Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśjula

Kto nienawidzi polskiego hip-hopu?

Polecane posty

Gość to znowu ja
to jak z tym "jebać studentów" ?? Już nie aktualne? Sam siebie napierdalasz!? Mam dziwne wrażenie,że to nie ta sama osoba odpowiedziała.. A ustawki? Sam zrozumiesz za niedługo pewne sprawy.. szkoda słów...

Ja nie lubię polskiego hip hopu głównie za nadmierne upraszczanie rzeczywistości. Zresztą muszę przyznać uczciwie, że w każdym gatunku dostrzegam pewne niedociągnięcia. Najczęstszym błędem polskich artystów jest skupianie się na jednym gatunku muzycznym i przerysowanie utworów. No i ja doceniam i szanuję np. współpracę Sweet Noise z Peją, bo potrafili znaleźć consensus i stworzyć coś innego, ciekawego.

Gość Kibol
chuj sie podszyl! nigdy nei bylem studentem chodizlem do zawodowki!!!

Gość the feenix
jestescie wszscy pedaly ! Zamknijcie moordy i nei pierlolcie b o sie chuja znaciez !!!!!!!!!!!!!!!

Gość -------------------
jestećse wszyscy alfonsy i pedały!HIP HOP jest muzyka dla prawdziwych kozaków. a ten dawidek jest jebniety

Gość tak jest
hip-hioop to mzuyka dla twardzieli, cwanikow, kiboli, prawdziwych meskich facetow dla maczos a wnioskuje ze ty davidku jestes wrazilwym roamntycznym uczuciwoym pedalem taka ciota - ciapą plczliwy spedalencu wyperdlaj do tej sowjej spedalonej francji . hwdp

Gość a ja lubie hh ..............
ale nie kazdy kawalek :/ moja czołowka: o.s.t.r., liroy, 3 wymiar

Gość davidek
Tutaj, na balkonie rosna zlote lilie - zdrowe i dorodne, ale mszyce - fffrance, je opanowaly - spokoju nie daja! No to ja zrobilem dzisiaj eksperyment. Przed donice z liliami wynioslem na balkon dwa glosniki ( zeby bylo mocniej ) i muzyke wlaczylem - Rossiniego "Rendez-vous de chasse" ( na polowanie ). Nastawilem glosno i niech mszyce sluchaja, az sie rozchoruja!

Gość feenix
ja cie k urwa zapierdole pedale jeden

Gość antydavidek
kurwa spedalony ormantyku, kurwa bys dostal od dreiarzy manto to bys sie repsektu i szczunku nauczyl i pamietaj w drabinier kultu sily jestes zerem frajerze

Gość the feenix
wypierdalj z tgop forum jak cie spedalony pedale jebany!!!! Ready 4 kill hiphopowcy jebaja najlepsze laski a wy pedaly n ie macie nic!

Gość Kibol
Feenix - racja ziom :))) wkurwiaja mnie jebane francuskie pedały zaden z nich nie ma zajebsitych lasek takich jak ziomale maja :)) kurwa to my ruchamy najlpesze laleczki a tamte pedaly jak davidek to jakies raszple posuwaja ubrane w ludowe stroje kurwa jebac pedalstwo laumusow i frajerow

Gość elosss
Polskiego hip hopu nienawidz osoby ktore wola inna muzyke hehe ale ja do nich nie naleze ale pozdrawiam mimo wszystko. a tak wogole .. mozna lubic jakas muzyke albo np nie i jej nie sluchac poprostu aale nie nawidziec czegos? hehe po co wogole ten temat? zycie jest za krotkie zeby skupiac sie na tym czego nienawidzimy.

Gość elosss
Polskiego hip hopu nienawidz osoby ktore wola inna muzyke hehe ale ja do nich nie naleze ale pozdrawiam mimo wszystko. a tak wogole .. mozna lubic jakas muzyke albo np nie i jej nie sluchac poprostu aale nie nawidziec czegos? hehe po co wogole ten temat? zycie jest za krotkie zeby skupiac sie na tym czego nienawidzimy.

Gość a ja lubie
polski troche mniej ale moze byc... wole amerykanski ... :P

Gość ddatek
a ja lubie hiphop pigmejski! znacie?

Gość davidek
Mowil mi Wojtek Michalak, ze gazecie wyczytal, ze gdzies na Zachodzie porobili proby z muzyka klasyczna - czy ona pozyteczna, czy za bardzo nie. Ustawili w oborze glosniki z Mocartem i krowy sluchaly - Muzyki do snu. Tak przez caly tydzien - na zmiane - to Brahms, to Mozart, to Vivaldi, to Szopen... Okazalo sie, ze krowy lepsze mleko daly! I nawet smaczniejsze! Ja sie chcialem dowiedziec, czy podobne proby bylyby mozliwe z hiphopem - nawet z polskim! I jakie by to mleko z hiphopa powychodzilo. Czy slodkie, czy moze gorzkie..?

Gość do davidka
davidek - jestyes pojebancem, przyjebwem ktory ma wlasny swiatm jestes dla mnie po prosru dzwiakiem i dzwilogąfiem, chuj ciw dupe pedale.

