Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiarah

Kosmetyczne sztuczki.

Polecane posty

Gość fghjkl
m,jnh

Gość metoda na pryszcze
Jak ma się cerę tłustą , trądzikową albo skłonną do wyprysków to warto myć twarz płynem do higieny intymnej , sprawdziłam i działa.Mam jeszcze wypryski na dekolcie i plecach zastosuję chyba tez tą metodę.

Gość Asasienka
a ja zrobiłam sobie wczoraj wieczorem i dziś też maseczkę z drożdży:)efekt po wczorajszej był już dziś rano-PIORUNUJĄCY W SENSIE POZYTYWNYM!!! cera nabrała ładnego zdrowego kolorytu, pory się zwęziły znacznie, niedoskonałości przygasły i...poszłam do pracy BEZ MAKIJAŻU:):):) początkowo nie dowierzałam w to zachwalanie drożdży, ale sprawdziłam na własnej skórze, a wierzcie mi dziewczynki, że odkąd odstawiłam tabletki anty pół roku temu zawsze było jakieś "ale" z twarzą-a to brzydki koloryt, a to za dużo wągrów,a tu wulkan etc:p także jeszcze raz polecam niedowiarkom a teraz idę zmyć dzisiejszą maseczkę:) ps. mi picie drożdży szkodzi, tzn. boli mnie po nich brzuch więc nie piję.

Gość idb9333
Witam serdecznie, jeżeli chodzi o ekologiczne kosmetyki mogę wszystkim bardzo gorąco polecić sklep z kosmetykami na bazie miodu oraz produktami z miodu. Zapraszam na stronę: http://oryginalneprezenty.pl Wysoka jakość produktów w jak najniższych cenach. Super !

Gość gość
Mi po maseczce z drozdzy robila sie sucha skora. Moze za dlugo ja trzymalam... :) Z kosmetycznych sztuczek- przed pomalowaniem sie kremem bb nakladam na skore mala warstwe pudru transparentnego, makijaz lepiej wyglada i dluzej sie trzyma :)

Gość gość
Ostatnio wrócilam do stosowania oleju kokosowego na wlosy jako odzywke. Tylko nie za duzo, bo potem trudno domyc. Pogrzac łyżkę stołową oleju, mozna wmasowac delikatnie tylko w skore glowy, lub tez we wlosy, zwlaszcza suche koncowki. Zostawic na noc. Owszem trzeba poduszke nakryc recznikiem, wiec troche zachodu jest. Ale rewelacja, wlosy są miekkie i zniknal efekt lekkiego siana. Zadne inne odzywki nie dawaly rezultatu. Owszem, wlosy byly lsniace i sie rozczesywaly ale jednak byla wyrazna roznica w strukturze farbowanych na jasno suchych koncowek i reszty wlosa. Stosuje raz w tygodniu, najlepiej w weekend, bo nam czas zeby zmyc. A, i stosuje szampon bez siarczanow. Jesli ktos mieszka w Anglii pokecam szampony firmy Naked, wylacznie z naturalnych skladnikow. Przeczytalam jeszcze, ze mozna dodawac olejek rozmarynowy, na porost wlosow. Ale podobno podraznia skore, wiec calosc zmyc Szybciej, nie zostawiac na noc. Wybrobuje i bede informowac. Swietny temat.

Gość madzia3109
też stosuje miód na spierzchnięte usta. Osobiście polecam sklep z kosmetykami na bazie miodu oraz produktami z miodu "Łysoń". Miód pochodzi z najczystszych ekologicznie rejonów Beskidu Małego dzięki czemu kosmetyki są najwyższej jakości http://oryginalneprezenty.pl/ Korzystam i jestem bardzo zadowolona