka z krotkim rekawkiem ta bluzka to jest taka z dziurkami,,taka siatka zaraz bede szamac lasagne jak mi brakowalo wloskiego zarcia jeszcze musze odwiedzic chinska i bedzie ok w polsce troche schudlam teraz musze zakladac pasek do szerokich spodni bo mi z tylka spadaja :-) 😘

witam ja wlasnie weszlam do domku bylam u znajomych w castelvolturno jutro rano ide zrobic sobie paznokcie bo mam juz straszne odrosty i polowa prawie poodpadala jeden jest przyklejony na attack :-D simonko co z bobem???????/ przyjezdzasz do itali????????// jesli tak to kiedy??????????? stesknilam sie za toba netta co u ciebie??????? madzia zaginelas????????? nie ucz sie tyle!!!!!!!!!!! u nas cieplutko dzis wyszlam na dwor w bluzeczce na ramiaczkkach a na to bluzka z krotkim rekawkiem ta bluzka to jest taka z dziurkami,,taka siatka zaraz bede szamac lasagne jak mi brakowalo wloskiego zarcia jeszcze musze odwiedzic chinska i bedzie ok w polsce troche schudlam teraz musze zakladac pasek do szerokich spodni bo mi z tylka spadaja :-) 😘

hejjjjjjjjjj!!! wyjazdu na razie nie planuje destinka bardzo choruje mimo iz nie ma goraczki ciagle ma katar albo kaszel.... i tak w kolko:( bob pracuje przez cale dni jestem sama z dzieckiem ja rowniez mam problemy ze zdrowiem zatoki-niestety! ale to dla mnie normalne o tej porze roku w tym klimacie ogolnie w ciagu ostatnich 3 dni totalnie sie oziebilo:( brrrrrrr:-o bardzo,szczegolnie noca w dzien ladna pogoda i sloneczko:D ja rowniez bardzo tesknie:( Gata-napisz jakie fajne kosmetyki kupilas w PL Netta-❤️ Madzik-wracaj😭

witam!!!!!!!! była dziś u mnie kolezanka i ogladałyśmy fotki na necie z dyskoteki ale sie usmiałyśmy :-D a co u was???????? madzik jak było na pielgrzzymce???????? simonko duzo kosmetykow kupilam w polsce najwiecej jest rzeczy do paznokci i do wlosów takie duperele a ile mi pieniazkow na to poszlo!!!!!!!!! jutro piatek i chyba wybieram sie na millennio nie byam juz tam jakies 3 miesiace masakra a w pszyszla sobote jade do varcaturo podobno zarabista dyskoteka i pelno boysow z usa :-D wlasnie ogladam zdjecia z tej dyskoteki zwariowany co u ciebie?????????/ zagladasz raz na ruski rok!!!!!!!!! wstudz sie !!!!!!!!!!!!!!!! :-D piszcie co u was bo strasznie tesknie :-( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘

HEj:) Zaczne od pielgrzymki:) BYło no jak to powiedizec..., gdybym nie musiała siedziec w kosciele od 20 do 4 rano to wszytko byłoby ok!! wymodliłam sie za wszyskie czasy, jak teraz nie zdam matury to sie chyab powiesze!!!:) Bylismy tez w krakowie w Łagiewnikach oczywiscie na mszy:) a rano o 7 juz po przebytej nocy w Czestochowie, musielismy isc na droge krzyzowa!!! wtedy to juz spałam na wszystkich ławkach jakich sie tylko dało!!! byłam padnieta!! bolało mnie wszytko!!! w srode przyjechalismy do domu, dzien 18-stych urodzin Nanysi, Gata ty znasz:) wiec oczywiscie eni obesżło sie bez picia:) Poszłysmy do Izy, przyjechali goscie i polała sie wodka!!!:) Aga zakrecona nie pamieta jak wrocilla do domu:) hahaha JA standardowo ja prowadziłam:) Wiec w czwartek nie bylo opcji zeby isc do szkoły:) W piatek czyli dzis tez nie posłżysmy na 2 pierwsze godziny a wiec nie byłysmy w szkole cały tydzien:) jestesmy straszne niby klasa maturalna !! a tu co!!! zero nauki!!! jakby sie matka doweidziala to by mnie zabila!! poprostu zabila!!! Al modliłam sie zbeym zdała ta mature wiec moze sie uda:) Dzis umalowałam sobie łeb:) na kasztan opalizujacuy:) całkiem niezle, jutro Aga ma 18-stke wiec trzeba jakos wygladac:) hahahaha studniówk sie zbliza a tu chlopa ni widac ni słycha!!:( i nie wiem co dalej bedzie !!!!!! GATA JA CIE UBIJE MIALAS MI WYSŁAC ZDJECIA NADAL NA NIE CZEKAM!!!!!!!!!:) JAKBYS ZAPOMNIAŁA MOJEGO ADRESU TO PROSZE: MADUNIA18@VP.PL:) JZU NIE MASZ WYMOWEK WYSYŁAJ SZYBCIUTKO:) Ewelinko napisz oc u ciebie ?? jak mala i Bobi???? Natta a ty tylko wpadasz napisz cos wiecej!!!:) Gata zdaj relacje z Milenium:) Pozdrawim wsyztkich serdecznie, buzka papa

a u mnie nic ciekawego mam chore zatoki destinka katar Gata-ale ci zazdroszcze te dyskoteki:-o tez bym chciala:) Madzik-Skarbie-zdasz na pewno!!!!powodzenia🖐️ Netta-tysiace usciskow:) Zwariowany-🖐️ zajzyj na gg-to se pogadamy:)

no prosze,a moj topik umiera no tak..... dzis piatek kazdy byl zajety tzn u was juz sobota rano,a u mnie wiaz piatek siedze sama w domu obejzalam horrror w tv teraz siedze w pokoju i tu klikam slucham muzyki:) ah..starzeje sie:) to juz 3 lata jak nie bylam na dyskotece i pewnie szybko nie pojde chyba bym nawet nie umiala tanczyc tyle teraz nowosci wczoraj do pozna ogladalam BET to taki program muzyczny duzo rapu i hip=hopu itd ale wczorajszy wieczor byl dosc romantyczny same wolne soul:) milo,az mialam ochote polozyc sie spac w salonie:) GATA-ja zdjec od ciebie nie mam?! czekam na relacje -z piatkowego wieczoru,czy bylas na dyskotece? Madzik jak twoj weekend? Netta-a ty co porabiasz w weekend? Zwariowany-ponoc w sobote do pracy:P-no tylko sie nie przepracuj:) pozdrawiam🖐️ czekam na wasze plotki i nowinki lala laaaaaa la la mmm...mmmm...