Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kielczanie

Kielce - czy jest kto艣 z Kielc?

Polecane posty

Go艣膰 Ch臋tnie
zagl膮dam wi臋c na kafe czasami jak czas pozwala. Mam ochot臋 na nowe znajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam now膮 osob臋 w naszym gronie- :), i ahoj starym naszym znajomym i Kollorowej, kt贸ra czasem markuje nad ranem, czy p贸藕n膮 nock膮 -:classic_cool:, i innych forumowicz贸w. . . Wiecie, ul偶y艂o mi, bo wko艅cu po konsultacji z te艣ciem uda艂o mi sie zrobi膰 porz膮dnie pita, bo w moim przypadku nie tak 艂atwo bez pomocy ksiegowej. . .a m贸wie Wam takie g艂upoty powychodzi艂y, 偶e-hoho!, wynika艂o raz 偶e mam fiskusowi zwr贸ci膰 1600z艂, a kolejnym razem 1100, wko艅cu jak te艣ciu zobaczy艂 ten pit, to za glow臋 sie z艂apa艂 i wyliczy艂 na piechot臋 i kaza艂 dopiero po poprawce wrzuci膰 w program do pit贸w, i okaza艂o si臋, 偶e fiskus powinien zwr贸ci膰 mi ma艂e conieco :) Ciesze sie, 偶e juz pi臋kna wiosna sie zrobi艂a, a w艂a艣ciwie dzi艣 mi臋li艣my lato, bo powyzej 20st.-s艂oneczko pi臋knie 艣wieci艂o i przyjemnie bylo wypu艣ci膰 sie na spacer :) Zagladam tu czasem, ale sporo pracy przede mn膮 , bo pracuje nad repertuarem muzycznym. Na pocz膮tku czerwca planujemy recital w Pa艂acyku Zielinskich, wi臋c zaprtaszam mi艂o艣nik贸w klasycznej muzyki gitarowej. Bedzie grana muzyka wszystkich epok, a wi臋c muzyka dawna, klasyczna, hiszpa艅ska, meksykanska, wsp贸艂czesna kompozytor贸w japo艅skich no i polska- hicior Wlodka Korcza w rytmie bossanovy \"Ballada 07\" Ko艅cze juz, bo czas na mnie- id臋 rze藕bi膰. . . -cze艣膰 wszystkim i papatki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ch臋tnie
Witam. B臋d臋 si臋 podpisywa膰 Maja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_a
Mam chwilk臋 przerwy w pracy. Strasznie mi si臋 nie chce pracoea膰. Nie mog臋 sie ju偶 doczeka膰 majowego weekendu

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Maju!, ja te偶 nie moge si臋 doczeka膰 majowego wekendu, bo wyje偶d偶am do rodzinnych stron odnowi膰 stare znajomo艣ci i poodpoczywac troszeczk臋 :) Juz jestem zmeczona prac膮, u偶eraniem si臋 z ludziskami i sprawami codziennymi. Przyda艂by si臋 jakis zastrzyk got贸wki, to mo偶e wyjechaloby si臋 gdzie艣 na Kanary pop艂ywa膰 w ciep艂ym oceanie, pooglada膰 pi臋kne rafy koralowe, lub zakosztowac k膮pieli s艂onecznej w egzotycznych miejscach, ech pomarzy膰 tylko mo偶na! - to narazie- mi艂ego wekendu 偶ycz臋 -pa

Udost臋pnij ten post

ja w sumie tez Kielczanin, chrzszczony bylem na Mielczarskiego i wychowywalem sie w tych okolicach, wlasnie na swietach tam przebywalem. Pozdrawiam Korone !!!

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Brroger! widz臋, 偶e jestes entuzjast膮 ostatnich wyczyn贸w kieleckiej Korony? Okolice Mielczarskiego sa mi znajome, bo busy stamt膮d odjezd偶aja w r贸zne rejony 艣wi臋tokrzyskiego :) To przez spor膮 cz臋艣膰 偶ywota mia艂e艣 za oknem do czynienia ze stukotem poci膮g贸w - stuk-puk, stuk-puk :), to nie zazdroszcz臋. Mo偶e teraz sobie 偶yjesz w bardziej cichym otoczeniu, czego Ci 偶ycz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_a
Wreszcie sko艅czy艂am prac臋 i zaczyna mi sie weekend. Niestety nigdzie nie wyje偶d偶am ale ciesz臋 si臋 偶e troch臋 odpoczn臋. Mam tylko nadziej臋, 偶e pogoda dobisze. Przyda艂oby mi si臋 troch臋 opalenizny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_a
W艂a艣nie sko艅czy艂am prac臋 i zaczynam weekend. Niestety nigdzie nie wyje偶d偶am ale mam nadziej臋, 偶e pogoda dopisze. Przyda艂oby si臋 troch臋 opalenizny. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 balladynka32
balladynka pozdrawia serdecznie i dzis wyrusza w podroz! do zobaczenia za tydzien :) mi艂ego weekendu! oby sloneczko nam dopisalo!

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 wszystkim!, Do Maji, cze艣膰, 偶ycz臋 pi臋knej opalenizny, widz臋, 偶e i Ty lubisz sma偶y膰 sie na s艂oneczku, ca艂kiem podobnie jak nasza Balladyna :) Kiedy艣 jak przyjecha艂a z Grecyji, to jej nie rozpozna艂am, bo wygl膮da艂a jak kobieta z Nigerii, - taka spalona! A dzisiaj Balladyna wybra艂a si臋 na wycieczk臋 po Ukrainie, takiej to dobrze!Ma u mnie zam贸wienie i ma przywie藕膰 wspania艂膮 w贸deczk臋 z tamtego regionu, a mianowicie- Nemirow, m贸wie Wam , wchodzi dobrze, a i 偶adnego kacora po niej nie ma- hehe! do brrogera, tak, tak masz racje, do wszystkiego mo偶na si臋 przyzwyczai膰. Moje dziecinne i mlodzie艅cze strony, to jednak by艂y wpania艂e, bo by艂a tam taka cisza, 偶e a偶 w uszach dzwoni艂o!, a teraz, w innym miejscu co troche- ziu, wiu, auto 艣miga, to mi jednak przeszkadza, bo lubie cisz臋. . .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empik
wpadam na kilka sekund pozdrowic Kielczan. z jesiennej pogody. Duza buzka dla wszystkich. Nadal nie mam Internetu, moze dzisiaj uda sie, bo wlasnie kupilam nowy wolny od sznurow. Powodzenia z zalozeniem. Droie Panie zycze Wam udanego weekendu. i do nastepnego razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goniiiiiiiia
jestem Gosia z J臋drzejowa czesto bywam w Kielcach mam dwoje dzieci mam 33 lata

Udost臋pnij ten post

hej Empik!, Fajnie, ze zagladasz do nas od czasu do czasu :) Brak internetu by艂by jak dla mnie du偶ym dyskomfortem, a ostatnio te偶 mamy z tym problem, bo dzieciaki z naprzeciwka sobie za艂o偶y艂y i wykorzystuj膮 nasz zakres fal, przez co nam zak艂贸caja i co troch臋 trzeba pingowa膰, bo sie wy艂膮cza. Zycz臋 Tobie i Helce r贸wnie偶 bardzo udanego d艂ugiego wekendu. Cze艣膰 Goniiiiiiia !, -milo nam Ciebie pozna膰 :) Jeste艣 z J臋drzejowa, a to fajnie, bo cz臋sto tam bywamy z m臋偶em- m膮偶 jest wielbicielem waszej kolejki w膮skotorowej i w艂a艣nie jutro si臋 tam wybiera testowa膰 sw贸j wynalazek- w艂asnej roboty, a mianowicie-nawigacj臋 satelitarn膮 . B臋dzie poprostu mo偶na zobaczy膰 na mapie satelitarnej ruch, przemieszczanie si臋 kolejki po rubie偶ach Ponidzia :) B膮d藕 z nami w kontakcie, to mo偶e si臋 poznamy w realu, kiedy zawitam z moj膮 za nied艂ugo 2-letni膮 c贸reczk膮 na kolejkowej wyprawie ? A oto link dla milo艣nik贸w imprez w Pa艂acyku Zieli艅skich : http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35254,3313277.html Ciekawa propozycje na ten d艂ugi i majowy wekend :) Id臋 jutro po bilety na 艣rodowy koncert muzyki gospels, bo z tego co pisz膮 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_a
Witam. Niestety pogoda nie dopisa艂a z opalenizny nici ale przynajmniej porz膮dnie odpocz臋艂am. Troch臋 poimprezowa艂am ze znajomymi. Nie chcia艂o si臋 wraca膰 do pracy ale pocieszam si臋, 偶e to tylko dwa dni i zn贸w weekend. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empik
wpadlam na sekunde pozdrowic Was wszystkich. zycze milego weekendu i samych usmiechow. powinnam miec swoje kompoza 3 dni. wiec bede czesciej czytac najnowsze wiadomosci z Kielc. PA

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 wszystkim! Wczoraj odpisa艂am, ale serwer pad艂 i nie wesz艂y moje\" wynurzenia\" -do Maji, odpoczynek, to bardzo wa偶na i pozyteczna wr臋cz sprawa! zwlaszcza w gronie fajnych, lubianych os贸b, to ju偶 rewelacja! Ja z rodzinka wybra艂am sie na d艂ugi wekend do mamy. Ponaprawialismy jej wszystko, co bylo niesprawne, a bylo co naprawia膰, bo p贸艂 roku wstecz wpad艂 piorun i popalilo troche sprzetu, a wi臋c pad艂a grza艂ka w bojlerze, spali艂y sie 2 telewizory, siadla pralka automatyczna. Tak wi臋c m贸j inteligentny i maj膮cy dwie \"z艂ote rece\" m膮偶 wzi膮艂 sie do roboty, a ja tylko asystowa艂am,podawa艂am narz臋dzia i od czasu do czasu s艂ysza艂am psioczenie i o \"ku...\"!!Tak wi臋c po niema艂ych perypetiach udalo si臋, i mama 偶yje teraz w jako- takich warunakch :) Cze艣膰 Empik!, My tez 偶yczymy Ci udanego, ale to juz ko艅cz膮cego si臋 wekendu, ufaj膮c , 偶e wakacje b臋d膮 przesliczne i przeurocze i 偶e zawitasz do Polski i poznamy sie w realu :) A z nowych rzeczy, jakie uda艂o si臋 mi zobaczyc w Kielcach, to zdaje relacje, 偶e dzisiaj z rodzinka wybra艂am sie na spacer w kierunku parku , przechodz膮c przez ul. Ogrodowa , zahaczaj膮c na ciacho do Banatkiewicza, potem poszli艣my troszke w g贸re Sienkiewka i ku mojemu mi艂emu zaskoczeniu ujrzalam na prawo przy ul, nie wiem jak teraz sie nazywa, ale przed艂u偶enie Le艣nej, uliczka wij膮ca si臋 pod g贸rk臋, przy kt贸rej kiedy艣 by艂a Moda Polska zrobi艂 sie 艂adny skwer- plac, gdzie znajduje sie fontanna w r贸偶owym marmurze i 5 mniejszych studzienek , gdzie woda tryska ku g贸rze na wysoko艣膰 okolo 1 metra. Bardzo fajnie to wyglada w dzie艅, i chyba interesuj膮c0o naca, bo jest to pod艣wietlone. Ten zamysl udal sie Lubawskiemu, gratuluje! Jednak stadion w centrum miasta , to by艂 poroniony pomys艂 ! W dniach, w kt贸rym odbywa艂y sie matury zezwolono, na odbywanie sie meczy i maturzy艣ci mi臋li problem, bo nie s艂yszeli pytan maturalnych, gdy偶 by艂 wielki larm- ha艂as.Pytania, kt贸re puszczane by艂y z ta艣m. Ja bym na miejscu maturzyst贸w wytoczyla procesy tym g艂upim urz臋dasom, kt贸rzy zezwolili na mecze podczas matur. Oj b臋dzie z tego niemila afera, b臋dzie!!! Nic to, narazie tyle, jeszcze z ostatnich news贸a- nasza Balladyna wr贸ci艂a ubieglkej nocy z 10-o dniowych woja偶y, to mo偶e podzieli si臋 swoimi wra偶eniami po podr贸偶y? Przecie偶 byliby chetni us艂yszenia co nowego za \"wschodni膮 granic膮\" no nie? Pozdrowienia od -Lorelai-

Udost臋pnij ten post

Pozdrawiam wszystkich kielczan 馃尰 A pozdrowienia z Mazur :) Kiedy艣 sp臋dza艂am tam pi臋kne wakacje, mam duzo przyjemnych wspomnie艅 .... Wspomnieli艣cie ul.Mielczarskiego - mieszka tam m膮偶 mojej kole偶anki , a teraz razem na 艢wi臋tokrzyskim ... J臋drzej贸w te偶 bardzo mi艂o wspominam , bo oczywi艣cie zrobi艂ysmy sobie kiedy艣 wycieczk臋 do muzeum zegar贸w i w drodze powrotnej z艂apa艂a nas taka burza , 偶e dos艂ownie ani jednej niteczki na ciele nie mia艂ysmy suchej - a ze smiechu na sw贸j widok - p艂aka艂ysmy ... Ech to by艂y piekne dni . I mi艂o te偶 wspominam pewnego ch艂opaka , no bo jak偶eby nie ? Ca艂uski dla Andrzeja W. :)

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Adwokatko z urz臋du!, :) Tak, to mi艂e miewaja ludzie z Warszawki i z Mazur do nas sentyment :classic_cool: Kielecczyzna jest piekna latem, powoli jestem nia zauroczona i mam nadzieje, ze mi tak juz zostanie? W艂a艣nie dzisiaj zaczepi艂 mnie dziennikarz z gazety wyborczej i poprosi艂 o wype艂nienie ankiety odnosnie rozwoju naszego miasta, co nale偶a艂oby zrobi膰, w co zainwestowa膰, aby by艂o 艂adniejsze i aby sie nam lepiej w nim 偶y艂o? Wi臋c odpowiedzia艂am, 偶e najwazniejsze by艂oby przebudowanie dworca PKP, albo wr臋cz zburzenie go, bo jest nie funkcjonalny, obskurny i np. inwalidzi, lub ludzie z w贸zkami np. dzieci臋cymi maj膮 koszmarne doj艣cia do poci膮g贸w. Opowiedzia艂am jeszcze, 偶e fajnie by艂oby pomy艣le膰 o 艣cie偶kach rowerowych, placach zabaw przy blokowiskach itp. Fajnie, 偶e mnie o艣wieci艂a艣, bo nie wiedzia艂am , 偶e w J臋drzejowie jest muzeum zagar贸w :), musz臋 te偶 tam zahaczy膰 ! Dla nas tylko jedyny do tej pory punkt docelowy do jedrzejowska kolejka dojazdowa :) www.jkd.prv.pl -pozdrawiam Mazury, i sympatyczn膮 adwokatk臋 z urz臋du :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ak70
Witam, witam... Zajrza艂am wczoraj i... znalaz艂am Was :) Mam 36 lat i na koncie 3 facet贸w :) tzn. m臋偶a i dw贸ch syn贸w. Starszy to niedzielny Komunista (Pierwszy ;) A m艂odszy gadu艂ka ma 2 lata i 7 miesi臋cy :) Pozdrawiam fan贸w naszego miasta i mam nadziej臋 zadomowic si臋 na dobre na tym topiku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 balladynka32
witaj witaj :) no to mamy now膮 kole偶anke! a to sie Lorelei ucieszy :) ja zaraz pedze na angielski, musze odrobic prace domow膮 - niestety taki mam zwyczaj, ze zawsze p贸艂 godziny przed lekcj膮 jak wroce, to moze w koncu cos napisze o majowym wypadzie, chociaz w gruncie rzeczy niewiele rozni艂 sie od zeszlorocznego. pozdrawiam serdecznie 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empik
co za wspaniale wiadomosci z Kielc, dziekuje Lorelai i witam w piekny jesienny dzien. o urlopie w kraju mysle juz od roku. jedyne co mnie powstrzymuje to moje malutkie i stare pieski. rozpiescilam je bardzo. mam tylko kilka zaufanych osob, ktore moga wprowadzic sie na ten czas do mojego domu, a te maja tez swoje plany. wiec cierpliwie czekam na odpowiedni moment. Lorelai nie wiem czy slyszalas o katastrofie gorniczej w Austr.na Tasmanii? po 14 dniach dokopano sie do dwoch gornikow zasypanych 1 km. pod ziemia. dzisiaj wyciagnieto ich na powierzchnie. Caly narod z niecierpliwoscia czekal na te chwile. Mamy kolejny "dzien zwyciestwa".i w Australii - 9 maja. to tyle na dzisiejszy wieczor, szykuje sie do spania (po 23:00) zycze wszystkim milego wieczoru, pa

Udost臋pnij ten post

Witaj ak70 :) ! To super, ze b臋dziemy mie膰 nowa kole偶ank臋 :) 馃尲 od razu na przywitanie :) Ale Ci dobrze, 偶e masz tylu m臋偶czyzn wok贸艂 siebie ! Te偶 chcia艂abym mie膰 syneczka, no ale ciesze sie, 偶e mam zdrow膮 i fajn膮 c贸reczk臋; teraz w maju sko艅czy 20 miesi臋cy. Super, 偶e znalaz艂a sie mi臋dzy nami sympatyczna, m艂oda mama, to mo偶e podzieli sie swoimi r贸wnie偶 rodzicielskimi do艣wiadczeniami! Mam pytanie, jak zach臋ci膰 ma艂膮 do nocniczka, bo pr贸bowa艂am na wiele sposob贸w i jest z tym problem, mo偶e masz jakie艣 swoje \"knify\"? Pozdrawiam Ci臋 馃尲 :) Do Empik! -Tak, to masz problem z Twoimi pieskami; mnie te偶 by艂oby 偶al zostawia膰 na d艂u偶ej psiaki, bo one te偶 kochaj膮 i bardzo t臋skni膮 za w艂a艣cicielem. U mnie w domu te偶 jest piesek -kundelek, pomieszany jamnik, ale jest wdzi臋cznym i wrazliwym stworzeniem. Cz臋sto rywalizuje o nasze wzgl臋dy z moj膮 c贸reczk膮. 艢mieszy mnie to, 偶e jak wejd臋 do pokoju, w kt贸rym jest rodzina, a c贸reczka si臋 do mnie zbli偶a, aby si臋 przywita膰 po moim przyj艣ciu z pracy, to piesek te偶 natychmiast 艂asi sie i prosi o pog艂askanie, wr臋cz wpycha sie przed c贸rk膮. Pytasz sie czy s艂ysza艂am o katastrofie na Tasmanii, niestety nie docieraj膮 do nas informacje z tak odleglych miejsc, chyba , 偶e o pogodzie, np. pozarach w Australii, to sie czasem zdarza. To wspaniale, 偶e uda艂o sie tych g贸rnik贸w uratowa膰, to jest rzeczywiscie du偶y sukces dla s艂u偶b ratowniczych i dla nich samych! A 14 dni bez wody i po偶ywienia, to rzeczywi艣cie ekstremalny czas na prze偶ycie. . . Ko艅cz臋 ju偶, bo jeszcze musze pomeczy膰 instrument i po艂o偶y膰 si臋 lulu, bo jutro , a w艂a艣ciwie dzisiaj b臋dzie \"Nowy Dzie艅\" ! :) -Pozdrowienia dla wszystkich foremek i foremk贸w :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 empik
Hello dla wszystkich ze wspanialej jesiennej Australii Lorelai, wiesz mozna zachecic malutka do nocniczka dajac Jej ciekawe naklejki. tzn. zawiesic tablice czy duzy kolorowy arkusz papieru w WC. pokazac naklejki ktore lubi -lalki, kwiatki, pieski...i pozwolic Jej przyklejac do tablicy po kazdym siusiu w nocniczek. Lorealai tak boli troche zostawic te starowinki same, a jeszcze 12-letni perski kot. chociaz wyglada na mlodzika, ma juz swoje lata. Lorelai, ci gornicy mieli duzo szczescia. zaraz po katastrowie w kopalni zlota 3-ci kolega byl po drugiej stronie skal, przez szpare podal im jedzenie i wode. Ratownicy szukali ich cial (jeden zabity) dopiero po 6 dniach uslyszano ich glosy i przez nastepny tydzien ..... dokopywali sie do nich. na szczescie doprowadzono rure do windy-klatki, (1m.kw. na 1m.kwadr. ta uratowala im zycie, bo na nia spadl obrzymi glaz). Przez te rure spuszczano jedzenie, wode nawet radio, cieple i suche ubranie, koce. mieli mozliwosc porozumiewac sie z rodzina i lekarzami. Wiec naprawde mieli szczescie. Teraz robia uklady z prasa i TV na wywiad. min. jak do teraz dostaja po 3 mln.$. Przeszli wiele, ale teraz ustawieni sa do konca zycia. Zasluzyli na to, bo rzad i wladze kopalni zdawali sobie sprawe ze tam sa problemy. Sa dochodzenia w tej sprawie. Kochana u mnie naprawde wspaniala pogoda, do 30 stopni. noce chlodne, ale w dzien swiezo i pachnaco. Loralai, u nas jutro, jest Dzien Matki wiec szczere i gorace zyczenia dla Ciebie i Ak70 i pozostalych Mam w Kielcach. Pozdrawiam i do nastepnego razu. PA

