Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

wybaczamy😍 chłopaki👄 co tam sobie przesyłacie hm? gołe babki? hmm hehe

Troche mnie przywaliło praca ale juz oddycham swobodnie. Widze że tu jakies rózne osobowosci sie pojawiaja. Ja mam chyba jedną ale moze sie myle.

Gość mus
witajcie🖐️ dzisiaj troszkę później jestem:) ale kawa się robi! 😍

zaczarniłam się jako mus bo jest krócej hehe nie trzeba tyle pisać a co dopiero malinówka albo dominator :)

ale pyszna kawa! ;) mniam mniam roboty kupa, ale co tam! jeszcze dwa dni i weekendzik!

Witaj Mus. Ja tez chcialem kiedys zaczernic DOMI ale niestety jest zajęte:( Jeszcze sie nie obudzilem. Jakies ciezkie noce mam ostanio. Koszmary i te sprawy.Brrrrr....

oj biedaku ale wiesz co? ja ostatnio też miewam koszmary...

Witam Moje promienne SŁoneczka:):):) Ale dzisaj brzydki dzień..u mnie pochmurno i ..głowka nieco boli :( Zaraz łykne jakąs piguleczke i mam nadzieje,ze bol zniknie jak reka odjał;) Mnie jaks te pechowe numerki nie przeszkadzaja. mam zasade,ze jak sie czlowiek nad tym specjalnie nie zastanawia..to dzien jak kazdy inny i td. Wiecie - co mam na mysli? czasem mozna poprzez takie pechowe myslenie..wywołac wilka z lasu...wiec lepiej nie myslec. A poza tym, to powiem Wam,ze mieszkam pod \"13\" i jaks jest dla mnie ta \"13\" szczesciwa..zresta pod roznymi wzgledami! Mus...spozniolas se ..4 minuty...mozna tak?:):):) Musze sie nauczyc od Ciebie tej punktualnosci!Koniecznie! Sciskam wszystkich:):):) Wypilam kawle i nic 😴

witam ja tylko na chwile, :( dzies mnie czeka gonienie po miescie to niedobrze ze Was koszmary mecza :(:( ja mam łapacza snow,zatrzymuje zle ,a przepuszcza tylko dobre. ale ostatnio mi sie nic niesni. co do 13 to roznie bywa ala niektorych moze byc szczesliwy :):): zalezy od podejscia chyba pozdrowka Hej slodziutka :) 🌼 cmokas Ja znam fajny i niezawodny sposob na bol glowy, minie na 10000000000% :):):) u mnie slonko niesmialo sie przebija prze chmury :( tez jakos zimno przesylam moc usciskow :)

Witaj Malinko! Mnie tez dzis głowa cos pobolewa. Jakis taki dzien nie ciekawy. Ja tez nie wierze w numerki choc zawsze cyfre 7 uwazalem za szczesliwą dla mnie chociaż nie wiem dlaczego.

Wiesz DOmi ..ja tez zawsze jakos na 7 patrze jako na szczesliwa liczbe...zadziwiajace, nie? Scorpion..ma racje..jest niezawodny sposb na pozbycie soie ...bólu główki;):):) WIe - co mówi. Wiec skoro i mnie i Ciebie kochany Domi boli główka..to musimy razem ten sposb przetestowac..:):)..mały ...cyberek - numerek?:):):):) Scorpion...:) Ty to sie nasz widze na rzeczy!!!! Chyba mogłabysmy sie z Mus..wiele i od Ciebie nauczyc:):) Od Ciebie, od DOmiego, od Maxia...Mus - bedziemy profesjonalistakami:):):):)

malinka w sumie to mialem na mysli live ( jak wytrzymasz jeszcze 2,5 godz i wyrwiesz sie w pracy ,albo schowam sie pod biurkiem...) cyber to cyber nieprzepadem za bardzo :(:):):) ja wiem ,ja jestem chyba za mlody na uczuciela :):):) z tym : nie dzis (kochanie), boli mnie glowa , to chyba jest jakis mit.

coś ta 7 chyba ma w sobie bo mi też zawsze towarzyszyła jako szcześliwa liczba w dzienniku w SP zawsze byłam 7 - tak mi się przypomniało :) ja się dzisiaj raczej dobrze czuję biedna Malinko łykaj pill zawczasu! ale jestem głodna idę na śniadanie!🖐️

sn25 za młody? hehe myslę że każdy ma inne doświadczenia zawsze można się podzielić;)

sn25 za młody? hehe myslę że każdy ma inne doświadczenia zawsze można się podzielić;)

Mus -- chodzi oto ze jestes chyba najmlodszy tutaj :(:( spoczywa na mnie wielka presja hihihiihhii w sumie masz racje kazy ma inne doswiadczenia i nie mozna anawet trzeba sie podzielic :);) milego dnia ja postaram sie jak najszybciej wrocic , tylko skocze jeszcze do lodzi zarzegnac sprawe z bolem glowki :P:P:P pozdrowka

Kazdy ma jakies tam doswiadczenie. Młodszy nie znaczy mniej doswiadczony:p Ja tam nic nie wiem. Ciekawe jak to jest strzelic maly numerek w pracy (jak jest z kim):) Pewnie wydajnosc by wzrosła o 200%. To takie moje przemyslenia;)

haha też o tym myslałam ostatnio no to Domi przyjeżdżaj to zobaczysz;)

haha też o tym myslałam ostatnio no to Domi przyjeżdżaj to zobaczysz;)