Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja aaa

POTRZEBUJE SZYBKICH RAD..PISZCIE!!

Polecane posty

Gość ja aaa

Czejśc mam głupie pytanie gdyz robie to w akcie desperackimc ale chcialbym wiedzieć!Czy jest możliwe że płyn ejakulacyjny moze byc powodem niechcianej ciązy??Bo "przewracaliśmy" się z moją dziewczyną tzn lezelismy na sobie tylko w bieliźnie a potem się pieściliśmy a ja mogłem przez przypadek dotknąć swojego penisaa potem ją pieścić..Czy pleminiki mogly sie przedostać?Dziewczyna jest 7 dni po miesiączce!! POMÓŻCIE PROSZE...

Gość Nie martw się
Jasne, TEORETYCZNIE jest to możliwe. Ale bez obaw - prawdopodobieństwo jest MINIMALNE. Trzymam za Was kciuki ;)

Gość mozna
Można zajść w ciąże. Sądzę jednak, ze w waszym przypadku będzie to mało prawdopodobne (chyba ze od razu mokrym palcem pieściłes dziewczyne)

Gość jaa aa
Nie raczej nie było to tak że odrazu mokrym palcem lecz później i jeśli dotknołem swojego penisa to tylko przez króciótki czas zupełnie niechcący ale na górze a dziewczyne nie pieściłem tak głeboko tylko z wierzchu tzn nie wkładałem paluszka do "dziurki"!!A jak leżeliśmy na sobie to w bieliźnie i ona i ja więc co o tym myślicie, mam powody do obaw ??

Gość masz

Gość nieeeeee
Wiesz "zupełnie niechcący" to tez mozna zjaść w ciążę. Nie martw się jednak, z tego co piszesz to raczej nie doszło do zapłodnienia

Gość a jednak
ja tez bym sie martwil, przy oralnym tez nie wiadomo ale odzalandkowe zoplodnienie tez moze byc zbieraj stary na pieluchy, kupuj od teraz raz na 2 tyg jedna pakee pampersiakow i 9 miechow ja znalazl i finansowo sie wtedy nie wykonczysz

Gość werciala
Wez sie czlowieku nie przejmuj, od takiego czegos dziewczyna nie zajdzie w ciaze, nawet jak ma plodny. Relax.

Gość przyszła pani ginekolog
Teoretycznie zajście w ciążę w taki sposób jest możliwe, jednakże zdarza się to niezwykle rzadko, gdyż ilość plemników jest minimalna. W chodzi tu w grę mnóstwo czynników, od żywotności spermy zaczynając, na czasie przebywania plemników poza ciałem człowieka kończąc. Jak wiemy plemniki są bardzo nietrwałe, w ciele kobiety przeżywają do 7 dni (jeśli kobieta nie przyjmuje tabletek antykoncepcyjnych) jednakże w takiej sytuacji jaką opisywał nasz ostro wystraszony kolega, czyli na palcu, plemniki mogły przetrwać najwyżej minutę. Biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności zagrożenie ciążą jest znikome. Mimo wszystko apeluję o uwagę, jak wiemy przypadki chodzą po ludziach!