Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

Sylmag jestem tak zaniedbana z urodą że chyba nigdy tak nie wyglądała moja skóra. Megji nie doszły bo ja nie mam Twojego adresu email.Jeśli możesz to podaj to odrazu wyśle. Bylismy z mężem i dzieciaczkami na spacerze.Wróciliśmy przed 21.Mały po kąpieli zjadł 150 ml kaszki i pociuckał cyca.Pogadałam z mężem i troszke jak by lepiej.Wiecie że dopiero teraz po ślubie widze że jednak różnimy się od siebie??Chodzi mi o zainteresowania.A może to dlatego że ja teraz w sumie dużo bardziej zajmuje się domem i dzidzią 24 na dobę, więc nie mam czasu na hobby. Pozdrawiam Was i życzę kolorowych snów.Papa.

Gość Ona 24
hejj udziele sie teraz wybitnie- tak jak dawno juz tu tego nie robilam.. najpierw prosze o wpis do tabelki Laura 1 zabek.. wybil sie kilka dni przed ukonczeniem 8 m-ca i chyba zapowiadaja sie kolejne, wszystko tak szybko sie toczy, z nie jestem tu na biezaco, ale ile moge tyle wpadam i czytam Laura juz siedzi i robi szpagaty, kleczy i podciaga sie na czym moze do gory, raczkuje, zaliczyla juz nawet kilka upadkow z czegos wysokiego np. naszego lozka jak maz ja usypial, sam zasnal, a ona dala noge :P obnizylismy juz jej lozeczko, bo caly czas wystawila glowe do gory i sie podciagala na kleczaco, wiec nie czekalismy na jakis wypadek tylko szybko maz sie tym zajal.. mowi juz mamaaa, meamamaem, daj, dada i jakis inne nieartykuowane jest coraz madrzejsza zabawki oglada pod innym katem, gdzie cos zobaczy zaraz do tego leci na czworaka.. strasznei glosna sie zrobila i wydaje takei glosne buczenie tez z siebie, ktore nas uprzedza, ze zaraz bedzie kupa ..hehe.. ma lekkie probelmy ze spaniem, bo wczesniej spala od 20-6 badz 7 przed polduniem od 10-12 i po poludniu od 2-4, a teraz jakies spanie chyba musi odpasc tylko niewiadomo ktore, ale to sie smao ureguluje.. mam nadzieje.. idzie spac o 21-9 i robie drzemke przed obiadkiem, a po poludniu znow jest zmeczona, ale nie spi tylko marudzi do wieczora.. c.d.n.

Strasznie obsypało Stefcia i sie drapie bardzo.Mam pytanie czego wy używacie do smarowania lub jakiegoś syropu na swędzenie i czy to pomaga??Bo my mamyt ketotifen, ale to nie bardzo pomaga. Megji wysłałam Ci fotki.

Gość sylmag
tygrysicaaa hej my uzywamy wapna do picia, do smarowania fenistil a do kapieli wywar ze skrzypu polnego u nas działa pozdrawiam Kubus nadal nie ma zabków a Ty nie przesadzaj naprawde fajnie wyszłaś na zdjecia mojemu mężowi podobało się bardzo jak byłaś uczesane w warkocze

Gość ania 30
Tygrysica ja stosowałam PUDRODERM do smarowania i krople ZYRTEC tak zapisała lekarka wysypka szybko zniknęła wiem że przyczyną były truskawki których trochę ja zjadłam ale jeśli nie widzisz poprawy to może lepiej idz do lekarza-pozdrawiam

Megji dostałam zdjecia! Super dzieciaczki!! A Twoja córeczka to już duża dziewczynka....ile ma lat? Tygrysicaaa i też się bardzo podobało Twoje zdjęcie w warkoczach!!! Franek dzisiaj marudzi bardzo...zresztą tak jak wczoraj...dobrze ze mój mąż się nim zajmuję jak tylko nie musi pracować bo inaczej to bym chyba zwariowała:) oczywiście czasami wróci z pracy i wtedy Franek jest już jego a czasami wraca i siada w domu do pracy ....ale zawsze on go kapie i usypia i wieczory są tylko dla nich.....muszę go trochę pochwalic na forum bo mu sie naprawdę należy!!!:)

