Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

ciuchy dla brzuchatkow KRAKOW

Polecane posty

jest w krakoie jakis komis z odzieza ciazowa???? albo sklep z tanimi ciuszkami dla brzuchatkow????

Gość mala mi
polecam allegro-odziez ciazowa.Zwłaszcza firma 9fashion ma tam fajne i niedrogie ciuchy ciazowe,wiem,bo kupowałam na ich aukcjach i moge ich polecic

Gość mala mi
wystarczy dobrze sie pomierzyc,a to chyba nie jest zadna sztuka...

Gość Ninka35
Ja skorzystałam z normalnego ciucholandu. Tyle, że zapytałam sprzedawcę czy mają coś dla "brzuchatków" (fajne określenie). Za 35 zł kupiłam długą ciążową spódnicę.

Gość Agaciaa.
Ja wam moge polecic fajny sklep internetowy firmy Torelle. Maja dobre ciuchy i relatywnie nie drogie. http://sklep.torelle.pl Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :)))))))))))))

wiem ze sklep jest na ul Stradomskiej. Jest na ul.Kalwarykskiej -wchodzi sie w podworko.. Jest tez gdzies na ul Krowoderskiej. Ale w H&M w galerii M1 oraz w M&M w galerii Krakowskiej sa ciazowe ubranka...naprawde duzy wybor.Ceny wg. mnie normalne.

\"Paryżanka\" na Stradomskiej. Ładne, ale drogo. H&M, chyba w Geant, nie pamiętam dokładnie. Kolekcja \"Motherhood\" w indyjskim na rogu Krakowskiej i Józefa - tanie! Obok sklep z jeansem ciążowym.

Gość Alka_82
Witam, ja kupowałam w sklepie internetowym firmy Torelle. Spodenki bardzo fajno i wygodne a bluzka wysmienita :) POZDRAWIAM

Gość Bemummy
Witam Zapraszamy wszystkie Mamy do odwiedzenia sklepu internetowego BeMummy www.bemummy.pl . Oferujemy kolekcje polskich i zagranicznych firm ciążowych opartych na funkcjonalności i aktualnych trendach. www.bemummy.pl

Ja polecam pytać w sklepach z używaną odzieżą o takie ciuchy- często są odkładane. Kupiłam w pierwszej ciąży spodnie ciążowe z H&M za 2 zł. , inne też w takiej cenie. Ale z tego co wiem to drogie raczej w zwyczajnych sklepach, też się troszkę boję allegro bo może mi materiał, krój, odcień nie pasować... Na szczęście we Francji w większości dużych sklepów są działy ciążowe, po 3-5 euro na wyprzedażach można coś fajnego dostać, poproszę rodzinę o takie zakupy.,

Gość ja tez kupuje na ciuchach
zawsze coś można wypatrzeć. Mam prawie wszystkie ciuchy z hm mama a płace po 10 zł za sztukę:)

Gość Just Mama
Witam wszystkie brzuchatki:)Może Krakowiankom nie przyda się ta informacja, ale jakby ktoś był w Rzeszowie to zapraszam do nowego sklepu z używaną odzieżą ciążową i dziecięcą Just Mama. Prowadzę również komis ciążowy i dziecięcy . Sama byłam w ciąży 2 razy i nigdzie nie mogłam znaleźć fajnych i tanich ciuszków na brzuszek. Zapraszam wszystkie przyszłe i obecne mamusie!. www.just-mama.pl

Gość she453
A ja szukam ładnego płaszcza na cały okres ciąży w jesieni i w zimie. Marzy mi się coś kolorowego i eleganckiego. Nie mogę znaleźć nic dla siebie. Jestem zauroczona stylizacjami ciążowymi księżnej Kate. No ale w końcu to księżna...

Gość gość
Kupujcie ubrania o 2 rozmiary wieksze

Gość gość
Ja wprost „zakochałam się” w ofercie Butik Lavend. Sklep znajdziesz przy ul. Zwierzynieckiej 21 w Krakowie. Oferują wysokiej jakości ubrania biznesowe, eleganckie sukienki idealne na firmowy bankiet, klasyczne czółenka (sklep promuje polskich projektantów). Ostatnio udało mi się tutaj kupić bardzo ładną, czarną sukienkę Rafaello.

Gość gość
Już jakiś czas temu zaczęłam szukać fajniejszych mniejszych butików w Krakowie, ale też z normalnymi cenami i trafiłam na Długą do Szafa Lilly – cudne miejsce! Jest klimat, jest miło, przyjaźnie, a same ubrania idealnie wpasowują się w mój gust. Rzeczy na co dzień, rzeczy na oficjalne spotkania, można się ubrać po same uszy u nich i dobrać sobie też sztuczną biżuterię czy inne dodatki. Najlepiej o ofercie to się dowiadywać na fejsie, mają tam swoje konto, podrzucam link – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr