Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kate18

Jak modelki dbaj膮 o urod臋?

Polecane posty

Go艣膰 martakarta
do modelki. Wodze ze jestes bardzo prozna osobka probujaca zrobic z siebie skromniutka osobke;) takie teksy ze kolesie chca sie z Tobia tylko pokazywac i takie tam ciekawa jestem jak w rzeczywistosci wygladasz. Moze kryje sie tam po prostu pulchniutka dziewczyna ktora dowatosciowuje sie ksywka ,,modelka"

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kondi
a ja wam powiem jak modelki dbaj膮 o urode :nasmaruja sie jakims guwnem i wydaje im sie 偶e s膮 pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kondi
a ja wam powiem jak modelki dbaj膮 o urode :nasmaruja sie jakims guwnem i wydaje im sie 偶e s膮 pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate18
J臋drn膮 tak, ale nie chce 偶eby si臋 powi臋kszy艂a bo wtedy zmieni膮 mi si臋 wymiary :( I nie wiem co powiedz膮 w agencji :( Na rowerku 膰wicz臋 i nadal b臋d臋 :) A mo偶e zacz膮膰 stosowa膰 jaki艣 krem wyszczuplaj膮co-antycellulitowy na pup臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maddlenee
Kasiu 17, ja wczesniej bralam cilest,pozniej mialam 3 miesieczna przerwe i moja nowa ginekolok przepisala mi wlasnie Jeanine..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miska22
do kate18 a jakie masz wymiary? ze boisz sie je stracic? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartoosz
no to jestesmy w klubie bo tez teraz bije sie z wag膮 :) a serio, moja zona ma idealna figur臋 (92 - 60 - 90) nie bierze prochow, nie pije piwa, z alkoholi tylko lekkie wino, je regularnie w miare rozsadku, codziennie robi podstawowe cwiczenia (mnie meczy bardziej) i ma g艂owe na karku. Jeszcze 3 lata temu proponowano jej kariere modelki ale dala sobie spok贸j . jej siostra jest modelka i od startu kariery z idea艂u wysokiej i zgrabnej dziewczyny zmienila sie w anorektyczn膮 i zestresowana osobe, i wa偶ne, powodzenie jej spad艂o bo wgruncie rzeczy faceci modelki lubia oglada膰 na zdjeciach a nie w zyciu. Po艂amac sie mo偶na o te z wystajace kosci pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 21
tak czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam czy wy jestescie normalne??? dziewczyny zastanowcie sie co wy piszecie, bo czytaja to mlode gowniary i mysla ze branie fety to droga do szczoplej sylwetki! jestem modelka od 4 lat mam 180 wzrostu i waze 5o kg i nie jestem gruba-jestem "akuracik" jak to robie? ograniczam slodycze do minimum, nie jadam fast foodow, nie jem kolacji pozna pora, chodze na aerobik i basen, jem duzo owocow!!! Droga do szczoplej i ladnej sylwetki to przede wszystkim sporty, spacery i basen!!! a pozatym modelki to zwykle dziewczyny, najnormalniejsze w swiecie, wcale nie sa takie piekne jak sie wam wydaje. na to jak wygladamy na okladkach albo na wybiegu pracuje sztab specjalistow przez wiele godzin. I tak na sam koniec to ciezki kawalek chleba-nie myslcie ze to jest zabawa, i zastanowcie sie lepiej nad basenem i spacerami+zero slodyczy ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
Do martakarty Nigdy nie bylam pulchniutka :) Nie uwazam sie za pi臋kn膮 ani nawet specjalnie ladn膮. Uwazam ze trafilam w takie czasy kiedy moj typ urody czy tez sylwetki jest "modny". Zobaczymy kto bedzie "modny" za pare lat :) Staram sie to wytlumaczyc dziewczyn膮 o innym typie a ty mi zarzucasz proznosc! Jezeli chodzi o dobre kosmetyki antycelylitisowe to s膮 one bardzo drogie,ale fajnie nawilzaj膮 bo nie wiem czy dzialaj膮 przeciw celulitysowi. Na celulitis najlepsze jest zast膮pienie tluszczyku miesniami. Profilaktycznie musicie sie ruszac. Mam znajom膮 ok 180cm ktora jest bardzo szczupla a ma celulitis. Martakarto tez jestem ciekawa jak wygl膮dasz. A faceci nie lubi膮 wychudzonych,ale lubi膮 sie pokazywac z "modnymi". Potem otwieraj膮 oczy ze wlasciwie nie jestes w ich typie bo masz za malo tu i owdzie i zamieniaj膮 cie na odrobink臋 wieksz膮 i nawet moze "mniej modn膮" :) Zabawne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina.......
Przeczyta艂am wszystkie wasze wypowiedzi od nadania tematu...Wi臋kszo艣膰 z nich to s艂uszne uwagi, przede wszystkim te 偶臋 modelki to 艣wiat wyimaginowany, troch臋 nierealny i zatuszowany. To by艂 i b臋dzie zawsze temat dla wielu dziewczyn, odno艣nik i przyczyna wielu za艂ama艅, kompleks贸w, braku siebie w tym wszystkim. Takie 艣lepe na艣ladowanie, d膮偶enie do idea艂u, kt贸rego nie ma przecie偶, w ka偶dym razie nie jest on jednoznacznie okre艣lony. S膮 przecie偶 blondynki, brunetki, ni偶sze, wy偶sze itd...JA nie czerpi臋 wzorc贸w z wybieg贸w...ale wiecie sk膮d? Z ulicy, od znajomych kole偶anek, ze 艣wiata bardziej bli偶szego ni偶 艣wiat wybieg贸w- czyli nacisk, stres, wymagania nadmierne i tylko pozorne zadowolenie. Je艣li kto艣 czuje siebie samego, ma jak膮艣 indiwidualno艣膰, sam znajdzie drog臋 by by膰 "idealny", by wiedzie膰 jak o siebie dba膰, jak si臋 ubiera膰, nie d膮偶y膰 slepo za mod膮 stada dziewczyn co jest niby modne a co nie. Ka偶da dziewczyna potrafi wygdoby膰 z siebie pi臋kno, odmieni膰 fryzur臋, jaki艣 modny dodatek w ubiorze.... Jesli chodzi o dbanie, to radz臋 ka偶dej dziewczynie, wczu膰 si臋 w siebie i okre艣li膰 czego potrzebujecie, czy czujecie sie dlatego 藕le bo macie za blad膮 cer臋 - wybierzcie si臋 na solarium( kilka razy nie zaszkodzi), jesli jaka艣 cz臋艣膰 cia艂a wam si臋 nie podoba- popracujecie nad tym, wykonuj膮c okre艣lone 膰wiczenia tylko w tym kierunku. Nie ma si艂y, jak chcecie schudn膮膰, to to le偶y tylko w waszych r臋kach, a czemu nie mo偶ecie je艣膰 owoc贸w, ciemnego pieczywa, kefiru...tyle o tym tr膮bi膮 ale to naprawd臋 przynosi efekty. Nie zapomina膰 o balsamowaniu si臋, je艣li brak wam czasu na to w ci膮gu dnia, to przynajmniej wieczorem (sk贸ra najlepiej regeneruje si臋 w nocy). Popatrzcie przed lustrem na swoj膮 twarz i postarajcie si臋 wydoby膰 z niej jak najwi臋cej, nie ma sensu nak艂ada膰 ton tuszu czy r贸偶u, skoro lekkie mu艣nie膰ie mo偶e nada膰 waszej twarzy kororyt i 偶ycie, nie chodzi przecie偶 o tandet臋 i widoczno艣膰 z kilometra. Naturalne jest pi臋kne, naturalna kobieta jest pi臋kna, i my艣l臋 偶e ka偶da w sobie z was ma t膮 pi臋kno艣膰, trzeba tylko pomy艣le膰 jak ja z siebie wydoby膰, tego te偶 偶ycz臋 wam, nam, w tym DNIU! pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
wlasnie! zero slodyczy i czipsow. Malo cukru bo ma podobno jakis zly wplyw na skore (tak mi przynajmniej mowili,ale nie wiem o co dokladnie chodzi) i malo soli bo zatrzymuje wode w organizmie tam gdzie nie trzeba(np. brzuszek) a poza tym tez ma zly wplyw na skore. Kiedys ktos mi powiedzial ze mam nie jesc chleba! Nie dostosowalam sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
Jezeli chodzi o zdj臋cia to uwierzcie, ze nawet najpi臋kniejsza kobieta bedzie wygl膮dala brzydko w zlym oswietleniu. Profesjonalisci robi膮 piekne zdj臋cia. Czasem jak patrze na swoje zdj臋cie to nie moge uwierzyc ze to ja. Patrze i patrze i jestem szczesliwa wtedy :) Nawet zakompleksiona dziewczyna poprawi sobie nastroj i nawet samoocene gdy zobaczy swoje "udane" zdj臋cie. Tutaj chodzi oswiatlo, ale to juz nie moja dzialka :) Niech napisze ktos kto sie zna. :) Dziewczyny tutaj naprawde chodzi o dobry makijaz,ale zeby wszystko bylo ok to z cer膮 tez musi byc ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina.......
No wiesz 'modelka' podstaw膮 偶ywienia jest tz. piramida 偶ywno艣ciowa, gdzie u podstaw le偶膮 r贸wnie偶 produkty m膮czne, w tym chleb, razowy czy gracham jest 藕r贸d艂em witamin i energii. potem czas na owoce, jaka艣 sur贸wka z bia艂ym mi臋sem np. na obiad (bo np. warzywa i mi臋so, czy ryby- to harmonijne po艂aczenie, nie jest natomiast wskazane 艂膮czenie skrobi czyli ziemniak贸w, makaronu z mi臋sem bo organizm musi wyprodukowa膰 dwa rodzaje sok贸w trawiennych to strawienia takiego po艂膮czenia- dlatego trwa to d艂u偶ej). hmm...ka偶dy jest czasem podleg艂y nastrojom, ch臋ci na co艣 s艂odkiego, bo cukr贸w te偶 potrzebuje nasz organizm, je艣li nie znajdziemy ukojenia w owocach czy jogurcie, mo偶na przecie偶 zaopatrzy膰 si臋 w tzw. cmoczki jogurtowe czy herbatniki, no i na rynek wchodz膮 te偶 s艂odycze bez cukru, ale uwaga nie dajcie si臋 zwie艣膰, maj膮 t艂uszcz i oczywi艣cie substancje s艂odz膮ce. A je艣li s贸l to tylko jodowana, no i mo偶na pi膰 herbat臋 spalaj膮c膮 t艂uszcz, tzn. czerwona, w smaku 艣renia ale polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂e bubu
a mi lekarz przepisa艂 diane, czuje ze zwi臋kszy艂 mi si臋 apetyt, czuje ze tu i uwdzie przyty艂am chociaz jeszcze nie skonczy艂am pierwszego opakowania tabletek, cio robi膰?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina.......
Masz racj臋 z cer膮, dzi艣 widzia艂am dziewczyn臋 z bardzo poniszczon膮, pokaleczon膮 cer膮, nic by nie zwr贸ci艂o mojej uwagi wi臋kszej (bo jestem osob膮 tolerancyjn膮) gdyby nie mia艂a tony podk艂adu, kt贸ra jeszcze bardziej uwidacznia艂a jej manamenty urody! zmyjcie z siebie wszystko, zr贸bcie peeling, maseczk臋, nadajcie cerze naturalnego kolorytu (solarium, samoopalacz), zastosujcie krem pod oczy, nawil偶cie, od艣wierzajcie tonikiem i 偶elem czyszcz膮cym....od tego zacznijcie....a potem dopiero pomy艣lcie o podk艂adzie, r贸偶u...itd. bo podstaw膮 jest zdrowie, zacznijcie od cery (jak to vichi m贸wi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
Jeszcze raz nawolam do tego bysmy wszyscy obudzili w sobie artystow/artystki :) Prawdziwe pi臋kno jest w srodku. Dodam ze modelka posrod modelek czuje se jak szara mysz i popada w kompleksy,kiedy niczym sie nie wyroznia. Modelki czuj膮 sie brzydkie i nawet fotograf moze sprawic ze bedziesz czula,ze jestes do niczego. Kiedy ta cala szopka sie skonczy?! Nigdy?! Mam "WIELK膭" przyjaciolke,ktora studiuje na dwoch kierunkach. Mam nadzieje ze kiedys zostanie pisark膮 :) Ludzie cz臋sto smiej膮 sie ze nie mog膮 odroznic jej od faceta. Dla mnie ona jest pi臋kna, dobra, prawdziwa,wyj膮tkowo zdolna a wszystkie te suki ktore sie z niej nasmiewaj膮 (faceci tez-chamy!) s膮 poprostu nic nie warte! Ona kiedys bedzie wielka a one jak juz zbrzydn膮 to znikn膮. Ja mam "WIELK膭" przyjaciolke, ktora bedzie WIELK膭 PISARK膭 i b臋dziecie czytali to co ona napisze nie wiedz膮c o tym jak wygl膮da i b臋dziecie j膮 podziwiac bo jest genialna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
Jak ja wygladam? Od zawsze bylam szczupla a nawet za, nie mam celulitu, i takze nie powiem mam powodzenie ale nie rozpisuje sie o tym jaka to dla mnie zmora ze facet z BMw czy audi leci na mnie. Nie jest takze rzadkoscia ze spotykam sie z opinia ze powinnam zostac modelka ale ja mam inny cel w zyciu niz pozowanie na lale. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabela 22 lata
Mam 22 lata i wa偶臋 75 kg. przy wzro艣cie 175cm.- to jeszcze m贸wi膮 w granicach normy... m臋偶czy藕ni mnie uwa偶aj膮 za bardzo atrakcyjn膮, bo opr贸cz 艂adnej twarzy mam pono膰 艣wietn膮 kobiec膮 figur臋.... a ja nie mog臋 na siebie patrze膰. Przez 2 lata chorowa艂am na bulimi臋- oni to nazwali chorob膮... nerki odmawiaj膮 pos艂usze艅stwa, ko艣ci s艂abn膮 i wpada si臋 w nieodwracaln膮 depresj臋- ci膮gle d贸艂 od rana do nocy tylko alkohol, du偶o alkoholu pozwala zapomnie膰 o wyimaginowanych problemach. P贸艂 roku temu rozpocz臋艂am terapi臋 i lecz臋 si臋 farmakologicznie na m贸偶d偶ek ha ha ha- mi i tak nic nie pomaga... Jesli raz zaczniesz nigdy nie wyjdziesz... NIGDY! mam za sob膮 8 pr贸b samob贸jczych- "pr贸b" nie dlatego 偶e si臋 waha艂am ale 偶e zawsze kto艣 mi "pom贸g艂" i b臋d臋 dalej pr贸bowa艂a bo nie widz臋 ju偶 nic dobrego na tym 艣wieci. By艂am wzi臋t膮 modelk膮 gdy mia艂am 16 lat- chuda 艂adna i g艂upia... zakocha艂am si臋 w fotografie z Londynu - Marco mia艂 28 lat by艂 pi臋kny i bardzo sprytny- bra艂 to co chcia艂 po czym wyrzuca艂 wszystko co si臋 nudzi艂o. Ludzie mnie oszukali, sama za to skrzywdzi艂am swoje cia艂o i dusz臋- nienawidz臋 siebie za to co robi艂am za to co zrobi臋 ... chcesz bra膰 dragi? bierz! chcesz by膰 chuda? powodzenia! cokolwiek zrobisz i tak b臋dziesz nieszcz臋艣liwa bo nieakceptujesz tego kim jeste艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
NIE BIERZCIE DIANE35 TO GOWNO JEST I B膭DZ PEWNA ZE PRZYTYJESZ! POTEM ZACZNIESZ W NOCY WSTAWAC I GOTOWAC SOBIE I BEDZIESZ JADLA 2 OBIADKI I TWOJ CHLOPAK NAPENO NIE BEDZIE ZADOWOLONY Z TWOJEGO BRAKU TEMPERAMENTU W LOZKU. uWAZAJ TEZ NA OBJAWY DEPRESJI. ODSTAW I IDZ DO INNEGO LEKARZA NIECH CI PRZEPISZE COS LEPSZEGO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
do modelka: a swoja droga ciekawa jestem czy uprawiasz jakis sport skoro widze ze caly czas siedzisz przy kompie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
do modelka: a swoja droga ciekawa jestem czy uprawiasz jakis sport skoro widze ze caly czas siedzisz przy kompie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulina.......
Izabella! Przykro mi bardzo, 偶e czasem marzenia niszcz膮. 呕e niepostrze偶enie popadamy w wir, z kt贸rego wydoby膰 si臋 trudno a potem na pr贸偶no starasz si臋 wybiera膰 wiadem wod臋 z ton膮cego tytanika. Pi臋kno jest w ka偶dej kobiecie, tylko sztuk膮 jest jego wydobycie. Ale ryzykowanie by postawi膰 tak wiele, by postawi膰 w grze sam膮 sob膮 w walce o pi臋kno, s艂aw臋, marzenia zbyt nierealne, idea艂 (!?) wydaje mi si臋 niestety zbyt du偶e. Z ka偶dej sytuacji jest jedank wyj艣cie, za zakr臋tem czeka na pewno jaki艣 znak, szczeg贸艂 kt贸ry nas uwolni i przywr贸ci dawn膮 beztrosko艣膰,k贸try przywr贸ci akceptacj臋 samego siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka do martakarty
Ja tez mam inne cele. Nie pchalam sie do tego czym sie zajmuje. Ucze sie, chociaz w tej chwili mam przerwe. To zaj臋cie dalo mi pieni膮dze, wiec stac mnie w tej chwili na to na co z pewnosci膮 nie byloby mnie stac gdybym byla studentk膮 na utrzymaniu rodzicow. Te dziewczyny w wiekszosci to nie s膮 puste lale tylko zarabiaj膮ce kobiety. Przestancie oceniac innych! Wielokrotnie ktos nazwal mnie anorektyczk膮 w barze czy na ulicy a ja z tym problemem nie mialam nic wspolnego i i tak mnie to zabolalo. Wyobraz sobie kogos kto choruje i jeszcze slyszy sk膮ds jak zle wygl膮da. Czy ktos krzyczy za grubasem ze jest gruby?! Czy to normalne ze ubliza sie osob膮 chudym?! Oczywiscie to tak poza swiatem mody sie tylko dzieje bo swiat mody jest wulgarny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka do martakarty
Ja tez mam inne cele. Nie pchalam sie do tego czym sie zajmuje. Ucze sie, chociaz w tej chwili mam przerwe. To zaj臋cie dalo mi pieni膮dze, wiec stac mnie w tej chwili na to na co z pewnosci膮 nie byloby mnie stac gdybym byla studentk膮 na utrzymaniu rodzicow. Te dziewczyny w wiekszosci to nie s膮 puste lale tylko zarabiaj膮ce kobiety. Przestancie oceniac innych! Wielokrotnie ktos nazwal mnie anorektyczk膮 w barze czy na ulicy a ja z tym problemem nie mialam nic wspolnego i i tak mnie to zabolalo. Wyobraz sobie kogos kto choruje i jeszcze slyszy sk膮ds jak zle wygl膮da. Czy ktos krzyczy za grubasem ze jest gruby?! Czy to normalne ze ubliza sie osob膮 chudym?! Oczywiscie to tak poza swiatem mody sie tylko dzieje bo swiat mody jest wulgarny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
Plywalam od 07.00- 08.40 :) Pewnie bym nie siedziala przy kompie,ale wci膮gnela mnie dyskusja z Tob膮 Martakarto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
Sluchaj za mna od kiedy pamietam krzycza anorektyczka i mowia tak na mnie za plecami. A wrecz przciwnie jem ile wlezie i takze biore tabletki anty ale waga ani rusz! Moze w tym tyle dobrego ze biuscik mi sie zrobil przez to wiekszy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate18
Ja staram si臋 zdrowo od偶ywia膰: ciemny chleb, warzywka, owoce. Nie jadam fast food贸w, sma偶onych potraw te偶 raczej nie, nie jem bia艂ego pieczywa, nie pijam 偶adnych s艂odzonych ani gazowanych napoj贸w (wyj膮tek: czasami coca cola light), soki rzadko (cz臋sto maj膮 w sobie cukier, a poza tym maj膮 kalorie - ju偶 wol臋 zje艣膰 surowe owoce). Jogurty odt艂uszczone, pij臋 du偶o wody, herbaty (zielonej te偶), najwy偶ej jedn膮 kaw臋 dziennie (czasami dwie - np. dzisiaj). Oczywi艣cie bez cukru (jak mam ochot臋 to ze s艂odzikiem, ale to bardzo rzadko). Niestety jem te偶 s艂odycze i ci臋偶ko mi si臋 odzwyczai膰. Mo偶e nie s膮 to jakie艣 du偶e ilo艣ci ale zawsze... Do 'modelka' - ca艂kowicie zrezygnowa艂a艣 ze s艂odyczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
Jasne jasne widze ze siedzisz tu od ladnych paru dni i mowisz tylko o wygladzie, ale to nic przeciez takie laski sa teraz ,,modne" pradwa?? :) ach te niewolnice mody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modelka
wiem o co chodzi :) wiekszy i twardzszy :) Moze masz dobrze dobrane tabletki. Jakie to s膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakarta
A co chcesz miec wiekszy biust?? :) Regulon mojej kumpelce tez biust sie powiekszyl od ich brania takze polecam;P

Udost臋pnij ten post