Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Z racji tego że mUs jest nie obecna to ja otwieram obrady:) Witam Wszysztkich!!! Milego dnia

Witka 4 all melduje sie na 1 spotananiu. mam nadzieje ze niebedzie tak jak obrady sejmu ze bede 2 osoby:D:D:D:D:D:D czesc domi -- jak tam , jak zawsze przedemna :):):) malinka --- mam cicha nadzieje ze dzis masz dobry humorej i nastroj ale i tak 🌼 & cmokasek w czółko milego dnia

Przed chwilą wyszedłem do sklepu po cos do jedzenia. Piździ jak na Syberii. Koniec kwietnia a tu tak zimno.Brrr......... Mysle że moge liczyc na jakąś kobieca dłoń:p co by mnie ogrzała:)

Z chęcia wezme ale z reguły od obcych nie biore. Moze powiesz z kim mam przyjemnosc. Mam nadzieje ze nie jestes facetem:p

:D Jestem juz Domi, biegnę z pomocą, tj. z cieplutkimi....gdzie tam GORĄCYMI, delikatnymi, milutkimi rączkami do Ciebie ❤️;) Mam bardzo magiczne dłonie;)...potrafią bowiem wyczuc, gdzie dana osoba chciałaby je poczuć..wiec kochany..one juz mi wszystko powiedzialy. Wiedza, od któego miejsca zacząc..by rozgrzac cale ciałko..takie ciałko!!::):) I co ..czujesz?;) Mam nadzieje, ze juz Ci cieplej???;) Kurcze dopiero teraz moglam tu zajrzec, strasznie duzo pracymam dzisiaj:( Ale mysle o Was i sciskam w pasie;) Witaj \"Obcy\"/ \"Obca\" - who are you?;) Domi - my love - Twoja lojalnosc jest cudowna;):):)

Zdecydowanie ceiplej Malinko. Uf.... jak gorąco;) Dziekuje Ci z calego serca. Strasznie zmarzłem a tylko po bułki poszedłem:) Co do lojalnosci no to wiadomka. Zreszta niczego Wam nie brakuje zebym musiał poszukiwac;) Ale ta nowa osóbka, kto wie............;)

a więc: mam 24 lata jestem z Torunia jeszcze studiuję, ale nie pracuję uwielbiam horrory i chińskie filmy akcji bardzo lubię słodycze silnymi ramionami też nie pogardzę mała kobietka (w dosłownym tego słowa znaczeniu) - metr 55 w szpilkach :-)

Kurczaczek z Ciebie jednym słowem:). Uwielbiamy takie osóbki tutaj. Tylko szkoda że z Torunia. Jakos mam pecha bo z nikim na piwko nie moge skoczyc;) Wszyscy tak daleko. Ale w Toruniu bylem wiele razy. Piekne miasto. Niedaleko Torunia mam rodzine. Witaj w klubie malinatorów:) Chinskie filmy akcji?:)

No wiadomo,ze nową osobkę trza poznac...a nóz, widelec - nastepna dołączy do malych malinowych zboczeńców;):) Ciekawe czy jest na to gotowa, czy jednak sie przestarszaylai juz wiecej tu nie zajrzy? Fajnie,ze chociaz troszke Cie rozgrzalam..musze szybko wracac do pracy:(:(:(

:D:D Ojej minal sie moj mailik z kurcze blade..o kurcze, przepraszam;) Witam Cię cieplutko! Kochana uwilebiam Torun - bylam tam chyba ze sto razy ;),a z reguly raz na rok wskakuje na starowke po pierniczki;) w drodze na wakacje lub w drodze powrotnej. Kocham Torun i bardzo mi sie tam podoba i ......rzeczke;) macie:):) WItam Cie serdecznie Kurczaczku ;)(super trafione Domi:) No . to ekipa nam sie powieksza:) Ale .....CHINSKIE FILMY AKCJI? ;)Znaczy sie kung-fu i te okolice;):)???????? A co studiujesz? Chyba , że AWF..bo ta akcja:D:D:D Napisz nam jeszcze wiecej o sobie: jak wyglądasz (wzrost znamy ale detale nas rowniez interesują);) Sciskam serdecznie Cię Kurczaczku:):):)

ciemne włosy, jasne oczy, dwie ręce, dwie nogi, głowa nie zawsze na karku, częściej w chmurach chińskie filmy, tak tak... takie moje małe zboczenie;-) a niech tam - na początek - po pierniczku dla wszystkich

Z opisu wynika że jestes idealna chociaz podobno tak tylko jest w reklamach i na filmach;) W kazdy razie ja juz powoli sie zakochuje wiec uwazaj co piszesz żeby mnie nie zranic:) No i te dwie nogi. Uwielbiam jak kobieta ma dwie nogi. Ideał :p Pierniczek pyszny:)Mniam.Dzieki bardzo.

:) No to Domi juz wpadł!:D:D:D Dobrze,ze Domi jest cool koleś;) i o pozostałych swoich malinowych dziewczynkach nie zapomni:):) Kurczaczku...Dzięki za pysznego piernika(oczywiscie w czekoladzie;) =PYSZNIE SMAKOWAL - tylko Torun robi takie cuda! Pozdrów od nas Śp Kopernika - pewnie masz z nim niezly kontakt;):) Rozumiem,ze wybierasz sie z nami do NZ?:):) O Kurna..ale tyeraz robi sie przewaga kobitek?? FACET POSZUKIWANY SZYBBKKKOO!!!!!!!!!:D:D:D::D

a co do moich nóg (dwóch!) to mam je baardzo długie (aż do samej ziemi) pozdrawiam i milusiego wieczoru u mnie zapowiada się całkiem orgiastycznie :-D ....yyy.... .... to znaczy .... sympatycznie ;-)

No to kurczaczku daj dzisiaj czadu. A tobie mało facetów Malinko. Pamietaj na całe życie że nie liczy sie ilosc tylko jakosc jak również technika a nie długość:p:D Cos mnie poniosło.

:D:D: OK Tatusiu - już pożadnieje;) WIem, wszystko wiem o jakosci, ilosci,długości;) technice;):) SPoko, spoko..tak naprawde tom jestem grzeczna dziewczynka..no moze czasami niegrzeczna;):):) Dobrze , zatem juz nie mysle o innych tylko o \"naszych\" tak? :):)I o Tobie!!!! To do jutra łobuziaki:D: Buziaczki😘 😘

kochani, przepraszam ze tak was zaniedbuje i pojawiam sie niezbyt czesto. jednak przywala mnie ilosc pracy. zycze wam milego wieczoru a ja wracam do pracy....

wyjechac chociaz na chwilke..boziu, ja mam swietna promocje na rejs po morzu srodziemnym i sie dowiedzialam dzisiaj od szefo ze mnie nie pusci..co za .......... no i dalej w pracy aaaaaaaaaaaaaaaaa :(:( Pozdrawiam wszystkich

wyjechac chociaz na chwilke..boziu, ja mam swietna promocje na rejs po morzu srodziemnym i sie dowiedzialam dzisiaj od szefo ze mnie nie pusci..co za .......... no i dalej w pracy aaaaaaaaaaaaaaaaa :(:( Pozdrawiam wszystkich

Siema ziomalko. No to nici z rejsu mówisz. Kurcze a tak sie napaliłem:) Co za szef. Biedaczku. No i ja też biedny;)

Indianie złapali Polaka, Francuza i Niemca i onzajmili im ,że ich zabiją a z ich skóry zrobią sobie KANU. Pozwolili im jednak na wybór broni z jakiej chcą zginąć. Tak więc, Francuz poprosił o sztylet. Wziął go i poderrznął sobie gardło. Indianie z jego skóry zrobili sobie KANU. Niemiec poprosił o pistolet. Wziął go i palnął sobie w łeb. Indianie zrobili KANU Polak poprosił o widelec. Indianie cholernie zdziwieni ale w końcu dali mu widelec. Polak wziął go do ręki i waląć się nim po całym ciele krzyknął: -JA wam KURWA dam KANU!

Wiatm - Domi znów jako pierwszy. Pierwszy na posterunku! Witaj My Love;)! Ja jestem druga! No, chyba,ze juz ktos mnie uprzedził;) No fajnie,ze dzis piatek - piatki sa zdecydowanie najlepsze!!!!!!!!! Kurna, szkoda,ze nie bedzie rejsu i to po morzu srodziemnym...trza obalic tego szefa - niedobty, no!:) Milego dnia i buziaki for all:):):) hej ZIomalko Domiego;) i witak Kochany Maxio - zagladaj czesciej,bo tesknimy:(

jaki ładny dzień... i nawet wstałam bez kawy:-) zrobiłam dziś sobie wagary i pójdę na długi spacer pozdrowienia dla wszystkich :-D

1. Sex jest pięknym leczeniem. Naukowe testy dowodzą, że gdy kobiety kochają się, produkują ilości estrogenu, który sprawia, że ich włosy lśnią, a skóra jest gładka. 2. Delikatne, relaksujące kochanie się redukuje szansę na zachorowanie na grzybice (egzemę), wysypkę i wypryski. Oczyszcza pory i sprawia, że twoja skóra rumieni się (w sensie, że chyba nie jest biała) 3. Kochanie się potrafi spalić te kalorie, które zostały wrzucone podczas romantycznej kolacji. 4. Sex jest jednym z najbezpieczniejszych sportów, jakie możesz uprawiać. Rozciąga i formuje prawie każdy miesień w ciele. Jest przyjemniejszy niż 20 okrążeń w basenie i nie wymaga żadnego trenera! 5. Sex jest natychmiastowym lekiem na łagodną depresję. Uwalnia endorfiny do krwioobiegu, produkując uczucie euforii i pozostawiając Cię z dobrym samopoczuciem. 6. Sexualnie aktywne ciało oddaje wielkie ilości chemikaliów zwanych feromonami. Te delikatne perfumy sexu doprowadzają płeć przeciwną do szaleństwa. 7. Sex jest najbezpieczniejszym środkiem uspokajającym na całym świecie. JEST 10 RAZY BARDZIEJ SKUTECZNY NIŻ VALIUM. 8. Codzienne całowanie będzie trzymało dentystę z daleka. Całowanie zachęca ślinę do \"zmywania\" pokarmu z zębów i obniża poziom kwasów, które powodują gnicie, chroniąc przez powstawaniem kamienia nazębnego. 9. Sex właściwie uwalnia od bólów głowy. Stosunek może uwolnić od napięcia, które broni dostęp krwi do naczyń w mózgu. 10. Sex jest naturalną antyhistaminą. Pomaga zwalczyć astmę i wysoką gorączkę. a więc.... do dzieła... i walki o zdrowie!

Kurczaczku widze że wiesz o co biega. Nic tylko stosowac te Twoje metody;) Szczególnie po zjedzeniu tych wszystkich pierników:) Powiem Ci że czasem to od razu widać kto dawno nie ćwiczył. Szczególnie u kobiet:p

ja ćwiczę :-D:-D:-D sport to zdrowie ;-) może kiedyś wybierzemy sie na wspólny trening w większym gronie wysportowanych sexmalinatorów