Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość kate18
Odświeżam.

Gość Meggan
U mnie bylo podobnie... tyle ze ja rozmawialam z panem i tez wzial wybral jedno moje zdjecie i dolaczyl do formularza :) Myslisz ze cos z tym zrobia? Jest jakas szanasa? JA mysle ze od wszystkich brali zdjecie :P chyba ze kto nie mial

Gość Meggan
Kate a ty dzisiaj tez bylas? Bo ja tylko wczoraj :) Jak bylas to napisz co tam bylo ciekawego

Gość kate18
Nie, byłam tylko wczoraj :) A ta babka w ciemnych włosach mi powiedziała, że biorą te zdjęcia, żeby je na spokojnie obejrzeć wieczorem i zdecydować :) A później pytałam się tej blondynki kiedy będzie odpowiedź i ona powiedziała, że będą dzwonić a jak spytałam się o pokaz to mówiła, że jeśli chodzi o pokaz to odpowiedź jest na miejscu i że na ten pokaz to tylko 5 dziewczyn itp. Doszłam do wniosku, że głównym celem tego castingu jest wyłonienie dziewczyn do agencji a nie na żaden pokaz :) Czyli pozostaje czekać i liczyć, że się odezwą z propozycją współpracy :)

Gość kate18
Właśnie, był ktoś dzisiaj na tym castingu? Prosimy o wypowiedzi co tam się działo :)

Gość nastoatka......
Wy tak mowicie ze modelki musza sie odchudzac=/ A ja np. duzo jem i odchudzac sie nie musze,bo mam super figure!! Wlasciwie to nie super bo moim zdaniem jestem troszke za chuda a zadnej choroby nie mam!! Takze moze niektore modelki sa takie jak ja i po prostu ani nie cpaja ani nie odchudzaja sie

Gość kate18
No wiesz, z tym odchudzaniem to jest różnie. Ale w tym zawodzie nie tylko liczy się chudość ale wymiary. Znam osoby, które wyglądają chudo a mają po 70 w pasie! To jest zdecydowanie za dużo jak na modelkę więc sama widzisz.

Gość kate18
Dziewczyny piszcie :)

Gość Gandzia13
Dokładnie, z tym odchudzaniem to nie jest tak, że modelki sie odchudzają bo sa grube bądź mają nadwagę. Zazwyczaj rzecz idzie o wymiary, zwłaszcza bioderka:)Ja odchudzam się od 2 dni , chociaż dla moich znajomych , w ogóle dla większości ludzi jestem chudzielcem, w pasie nie mam 60 cm, w biodrach- niestety 91, co jest jak na modeling zbyt dużym obwodem dla wzrostu 172 cm, zwłaszcza, jesli chce się pracować za granicą.

Gość Meggan
a kiedy biodra powyzej 90 cm sa dopuszczalne? Moze jest jakas granica np. wzrost? Ja wam mowie probowalam robic mnowsto rzeczy z moimi BIG biodrami :P --- scisla dieta, zero slodyczy ani rzeczy wysoko kalorycznych, codzienne cwiczenia na biodra uda i posladki, biegi, silownia--- i co? tylko schudlam w kg i w pasie a nie w biodrach! Totalna porażka nio moze jakies 0,5 cm z pupy zeszlo :P Jescze tylko kremow wsyzczuplajacyh nie probowalam, ale znajomi mowia ze nic to nie da taka jest poprostu moja budowa chyba ze chce byc silna anorekcja! Wiec wszystko rzucilam i zyje sobie nadal tylko teraz przyjemnie bo bez wysilku i wyrzeczen z moimi biodrami 94 i raczej nie ma juz szans na zaden kontrakt...

Gość kate18
Meggan a jak długo trzymałaś dietę? Bo niektórzy mają tak, że dopiero po kilku miesiącach zaczyna schodzić z tych partii...

Gość Gandzia13
Megann, jak jesteś wysoka , tzn masz co najmniej 175 , to myślę, że możesz mieć nawet 92 cm w bioderkach. A jak się bardzo spodobasz, to pewnie i na 94 przymkną w agencji oko:) Ja też chudnę najbardziej z pasa, teraz mam w talii 59, a bioderka spadły o 0,5 cm do 90, 5.Dla mnie jedynym wyjściem są ćwiczenia, ale ja tam mam jeszcze co zrzucać, odrobinkę, ale jednak:)

Gość Meggan
ach dziewczyny! Ciezko jest byc caly czas na diecie i cwiczeniach... nio ale moze znow zaczne bo dajecie mi motywacje :* mam 175 wiec co? moze sie kwalifikuje do klubu dziewczyn z wiekszymi biodrami. Zoabzcymy jak to bedzie, narazie odpoczywam i poprawiam oceny w szkole

Gość kate18
No to Meggan życzę owocnej pracy przy poprawianiu ocen :) Ja na szczęście już mam wakacje (maturka) :) Fajnie by było jakby wybrali nas do Karin Models :) Kurcze jakaś pełna nadzieji jestem dzisiaj, nie wiem czemu :)

Gość Meggan
No Kate moze to jakis znak:P Fajnie by bylo... ja maturke mam za rok :( szkoda

Gość Gandzia13
Zazdroszczę Wam..wieku:)Mi wprawdzie nikt nie daje więcej niz 16 lat, ale w dowodzie jest ździebko więcej.

Gość kate18
Mi też często dają mniej :P Gandzia byłaś na castingu Karin?

Gość kate18
Odświeżam.

Gość Gandzia13
Kate, nie byłam, moja opiekunka z agencji mi odradziła, stwierdziła, że jak zrzucę 2 cm z bioder to wyśle im moje fotki, mam być perfect:P Więc próbuję , ćwiczę, dieta sołt bjacz mi służy, nastrój w porządku:) Boję się tylko jak to będzie z takim odżywianiem na siłowni....a z siłowni nie jestem w stanie zrezygnować, jestem uzależniona;) Pozdrawiam słonecznie w Piękny Słoneczny Dzień:) Mua 😘 ;)

Gość Meggan
Jak tam modelki:) nic nie slychac o jakis nowych castingach? Moze ktos chce polecic dobrą agencje z kontaktami za granica? Albo moze zagraniczna z kontakatami w Polsce:P

Producent odzieży damskiej zatrudni fotomodelki. Poszukiwane osoby dziewczęta o wzroście między 174 a 180 cm Wynagrodzenie około 1000,- zł Terminy zdjęcia wykonywane będą w Łodzi lub okolicach, prawdopodobnie w czerwcu 2005 Termin nadsyłania zgłoszeń zgłoszenia należy nadsyłać do końca maja 2005 W zgłoszeni należy podać nazwisko i imię wiek miejscowość i województwo wzrost, biust-talia-biodra telefon do kontaktu kilka zdjęć Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres:redakcja@modeling.pl

02 czerwca 2005 w Warszawie ul. Mazowiecka 11 A - Klub u Artystów o godz. 15-20 odbędzie się Casting do: HOLLY MODEL LOOK - KATALOG MODELEK, FOTOMODELEK I HOSTESS - finalistki zostaną przedstawione światowej agencji modelek METROPOLITAN w Paryżu - kontakt 0 880 26 24 24 - Joanna

Gość kate18
Dzięki Ailyn za info :) Dziewczyny może wyślemy zgłoszenia do tego producenta odzieży? Jakby nas wybrali byłaby szansa spotkać się na żywo :P A jeśli chodzi o Metropolitan to wrzucam link, z którego można samemu wszystko wysłać, bez castingu: http://www.metropolitanmodels.com/default_pro.asp Może spróbuję? :)

Gość kate18
Aha, jakby któraś wiedziała coś o tym, kiedy będzie w TV relacja z pokazu Esprit to bardzo proszę o powiadomienie na forum :)

Gość Meggan
nop 1000 zl za fotki piechota nie chodzi:P i spotkac by sie mozzna bylo :) aleeee np. nie wiadomo czy to bedzie trwalo 1 dzien czy kilka dni a nawet wiecej, czy bedzie jakies zakwaterowanie i w jakim magazynie czy katalogu beda te zdjecia nic nie wiadomo :/ Ja np. niegdy nie bylam w Łodzi :) P.s dolaczam sie do Kate 18 jesli chodz i o relacje z pokazu mody Karin Models

Gość MEGGAN
Dlaczego tak malo dziewczyn tu zagląda? Przydałoby sie troszke wiecej życia!!!

Gość kate18
No, życia dziewczyny! :) Ja zaglądam tu po kilka razy dziennie, jak tylko dostanę kompa w swoje ręce. Wpadam zwykle na chwilkę licząc, że jakieś nowe posty się pojawiły a tu nic :( Piszcie!!!

Gość kate18
Meggan dostałaś już jakąś odpowiedź z Karin? Bo ja nie jak na razie :(

Gość Meggan
Ja tez nie i mysle ze sznase jesli jeszcze sa to minimalne, ale jakos tao bedzie:) jescze wiele castingow przed nami Ja tez caly czas tu zaglądam jestesmy juz kafeterioholiczkami! :)

Gość Meggan
Wiecie co wam smiesznego powiem?! Jak bylam na ostrej diecie i robilam codziennie cwiczenia to nic z bioder nie schudlam a teraz przy normalnym moim podjadaniu mam 93 w biodrach! Ale numer co? Teraz sie postaram o 92 i startuje do jakis agencji:)