Sylmag dziękuję za radę.Kupię ten fenistil i spróbuję ,bo to jego swędzenie w nocy jest nie do wytrzymania.Dziś spał z nami i się wogóle nie wyspałam.I myślę że gdyby nie to swędzenie to by przesypiał całe noce. Ania ja chodze państwowo do alergologa do szpitala i mam tam termin na połowę sierpnia.Czy te kropelki są na receptę?? Megji ja dostałam tylko jedno zdjęcie, podeślesz mi jeszcze jakieś?? Waga gratuluję takiego męża.Mój się już dawno nie dał skusić na kąpiel Małego, ale wszystko przed nim:) Dobrze wiedzieć że jest mi do twarzy w warkoczach, bo bardzo często je nosze.

No jestem wreszcie. widzę, że tym razem nikt nie tęsknił :( Mma nadzieję, ze będe już na bierząco. wszystko przeczytałam. :) Zaraz będzie tabelka. Jak kogos poninę ( trochę tych stron było) to krzyczcie tu zraz a poprawię. dzieczyny czy wy cos wiecie o tym, że w licpu na nowo rozpatrują zasiłki rodzinny i wychowawczy i trzeba do konca lipca dostarczyc dokuemnty? Jakie to dokuemnty? Powiedzcie mi bo podobno juz kolejki w Moprze a ja nic nie wiem. Zaaraz tabalka i zdjecia obejrzę wreszcie. Mam andzieje, że do mnie tez wysłałayście....

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ •Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 7,5M 8600.. 76cm..0z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 9M 7100.65cm..4z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 8M 7300...68cm..2z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 8M 9300...74 cm..1z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..8M 8315 ... 72cm..0z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 8M 8500...76cm..2z •Mająca nadzieje 04.10 KAMILEK.🌻..3760.56 cm 6M...9000..75cm..0z •Agucha 29..05.10. NATALKA..🌻..3050...50 cm 6M 6800.. 65cm •Mama Natalki 06.10. NATALKA..🌻..4300..59 cm 4M 7500..70cm •Eli.......... 08.10 KAMIL..🌻..3850...56 cm 6M 8300..70cm...6z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 7M 7600.66,5cm.0z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 7M 8500..2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 8 5M 9000..70cm..2z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000g..50cm 6M 7900..70cm..8z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 8,5M 7200..72cm..1z •Yalu........ 11.10 DANIEL..🌻..3960..52 cm 3M 6900 •Maja....... 12.10 MAJA..🌻..3850..54 cm 3M 6850...63cm •Siostra 22 13.10 MELISA..🌻..2600..50 cm 4540....60cm •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..2z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 8M 7100..2z •Maggie7000..20.10 NATALKA.🌻..3700..56cm 4,5M 7210..67cm •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 6m 10600..68cm..0z •Frezja 73. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 6,5M 9150..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 5,5M..6900...70 cm..1z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 7,5M..ok. 10000 72 cm..4z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 8M 13000...86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.6z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 7M 8000..4 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 6m 8330. 70cm..4z ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dota 28 u Kondzia wagi nie zmieniłam bo z tych danych co podałas to wynika, że mały schudł.... wczesniej ma wpis 7900 z teraz podałas 7450....

No i już widze, że Magji i Celebre mi zdjec nie wysłały :( Tabelka nasza- z naszymi danymi będzie moze dzis wieczorem. Postaram się. Macie jeszcze jakies pomysły co tam wrzucic? Celebre jestem z Ostrołęki. Nie z okolic. Moze mamy jakies wspołne znajomosci ? :) Agus 7 kody najwyraźniej zaginęły gdzies na poczice bo nadal nie dosżły. Może jakas pani na poczice zorientowała się, że to kody a ze sama zbierała.... kto wie....

Eli nareszcie jesteś!!!!Smutno było bez Ciebie...... Mój mąż właśnie do mnie dzwonił że chociaż raz w zyciu nam się coś udało(bo on ma teorie że my zawsze mamy pecha czyli jak stoimy w kolejce do kasy to przed nami ktoś ma problem i pzez to stoimy jeszcze dłużej itp:)....no a dzisiaj pojechał kupić nowy fotelik samochodowy dla Franka i byłprzygotowany na to że zapłaci 1000 bo tydzień temu go zamawialiśmy i tyle kosztował no a jak poszedł do kasy płaić i Pani wbiła kod to się okazało że ma zapłacić 450 zł....Pani też się zdziwiła czy to jakaś promocja , koleżanka z kasy obok potwierdziła ze pewnie tak no i tyle zapłaciliśmy!!! nie wiem czy coś im się nie pomyliło bo dziwna promocja która zbija cenę o połowę a poza tym nic nam nie mówili o promocji wcześniej no ale suma sumarum zaoszczędzone pięc stów!!!

Eli zdjęcia super !!!szczególnie jak Kamilek wcina klamerkę!! no a to z lalą jest wogóle cudne bo tu bardzo widać jakie on ma piękne oczy!! Celebre ja też nie dostaje zdjęć!! waga77@op.pl

NO to tabelka. Próba generalna. Podawajcie swoje dane bo mało nas w tej tabelce. A tak w ogóle to może uaktualnic tabelkę dzieciaczków bo widze ze sa tam osoby które w ogóle od pordu nie piszą. Niewiadomo czy kiedykolwiek napiszą. Np Siostra22Co wy na to? · Flowers24 🌻 ..... .14.01.1981 (25) …………?……………….Gostyń · Megji 🌻........... 01.02.1974 (32) ………Magda………...Poznań · Sylmag 🌻......... 31.03.1975 (31)……..Magda………….Radom · Tygrysicaaa 🌻.... 19.04.1985 (21)……..Magda………….Warszawa · Laura7🌻 .......... 30.04.1975 (31) · Stysia74 🌻.........12.05.1974 (32)……..Justyna · Ania30 🌻...........17.05.1975 (31) …….Ania · Dota28 🌻...........26.05.1977 (29)……..Dorota………..Jaworzno · Karen Ka 🌻.........02.06.1975 (31)…………………………..Rzym · Ewunia21 🌻........12.06.1984 (22)………Ewa…………….Warszawa · Agus7 🌻 ............ 24.06.1977 (29)……..Agnieszka…..Katowice · Celebre 🌻.......... 24.06.1982 (24)……..Magdalena · Eli 🌻................ 19.08.1979 (27)……..Ania…………….Ostrołęka · Thefly 🌻........... .29.08.1979 (27)……Monika…………..Siedlce · Jokas 🌻.............12.09.1979 (27)……..Kasia · Delphi31 🌻........ 17.09.1974 (32) · Ewcia 26 🌻.........30.09.1978 (28)………Ewa…………….Białystok · Waga 77 🌻......... 13.10.1977 (29)…………………………...Poznań Wysłałam wam zdjęcia. Jak ktoś nie dostał niech powie. Pozdrawiam

Eh. Należę do matek , które chyba nigdy nie przespią nocy. czasem mam serdecznie dosc. Po okresach kiedy bywa lepiej wracają te gdy jest gorzej. Najdziwniejsze, że jak go na dzienną drzemke usypiam to potrafi spac jak zabity przez 3 godizny w jednej pozycji ani razu sie nie budząc.A na nocy sen to jak juz zasnie to się rzuca, wierci, kręci, budzi, płacze. Po czasie gdy się cieszyłam ze jest 1 nocne karmienie wrócilismy to czasów gdy wszystkie nocne pobózki konczą się usypianiem przy cycu :( Mam dosc. Naprawdę. Ostatnio się sam odstawiał od cyca- pisałąm wam. Potem się z cycem \"przeprosił\". A teraz w dzien nie chce w ogóle a nocą co chwila :( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Co ja robie nie tak??????

Eli ja mam taka teorię: w dzień nie chce bo po pierwsze jest za gorąco a po drugie zbyt dużo wrażeń...a to czego nie wypije w dzień to nadrabia w nocy.....-to moja teoria którą wymyśliłam na podstawie tego że gdzieś wyczytałam że często tak jest jak mamy wracaja do pracy i dziecko w dzień nie pije cycka to potem w nocy to nadrabia i pije co chwila....no a u Ciebie jest tak ze w dzień nie pije z innych powodów ale w sumie to też nie pije i potem to w nocy nadrabia.....Co Ty na to Eli?

Ja myslę, że on się nauczył tak w nocy zasypiać. Kiedys wystarczyło dac smoczek a teraz chce cyca. Ja w ogole nie rozumiem dlaczego te dzieciaki zamiast spac to sie co chwilkę budzą. Pospałby kilkanascie godizn, wstał wypoczety i wszyscy byliby szczęsliwi. Po co to się co chwilę budzić? Waga 77 może cos w tym jest. Nie wiem. Dzieci mam wracajacych do pracy niby nadrabiaja nocą z powodu braku bliskosci . Podobno. Moj ma mnie 24 na dobę i juz powinien mnie miec dosyc ;) W dzien nie chce cyca. jak juz się uda raz dziennie ze chwilke possie to zaraz go cos rozprozy i po jedzeniu. A i tak od daaawan wychodze do cichego pokoju zeby go nakarmic bo odkąd sonczył 3 miesiące nie mogłam go nakarmic jak cos grało, ruszało się czy działo cokolwiek. A jak go karmię, w całkowitej ciszy i spokoju to nie mogę się dezwac lbo nawet patrzec gdzies indziej jak tylko na niego bo jak zacznę patrzec gdzies indziej to zraz się zacyzna smiac i po jezeniu. Móiwc nie mogę bo tez mysli ze to zabawa i koniec jedzenia. ale ostatnio to w ogole nie chce jesc. Tzn cyca. Szkoda tylko, że w nocy chce :( A tam.

