Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość południe

Nocne marki.....idziemy spać!

Polecane posty

Kirus a sprawdź ty ten link i doradź Nocjanie jak ma to otworzyć aby była fonia

fajne Kiedyś miałam tego linka i gdzieś mi się zapodział. A sporo miałam do przejrzenia

mój komp wolno chodzi weszło 40% Kirus chyba obejrzę ten film chociaż ostatnio mam wstręt. Ale czasami daję się namówić. oprócz klasyki nic ostatnio nie oglądałam i jestem do tyłu kompletnie. O właśnie odtwarza z tego linka.No obym niemiała koszmarów

z jakiego roku jest film Może go zdobędę jakoś a może nawet mam? poszperam

Gość nocjana
Mam już fonie. Obejrzałam jeden filmik drugi powoli mi się otwiera, mój komuter nie jest pierwszej młodości. Dobre - przypomniał mi się film, Głupi i głupszy, tam też była akcja z językiem. Drugi film bije wszystkie na głowe. Raaanyyyy!!! Co to za zjawiskowe istoty!!! Może ufoludki! Szok!!! Onnna możemy pozbyć się swoich kompleksów. Są odjechane!

Gość nocjana
Nie wiem o jakim filmie czy filmach mówicie. Ostatnio byłam na Constantine. Niegłupi, fajne efekty, fabyła prosta, żeby nie powiedzieć banalna. Czytaliście może "Kod Leonarda da Vinci" Dana Browna? - że tak zmienie temat.

nie znalazłam jeszcze. A mój jest nowy i ma mase zabezpieczen które spowolniają i nawet aby sgype zainstalować musiałam wołać informatyla aby poluzował zabezpieczenia. szukam tej shirley

tak skype (literówka) Moj komp uznał że jest zagrożenie i niepozwalał zainstalować

Gość nocjana
Dobre Kirus...Dobre...ale nr 1 to te Kosmiczne Laski. Zaraz spadam do wyrka. Właśnie mi się znowu oberwało. Przesrane jest mieszkać z rodzinką. Pozdrowionka!

Kirus dobranoc. Nocjana dobranoc. Też już jestem śpiąca

Gość nocjana
Witam. Kto zaczyna ze mną dzień?

Gość jaaaaaaaa
spac jak boga kocham

Cześć Kirus . Mam mdłości , sama niewiem co mnie pokusiło wejść na topik - wiesz jaki mam na myśli? No i weszłam na jeden link a fuj.. br

Cześć Gangrena. Kirus jak to uczniaki? o tej godzinie? I jeszcze znają takie terminy o których ja pierwszy raz słyszę, a już dawno nie jestem uczniakiem

nie ma co wyedukowane to młodsze pokolenie. Tylko dlaczego mnie tak to dziwi? Chyba się nie przyzwyczaję . Dzisiaj w zadumę mnie wprawił chłopiec z sąsiedztwa, w kolejce do kasy opowiadał koleżance jaki on jest biedny , jakie ma szlabany i ten ojciec cytuję \"stary pedał\" dostanie kiedyś \" w ryj\". Chłopak ma 14 lat i wogóle nie przejmował się że ja to słyszę chociaż mnie zna .

ale to, czy ktoś jest uczniem czy nie nie znaczy chyba od razu o jego jakiejś \"gorszości\" prawda? tu chyba raczej chodzi o ograniczenie zainteresowań, ze szczególną koncentracja na właśnie owych wspomnianych... nie?

To przygnębiające wszystko. To są te minusy dostępności do informacji. Kiedyś niedawno spotkałam się z taką opinią że coraz częściej mamy do czynienia z depresją u młodzieży. Przyznam się gdybym tak na okrągło słuchała HIP HOPU to jak nic wpadłabym w doła i niewiem kiedy bym z niego wylazła

Gość ŚPICIE

Gość nocna marka
nieeeee

Gość nocjana
Cześć wszystkim. Co porabiacie? Jakie humorki dopisują? Wiadomość dla KIrusa i onnny. Gdzie byliście jak was nie było? Postanowiłam poprawe i zaopatrzyłam się w odpowiednie na tą pore napoje... i musiałam wydudnić sama jak palec. Wielkie dzięki!

no popatrz ja juz mialem zamknac okienko, ale uznalem ze ostatni raz odswieze i jaka niespodzianka:D jak to smutno?:>