Gość abstrakcyjnie Napisano Czerwiec 7, 2007 Córka na bazgrala mi na gumolicie dlugopisem.. probowalam juz chyba wszystkiego zeby to zmyć... moze wy wiecie jak sie pozbyc tego malowidla?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pstyla Napisano Czerwiec 16, 2007 Witam, proszę o pomoc- czym wybawić plamy z wosku pszczelego które powstały na obrusie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolar Napisano Czerwiec 29, 2007 na białych koszulach powstały żółte plamki niewiadomego pochodzenia co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość murraya Napisano Lipiec 1, 2007 http://www.kawencja.com/plamy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba ryba 0 Napisano Lipiec 1, 2007 Na gumę do żucia najlepsza jest benzyna,zamrażanie i kostki lodu to jedna wielka bujda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola9 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś będzie wiedział, jak wybawić plamy z atłasowej czarnej sukienki - powstałe w wyniku zalania czerwonym szampanem. Zostały białawe plamy. A to jest moja ulubiona sukienka. Może w ostateczności zafarbować ją na czarno, ale czy farba \\\"weźmie\\\" plamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tkaczykb Napisano Lipiec 16, 2007 Czy ktoś wie jak usunąć z bluzki plamę z mazaka? Prosze o jakieś porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adik424 Napisano Lipiec 21, 2007 Witam! Wie ktoś może jak pozbyć się wyświeconych miejsc od żelazka na czarnej bluzce? Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jp1906 Napisano Lipiec 25, 2007 Słyszałam, że salmiak skutecznie usuwa plamy po antyperspirancie. Może ktoś wie jak on wygląda i gdzie można go kupić ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slawek.kuczyskineostrada.pl Napisano Sierpień 4, 2007 moja corka zabrudzła białą bluzkie mazakiem czarnym nie mogę jej niczym wywabić,proszę pomuszcie.bardzo dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jućtynkia Napisano Sierpień 5, 2007 Może ktoś wie jak wybawić plamę po antyperspirancie. Powstała ona przy zakładaniu bluzki. Jest w okpolicy pepka po boku. Bluzka jest zółta ale jednak widać. CO ZROBIĆ!! BLUZKA JEST NOWA! POMOZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbb Napisano Sierpień 16, 2007 Plamy po długopisie trzeba potrzec spirytusem najpierw sie rozmarze ale po dalszym tarciu zejdzie , plamy z krwi najlepiej polac wodą utlenioną i dopiero zimna woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwy mlecz Napisano Sierpień 17, 2007 hejka!!!mieliscie kiedys swinki morskie niestety one jedza mlecze...:( maje koszulki nie wygladaja pieknie morze wiecie jak pozbyc sie czarnych plam???please please please piszcie na adres e-maile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania00 Napisano Sierpień 18, 2007 jak wywabic z sukienki plamę z farby do włosów (plama ma już pare dni) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Shanyia Napisano Sierpień 20, 2007 a może wiecie jak wywabić plamy z żywicy?Usiadłam na ławce i mam takie plamki ,które "przejechałam" zelazkeim :/ kurcze a to nowe spodnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anobotak Napisano Sierpień 22, 2007 plamy z zywicy uderzać tamponikiem z gazy umoczonym w terpentynie a następnie prać w wodzie z mydłem. Ja prosze o pomoc w usunieciu plamy z sosu do ryzu i makaronu. niestety plamy maja juz kilka dni, jedna jest na bialej bluzce druga na zoltych spodniach.. pralam juz ciuchy 2 razy i teraz leza namoczone w zimnej wodzie. Podobno pozna usunac rozpuszczalnikiem, ale czy nie zniszczy sie kolor? pozatym czy jest inny sposob? jestem za granica i neisttety nie omge nigdzie zanelsc rozpuszczalnika. Dziekuje z gory za odpowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciaaa 0 Napisano Sierpień 23, 2007 a ja mam problem z usunięciem plamy z dlugopisu z zew. warstwy torebki. Pomóżcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka24 Napisano Sierpień 25, 2007 czesc! mam problem! wypralam spodenki z pralce z zielona bluzka, no i niestety na spodenkach sa zielone palmy!!! pomozcie mi!!!!!jak je usunac?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MDFQ Napisano Wrzesień 11, 2007 POROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU SPOSOBU NA WYWABIENIE PLAMY KTÓRA POWSTAŁA NA NOWEJ KANAPIE ZE SKÓRY EKOLOGICZNEJ PO TYM JAK PEWNA OSOBA USIADŁA NA NIEJ W CZARNEJ BLUZCE I OKAZAŁO SIĘ ŻE BLUZKA ZAFARBOWAŁA.NA KANAPIE ZOSTAŁO TAK JAKBY ODBICIE TEJ BLUZKI. NIESTETY PRÓBY DELIKATNEGO ZMYCIA WODĄ Z MYDŁEM LUB PŁYNEM NIE DAŁY REZULTATU. BŁAGAM, -POMÓŻCIE. KANAPA JEST KOLEGI I JEST PRAWIE NOWA,KUPIŁ JĄ MIESIĄC TEMU. Z GÓRY SERDECZNE DZIĘKI. MÓJ MAIL: mdfq@wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samila Napisano Wrzesień 12, 2007 Ostatnio pisałam list, na łóżku. Zasnęłam z otwartym piórem w ręku. Rano zobaczyłam olbrzymią plamę na pięknym materiale. Jak się tego pozbyć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samila Napisano Wrzesień 12, 2007 ta plama to z atramentu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomzak2 Napisano Październik 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_mm Napisano Październik 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem do niczego Napisano Październik 7, 2007 plamy z atramenty czy długopisu to kwaskiem cytrynowym albo cytryną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem do niczego Napisano Październik 7, 2007 aaa i istnieją takie odplamiacze dr Beckmana na rózne konkretne przypadki - podobno skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania1229 Napisano Październik 13, 2007 ewelka no to przesrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania 1788 Napisano Październik 19, 2007 Czesc !! Maz kupil nowa koszulke. Niestety poplamił ja klejem " Cyjanopan ". Czy wie ktos jak pozbyc sie plam i zarazem nie uszkodzic koszulki ?? BARDZO PROSZE O POMOC !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczek77k Napisano Listopad 12, 2007 pomocy.jak pozbyć sie plam z balsamu brązującego na białej bieliznie.prałam w proszku do białego i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalilka Napisano Listopad 15, 2007 no cóż.. pewnego pięknego dnia smażyłam kotlety bez fartuszka. Efektem są 2 duuże plamy tłuszczu na pomarańczowej bluzce.Jak to sprać? płun do naczyń nie zadziałał. No ijeszcze jedno: plama ma prawie 3 miesiące ...Ratuuuujcieeeeee! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DIUQ Napisano Styczeń 2, 2008 a jak pozbyć się gumy do życia z tapicetki w samochodzie ? - przeciez nie zaleje całej kanapy gorącą wodą bo pewnie bedzie tydzień schła POMOCY!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach