Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Aha zapomniałam elffik nie ma dzisiaj urodzin tylko za pare dni ja wiem, ja wiem kiedy dokładnie bo znalazłam to na innym topicu ;) Ale wam nie powiem :P

Dzieńdoberek Wszystkim :) Mmm...ja sobie pospałam..zaraz ide do szkoły..buu..:P Ja równiez wysłałam Wam coś fajnego na poczte :D Karaani.. Ty to masz energie :)

Karaani..hehe..Nawet nie zartuj..jest taki jeden z rownoleglej klasy co na zajeciach miedzyoddziałowych zawsze siada koło mnie..I codziennie przynosi mi jebełka (tak nazywamy jabłka:P) do szkoły,aż jego koleżanki z klasy sie wkurzaja... Ale masażyk by sie przydał :)

Karaani..hehe..Nawet nie zartuj..jest taki jeden z rownoleglej klasy co na zajeciach miedzyoddziałowych zawsze siada koło mnie..I codziennie przynosi mi jebełka (tak nazywamy jabłka:P) do szkoły,aż jego koleżanki z klasy sie wkurzaja... Ale masażyk by sie przydał :)

A ja sobie zaspałam na wykład ( może to i dobrze ...) i jadę później ....hih ;) w końcu to piątek i człowiek jakieś prawa w końcu ma !!! Zanim pojadę do ... to miłego dnia Wam pożyczę !!!! effik>>>1000000lat !!!!! dalej nie mogę do Ciebie mailikó słać ........bu.....:( kalia>>>a dla mnie zdjątka - jejku , przecieżchyba nie masz mojego adresu , ani ja Twoje go , ale postaram się go odszukać i napiszę ..... Jak zwykle w eekendzik ponadrabiam wszystki zaległości \" mailingowe...\" pa pa pa 3majcie się !!! Wszystkie !!! Nie wymieniam , bo którejś zapomnę bo moge po czapie dostać , hih ;)

Jejku ....masażyk .... , a ja jestem poszkodowana , bo moje kochanie ma uczelnię w weekend .....i co ja będe sama ....buuu.... może się trochę pouczę , ale obowiązkowo do Was zajrzę i na pocztę oczywiście też :) Pa , kobietki :)

Gość maluka
Jej..lece już do szkoly bo sie spoznie! Miłego dnia Dziewczynki 👄 Leticia cześć :) Karaani...czy ja wiem ;) hehe Miłego🌻

Bry słoneczka :) :) :) Kaliuś - ja nie dostałam zdjatek :0 ale należy Ci sie biiggg całus za to, ze jako jedyna wiesz kiedy mam urodzinki ;) :D 👄 🌻 niestety - imprezki mi pewnie nie zrobicie bo to bedzie w sobotę - a w weekendy na naszym dołku przeważa pustka :0 i kto by pomyślał, że kończę 25 lat .......... kiedys mówiłam, ze w tym wieku będę miałą dwoje dzieci hehehehe ;) leticia - skrobnęłabym do Ciebie mailika z innej mojej @ - na tamten adres na pewno bedziesz mogła pisać - ale nie podałaś maila :0 jejqqq wymyśliłam sobie dzisiaj mycie okein :0 zaraz musze sie za to wziąć buuuuuuuuuuuu

Gość mąż Kalii
żona mnie prosiła abym się was zapytał czy dostałyście od niej maile??Pozdrowionka

dobry wieczór dziewczynki Kaarani, bo zeby otworzyć załacznik trzeba miec w kompie zainstalowanego power pointa, a Ty go masz? Malutka jak tam jabłuszka smakowały dzisiaj ?;) Jak dzionek mija?Jest super bo dziś przecież piątek, a więc chwilka laby, jak ja lubię piątki ochhh Elffiku jak tam okienka lśnią? ;) Czy wciaż nie dostałąś zdjęć? Nie martw się ja tą szczególną sobote umilę Ci ów wyjątkowy dzień i już z tej okazji dla Ciebie 🌻-ek Leticia jak tam nauka? Śmiem wątpic w to, że teraz siedzisz nad ksiażkami , hi hi :) Hmm Madusia nam chyba od wczoraj jeszcze nie wytrzeżwiałą;) Kitty a ja myślałam, ze my sąsiadkami jesteśmy :( ,Ingusia, magdalenazet👄-ki i wszystkim miłego weekendu :) :) :)

Kaliaa witam :)...Dostalaś mailiki? A może dostane od Ciebie fotkę?Jabłuszka były pyszne..hihi.Piatek pracowity..caly domek posprzatalam..Ale jutro na koniki jade..i na nauke robie na drutach (chce zrobić szaliczek dla Tomusia). Leticia..a masz może fotki Swoje i Puszka? :P

Bry wieczorek :) wygrałam z oknami - lśnią :) jedno nawet umył maż :)) :)) karaani - myłam obustronnie ;) Kalia - dostałam zdjatka białego \"potworka\" ;) to o te chodziło ??? Czy to Twój ?????? Malutka witaj wieczorową porą :) Widzę, ze Ciebie też dzis na porządki wzięło ;)

effik>>>to mój adresik :) idę \" mailingować\" :)

hello kochane kobietki! własnie mam pełne pory i pewnie bedzie tak do jutra ok 11 godz. poprawka!!!!!!!!!!!!!! a w niedziele następna!!!! 😭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heeeeeeeeeeeeeeeelp!

hello kochane kobietki! własnie mam pełne pory i pewnie bedzie tak do jutra ok 11 godz. poprawka!!!!!!!!!!!!!! a w niedziele następna!!!! 😭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heeeeeeeeeeeeeeeelp!

madusia nie ąłm sie nie pierwsz ta poprawka i pewnie nie ostatnia i na pewno zdasz ja będę trzymała za Ciebie kciuki baaardzo mocno , będzie dobrze na pewno zobaczysz, tylko poucz się troszke dobra :) Malutka wyślę Ci fotke , ale mam nadzieję, że i Ty mi przyslesz swoją tak ? zawstydziłąś mnie ja nie umiem robic na drutach ja nawet kiepsko szyje, a buu :( Elffiku nie no nie chodziło mi o tego potworka( nie on nie jest mój , ale on jest słodko smieszny), wiesz co Ty masz chyba coś z tą skrzynką zresztą Leticia też nie mogłą nic do Ciebie wysłać nie wiem co się dzieję, ale spróbuje jeszcze raz a co mi tam! Fajny ten wieczorek dzisiaj, tak nas dużo :) :) :)

leticia - juz Ci cos wysłałam :) aha - w tvp prawie mnei nie było widać ;) tylko gdzieś w roku mignełam :) ale za to program był suuper - bardzo mi sie podobało jak to wszystko wyszło :)

kalia - ale leticia próbowała wysłać na tlen - onet mam w porządku :0

hej hej hej >>>>>>>> madusia >>>>>nie martw się musi być dobrze , troszkę się przygotuj a reszta przyjdzie sama :) i się nie bój :) strach > wróg studenta !!!! zniszczyć go !!!! jaki ten wieczorek smutny :( czasami jak tak nie pogadam sobie z moim Misiem , to odczuwam taki brak w duszyszcze ..... ale ze mnie , kurczę , romantyczka , hih ;) ale jeszcze stąd nie idę , a Wy ??? jak na razie pełnię tu dyżurek ;)

dyżurek .....i widzę , że nie sama :):):):):):):):):):):):) effik>>>już lecę sprawdzić pocztę;) masz wolny weekendzik , czy zjazd ??

Melduje sie i ja :) Leticia nie martw się mnie też czeka niedługo roztsanie :( [chlip, chlip], ale starm sie na razie o tym na razie nie myśleć...carpe diem

leticia - mam wolne :) za tydzień zjazd .... i dwie zalki chyba :0 yyyyyyyy powiedzmy, ze sie cos przygotowuję :0 ale od poniedziałku zaczne - nie mam wyboru ;) swoja dorgą powariowali - aj dopiero studai zaczęłam a już mam zaliczenia :) madusiu- jesteśmy z Tobą duchem i Cię wspieramy - bedzie spoko - zobaczysz :) musi być :) aha - podpisuje sie jako 3 dyżurna ;)

ehh ........ale mam sajgon w domu ... teść kończy mi kuchnię robić (meble) i pełno wiórów lata po domu :0 jutro zamiast szykować sie na wieczór bedę musiałą sprzątać :0 buuuuuuuuuuuuuuu

kaliuś>>>>a na bardzo długo ??? u nas na pewno znajdziesz pocieszenie :) ale na razie --- dobrze myślisz >>>>carpe diem ....!!!!!!!!!!! "Mężczyzna, który nie ma zaplecza w postaci kochającej kobiety, jest martwy. Jest nikim." Katarzyna Grochola, "Podanie o miłość" "Mężczyźni lubią grać mocnych za dnia, by w nocy chronić się w ramionach słabych kobiet." Andrzej Majewski "Największym szczęściem dla mężczyzny jest świadomość, że jakaś kobieta nasłuchuje jego kroków." Clark Gable a to takie cytaciki o mężczyznach ........ przesyłąm Wam , ponieważ jest w nich "coś" , co wiele z nas nazwie prawdą :)

leticia nawet nie pytaj na jak długo na BAAAAAAAARRRRRDZOOOO długo chyba sześć miesięcy, ale ja nie chce nawet o tym teraz wiedzieć, nie dopuszczam tej myśli do siebie choć to moze sie stać być moze już za 10 dni, :( :( :( Cytaciki są takie prawdziwe, bomba Elffik fiu, fiu ,fiu [czytaj gwiżdżę z zachwytu] taki teśc to skarb, hmm a gdzie to panienka zamierzałą się szykowac o tej porze? ;) Madusi nie ma to znaczy, ze się uczy grzeczna dziewczynka

kaliuś - uwierz - ojj nie jest on skarbem .......... i nigdy dla najbliższych skarbem nie był ................ ale jest stolarzem i to b. dobrym ;) dzisiaj juz nigdzie nie idę - ale jutro będę pić :D :D :D najpierw w domku kulturnie z rodzicami, a potem baaaleeeetyyyyyyyyyyyyyy :D :D :D i wreszcie sobie te ciuudne czarne spodnie kupię pon niedzieli :) chyba na nie \"nazbieram\" hehe ;)

madusia zapewne się uczy musimy za nią jutro mocno trzymać kciuki !!! ale myślę , że sobie poradzi :) dziewczynki , czy czytacie ostatnio jakieś fajne książki - wiem , że zwykole tee polecane są najlepsze ... może znacie jakieś fajne , takie zeby się odprężyć , ale i czegoś ciekawego się dowiedzieć :) na niebie księżyc złoty świeci gwiazdki migają zaklęte ; i nikt mi dziś nie powie , że to życie nie jest piękne :) no to się rozmarzyłam na dobre ...............

Leticia - Luanne Rice \"Gwiazdy prowadzą do domu\" - to piękna historia kobiety wychowujacej niepełnosprawną córkę ..... opowieść o miłości, o życiu ..... czytałam ją juz 3 razy (mam taki dziwny nawyk czytania ksiażek po kilka razy) i za każdym razem przywoływała u mnie zarówno uśmiech jak i łzy .... Albo \"Rain\" - wszystkie cztery tomy - ale pierwszy jest najlepszy - autor ..... [leci sprawdzić na półkę z ksiażkami] ..........V. C. Andrews - pierwszy tom to \"Na imię mi Rain\" :) to taka fajna obyczajówka :) też wywołujaca pewne przemyślenia ... moze zakręcić sie łezka (a juz na pewno przy 1 tomie)