Iza 18 0 Napisano Luty 16, 2005 Chce zaczać brać tabletki anty... ale nie wiem czy mnie bedzie stać?? Dziewczny napiszcie mi ile tak mniej wiecej kosztuja tabletki ale ktore napewno by spelnialy swoje zdanie??D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patri Napisano Luty 16, 2005 Poczytaj sobie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1347746&id_f=9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patri Napisano Luty 16, 2005 Znalazlam tez to z wczesniejszego topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1341234&id_f=9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronix 0 Napisano Luty 17, 2005 Ja płace za stediril 30 3zł za opakowanie,jeżeli masz tradzik to mozesz brać diane 35 za 10zł.wszystkiego sie dowiesz u gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja za Diane-35 Napisano Luty 17, 2005 płacę 12.50, za Microgynon płaciłam 9 zł z groszami, a za Cilest 29 zł z groszami. Powiem ci, że wszystkie tabletki anty spełniają swoje zadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvbdgdgdhdhhjj Napisano Luty 17, 2005 A na ile dni wystarcza opakowanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ann1907 Napisano Luty 17, 2005 dziewczyny macie strasznie tanie te tabletki ja płace za opakowanie Hormonetu 35 zł. Napiszcie nazwy tych leków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do IZY 18 Napisano Luty 17, 2005 Ale to nie oznacza, że te tańsze bedziesz dobrze tolerować. Te tańsze to piguły o dużej zawartości hormonów, a Ty jesteś jeszcze bardzo młoda i mogą być dla Ciebie za ciężkie. Ja np. brałam Microgynon kosztujący 9 zł, ale bardzo źle się zaczęłam czuć, koszmar -- i teraz muszę brać Novynette za ponad 30 zł. Nie możesz pójść do lekarza i powiedzieć "dzien dobry, chcę najtańsze pigułki np. Microgynon" -- bo może się okazać że to nie jest środek dla Ciebie - to lekarz decyduje a nie Ty. Oczywiście zawsze możesz spróbować, co Ci szkodzi. Ale nie życzę Ci tak koszmarnego samopoczucia jakie ja miałam i tylu skutków ubocznych. Aha i nie daj się namówić dziewczynom piszącym wyżej o Diane-35. To ciężkie piguły i można je brać tylko kilka miesięcy bez szkody dla zdrowia (nie są antykoncepcyjne lecz tak naprawdę od zaburzeń hormonalnych). W Europie jest już zakaz w wielu krajach sprzedaży tych tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzz Napisano Luty 17, 2005 zazwyczaj to jest tak że lekarz zapisuje tabletki firmy z której dostał dobrą ofertę mi przepisał Hormonet a w przychodni widziałam pełno plakatów tego leku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach