Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

efciusia! ,, co ja wtobie widziałam oczy usta czy nos co ja w tobie widziałam po co mi taki ktoś...\" ,, facet to świnia..." behemot! ,, zróbmy wiec prywatkę jakiej nie widzał nikt niech SĄSIEDZI walą, wala, walą do drzwi \"

Zobacz tancza policjanci Facet teczka troche kwrawi Tu jest lawka zdejmij bluzke Wypalimy cala trawe Nie ma miejsca, zeby plakac Nie ma miejsca na strach Kazda chwila jest wiecznoscia Jesli tylko zechcesz byc Nie mam siły już tu siedzieć. buuuu

gdzie? na ławce czy w pracy? mnie tez juz trafa!!! ja chcę do domu!!!!! spaaaaććć!!!!!!!

Chwilę mnie nie było Behemotku spóźniłam się z tym tekstem od Ciebie, już go sama umieściłaś.

Inguś> widziałam kiedy przeczytałaś. Nie ma problemy. Ja po prostu myślałam że na kafe już nie wejdę. Ale narazie działa. Może będzie dobrze. Wysłałam ci drugiego maila. Jak przeczytasz to przekaż życzenia dla małej słodziary. I wyściskaj ode mnie. Kobietki, śpiewacie pieeeeeeeeeenknie, naprawde pienknie. Jestem pod wrażeeeeniem. Buziaczki

Co do mojego śpiewu to chyba słoń nadepnął mi na ucho, tylko tutaj mogę pośpiewać, bo w rzeczywistości to nawet swojemu dziecku nie śpiewam bo chyba by się niesamowicie wystraszyło. Kompletny brak wyczucia muzyki. Ale mam Was Wy mnie tu posłuchacie, mam nadzieję. Miałam doła ale dziś jestem już wesoła Koleżanki nowe mam i pośpiewam chetnie Wam HEJ

A ja sobie śpiewam : tam tam tam ta rara rara tam ...... to jest aya rl i skóra ;) Wpadłąm tu na chwilkę , z uczelni , żeby zobaczyć , co u Was ...a tu , kurczę kilka stron przybyło , mam nadzieję , że zdążę je przeczytać :) Wiecie , co , mimo tej średniej pogody jestem zadowolona :) Najbardziej się cieszę , że na uczelni stworzyłyśmy sobie taką fajną grupę z dziewczynami ---- poznałam świetne koleżanki , i jestem zadowolona , bo w lo miałam klasę okropną :( , a tu jest fajnie :) zawsze lepiej się odnaleźć w takich okolicznościach :) Na razie w szkole jest spox , zobaczymy , co będzie dalej ........ Pozdróewczka dla Was 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻🌻

Leticia> 😘 czytaj czytaj... :) Ae też pisz Inguś> nie przesadzaj. Przynjmniej sto lat Oliwce zaśpiewaj. :D

Żegnam Was moje drogi chyba juz dzisiaj, w domciu mam trochę roboty. Na 20.00 dzisiaj umówiona jestem z bardzo przystojnym lekarzem od tych naszych babskich spraw, więc chyba juz dzisiaj tutaj nie zajżę. Buziaczki dla wszystkich. Papa

Jak zwykle jestem tu sama .... miałam nic nie pisać, ale jak przeczytałam narzekania na zimę ................ no to MUSZĘ zaprotestować !!! Dziewczęta - to się nie godzi ZIMA JEST PIĘKNA !!!!!!!!!! Przypomnijcie sobie dzieciństwo ..... Nie można gubić w sobie dziecka .......... zimą lepimy bałwany, jeździmy na sankach .... albo an workach od śmieci hehe ;), jak ktoś umie to na łyżwach, nartach .... :) ehh rozmażyłam się :) najbardziej tym bałwanem z czerwonym nosem z marchewki .... ;) a jesień też jest cuudnaa - mozna zbierać kolorowe liście, kasztany, żołędzie ..... potem robić z nich ludziki ;) - no ale to te mające pociechy lub pracujące z dziećmi :) nie lubicie szelestu liści pod Waszymi stopami podczas jesiennego słonecznego spaceru ???? Ja uwielbiam ........... i jeszcze szum wiatru za oknem i stukanie deszczu o parapet gdy ja pod kocykiem czytam ksiażkę .... i potem sie dziwię, ze mnie ludzie za romantyczkę biorą hehehe ;) :D z góry zaznaczam - nie jestem romantyczką ;) idealistką raczej - i zawsze we wsztystkim staram sie znaleźć jakieś pozytywy .... czasem to trudne, ale to pomaga w życiu ;)

effiku >>>>> ja też marzę o takim jesiennym spacerze , ale na razie pogoda na to nie pozwala > jest okropnie zimno i ciągle pada deszcz ( przynajmniej w polsce południowo - wschodniej ) , pogoda jest dosyć pesymistyczna , ale przecież pogoda nie może stać się powodem kompletnej załamki !!!!! ;) :) ;) Inguś >>> mój nastrój jest na razie dobry i myślę , że będzie tak do czasu , az mi go ktoś nie zepsuje , ale mam nadzieję , że nikt się nie odważy !!!!! bo normalnie zatłukę ............ Koffffffffane Dziewczynki mam dla Was kawałek tekstu takiej jedenej piosenki , która zawsze mnie bardzo pozytywnie nastraja ;) ................................................... Trzeba z chwili mieć , to , co w chwili trwa nie przeoczyć nic , szukać aż do dna ;) Trzeba wierzyć , że jeśli kochać .....to na zawsze ❤️........ A gdy nawet ból , trzeba nie dać się ..... nie dac ściągnąć w dół , mówić głośno : NIE !!!!!! [ ... ] :):):):):):):):):):):):) Wszelkim dołom i złym nastrojom : NIEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i zyczę Wam wszystkim miłego dzionka ;) ( ja lecę na uczelnię i wrócę tu dopiero wieczorem ...:() 3majcie się cieplutkoooooo !!!!!!!!!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

efffciusiu>>>>>>>przytulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.......................................... i pewnie nie tylko ja :)

Efciusiu i ja Cię przytulam, przytulam, przytulam bardzo, bardzo, bardzo mocno. 🌻 dla Cibie. Napisz mailika może coś poradzimy na to ramionko.

Witam wszystkie kochane dziewuszki :D Efciusia> ja też przytulam!!! Lepiej ? Elffik> 😘 Może jednak coś romantycznego w sobie masz? Bo to o tej jesieni zabrzmiało.... tak po romantycznemu :D Wszystko fajnie z tym deszczem i parapetem jak się w cieplutkim łóżeczku leży, ale jak trzeba wyjść na ten deszcz to już mniej ciekawie się robi. Leticia> oby dobry nastrój cię nie opuszczał. :) Mam krówki ciągutki. Częstujcie się

łoj! Tak słodko i cieplusio. ciąguuuuuuuutki - mniam. Nie będę płakać, nie ale co zrobić.Chciała bym zaszyć si w jakimś kąciku i tak cichutko sobie odejść- nie przeszkadzając nikomu. Dziękuję za ciepłe słowa.Czasami wyobrażam sobie wasze uśmiechnięte i miłe twarze - ty Behemotku masz kasztanowe włosy do ramion i kilka piegów na nosku, Ty Inguś masz ciemne włosy związane w kucyka i zielone oczy, Ty Kitty masz blond włosy lekko kręcone a Ty Leticia masz włoski typ urody- lekko śniadą cerę i ciemne długie kręcone włosy.Czasem wyobrażam sobie wasze buźki kiedy siedzicie przy komputerze, czasami z kubkiem gorącej herbaty, w papilotach, z maseczką na twarzy, ziewające, zaspane ha ha - tak po prostu wiodące babskie życie.Takie szalone trzpiotki, z którymi nigdy się nie nudzi.FAJNIE WAS MIEĆ- Jeszcze dla was ZIPIĘ.

Efciusia :D :D :D O zmianie koloru włosów to mówiłam, ale skąd wiedziałaś że mam do ramion? :D Tylko z tymi piegami niebardzo I jeszcze z tymi papilotami :D Bo ja zawsze z pracy piszę. Nigdy was sobie nie wyobrażałam. Znaczy ja was sobie wyobrażam jako sympatyczne uśmiechnięte kobietki. Pomyślę to może zaraz napiszę jak mogę sobie was wyobrażać...

cześc przytulanki! ............ 😍 .......... aż lepko od tej słodyczy.. ej! efciu a jak wyglada madusia? hyhyhy wracajac do ulubionych piosenek to jest mój hicior. refren śpiewamy zawsze razem z moim lubym! . ............................ 🌻 ..................... mój dziadek dał mi psa pies 4 łapy ma normalny mówia pies nieprawda coś w nim jest ma delikatny głos i bardzo czujny nos i kilka smiesznych łat niewiele liczy lat [ i everybody!!!!!!!!] puszek okruszek puszek kłebuszek bardzo go lubię przyznać to muszę puszek okruszek kłebuszek jest miedzy nami przyjaźni nić wystarczy tylko że się poruszę zaraz przybiega by ze mną być zaraz przybiega by ze mna być !!!!!!! ............................. 🌻 .................. dziękuję.........

everybody sićkie ! ale hicior uuaaa. pamiętam te klimaty i łzy wzruszenia kiedy ją słyszałam.......o młodości utracona!

Niestety nie trafiłaś z wyobrazeniem o mnie, mam brązowe oczy i włosy ciemny bląd, w zasadzie teraz to mają kilka kolorków i niestety codziennie rano mam z nimi bardzo duzo roboty to układanie czasami mnie dobija. Jak Behemotek wygląda to już wiemy, Ty Efciusiu wydaje mi się, że masz niebieskie oczka i brązowe włosy, Madusia ciemne długie włosy i brązowe oczka. Napiszcie czy chociaz troszeczkę dobrze myslałam :-o

mam jasno brązowe włosy - teraz kładłam orzech laskowy - i niebieskie oczy - więc BINGO! - DLA CIEBIE.

hmmmm długie to one może kiedyś były..... prawie do pasa... potem wpadłam w depresję i obcięłam na ,,jeża\". świetna sprawa! z taka małą grzyweczką było mi fajnie..... teraz mam takie do ramion, wycieniowane, ze skośna grzywką w kolorze ciemny-czerwony-głęboki-szatyn.... i zapuszczam! :) czasem wiąże gładko w kucysia... oczy moje sa pięknie zielone! hmmm. to mi przypomniało, że czas zarzucić swieży kolor na kłaki!

Gość women
Ja też mam doła i to okropnego.Całą noc przeryczałam do poduszki.Wsztstko przez tegomfaceta1ani krzty zrozumiałości imiłości.Sama w wielkim mieście sama w wielkim domu.do rozmów pozostaja dzieci.takie moje życie.nawet robienie zakupów mi zabrał a o grosz dla siebie muszę żebrać,przestałam się leczyć bo moje lekarsrwa za dużo kosztują.Nie jestem niewolnicą,nie będę żebraź.ale to wszystko tak strasznie bol.Myślzłam że chociaż łóżko nas jeszcze łącz ale om znalazł sobie panienki na ekranie komputera.Zadne próby podejście się vie powiodły.A jak zwracam mu uwage,to co się czspiam!Dajcie mi broń to rozstrzelam.ze te przepłakane noce.Jestem sama wśród ludzi i nie mam do kogo się wypłakać.POMOCY!!!!!!!!!!