Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elcik

Mamy dzieci z lipca 2004

Polecane posty

nie, ona wczoraj o 19.00 tak się męczyła a w nocy spała. Jak jej dałam butelkę w nocy to potem... wiesz...;) zresztą nie pamiętam kiedy nas tak wzięło ostatnio w nocy ;) zaraz Amamen mnie podsumuje... ;):P

aya pewnie już delektuje się jodem :D Elcik! z okazji twoich imienin życzę ci przede wszystkim zdrowia, szczęścia , zadowolenia z męża i Miłoszka oraz samych słonecznych i radosnych dni!!!!!!! no i jeszcze życzę ci braciszka albo siostrzyczki dla Milo ;) 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ viola a ja spałam , bo miałam wczoraj depresję wieczorem i nie pozwalałam się dotknąć :( :( :( szalejecie na dobre;) :p o 3 w nocy? hm hm ale powiem ci, że zegar biologiczny mojego męza teŻ tak ma i przeważnie \'\'naszą\'\' godziną jest 4 w nocy :D Aha to z tym mydłem to słyszałam, że tak się robi i co więcej jest skuteczne, może więc Wiola spróbuj?

tym razem bez krytyki viola ;) :p ;) ważne żebyś, tak często w tej nocy nie wstawała dawać pić, bo ty niebezpieczna jesteś:p rzucasz się na śpiącą ofiarę w łóżku....biedny Pawełek co on z toba ma :D :D ;)

też słyszałam o mydle, czopek jej wczoraj pomógł, ale co ja mam tak za każdym razem??? już bym chciała żeby to dziecko się nie męczyło tylko normalnie robiło ... :(

violkam a moze dajesz jej coś takiego po czym ma zatwardzenie emilka jak piła jagodowy soczek to tez miała przerwy w obieniu kupki

Amamen to on zaczął :D:D:D A!... zapomnialam... teraz będę wyczekiwać następnego okresu, bo kto by tam w nocy pamiętał o zabezpieczeniu... :O:O:O ale jest taka mała szansa żeby coś się wykluło, że raczej sie nie martwię (przyponiałam sobie ayę jak oglądała program na Discovery...) Elcik masz dziś imieniny? Wobec tego wszystkiego co jalepsze, przede wszystkim zdrówka i pociechy z męża i synka ;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

a Elcik ma dziś imieniny napewno? a jeśli nie to i tak wszytskiego najlepszego zdrówka i duzej gromadki dzieciaczków, i duzo użmiechu na twarzy::):):) 🌼❤️

co jalepsze :D:D..... CO NAJLEPSZE miało być!!! nic z jagodami nie daję, ona po prostu za mało pije i takie zbite te kupy ma :(

aya już baraszkuje nad morzem ciekawe jaką mają pogodę, oby słoneczko wydaje mi sie ze aya nie wytrzyma bez neta i zachaczy o jakąś kawiarenke:)

no to ładnie....niegrzeczny Pawełek niu niu niu :D I JESZCZE BEZ ZABEPIECZENIA NO NO NO!!!!! \'\'szalała szalała.........i dziecko potem miała....\'\' ale Oliwce przydałby się braciszek albo siora no nie?????? idę, sprzatać trochę ,bo Nadia śpi więc jest okazja...;) pa pa pa

Elcik, wszystkiego najlepszego 🌻 🌻 🌻 A ja bym chyba zabiła mojego meża jakby mnie tak w nocy obudził. Tak jak lubię seks, to naprawdę szlag by mnie trafił. A może nie, może dlatego tak uważam, bo po prostu nie próbowałam tak w środku nocy. Może obudzę dziś mężyka ;)

Jesli chodzi o te kupy, to czopek działa tak samo jak mydło, ale mniej podrażnia, więc lepiej czopek jak już nic nie pomaga. Biedna Oliwka :(

ja tam lubiałam jak w nocy ....:) ale teraz śpie w małym to wiecie :(

Wiola, a ile dajesz Oliwce witaminy D3? Bo pamiętam, że Ty pisałaś, że jakoś dużo, bo miała niedobory wapnia. Przedawkowanie Wit D3 może powodować między innymi zaparcia. Nie jestem pewna, czy pisałaś, że dajesz też Cebion multi? Tam też jest D3 i mleko jest wzbogacane w D3. Policz ile ona w sumie dostaje, bo to może być przyczyną.

byłyśmy na krótkim spacerku bo trzeba było chlebek kupić zjadła obiadek, pierwsze danie, a na drugie poczekamy na tate:)

Gość Mcdzia
Hej Dziweuszyska! Zapomniałam Ayi życzyć udanych wakacji. Od przyszłego tygodnia ma być upalnie, więc na pewno będzie miała super urlop. Tylko jak my bez Niej tak długo wytrzymamy. Wczoraj przysłali mi w końcu wózek dla Jasia jest super! A tak leciutko się prowadzoi, że chyba się nie przyzwyczaję:) Elcik w dniu imienin życzę spełnienia marzeń, pociechy z synka i mężulka no i tej właśniej cukierni! a wiecie wczoraj byłam na badaniu rynku. Testowałam razem z innymi mamami nowe chusteczki papmpersa o zapachy lawendowym i takie z wyciągiem z mleka dla noworodków. Fajnie było, troche sobie pogadałyśmy, obejrzałyśmy parę reklam i zajadałyśmy się caistkami i jeszcze nam za to zapłacili i dostaliśmy torbę z różnymi produktami prosper and gamble.Mogłabym tak częściej chodzić... A Wy tak w nocy atakujecie, ja bym się chyba nie dobudziła, może kiedyś ale teraz to jak moge to śpię. Chociaż Jasiek przedwczoraj przespał cała noc. Cóż za sukces! nie mogłam uwierzyć. Obudził się o 7, zabrałam Go do łóżka, dostał cyca i spał do 9.Ale dziś znowu normalka czyli przeprowadzka do naszgo łózka koło 4.

Dziękuje że pamiętałyście :D My się z Miłoszem męczymy wieczorem aby usnoł a wczoraj trochę poszaleliśmy wieczorkiem z mężulkiem :D

Słyszałam w radio, że jest wymarzona pogoda dla wind surfingowców i masowo ściągają nad morze. Podobno super wiatr i super fale :O U nas też wieje tak, że jak się otworzy okno, to ciężko zamknąć. Oby się poprawiła pogoda, żeby Ayi dzieciaki się nie poprzeziębiały. Ale ma być upał od przyszłego tygodnia :) Może te wichry, to tak na zmianę pogody. Mcdzia, super to badanie rynku :D A jak to było? Dostałaś zaproszenie, czy sama się zgłosiłaś z jakiegoś ogłoszenia? A wózek? Nie trzęsie na dziurach w chodniku? Ale trzeba przyznać, że te wózeczki ze skrętnymi koła bardzo fajnie się prowadzą.

Gość Mcdzia
Mamofasolki, ja sobie od czasu do czasu chadzam na takie badania rynku. Jacek załatwił dostał od koleżanki numery do babek werbujących ludzi do firm badania rynku. Teraz jesteśmy w bazie i czasem dzwonią. Także czasem wpadnie trochę grosza. Nawet jak przyjdę, a nie wpuszczą mnie na badanie to dostaję kasę albo talony na zakupy. Kiedyś testowaliśmy pieczywo tostowe, jeju ile ja się tego musiałam nawcinać...ble! Kółka trzęsą na nierównościach, ale prowadzi się jak po maśle i nareszcie nie muszę podnosić wózka przy skręcaniu. Dziś jest noc muzeów w Wawie i byliśmy w Muzeum Powstanie Warszawskiego, ale był taki tłum, że niewiele zobaczyliśmy. Do Pałacu Kultury i Nauki kilometrowa kolejka...

witam gdzie wy wszstkie się podziewacie?:( elicik się kuruje po imieninach, aya odpoczywa, a reszta co śpi jeszcze.... my jedziemy za chwilę na chrzciny, maz bedzie cheszestnym u nas coś pochmurnie, jakby zaraz miało lać:(

A u nas słoneczko. Michał wczoraj pierwszy raz zjadł trochę kurczaka. Zobaczymy czy go wysypie :( Do tej pory był tylko indor. Zapomniałam napisać, że przyjechały obcisłe gacie, ale niestety na moim tłuszczu źle leżą i robi mi się taka podwójna dupa 😭 😭 😭 😭 😭 :( Od przedwczoraj się odchudzam, ale wczoraj rzuciłam się na sernik, no i wiecie :(

Gość kalafiorekk
tu siostra mamy fasolki, moja siostra przesadza z tą dupą, ma normalną dupe bez zadnych zwisów , prosze jej cos powiedziec zeby sie opamietala, bo mnie juz nie słucha :)

ile ,ile? uhahahahahahaha rzeczywiście kaban z ciebie rasowy mamo fasolki......przestań!!!!!! bo mnie możesz zdenerwować zaraz!!!!!!! ty to potrafisz człowieka załamać :( ja mam jakieś 165 wzrostu i ważę 54 kg....i co? mam płakać?????? ostatnio zauważyłam , że mi taka \'\'oponka \'\' rośnie...wiecie jaka nie? no tak w pasie.....hihihihhihihih jest to odkładający się tłuszczyk :( muszę się też odchudzić, żeby być szprycha jak Wy! u nas też słoneczko, ładna pogoda jest......a ja mam okres 😭

ja jak ubiore takie obścislejsze majtki to mi z góry po bokach takie mięcho wystaje:) ale co tam ja lubie jeść i nie bedę sobie załować przeciez raz się zyje:):):):):

Witajcie! cześć kalafiorku🖐️ Mamo fasolki, nie przesadzaj, dobrze wyglądasz, widziałyśmy Cię na zdjęciach, laska jak nie wiem!!! i żadnego odchudzania!!! Wczoraj byliśmy na imieninach u mojej koleżanki w Zielonej Górze, małą zostawiłam u mamy, bo inaczej to by mi się tam zapłakała. Mamo fasolki wiem, że wit.D3 zatwardza kupkę, jak Oliwia brała po 6 kropli to wyobraź sobie co my przechodziliśmy. Teraz daję jej po jednej kropelce, ale przedwczoraj wpadły mi dwie i też podejrzewałam że przez to taką twardą kupę miała. Za to przez dwa dni nie dałam jej wcale... Cebionu jej teraz nie daję, bo jakiś czas temu mi się skończył i nie kupiłam. Ale wczoraj poszłam do apteki i kupiłam jej kapsułki Lacidofil, dodałam do mleka i wczoraj i dziś zrobiła normalną kupę. Nie wiem tylko jak długo można to stosować, bo jak by pomagało, to może przez dłuż czas... Dziś mnie nie będzie, bo zaraz idziemy do kościoła, potem na obiad do teściów, spacerek, a wieczorem mamy gości. Może późnym wieczorkiem zajrzę. Mcdzia fajnie macie z tymi badaniami rynku, czy może występowałaś w reklamie proszku do prania?:D Bo z tym mi sie to skojarzyło.