Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość Kloa
No niestety NAUKa przede wszystkim:-/, a w niedziele ide do Hook na casting tylko zastanawiam sie czy sie malowac na niego???

Gość Majeczka285
Tak samo jak Kloa, wybieram się na casting do hook models, tyle ze 9.04. I nie wiem jak sie uszykowac...robic makijaz? zastanawiam sie nad pomalowaniem rzes i to wszystko...w zyciu bylam tylko na 1 castingu :( to ebdzie moj 2....i to w publicznym miejscu...czego moge sie spodziewac po takim castingu w poznanskim barze ??:(

Gość a ja jestem jabłko
buuuuuuuuuuuuuuuu😭Fakt brzuch ma dosć duży:-oReszta ciał szczupłą tylko ten brzuchol,wystaje nawet wtedy jak malo zjem:-(

Gość Meggan
ale owocowo :P ja też jestem gruszką... ale nie martwcie sie kobietki- gruszki są bardzo kobiece :P tylko w modelingu jęczą że trzeba z bioder zrzucić hehe Ide pocwicze troche jak dam rade :) P.s Natalio na ile model + podpisuje kontrakty z modelkami? Czy to mozna samemu wybrać czy raczej narzuca ci to agencja? ach motywuje się bo marze o M+ albo D'vision :D BUJAM W OBŁOKACH!!! Marne szanse :P

Meggan zaraz po dupie dostaniesz za takie gadanie.. jakie tam marne szanse.. kazdy ma szanse.. trzeba w siebie wierzyc.. a tak w ogole to w mango byla jakas dziewczyna ktora ma 165cm wzrostu.. normalnie szok, ale fakt ze dziewczyna sliczna:) stwierdzilam ze jednak na Hook nie pojade:( nie ma czasu jak narazie i z obecnymi wymiarami to tam nie zawojuje, ale sie ostro wzielam za siebie.. po swietach zaczynam dietke kopenhaska a teraz cwiczonka itp:P mam nadzieje ze wytrwam.. trzymajcie sie dziewczynki i piszcie jak tam u was caluski:+

Gość szyszunia16
na castingu hook będziecie miał na początku naklejony numerk potem takie zwykłłłłę fotki w ubraniu potem wyczytają was nie wiem czy na środek czy jak u mnie w Szczecinie było na scenie potem fotki zrobią na scenie będziecie musiały kucnąć aha apropo chyba można się malować laski tam tak wymazane były heh ale wiadomo lepiej ukazać się naturalną:P nom a potem przechodzisz do takiej garderoby i w strój i potem fotki :) a potem ci móią żw zadzwonią jak się tobą zainteresują nhom chyba mną nie gdyż nie zadzwonili heh:) luziik pozdrawiam wszystkie:) aha i jak bierzecie szpilki to półbuty nie kozaki heh:)

Gość 17
hej lasencje Do meGan;podpisuje sie różnie...raz na pare lat(3np z możliwością przedłużenia)a raz możesz wogóle nie podpisywać...to zależy wyłacznie od tego jak sie dogadasz z agencja-jakie masz oczekiwania itp....wiecie co...bo w hook jest taka dziewczyna jak joanna maćkowiak i ona ma umowe z hookeim i wogóle wyjezdza duzo...ale chodzi mi o to ze teraz bierze udział w miss polonia-a tak nie mozna...!!!

Gość kate18
17 => Masz rację. Skoro ta dziewczyna ma umowę z Hook to... Pewnie zapłaci duuużą karę za te Misski :D:D:D

Gość Nooo możliwee..
Ze dziewczyna niezłą kase zabuli, ale może dogdała się z Hook i oni sie zgodzili co?? No wiecie różnie bywa w świecie modelingu :P Pozdrawiam:)

no a ja sie wciaz zastanawiam czy jest sens jechac na ten casting do hook.. ostatnio jakos tak czuje ze nie:(

Gość 17
kurde jak tak estella bedziesz jeczala ze sie nie czujesz,ze nastepnym razem itp. to nie jedź...ale nie spróbujesz swojej szansy...dziewczyny-co z tego ze macie 2-3 cm więcej czy mniej...jeżeli sie macie spodobać to sie spodobacie mając nawet 6 cm wiecej a jeżeli będziecie sie uzalać ze tu za dużo a tam za mało to szansa ucieknie a na starośc będziecie pluć sobie w brode ze nie spróbowałyście

Gość Meggan
no estella tobie też sie dostało po pupie :P za gadanie! Natalio tak tylko spytałam, bo fajnie by było podpisać umowę na rok i potem ewentualnie przedłużyć :) Chciałabym żeby tak było jak Natalio piszesz, że w agencji nie patrzą na wymiary (2, 3 cm a nawet 6) tylko ogólnie na to czy im się podobasz... w sumie to ciężko uwierzyć że tak jest, niektóre agencje nastawiają sie na doskonałe wymiary... No coż TRZEBA PRÓBOWAĆ!!!! Pozdrawiam :)

Gość 17 do kloa
naprawde jest tak że nie patrzą sie tylko na wymiary...jeżeli dziewczyna im sie podoba to ja biorą!!oczywiście daja Ci rady i wskazówki jak masz schudnąć i są cierpliwi czekając na rezultaty...ale ważne ze beda Cie chcieli w agencji bo poprostu spodobała sie im twoja uroda...przeciez nadwagi to dziewczyno nie masz więc wrzuć na luz i jedż na te castingi póki możesz...

Gość Kloa
17 do mnie cos mowilas :-) chyba do esteli , ja wroilam z castingu i bylo fajnie , a zobaczymy czy im sie spodobalam w przyszlym tygodniu:-)

Gość dziewczynki mam pytanie
czy zanim pojade na casting z Hook to musze cos wczesniej wyslac??czy poprostu wycinam kupon z Glamour i jade nic nie wysylajac??bo jestem kompletnie zielona;/

Gość Mayjeczka285
No własnie, czy trzeba cos wypelniac?? mnie zaprosili na casting pzrez e mail i nic nie wposmniano a zadnych kuponach.. wyslalam zgloszenie e mailem wiec chyba o to chodzilo? nie chcialabym takiej sytuacji ze mnie nie wpuszczaja hehe :) pozdarwiam ! BUZIACZKI !!

Gość 17
soreczki kloa...jeczywiście to było do estelli więc takie małe sprostowanie:)

Gość Curious
estellaaa -> No ja akurat też nie miałam tych sesji w moim mieście, bo też mieszkam w małym mieście.:/ Ja szukam ofert w necie. :)

Gość szyszunia16
casting trwa hmm..zależy ile lasek będzie coś ok 3 godzin:P a co do kuponu wystarczy ten z galmour lub wysłąnie zgłoszenie do str. z hook :P życzę powodzenia;)

aha.. no jakby trwal 3 godzinki to by bylo super... tak wiec pewnie pojade o ile mnie moj mezczyzna zawiezie:P to w razie czego trzymajcie kciuki.. i to straaasznie mocno.. caluski:+

Gość będziemy trzymać kciuki
mam nadzieję,ze uda Ci się:-) Pozdrawiam gorąco i powodzenia😘A swojemu facetowi powiedz,ze bardzo Ci zalezy i koniecznie MUSI Cię tam zawieźć;)

Gość Meggan
a swoja drogą to ja musze pomyśleć jak przekonac swojego faceta... on tak źle jest nastawiony na cały ten modeling! Może jakieś rady jak mu to wytłumaczyć... moze malymi kroczkami?

Gość Do Meggan..
To może zacznił powoli malutkimi kroczkami go do tego wswzystkiego przekonywac??:D:D Zabierz go ze sobą na castingg..pokaż ze moze byc to naprwde ciekawe, Nowi ludzie.. zdjęcia , wyjazdy... :D Niech się w tym zakocha tak jak i ty.. :D:D Buźka:*

Gość powiedz mu że
modleing to Twoja pasja i ze kochasz to robić:-)

Gość Meggan
a gdy wy idziecie pokazac sie w agencji to bierzecie chlopaka ze sobą? Czy ludzie z agencji nie kręcą nosami?