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Emoik!, kochana dziewczyna jestes, 偶e tak fajnie mi odpisujesz :) Dzi臋kuje za dobre i m膮dre rady, co do mojej Niuni. Dziekuje r贸wniez za 偶yczenia z okazji australijskiego Dnia Matki :) 馃尰馃憚馃尰馃憚 w imieniu swoim i innych mam. Dzisiaj by艂y艣my z Balladyna w Miasteczku Studenckim z okazji Juwenali贸w. Troszke jestem na\"bani\" i zm臋czona, ale mog臋 zda膰 relacje. Gra艂y dzi艣 2 kapele rockowe, a mianowicie-\"Atrakcyjny Kazimierz\" i \"Kobranocka\" . By艂o bardzo fajnie, podoba艂 mi si臋 bardziej zesp贸艂 Kobranocka, a zw艂aszcza ich nowy nabytek- gitarzysta solowy, m贸wi臋 Wam, gra艂 jak Carlos Santana, bardzo 艂adne i dobrze pomy艣lane sol贸weczki, natomiast u Atrakcyjnego Kazimierza wybija艂 sie saksofonista i jemu tez mo偶na pogratulowa膰 pi臋knego solowego grania. Tematyka piosenek by艂a r贸偶na i tak mozna by艂o us艂ysze膰 stare przeboje w stylu\"Czy to m膮偶 , czy nie m膮偶, by艂 sprawc膮 wielu ci膮偶. . \"oraz 2-ego zespo艂u\"Kocham Cie jak Irlandi臋\", by艂y r贸wnie偶 inne o r贸偶nych dziwnych tytu艂ach np.\"I przychodzil do niej noc膮, wiadomo po co. . .\", oraz polityczne np.\" Jedno jajo a 2 chuje. .\" :) Liderzy zespo艂贸w nadal fajni i obaj atrakcyjni :) Og贸lnie fajna imprezka. Dzie艅 wcze艣niej gra艂 zesp贸艂 Big-Cyc, i D偶em, za艂uje, ale nie by艂am i nie moge zda膰 relacji, ale s艂ysza艂am , 偶e by艂a jaka艣 zadyma. A ja dzisiaj tez wpad艂am na jak膮艣 studentke, kt贸ra popchni臋ta przez wariujacych student贸w wyl膮dowa艂a u moich n贸g, a w艂a艣ciwie podci臋艂a mnie i ja pad艂am na ni膮. . Nic sie na szcz臋艣cie nie sta艂o jej, ani mi. Trzeba jednak uwa偶ac na takich imprezach, a przede wszystkim nie dac sie staranowa膰 innym. Ko艅cz臋 juz, bo jestem bardzo senna 馃挙 -Pa- 馃挙

Udost臋pnij ten post

Wybacz Empik, za b艂臋dy , ale rzeczywiscie jestem baardzo zm臋czona 馃挙 ide juz naprawd臋 lulu, a w niedziel臋 wybieram sie do Lublina. Jeszcze nigdy tam nie by艂am, jutro moja inicjacja, to pa. 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja_a
Witam. Dawno tu nie zagl膮da艂am. Teraz te偶 nie mam czasu pisa膰. Chyba musz臋 sobie za艂o偶y膰 internet w domu. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vincenty Pippa
Kielczanki powiedzcie mi prosze jak dojechac samochodem do Kadzielni, jadac z wawy

Udost臋pnij ten post