tygysica - kuleczki są na tyle małe że Sebek spoko utrzymuje je w rączce, ale lepszą zabawą dla nieg o jest rzucanie tą kulką. Stefanek jest śliczny !!!! Ciężka sprawa z tym twoim mężem ! i czasami faktycznie szkoda gadać. Ale cię rozumiem , bo ja też zawsze stwiedziłam że szkoda gadać, a za kilka dni już nie wytrzymywałam i dalej drążyłam temat. A może spróbujcie gdzieś pojechać razem ,albo wspólnie spędzić wieczór. ewunia - może i faceci dorastają do roli ojca jak dzieci mają 4-5 lat, ale czy dlatego mamy im darować . Dla mnie są to chwile stracone w których on ma być z dzieckiem i z mamą. Nie podoba mi się ten fakt , ale wiem że niestety tak jest. Wiecie jak Sebek chodzi na czterach jedną nóżką chodzi na kolanku a drugą na stopce, śmiesznie to wygląda !!!! Ajak się czasami zapomni to chodzi nrmalnie na kolankach. celebre23 - jesteś często w K-cach ? Zapraszam na odwiedzinki ale najlepiej z bejbikiem !!! waga77 - fajnie że masz takiego super męża !!!! eli - nawet nie mów mi że jakś pani na poczcie sobie je wzięła bo mnie szlag trafia !!!!! szkoda zresztą gadać !!!1 Dziewczyny a ja mam prośbę, czy można by stworzyć taką tabelkę z naszymi emailami i naszymi nickami bo ja mam dużo emaili wpisanych a jak tu was czytam to okazuje się że połowy nie mam. co wy na to ? Może te adresy dopisać do tabelki z naszymi datami urodzin ? eli - wydaje mi się że ty robisz a karmieniem wszystko dobrze, a mały po prostu ma znowu taki okres. Trzymaj się !!! Mam nadzieję że wróci do spania nocą !!! Dzisiaj pobiegłam do lekarza po skierowanie na badanie moczu dla małego, ale on wysikał tylko troszeczkę. Ale poleciałam to zanieść bo może akurat starczy. I wiecie co koszmar !!! Laboratorium mieści się u nas w szpitalu, więc poszłam tam a tam kartka że przenieśli na jakiś tam czas do innego budynku, to ja tam dylam na izbę przyjęć, tam nie ma się kogo spytać ale w końcu dorwałam jakąś babę a ona mówi że przyjmują jednak tam gdzie byłam. Wróciłam więc tam ale tam drzwi zamknięte, pytam się jakiegoś chłopa a on mi mówi że to w tym budynku ale wchodzi się z drugiej strony po schodach nadól. To ja znowu lecę, ale po drodzę mjałam portiernie i spytałam gościa i ten mi w końcu powiedział że to ten budynek ale inne wejście. W końcu jak tam trafiłam , to baby spytały mi się czy to coś pilnego bo oni strajkują !!!! I że dzisiaj mi tego nie zrobią a wogóle to za mało tego moczu. I że mam przyjść w piątek , to zrobią mi jak nie będą strajkować !!! No nie powiem co mnie o mało nie trafiło na miejscu !!! I wkurzyłam się !! I jutro wstaję rano wcześniej żeby złapać trohcę tych sików do woreczka i zawiozę je do k-c prywatnie !!!! Ja ich rozumię !!1 Tylko czemu na tym cierpią pacjenci !!! A jak byłam u pediatry to powiedziała że jak chcę ten test zrobić na jajko to mam sobie to lepiej prywatnie zrobić , i jutro zamierzam się zorientować w cenach !!!! Dobra idę lulu, bo moje baby już słodko śpi !!!

Gość celebre 23
witam!!jestem taka jakos zalatana, i własnie z roweru wróciłam a więc tygrysicaaa zdjęcia własnie wysłałam Eli dzieki za zdjecia, ale wam dobrze, że wyjechaliście sobie.a Kamilek taki słodki i opalony.przystojniak z niego!!!a znam kogos, moze znalam z ulicy miłej takeigo chłopaka.byliśmy razem na koloniach w dzieciństwie Agus 7 nastepnym razem we wrzeniu na obronę zawitam do Katowic, a gdzie mieszkasz, w centrum czy na jakois osiedlu, ja studiuje na akademii w katowicach ale juz praktycznie skonczylam , wczesniej bywalam codziennie w Katowicach. waga zdjecia juz zaraz ci wysle i ja tez od ciebie poprosze przy okazji. jutro znowu do pracy, a sa takie upały że mnie się nic nie chce.,mała to w samym pampersie śpi bo się nie da inaczej.a tak to na wysypke mieliśmy również fenistil, raz posmarowałam., mała się obudziała bez wysypki a i Eli ja nowych zdjęć nie robiłam więc niewiem co ci mam wysłać ale znajde jakieś specjalnie dla ciebie pozdrawim

Eli nie wysłałam Tobie zdjęć, bo robię to po 1 sztuce i co jakiś czas. (zdjęcia wczytują się godzinami). Mąż ma mi coś pozmieniać to może pójdzie to szybciej. Gdybym chciała Wam przesłać zdjęcia z wakacji zajęło by mi to chyba dobę. (choć nie ukrywam że bym chciała też się pochwalić :) ). Pytałyście co to za firma ta moja. Prowadzę ją od prawie 9 lat, a zajmujemy się produkcją elementów do maszyn. Więc jak to się mówi jestem na swoim i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Moja firma nie jest duża zatrudniam 4 osoby. Mam extra nowinę, mój Młody wczoraj pierwszy raz pływał w basenie. W końcu jest zdrowy i weszłam z nim do wody. Był zachwycony. Wodę mamy podgrzewaną, wczoraj miała 30 stopni, a na dzisiaj jeszcze troszkę podgrzewamy. Paweł był zachwycony wcale mu nie przeszkadzało że Natalka tak szalała że co chwilę miał zalaną buźkę wodą. Dosłownie szalał, w końcu mógł chlapac do woli. W promocji w Carrefure są rękawki do pływania właśnie dla takich maluchów i kółka. ( przy zakupie pieluch Huggies). Są bardzo fajne bo są małe. Jeszcze jedno ja też muszę pochwalić mojego męża. Bardzo mi pomaga, a jeśli nie może sam czegoś zrobić to organizuje mi pomoc. (ale w niektórych rzeczach mnie nie wyręczy, chodzi o karmienie i o to że mały coraz częściej jak mnie widzi to chce być tylko ze mną) Tylko że przy pierwszym dziecku nie było tak słodko, musiał dorosnąć do roli ojca i niestety nie wspominamy tego okresu zbyt miło. Ja usypiałam małą godzinami a on zapraszał kumpli na bilard. Ale na szczęście to przeszłość. Marzę o deszczu, najlepiej w nocy a potem znów mogłoby być ciepło, bo widzę że dzieciom szkodzom pyłki, a po deszczu jest lepiej. Pozdrawiam

Eli dziękuję za zdjęcia, moim zdaniem najlepsze jest z lalką :). Pozdrawiam

eli tak musisz miec zaswiadczenie z urzedu skarbowego o zarobkach za 2005rok twoje i meza pomimo ze nasze sie nie licza i nowy caly wniosek ktory wypelnialas za pierwszym razem i to trzeba zglosic do konca lipca,bo ja tez to musze zrobic. U nas nadal zero zeba,on chyba naprawde po tacie bedzie mial zabka na roczek:))wczoraj bylismy u babci na wsi maly nie wiedzial na ktore zwierzaki patrzec,a najbardziej interesowal go wielki pies ktory caly czas na nas szczekal,a maly go wyzywal,potem przygladal sie malutenkim kotkom,kurki i kaczki to juz mniej go interesowaly ale jakby mogl chodzic to psa chyba by pogonil:))fajnie lubie wyjechac gdzies za miasto w cisze jeszcze babcia ma domek przy lasku wiec super odpoczynek i malemu tez sie podoba na swierzym powietrzu od razu niechce mu sie spac tylko jest zainteresowany wszystkim dookola i przez ten caly wypad mial wczoraj jedna drzemke wiec wieczorem padl i spal do 8 rana:)

UWAGA UWAGA UWAGA :) Zwracam się z prosbą do mam , ktore od dawna ( lub jakiegos czasu) nic u nas nie piszą a być może nas czytają. napiszę dziś do większości z was maila ale nie miałam wszystkich adresów. Napiszcie nam prosze, czy nas czytacie i czy chcecie aby wasze dane oraz dane waszych dzieci były w tabelce. Jesli tak- poprosze o te dane. Jesli nie zamierzacie tu bywać- tez dajcie znać. Mam nadzieje, że nas nie opuścicie:) Pozdrawiam

