Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Witam! Daję znak, że żyję. Jak widzicie - jeszcze siedzę w pracy, ale za chwilkę wychodzę. ucałowanka dla wszystkich malinatorów Nie zapomnijcie mnie!

Oh My God:) Dzieki. Tipuś kochanie gdzie bylas cały dzien?:) Ale prezeska z Ciebie. No no.

Witam wszytkich niestety doczytalem narazie do Waszych rozwazan na temat zdrady. na dzis mi oczka szwankuja i juz literki powolizaczynaja ganiac po monitorze. reszta innym razem- musze to rozbic na kikla podejsc. no Twoszke sie o Was dowiedzilaem :):) to moze teraz cos o mnie : ja kw nicku scorpion mam 25 zim na koncie :) no chyba najmlodszy jestem :) 173 cm czrane wlosy , i sumie to jestem po lic. z inf . czyli podobnie jak Ty Dominator , obecnie szukam pracy, ale niewiem czy jako inf. mam powoli dosc kompa. :):) dominator Podstawową umiejętnoscią informatyka jest to że widzi przez telefon co sie dzieje na monitorze osoby której pomaga --- dobrze powiedziane ja dosc czesto naprawiem mamie kompa przez tel . kiedys 3 godz instalowalem system przez tel godz naprawiem drukarke .... czasem ciezko bywalo :):):) małe byle hobby t fotografia teraz chyba szykam czegos na zmiane ostanio smigam na łyzwach czasem raz w tyg , teraz rolki , rower zalatwilem w wakacje jakies 30 km od domu ijeszcze sie nie dorobilem , lubie morze,od jakis 8 lat jeszcze co roku,nawet 1 weekend ,juz sie niemoge doczekac jak zamocze stubki w wodzie ,, ehhhhhhhhh ale sie rozmarzylem. ostanio polubilme lazenie po gorach bo mam blizej. bom ja z grodu kraka :):) llubie dobre filmy,glownie niezaleznch rezyserow, takie ktore daja cos do myslenia, sprawiaja ze inaczej sie spoglada na niektore sprawy,zycie... ciezko tak o sobie .mozej akies pytanka :):):) narazie pozdrowka 4 all od smoka wawelskiego i szewczyka dratewki :):)

przypomialo mi sie jeszcze . lubie chinska kuchnie,mexykanska, zreszta wszytko co ostre i ryzem. gotuje , spradam, pieke tez czasem ,i jeszcze troche takich rzeczy :P:P:P czasem nawet robie masarze,ale niestety samoukiem jestem ::):):) hmmm kiedys byla mowa o nowej zalandi czy cos w tym stylu, nie dotyczalem do konca, niestety :(:(:( jest szansa sie zlapac jeszcze :):):)) tylko niewiem czy moge obiecuje bede grzeczny :P:P:P:P:P

witajcie:) jasne że możesz z nami uderzyć do NZ:) przynajmniej ja nie mam nic przeciwko! a Wy MSM ?hmmm? ja dzisiaj mam ciężki dzień:) dopiero się zaczyna...ale oczy podpuchnięte, głowa ciężka, ehhh to wszystko przez to, że wstaję w środku nocy do pracy!!! nie mogłam wstać dzisiaj:) takie cieplutkie łóżeczko:) ehh :) no to miłego dnia:) 🖐️ pozdrowionka:)

Witajcie. Biedaczku Mus z ciepłego łóżeczka musisz wychodzić:( Pośpij sobie dzis w pracy. Nie przejmuj sie praca:)😘 Scorpionie miło mi Cie poznac i ciesze sie ze jestes tez inf.;p Szczerze to ja tez mam dosyc komputerów. Naprawde. Z checia porobilbym coś innego. Zobaczymy. Co do wyjazdu to pakuj sie bo miejsce jest. Dziewczyny pewnie juz zacierają rece na kolejnego meskiego osobnika:) Bedzie dobrze. Milego dnia życze.

czesc kochane MSM jestem tak przywalony robota, ze chyba pojde na wagary. zap... codziennie coraz bardziej i dluzej a tu zamiast czyscic sytuacje przybywa ciagle. szkoda gadac. 2 kawy juz dzis byly, i zaraz chyba bedzie trzecia. cos kiepsko bo w takim tempie to do konca dnia z 15 ich bedzie. mus, 6:54 - niezly czas jak zwykle. no comments about being sleepy. o tej godzinie to tylko terminator nie bylby spiacy w pracy. mus co z twoja odsiecza gdynska - help please, i wez ze soba kilka lopat tipusiu, pani prezes, dyrektor czy jak tam. ustaw wszystkich jak nalezy a ty sama zagladaj do nas czesciej :) skorpion, czesc , milo kogos poznac z tak zacnego miasta. masz kolego szczescie mieszkac tak blisko moich ulubionych gór... ach te granaty, kozi wierch, krzesanica.... i wiele wiele innych. lezka sie kreci w oku jak pomysle o naszych wspanialych tatrach. tymczasem biore sie do roboty czasowe papatki (postaram sie jeszcze zajrzec po poludniu)

MUsli podrowka 15 min drzemki dobrze zrobi :):):) dominator - mi rowniez - niedosc ze skorpion to jeszcze inf. :):):) Spox co do wyjazdu to niama sprawy, ja poprafie w 10 min wyjsc z domu i pojechac na weekend. Od jakis 2 lat w worze w samochodze spiwor, tak na wszelki wypadek bo nigdy niewiadomo gdzie moge wyladowac. Czasem robilem wypady za miasto i galilem- lismy sie w gwiazdy. Z przyjemnoscie Cie pomoge zeby dziewczynki CIe niewykonczyly :P:P:P:P:P:P:P:P:P Pozdrowka dla wszytkich z grodu kraka

dzieki za wskazówki:) nie mogę spać bo mi sie klawiatura na czole odciśnie:) chyba dostanę niedługo zniszkę na te łopaty Max:) najpierw proszę zamówić dla mnie dzwig, żeby mnie wyciagnął z tej sterty papierów:) 😴 Skorpion - ja też lubię ryz - bardzo, na rózne sposoby, chińską też lubię, no i morze:) ach no i BIKE!!! :):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻

dzieki za wskazówki:) nie mogę spać bo mi sie klawiatura na czole odciśnie:) chyba dostanę niedługo zniszkę na te łopaty Max:) najpierw proszę zamówić dla mnie dzwig, żeby mnie wyciagnął z tej sterty papierów:) 😴 Skorpion - ja też lubię ryz - bardzo, na rózne sposoby, chińską też lubię, no i morze:) ach no i BIKE!!! :):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻:):):)🌻

W sumie jest nas teraz 3 na 3. A bylo tak pieknie:) Zartuje:) Ja mam nadzieje że dziewczyny nas wykończą;) Nasza ekipka ma juz niezły zasieg. Ogarniamy wiekszosc Polski. Ja nie moge sie doczekac jakiegos spotkania:p Mówie poważnie. W koncu jest wiosna. Moze Kraków? Ja jestem za (mam blisko)

No niema sprawy cos sie z organizuje . jakas mala-wieksza imprezka. Proponuje kazimierz :):) tylko na to reszta ?? moze 1wsze z krako albo gory a next morze albo zelandia:):)) a to ze 3x3 to niedoczyalem sorcia za pominecie musze doczytac przedemna jeszcze polowa :((:(

A tak wogóle to sie zawiodłem bo czekałem wczoraj w przymierzalni i zadna panna nie raczyła przyjść do mnie. No nie ładnie. Nie tak sie umawialiśmy. Bede musial wyciągnąć wnioski.

konsekwencje też Domi!!! hehe:) dostaniemy do dupce? fajnie:)

hehehehee przez kolano i na gola pupcie :P:P:P:P ja proponuje musli - niewiedzilem ze lubisz takie akcje :):):)

No Mus. Wybrałaś idealną kare;) Po dupce.Hmmm.... Czekałem aż to powiesz. Ale mnie rozgrzałaś. Już Ci wybaczyłem. Ognista jestes. Chyba specjalnie nie przyszłaś do przymierzalni. No przyznaj sie,

WitajcieMSM!!:):):) Wykopałam się spod strery ogromnie waznych dokumrentów i jestem!:) Panie Dyrektorze i ..tatusiu nasz kochany Domi:):). wyciagaj, wyciagaj wnioski iwszystko notuj...Wydamy potem księge wniosków:):):) Widzisz...nie umowilismy sie ,...ktora to ma byc przymeirzalnia;):):) Musli - Kochana..odpusc troszke tej dzikiej roboty;)A kawy tyle nie pij, bo Ci jeszcze serduszko zaszwankuje;(...to juz lepiej ..jakas dopaminka w pracy;)..w koncu obok masz tam jakiegos mlodego, atrakcyjnego ..ktory chetnie skosztowałby i od Ciebie dopaminki:):):) Ale powaznie Musli..Ty nie mozesz tyle pracowac. Cale zycie bedziesz harowala jak woł...chociaz dzisj daj sobie chwilke wytchnienia:):) No, no WItamy Panią Prezes;) Tipusiu Kochana..szto z Taboj. Ty tez dziko pracujesz..brak nam tu Ciebie..ale nie zapominamy..bo sie nie da zaopmniec My dear! Szykuj nam lepiej noceg...bo nie wiadomo kiedy sie do Ciebie zwalimy!!!!! W koncuTy i Maxio mieszkacie nad morzem..,.a chetnych nad morze..wielu!!:) Scorpion..hmm ...;):) No, no....interesująca postac!!!:0 czarne wlosy ,,,mówisz?:):) Stary ....strasznie sie ciesze sie sie u nas pojawiles i ...powiem Ci jeszcze jedno..kto raz tu wejdzie..nie bedzie chciał odejść..wiec...czeka Cię supoer przygora..i sporo dopaminki!!! Ale sie ciesze:):) Twoje zainteresowania..bardzo mi odpowiedaja...oj..znajdziemy wspolny język;):):) A powiem Ci,ze ..bardzo lubię Kraków iszczerze zazdroszcze..miasto z historia nie byle jaką. I smoka macie;):):) i dratewkę:):) Fajowo 😘 Kurcze ale sie ciesze..powiem Wam,ze jak tak sobie dzisiaj poczytalam Wasze wypowiedzi..to trudno Was wszystkich nie lubić..gdzie tam...jak Was normalnie kocham,:):); ❤️ [ serce] Bardzo sie ciesze, ze sie wszyscy poznalismy i mam nadzieje,ze naprawde sie spotkamy. Domi - moze byc Kraków (tez mam w sumie niedaleko;):) Sciskam Was z calych sil i ..pisac tu, pisać:):)

dobrze że ekspedientki nie wciągnąłeś do przymierzalni;) cierpliwy jesteś Domi:) to się chwali, hehe😍 zostanie Ci to wynagrodzone z nawiązką!

Malinko ale się rozpisałaś! :) widzę, że też Ci się podoba wyciąganie konsekwencji przez Domiego;) fajnie, że jesteśmy zgodne w tym temacie:) 3 kawa:)

Malinko ale się rozpisałaś! :) widzę, że też Ci się podoba wyciąganie konsekwencji przez Domiego;) fajnie, że jesteśmy zgodne w tym temacie:) 3 kawa:)

Mus nie martw sie. Nigdy Was nie zdradze z żadna przypadkową ekspedientką. Nigdy. Tak mocno Was kocham że nie zwracam na zadne inne kobiety uwagi. Ale kara musi być. No mysle że mi to wynagrodzicie bo inaczej juz nie pójdziemy na żadne zakupy i Wasze G-pointy beda niezaspokojone. 😘

2_malinówka --- fajno ze sie cieszysz ,powiem jeszcze ze mam krotkie wlosy i czasem mam brodk 1-3 dni :):):) wiem wiem jestem juz 2 dizen i ciagle sprawdzam poczte czy sie pojawily jakis nowe wiadomosci od Was :):):) sadze ze tez sie dogadamy jakos :):):) jak cos to nad morzem moge cos upichcic , jakies spagetti albo cos chinskiego na ostro by rozpalic nas od srodka :):):):):):) do tego surowka z selera, jako maly afrodyzjak... co do spotkania to tylko termin a ja sie zjawie , ja kzawsze zwarty i gotowy na nowe przygody ... pozdrowka 4 all

wynagrodzimy, wynagrodzimy, nie dziewczyny! Wam wszystkim;) co do terminu to się dostosuję, co do miejsca również:) kochani kończę na dzisiaj! wreszcie do domu, tylko z Wami żal się rozstawać:( 😍 Skorpion za zamawiam ryż na ostro! hehe:)

Musli..oj wiemy, co nam razem chodzi po główce:) Pełne, całkowite, maksymalne;), totalne...wyczerpanie naszych wspaniałych chłopców. Do ostatniej kropelki:):):) Dla całkowitego = oczywiscie naszego;)= zaspokojenia;);):) Hi, HI, HI..ale bedzie zabawa...kurcze musimy naprawde sie spotkac..bo jak tak dłużej mozna??:):):) Domi - wierzymy głęboko w Twą wierność;).pamietaj z żadna - Broń Boże = ekspedientą ;):), w to w dodatkuu w przymierzalni - naszej przemierzalni!!!:):):) Scorpionku...coraz bardziej, vcoraz bardziej, ze tak powiem......zblizam sie do poznanai swojego ideału...bródka mówisz?;):) Stary - jestes w naszej ekipie juz na amen!!!!:):):) Nawet mozesz spac koło mnie;);):) ALe wiesz...lubimy sie wymieniac:):) Hmm i przygotował bys nam jakas godną strawę - by nas rozgrzało. Super!! Dziewczyny..to 3 skrb na planecie Ziemia!!!:) Hurra! Mniam, mniam....zdecdyowanie zaostrzył mi się apetety na ...wiele rzeczy;):):) Mus..jak u Ciebie..reflektujesz?;):)

jasne ;) że reflektuję, tylko teraz już spadam papa do jutra!!!

Ja zaraz spadam. Zegnajcie do jutra wszyscy. Malinka;) czekam w przebieralni nago. Przynies mi bokserki:) Moze zajze tu z domu C U.