Gość the feenix
p oco sie palancie odzywasz jak sienei znasz na dobrej muzyce! jestes pojebany zydopedalek spiedalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fak you daviedk

Gość lubie i tyle
lubie polski hip

Gość the feenix
szczam na predalow z goryy

Gość dr
Szczam na feenixa.

Gość od davidka
Dostalem od kuzyna z Polski plyte - "Kaliber 44" - to chyba hip-hop, nie..? Lubie te plyte, bo teraz jest lato, a ja mieszkam w mieszkaniu, o architekturze dosyc udziwnionej - tak, ze jego czesc przylega do innego mieszkania na pietrze i okno jednego z pokoi z tamtej strony, jest po skosie sasiedzko z oknem sasiada, ktory przy otwartym oknie ( swoim ) slucha jakiegos hip-hopu, czy co. Okropnie hauka ta jego myzyka. Mowilem mu ze dwa razy - niech slucha przez sluchawki, ale on nie posluchal prozby, ani grozby i dalej to samo. No, to ja wlaczylem "Kaliber 44" i glosnik 100Watt wystawilem do okna otwartego, dalem glos blisko maxa, drzwi zamknalem, wynioslem sie do pokoju z drugiej strony mieszkania, do kuchni, albo na balkon. Jak sie wraca po chwili ( plyta wylaczona ), to cisza - jak, makiem zasial! Skutkuje kazdorazowo! Widocznie polski hip-hop jest troche paskudniejszy od francuskiego hip-hopa.

Gość od davidka
A teraz jestem w Polsce, to sobie poslucham, co sie da i zobacze, czy lubie, czy moze nienawidze. ( Moze polubie i zostane kozakiem... Chcialbym, bo kozacy maja najfajniejsze laski, a ja nie mam zadnej w chwili obecnej, to by sie przydala. )

Gość założycielka topiku
Ooo, muszę przyznać, że K 44 też lubię :P

racja, racja.Hip hop to lusterko, które odbija chamotę naszych czasów. Nie rozumiem dziewczyn, które spokojnie śłuchają takich obelżywych frazesów z uśmiechem na ustach, jednocześnie pozwala mi to wierzyć, że męszczyźni też za bardzo nie przejmują się tym... \"Kaliber 44\"-nie znam dokładnie, ale parę piosenek słyszałam, są świetni i na poziomoie, muzycznei skondensowani, wokalnie tym bardzieuj. To był sobie hip hop- a nie, jak teraz, zbiorowisko pseudointelektualistów, którzy do znudzenia powtarają te same, znane każdemu problemy, tyle tylko, że z relacji o \"jaraniu, blokowiskach\", następuje zwrot w kierunku...hm...:)....suczek na przykłąd.....

Poznajcie takich wykonawców jak Łona, Fisz, Pezet, Noon, Gammatik :) A nie tam sie wypowiadacie jak nic nie znacie. Nie uogólniajcie, że w radio słyszycie hip-pop to nie znaczy, że takie jest wszystko. Nie można uogólniać :)

Hmm..no coż widze że tu wypowiadają się ludzie(chodzi mi o tych przeciwnych hip hopowi) ktorzy za caly hip hop najprawdopodobniej uważają donia libera,jeden osiem l,meza...i innych tzw hip hopolowców.. Ja rozumiem ich kawalki można nazwać za przeproszeniem gownem...ale to jest wlaśnie to ścierwo hiphopolowe Prawdziwy hip hop to Ostry,Paktofonika albo wyzej wyieniony fisz albo lona......są jeszcze inni oczywiście moje zdanie na ich temat jest takie Ostry-Najlepszy freestylowiec w polsce(nadzin dzisiejszy...grzechem jest nazwac jego teksty scierwem) Paktofonika-To jest poprostu klasyka gatunku sklad ktory wprowadzil hip hop do polski swoją droga....szkoda że magika nie ma juz wśród nas... Fisz-Jak dla mnie drugi mistrz tzw. \"opowiadanek\" Normalnie kawalek \"Czerwona sukienka\" jest boski ogolnie caloksztalt tego wykonawcy jest bardzo dobry... Łona - nastepny mistrz \"opowiadanek\" jego styl różni się tym od fiszowego że jego są bardziej \"wesole\".....Jego caloksztal tez jest bardzo dobry Jeśli ktoś ma inne zdanie na ich temat prosze o wypowiedź... P.S Kieruje sie teraz do systkich przeciwnych hip hopowi: Ludzie jesli chcecie oceniać hip hop to najpierw zapoznajcie sie z calością gatunku.... P.S2 Kto powiedzial to dziwne zdanie że ci którzy sluchaja innego gatunku(ja slucham reggae ale na hh się dobrze znam) nienawidza hip hopu....paranoja. P.S Jesli chodiz o kalibra 44 to musze się zgodzić co do piosenki \"plus i minus\" naprawde dobry kawalek...

Gość tadeox
powinno byc Kto nienawidzi Metalu??

Gość tadeox
Albo kto mnie nienawidzi...