Hej kobiety. Stefanek zaczął troszke siedzieć.Wczoraj jak bylismy nad Zegrzem siedział i upał główką na Łukasza głowę.Strasznie go to zabolało , bo popłakiwał z jakieś 10 minut. Eli bardzo dziękuję za fotki i fajnie że już jesteś.Jak byś mogła zmienic u mnie na Magdalena w tabelce:)Wiesz, przyzwyczajenie. Waga gratuluję udanego zakupu.Widze że Twój mąż ma takie zdanie jak mój na temat pecha.Mój też zawsze twierdzi że mamy pod górkę. Eli ja mogę być dumna bo Maluch przespał mi dziś całą noc, tzn. późno poszedł spać po 23 bo się bawił a obudził się po 8.U mnie jest problem z zaśnięciem.Lulam go ok poł godziny i w większości przypadków kończy się cycem.Więc może ja też coś źle robie?? Celebre bardzo dziękuję za zdjęcia Laury.A może chcesz zdjątka Stefcia?? Megji to zaraz wyslę jeszcze raz. Flowers super jest taki wyjazd jak dziecko może zobaczyć tyle zwierzątek.To jest coś nowego dla niego i wszystko jest inne, a w mieście tylko bloki i samochody. Kończe dziewczyny pisać i lece z Maluchem na zakupy póki jeszcze nie ma takich upałów.Miłego dzionka Wam życzę.

Gość ania 30
Tygrysica tak kropelki zyrtec są na receptę ale nam przepisywała je pediatra,bo to była taka jednorazowa wysypka. Eli bardzo dziekuję za zdjęcia są bardzi ladne,Kamilek super pozuje do zdjęć bo moja Nati to mruzy oczka na błysk z aparatu i zawsze wychodzi z otwartą bużką.Eli z tymi nieprzespanymi nocami to musisz poprostu przeczekac to nie jest twoja wina niektóre dzieci takie sa a zwłaszcza chlopcy oczywiscie nie wszyscy ale generalnie chłopcy są trochę bardziej absorbujący,mam syna i wiem coś o tym ale to minie,trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość nie ma innej rady za jakiś czas maluchy będą spały do 9-10 rano.Ja nie mogę narzekać bo Natalcia śpi bardzo dobrze pierwszej nocy kiedy przyjechaliśmy ze szpitala spała do 4.30 rano w następnych tygodniach budziła się w nocy na dwa ,trzy karmienia,a gdy ukończyła trzy m-ce przesypia całe noce od godz.22 do 6 rano,oczywiście czasami coś ją w nocy zbudzi ale zdarza się to sporadycznie.Życzę ci Eli takich przespanych nocek,sama to przerabiałam kilka lat temu,wiem ze jest ciężko ale trzeba wytrzymać-;jutro będzie lepiej; Ja jestem z Bełchatowa i przypominam mój e-mail:ania30x@buziaczek.pl niedługo wróci Thefly,już się nie mogę doczekać jej nowych fotek z nad rzeki Bug,dobrze napisałam?

czesc dziewczyny, nas na szczescie padal dzisiaj deszcz i sie wszyscy wyspali, bo ostatnio byla tragedia, maly sie budzil i plakal, a maz wczoraj nieprzytomny do pracy poszedl:( oliver jest jakos ostatnio marudny, tylko na rece i koniec. nie wiem, czy to znowu zeby:( ja tez uwazam, ze tobie tygrysica jest do twarzy z wrkoczami. wygladasz slodko:). ja niestety nie mam takich super wlosow i mam zawsze krotkie. mam zamiar moze troche zapuscic, ale niewiele. z tymi adresami mali w tabelc to dobry pomys, bo ja nie mam wszystkich, wowczas mozna zawsze skontrolowac. to u nas tyle, nie moge pisac bo maly krzyczy:(

Oczywiście ze adresy w tabelce to dobry pomysł. Musze miec tylko troche czasu bo ta moja maruda mi nic nie da zrobic tylko sie kaze nosić bez przerwy i zabawiac :O A numery gg tez chcecie? Ps Tygrysicaaa wpisałam Magda zamiast Magdalena bo bardziej mi się podoba Magda i zajmuje mniej miejsca ale dla Ciebie juz zmieniłam i w następnej tabelce juz jestes jako Magdalena.