Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

to Eli ma wkoncu Kubusia przy sobie. Gratulacje!!!!.Ale świeta niestety w szpitalu chyba.. ja niemam ochoty w tym roku na święta wogóle..

Eli - gratulacje, jak widac po wadzę twojego Puszka jednak miałaś się czego obawiać podczas naturalnego porodu. Swoja drogą coś Ty Kobieto jadła? hihihihi, to oczywiście żart:) mam nadzieje, że szybciutko dojdziesz do siebie po cesarce, a Kubuś zdrowo będzie rósł i szybko mądrością dogoni Kamilka:) Buziaki i serdeczne pozdrowienia ode mnie i Konradka! Wracajcie szybko do domu! Kamiś jasnowidz miał chyba rację:) Celebre - wcale Ci się nie dziwię, że nia masz ochoty na te świeta:(, mnie też przeszła cała radość, jeszcze raz wyrazy współczucia.

Gość ania30x
Eli ogromne gratulacje kiedy to przeczytałam to łezka zakręciła mi się w oku bo ja bigos gotowałam a ty miałaś właśnie cesarkę,ale żebyś tylko doszła szybko do siebie a Kubuś był spokojnym dzieciaczkiem dał ci odpocząć i zregenerować siły.Dobrze że masz to już za sobą teraz z każdym dniem będzie lepiej.Agus dzięki że przekazałaś nam te informacje. Eli trzymaj się i wracaj do nas szybko. Celebre bardzo ci współczuje,to bardzo przykre że babci już z wami nie będzie. Dota podtrzymuj swoją mamę na duchu,jeśli nawet święta będzie musiała spędzić w szpitalu wspieraj ją a szybko dojdzie do siebie.

Eli-gratulacje!!!Masz super prezent na Swieta! celebre-Tobie wspolczuje z powodu smierci Babci Wszystkim zycze spokojnych Swiąt w rodzinnej atmosferze i spelnienia marzen w nadchodzacym 2008 roku!! Ja zamierzam w tym roku zdac egzamin specjalizacyjny i zaczac budowe domu z mezem, wiec wiele pracy przede mna, ale bardzo sie na to wszystko juz teraz ciesze.

ja już też życzę wszystkim dziciaczkom i ich rodzinom zdrowych ., spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślnego i przedwszystkim Zdrowego roku 2008. Widzieliście co się na lotniskach znowu dzieje..ludzie nie dojadą może na święta,normalnie byłam w takiej samej sytuacji rok temu w październiku co byly te mgły w Katowicach i wsiadałam 3 razy codzinnie do samolotu i nadzieja że poprawią się warunki atmosferyczne..więc wiem co ich tam czeka i jak się denerwują..najgorzej szkoda tych dzieci...strasznie mi ich szkoda a my teraz jedziemy po choinkę do lasu..

ale tu spokojnie... Zdrowych Spokojnych Rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia a w Nadchodzacym Nowym Roku duzo zdrowia oraz Spelnienia Marzen! My spedzamy wigilie u nas w domku,jutro przyjezdza siostra ktora bedzie u nas spala ze swoja rodzinka,przyjdzie babcia i prababcia no i dlugo wyczekiwany przez Bartka Gwiazdorek :)mam nadzieje ze spelni swoja funkcje jak najlepiej i mali sie nie rozplacza:))

celebre wspolczuje z powodu smierci twojej babci,przykra sprawa u nas jutro od rana tez pogrzeb zmarl meza wujek,babcia mojego meza w tym roku stracila meza i brata,smutne gdy opuszczaja nas bliscy a jeszcze smutniej gdy w swieta.. eli gratuluje Kubusia! mi osobiscie bardzo podoba sie to imie,kawal chlopaka z niego:))mam nadzieje ze dobrze sie czujesz i szybko tu do nas wrocisz i napiszesz jak to u Was teraz jest:))ciekawe jak Kamilek reaguje na malego braciszka:) dota mam nadzieje ze Twoja mam szybko wroci to zdrowia i szyko opusci mury szpitala.

Gość ania30x
Dziewczyny zdrowych,spokojnych,radosnych świąt Bożego Narodzenia,bogatego mikołaja,uśmiechniętych buziek waszych maluszków,aby Nowy Rok był dla was lepszy od poprzedniego. Dotka aby Konradek był zdrowy a babcia jego cieszyła nim się jak najszybciej. Eli aby twoi mężczyźni przynosili ci wiele radości,aby wychowywanie dzieci sprawiało ci dużo satysfakcji a kłopoty omijały was szerokim łukiem Thefly aby w pracy układało ci się jak najlepiej a Adaś był zawsze twoim największym szczęściem. Agus abyś na swojej drodze spotkała wspaniałego faceta,który pokocha ciebie i Sebastianka. Celebre udanego zbliżającego się urlopu. Flowers aby Bartuś nigdy nie miał już kłopotów z seduszkiem,aby wyrósł na silnego faceta. Tygrysico byś zaglądała do nas częściej. Wszystkim dzieciaczkom życzę dużo,dużo zdrowia bo to chyba najważniejsze,no i rodzicom także,życzenia kieruję także do dziewczyn których nie wymieniłam z nicku. Gotują mi się właśnie warzywa na sałatkę i zrobiłam dzisiaj kilka ciast,degustacja jutro mam nadzieję że wszystkie się udały

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i z calego serca życzę aby to wszystko również spełniło się Wam i Waszym rodzinom. Niech wigiliny nastrój towarzyszy Wam zawsze ... Kondolencje z powodu śmierci babci Celebre Gratulacje z okazji narodzin Kubusia Eli !!! Chyba danonki w ciąży często jadłaś bo duży że ho ho ho :) Alez to życie się przeplata jeden człowiek przychodzi a drugi odchodzi ... Dota do życzeń dla Ciebie dokładam życzenia Zdrowia dla Mamy A u nas nastrój tez mieszany bo mojej najlepszej przyjaciółce zrobili cesarkę miesiąc przed planowanym terminem i chłopczyk jest w złym stanie :( ma teraz 12 dni więc wierzę , że jak przetrwał te pierwsze doby to z każdym dniem będzie coraz lepiej. No ale święta spędzą w szpitalu ... A ja Wam życzę jeszcze żebyście miały więcej czasu dla siebie i swoich partnerów życiowych bo my jakoś mamy z męzem niedosyt takich chwil i często przez to są różne potyczki, właśnie po takiej jednej jesteśmy :D no ale jutro Wigila więc nie ma wyjscia będzie musiał się ze mną opłatkiem podzielić no nie ? ;)

Spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt, pełnych radości i ciepła rodzinnego!!! Zdrowych Maluszków i wszystkich w rodzinie, magicznej atmosfery, której nic nie zakłóci życzy Wam Dorota z rodziną. I obyśmy trwały tutaj jak najdłużej:)! Ania30x - spokoju, spokoju od kłopotów z teściową i dvd i pani od matematyki:) Dziękuję za dobre słowa! Piekne te twoje życzenia, ja chyba juz nie mam siły dzisiaj na takie:) Moja mama czuje sie juz lepiej, od kilku dni chodzi, ale szpital opuści po Nowym Roku. W zasadzie na upartego mogłaby wyjść na święta, ale sama nawet nie nalega, bo lekarz stwierdził, że jest za wcześnie. Więc pojedziemy do niej w 1 święto, niestety wywiezli ją 80 km od nas:( Więc nie ma możliwości odwiedzania jej codziennie, tym bardziej, że Konradka trzeba gdzieś ulokować na ten czas. Już dzień wigilii - wszystkiego dobrego Dziewczyny i smacznej wieczerzy!!!

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo miłości, radości, spokoju i pysznego stołu. P.S.Eli gratulujemy pomyślnego rozwiązania.Niech Kubuś rośnie zdrowo.

Eli dzięki za zdjęcia!!!!!!!!więc święta w domku spędzacie, to super!nie ma tojak w domu!jak sie czujecie??jak jest Kuba?? karmisz piersia czy butelka!jak bedziesz miala sile to npisz kochana jak wam sie teraz wiedzie.2 dzieci w domku to juz pewnie nie zagladniesz tak czesto tutaj:( zycze wam duzo szczesliwych chwil razem we czworke w te swieta:):)

Wesolych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia zyczy kasia z Oliverem. Eli gratulacje, maly taki slodki i juz taki duzy:) Odezwe sie pozniej bo przed godzina wrocilsmy z ulopu;)

Hej. Mały jest fajny . Staram się karmić piersią ale tego pokarmu wciąż za mało. zwłaszcza w pierwszych 3 dobach to prawie nie miałam. W związku z tym w szpitalu mimo, że tak strasznie promują karmienie piersią i nie dają dokarmiac maluchów ( wrecz to piętnują) to mi bez problemu dawali butelkę i nikt sie nie dziwił ze nie jestem w stanie wykarmić. Juz jak go z brzucha wyjmowali to anestezjolog powiedziałą, że bez butelki nie dam rady. Tak wiec dokarmiam butelką. Na razie tyle. odezwę się niebawem. A Kamiś nie mógł sie braciszka doczekać. bardzomu sie poodba i ciągle chce go dotykac i sie z niego ciesszy :)

Eli - jeszcze`raz serdeczne gratulacje!!! :) Maly śliczny:), na pierwszy rzut oka jak 2 miesięczne dziecię:) Bardzo ma wyrazistą buzinkę i wydaje się zupelnie niepodobny do braciszka:) Super, że Kamilek tak się cieszy z posiadania braciszka:) Oby jak najdłużej:) Życzę Ci, żebys jak najszybciej doszla do siebie i w pełni cieszyła się podwójnym macierzyństwem:) a i jeszcze napływu wystarczającej ilości pokarmu dla Kubusia:)

Gość ania30x
Eli to cudownie że święta spędziliście już razem,nasze życzenia się spełniły i choć pierwsze dni nie są łatwe to jednak lepiej spędzać je w domu niż w szpitalu.Na zdjęciach widać jaka jesteś szczęśliwa,bardzo ci za nie dziękuję,Kubuś słodko śpi przy boku mamy i widać że jest dużym Puszkiem,nic dziwnego że było ci ciężko w ciązy.życzę ci szybkiego powrotu do sił,dużo mleczka i dużo zdrowia i radości dla całej waszej rodzinki.Ja jednak widzę podobieństwo z Kamilkiem,wydaje mi się ze chłopcy mają podobny układ ust-ale może nie mam racji. Natalka po świętach zawładnięta zabawą od nas dostała tablicę do rysowania oraz wałek i 4 foremki do pieczenia ciasta w których naprawdę można coś upiec,od chrzestnych żelazko,prasowalnicę,mikrofalówkę,lodówkę,pralkę,mikser,odkuraczi zestaw patelni i łyżek prawie wszystko jest na baterie i imituje prawdziwe sprzęty jest teraz gosposią na całego z tablicy też jest bardzo ucieszona,ciągle robi stempelki i rysuje,prześlę wam kilka zdjęć.

Eli tak sobie mysle, ze wy sie chyba dzieciaczkami z mezem podzieliliscie:) twoj kamilek a kubus podobny do taty. tak mi sie przynajmniej wydaje:)

eli dzieki za fotki Kubusia,maluszek jest super!!!!! jesli mi sie udalo to wyslalam Wam fotki Bartusia,dzisiaj pobieralam nauke od meza:)) i jesli dobry z niego nauczyciel to bede mogla znowu wysylam zdjecia:) Bylismy na badaniu krwi bo musze malemu co pol roku badac chormony tarczycy,gdyz jeden z lekow na serce moze miec wplyw na tarczyce,wyniki okazaly sie dobre a maly bylam w szoku bo nie plakal,szlam na te badania cala w stresie oczywiscie wczesniej mu tlumaczylam co i jak,przy badaniu go zagadalam i okazalo sie ze wiecej strachu mialam ja niz on:))a 2 stycznia jedziemy do poznania na choltera i juz po malu zaczynam mu tlumaczyc i moze obejdzie sie bez placzu

Witam kochane babeczki! Ale za wami tęsknilam!Kurcze-tyle rzeczy sie wydarzyło!@ Przeczytalam tylko ostratnia stronę wpisów i okazuje się ze ELi urodziła hehe. Ale numer! Ja tylko pamietalam ze zaszlaś w ciążę Eli a tu prosze już 9 miesięcy mineło. Strasznie Was przepraszam ze sie nie odzywalam ale zero czasu, full obowiązków a doba jak na złość jakoś się skaracala. Ale od nowego roku zmieniam pracę więc już będę jak czlowiek funkcjonować i zaglądać tu co najmniej co parę dni. Proszę dziewczyny, przyslijcie mi Wasze zdjęcia i dzicieaczków bo do tej pory nie skasowala mojego maila chyba tylko Aguś(dzięki:) i Basia(buziaki).Eli-i obowiązkowo zdj jeszcze z ciąży, tyle mnie ominęło ze nie mogę sobie darowac to chociaż zdjęciami nadrobię. Zdrówka dla Kubusia(matko jaki on duży-pokłony dla Ciebie Eli), dbaj o siebie no i całusy dla wszytskich forumowych dzieciaczków.Szczęśliwego Nowego Roku, wesołego Sylwestra, szampańskiej zabawy i 2008 roku o niebo lepszego niż ten mijajaący.!!!!

Zycze wam szczesliwego Nowego Roku 2008, wiecej radosci niz smutku i przede wszystkim zrowka dla wszystkich:) Zyczy kasia z oliverem:)

Hej Ewcia 26. Kupe lat! Znalazłam Cie na naszej-klasie ale widze, że tam chyba tez nie zaglądasz. Zaraz wyślę Ci zdjecia. I czekam na fotki Juleczki. Pozdrawiam

Wszyscy jestesmy chorzy i ciągnie się ta choroba juz chyba z 2 tyg. Mały ma juz katar i zaczyna kaszleć :( Boje się, że jeszcze dziś trafimy do szpitala.

Wszystkiego, co najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku od naszej rodzinki:)! Kochane, oby był lepszy niż odchodzacy 2007, duzo zdrówka przede wszystkim i szczęścia rodzinnego. Eli - dużo zdrowia dla waszej rodzinki, miłości i oby sił nie brakło do dwóch zuchów:) Ania30x - cierpliwości i wyrozumialości dla męża, Pawełka i Natalki:) i pani od matematyki:) (nie wiem dlaczego, ale ona mi utkwiła:)). Definitywnego końca budowy i wielu pieknych chwil na działeczce:) Flowers - zero leków dla Bartusia, tylko dobrych wyników badań zarówno Twoich jak i Malca. Udanego powrotu do pracy i duzo zdrówka dla siostry i jej smyków. Agus7 - koleżanko zza miedzy - Tobie przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości w dzwiganiu małej rodziny na jednych ramionach:), odnalezienia partnera życiowego, który w pelni doceni, to co otrzyma od Was:) Thefly - miłości miłości i raz jeszcze od mężczyzn Twego życia, oby te małpy z biura przestały motać, a Twoje problemy ze zdrowiem poszły sobie w las:) Jokas - duzo miłości od męża i Oliverka:), po ciuchutku jeszcze nadziei na maleństwo:) Malutka-de - zmiany mieszkania na wygodne i niedrogie:), wszystiego dobrego dla całej rodziny i powodzenia w staraniach! Celebre - duzo dużo zdrowia dla całej rodziny, kochającego męża i córci:), dla Laury samych pieknych chwil. Tygrysicaa - powodzenia w staraniach i wytrwałości w wychowywaniu dwóch juz synków oraz w prowadzeniu fimry i przy budowie domu (tam będzie potrzebne końskie zdrowie i tego też życze z całego serca). Waga - zero trosk i kłopotów, zdrowia dla Franka i reszty rodzinki. Ewunia26 - witaj po długiej przerwie:) Dla Was tez duzo miłości, grzeczniutkiej Julci i mam nadzieje, że kłopociki małżenskie już dawno są historią:) powodzenia w nowej pracy! Laura - rozwoju zawodowego w tempie błyskawicy:) zdrowej Nadii:) i równiez rychłej przeprowadzki:) Mam nadzieję, że nie pominelam żadnej z dziewczyn odwiedzającym nasze forum, do wszystkich czytających kiruję swoje życzenia z poczatku postu:) WSZYSTKIEGO DOBREGO W 2008 ROKU!!! 🌼

dota28 dziekuje za zyczenia i zycze Tobie jak i reszcie naszych kochanych forumowiczek duzo zdrowia, pociechy z dzieci i mezow :D, sily, aby podolac kazdemu dniu, radosci,aby cieszyc sie zyciem i rodzina, pogody ducha :) i duzooo wolnego czasu i natchnienia do dalszej kontynuacji naszego wspolnego tematu :P,a naszym dzieciom i rodzinom Dosiego Roku 2008!!!!!!

Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyroków tyle szczęścia w Nowym Roku Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2008 - życzy Ania z rodzinką

dziękuje za zyczenia My wam wszystkim również życzymy Zdrówka i szczęścia w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!! a my wychodzimy o 19 już na zabawe sylwestrową, idziemy do klubu za znajomymi, tam bedzie również jedzenie, ale nie jakas duża knajpka, tylko mała na 30 osób sylwester, a pewnie i nie poatńczymy bo miejsca jest tam mało, a jak jeszcze stoliki rozłożą i jedzeniem to po sprawie.w każdym razie cieszę się że pierwszy raz od 3 lat wychodzimy na sylwestra z naszymi znajomymi:):)