Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna245

czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość Anna245

Mam problem kochalam sie ze swoim chlopakiem w ostatni dzien okresu tzn zawsze przypada to na niedziele.Zazywam pigulki logest jednak zwazywszy na to ze ostatnio duzo biore lekow ( antybiotyki ) to uzywamy gumek.Los chcial i wlasnie w niedziele nam spadla i zostal w srodku troche sie zmartwilismy tym co wiecej w srode zapomnialm wziasc pigulki ( wzielam ja jednak 11.30 - 12h ) czyli w terminie sie zmiescilam - teoretycznie praktycznie nie wiadomo.Lekarz powiedzial ze nie mozliwe ze jestem w ciazy ze pigulki wstecz nie dzialaja jednak mam powiekszone piersi bola mnie sutki glownie, czasem zabola jajniki ale moze to byc to ze jestem w czasie cylku.Jestem zmeczona senna ale czesto mi sie to wczesniej zdazalo biorac antybiotyki.Robilismy test jakies 10 dni po felernym stosunku byl negatywny nastepny robilismy 14 dni po ale nic nie wyszlo tzn zadna kreska sie nie pojawila.Teraz chcemy powtorzyc kolejny raz tzn test i zobaczyc co bedzie. Strasznie sie boimi co o tym sadzicie prosze o wasza opinie. Dziekuje Anna

Gość marlenamse4
Nie jestem lekarzem. Jednak sądzę, że jest nikłe prawdopodobnieństwo zajścia w ciążę. Poczekaj do okresu i nie dawaj się zwyciężyć podświadomości bo jak widzę działa na twoją nie korzyść. Wszystko będzie dobrze. Następnym razem skontaktuj się z lekarzem zanim weźmiesz antybiotyki lub wspomnij o tym lekarzowi który ci przepisał antybiotyki. Najbardziej osłabia działanie tabletek antykoncepcyjnych amipicylina

Gość gość
Autorko i co, jesteś w ciąży? mam identyczny przypadek jak możesz to odpisz szybko.