Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Eee..to moze steskniona, albo cos chce? hehe, albo stara sie robi

Gość swinkowaa
codziennie smaruje sobie powieki kremem z wąsów kota i wyglądam lepiej niż po kosmetykach vichy

nie pytaj o diete, nie mialam skladnikow i padla.....ale sie podnosze jutro! walcze do upadlego , kiedys taka laska bylam a teraz ....ech szkoda gadac

No to ja chetnie tez porobie z wami :D Zwlaszcza ze jak ja nie spie to Kafeteria spi :O :( Trufel no ja mieszkam caly czas w tym samym miescie. nowy jork. tylko troche dzielnice zmienilam w miedzyczasie. Swinkowaaa - to co z ta ciaza? :D Trufel to opowiedz mi dokladnie co u Ciebie i niech juz bedzie dla reszty dziewczyn jak wroca :)

kluskowa - czyzbys byla szczesliwa mama? jesli tak, to maluch ma przerabane, urodziny co 4 lata :D

Swinkowa, le...to niedobrze Ja statnio schudlam...jakbym miala z czego :/

Gość kluska_serowa.
ja krem z wąsów kota stosuje doodbytniczo

Gość trvfel
ja za to stosuje krem z pcheł kota na prostate

ja nie jestem w ciazy, nie planuje, nie mam zamiaru!!! absolutnie nie jestem !!!! ostatnio nawet podobno chrapie i moj chlopak spi w innym pokoju :D tylko Franca mnie znosi ....ale jak same widzicie , nie nalezy do normalnych , wiec jej towarzystow o niczym nie swiadczy

Gość swinkowaa
to wy dziewczyny nie znacie jeszcze jednego specyfiku, szminka z ogona kota, świetny kolor i jak wygładza

Gość kluska-serowa
no ja często smaruje sobie brwi domestosem - świetny sposób na ich odmłodzenie, a wy dziewczyny jakie kosmetyki stosujecie na poprawienie jędrności brwi. Czasem mi śmierdzą brwi to do domestosu dodaje lenor

Swinkowaaa - coz.. to nie moj problem, przeciez mogl sobie inny termin wybrac :D Do mnie nie moze miec pretensji bo porod nie byl wywolywany :P :D

Trufel...no ja nic...studia praca, maz ;) Wojtek mnie rzucil, (a mialo byc tak pieknie..slub, 3 dzieci, pieski, kotki, ogrodeczek :/). Ozenil sie z japonka, dzwoni do mnie co jakis czas, chce sie spotkac i niby podziekowac i przeprosic za wszystko.. ech... Ale ja juz mam swojego rosyjskiego ogiera :D i jest mi dobrze :D

Gość swinkowaa
jak mi brwi jadą gównem, to stosuje raczej amoniak, świetnie zabija złe zapachy

kluska ty ny, trufel GB ja Chicago...czy ktos zostal w polsce? ty od wasow kota , skad jestes?

Gość trvfel
ja z kolei stosuje wymiociny żyrafy na poprawienie cery, jakie wy macie kosmetyki na to?

Gość swinkowaa
ja pożyczam od męża płyn do chłodnic jako dezodorant, naprawdę świetnie się sprawdza, koleżanki w pracy pytają się co to za zapach, kłamie je że to najnowsza kolekcja perfum celine dion

Gość trufel.
no i co się chwalicie dziewczyny, ja stosuje jako płyn do kąpieli wodorotlenek siarki i wierzcie mi że świetnie spłukuje brud, czasem razem ze skórą ale to nie szkodzi, dzięki temu pozbywam się celulitu

je tez poprosze :D a co do odp z innego topicku - zrobilabym sobie takie bobo :D

Gość swinkowaa
eee to ja mam lepiej, jako zmywacz do poznakci używam karbidu, nie ważne że przez to sąsiedzi umierają na raka i chorobę popromienną, ważne że działa, raz mi zmyło tak paznokieć że musiałam kupić protezę ręki :(

Gość kluska-serowa
ja żeby ładniej pachniało ciasto zawsze przed włożeniem go do piekarnika mocno je psikam wodą kolońską mojego męża, a jak nie estetycznie wygląda to zawsze na wierzch daje paste do butów która imituje polewe czekoladową

Gość trufel.
i co się tak przechwalacie dziewczyny i tak was przebiję, ja żeby się szybciej opalić polewam się benzyną, podjężdzam na stacje, wyciągam wąż, rozbieram się do naga i się polewam, jak zdziwieni są na tacji mówię im że pomyliłam się myślałam że to prysznic i szybko odjeżdżam :classic_cool: