Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochaa

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT????

Polecane posty

Gość gość Sylwia
Dziewczyny nie wiem co się dzieje, zaczęłam plamić. Nie jest to brudzenie, krę czysta, jasnoczerwona. Czy miałyście tal przy CLO?

Gość gość aaaa
Dziewczyny to czekacie tak do mniej więcej 28-30 dnia cyklu z testem? A temperaturę mierzycie? Bo ja mam 31 dzień cyklu, ale 8 lub 9 dzień wyższych temperatur. I nie wiem ile jeszcze czekać.

Gość gość aaaa
Dziewczyny ponyliłam się, dzisiaj 10 dzień wyższych temperatur :).

Gość kkk2891
mam wyniki hcg 1365 (pon.652),przyrost jest ok, ale w 20% ciaz pozamacicznych przyrasta prawidłowo , i jak czytałam to duzo dziewczyn to potwierdziło. zobaczymy jutro co powie gin. jutro. wczoraj nie wygladało to dobrze. dzieki dziewczyny ze trzymacie kciucki, bo ja juz sie zdołowałam.

Gość Gość gość
Xxxxxcxxcc

Gość Bransoletka32
Dzisiaj 3dc... Jestem wyjątkowo zrezygnowana. Tak ciężko mieć nadzieję gdy zaczyna się 6 cykl z Clo... Kkkk jak Twój wynik?

Gość Gość Dorota
Znowu powiadomienia przychodzą a postów nie widze...tylko u mnie to tak szwankuje?!

Gość Gość Kasiur88
Ja czekam z testem do końca po co się nakrecac :-) temp nie mierze :-)

Gość Gość Kasiur88
Gość aaaaa a testowalas?? 31dc to już napewno zrobilabym test

Gość Gość Kasiur88
Kkk2891 cały czas wierzę że wszystko będzie dobrze :-)

Gość gość Sylwia
kkk2891 nie trać wiary. :-) Może jeszcze nie wszystko stracone. :-) Ja to z testem no mogę wytrzymać do 28 dnia. :-P Bransoletka dużo czytałam na forach o dziewczynach, które zaszły w ciążę właśnie w 6 cyklu z CLO. Nie możemy sie poddać. Ja zadzwoniłam do swojej ginekolog spytac o to krwawienie. Powiedziała że w poniedziałek miałam plamienie okołoowulacyjne, minęły dwa dni i ro najprawdopodobniej jest krwawienie owulacyjne związane z pęknięciem pęcherzyków. Kazała się nie martwić tylko brać do roboty z mężem. :-)

Gość gość aaaa
Kkk2891 widzisz, mam nadzieję że będzie dobrze, trzymam kciuki.

Gość gość aaaa
Kasiur88 testu nie robiłam jeszcze. Dzisiaj nie 31 tylko 32 dzień cyklu, ponyliłam się w liczeniu. Ale temperatura wysoka dopiero 10 dni. Może być nawet 16 dni wyższych temperatur, dopiero potem może być @. Zresztą wychodzi na to że owulka jeśli była to była właśnie z 10-11 dni temu, wiec może być na test za szybko.

Gość gość aaaa
I dziewczyny boję się rozczarowania. Ostatnio test robiłam w 40- którymś dniu i nic @ po nim przyszła wredna śmiejac się ze mnie. Małpa czekała aż zrobię test i potem przylazła.

Gość gość Sylwia
Jak ja bym chciała żeby @ nie pojawiła się u żadnej z nas. Alle byloby to cudowne...

Gość Xxxxaga
Gość Sylwia tak było by to piękne i wtedy wszystkie byśmy sie spotkały ☺a ja mam torbiel z jednego pęcherzyka bo drugi pękł wiec miesiąc pewnie stracony

Gość Gość Kasiur88
Ojjj tak byłoby cudownie :-) dziewczyny nie pozostaje nam nic innego jak czekanie na wieści od każdej z nas po kolei :-) która będzie w najbliższym czasie testować?? Chce w końcu usłyszeć dobre wieści ;-)

Gość kkk2891
Wiec, w macicy dalej nic nie widac, oprocz krwi. przy jajowodzie tak jakby cos było. wszystko wskazuje na ciaze pozamaciczna. w sobote hcg, w poniedziałek do gin. jak nic sie nie zmieni to do szpitala. chciał teraz ale jeszcze nie chciałam, bo i tak przez weekend bym tylko lezała a nic by nie robili. w razie jakis dolegliwosci to mam jechac do lekarza lub szpitala.jeszcze dzis cos mi w krzyzu strzliło i ledwo chodze.

Gość gość
mmmm

Gość gość g
xxx

Gość gość
Znowu nie wchodzą posty

Gość Gość Kasiur88
Dziewczyny dzwoniłam do swojej gin... Nadal mnie pobolewa i ciągnie w podbrzuszu :-/ powiedziała że jeżeli tak mnie to niepokoi to mam przyjść ale i tak nic konkretnego mi nie powie :-/ mam czekać spokojnie te kilka dni do @ i testować a jak przyjdzie to od 3dc znowu mam brać clo

Gość Gość Dorota
Kasiur88 spokojnie czekaj i wyluzuj :-) życzę Ci żeby ta wredna @ już do Ciebie nie przyszła.

Gość Gość gości
XxxxxxxxxxXxxxxxxxxx

Gość gość
Bb....

Gość Gość Kasiur88
Mam powiadomienia o odpowiedziach na forum a jak wejdę w link nic... ostatni widzę swoj z wczoraj nawet przez przeglądarkę stoi na 88 stronie :-(

Gość gość_ruda
Dziewczyny zauważyłam że jak postów jest dużo i chcą przejść na nową stronę to forum zawiesza się na jakiś czas. Dziewczyny ostatnio jest dużo postów ,,gość,, Czy to któraś z Was, czy ktoś blokuje nam forum.?

Gość Gość Kasiur88
Chyba ktoś blokuje :-( jak tylko widzę te posty to zgłaszam ale jak widać na nic się to zdaje... Milion powiadomień a posty od jakiegoś gościa puste :-/

Gość Gość Kasiur88
No teraz posty wskakuja normalnie :-)

Gość gość  anita 34
może ktoś celowo blokuje pustymi postami