Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość dusi
kurcze tak strasznie sie boje:( tez widze u siebie wszystkie objawy juz nie wiem co mnie boli naprawde a co sobie uroilam

Gość psychoza_maniakalna
dusi............ ja nie mam słów :/ po jaka cholere ty bralas ten postinor? skoro zabawialas sie z facetem i w dalszym ciagu jestes dziewica to [moje ulubione hasło] plemniki musialyby byc McGayverami i umiec sie teleportowac!!! Podejrzewam ze ginekolog nawet nie zapytal o to bo nie przyszlo mu do glowy takie pytanie, w koncu jesli dziewczyna przychodzi po postinor to na pewno byla juz po przynajmniej jednym kontakcie seksualnym! Mysle ze gdybys lekarzowi sie przyznala ze jestes dziewica to postinoru bys nie zobaczyla na oczy i teraz nie mialabys siwych wlosow. Kurcze wiem ze sie zestresowalas kochana, ale naprawde uwazam ze zrobilas glupstwo i nie potrzebnie go zazylas. Jesli chcesz "bawic sie" i sypiac ze swoim facetem w spokoju to proponuje isc do ginekologa, przebadac sie [zaznacz ze jestes dziewica wtedy badanie ginekologiczne zostanie przeprowadzone bardzo delikatnie na tyle na ile to mozliwe]. Popros o przepisanie tabletek antykoncepcyjnych Rigevidon, ktore sa refundowane przez NFZ i kosztuja na miesiac tylko nie cale 7zł! Nie daj sobie wmowic ze beda za slabe dla Ciebie, bo jak lekarz chce sprzedac towar zachwalany przez hurtownie to wcisnie Ci inne gowno za cene okolo 35zł/m-c. Zreszta wszystkim Pania polecam gorąco ten lek, jest tani i dziala jak kazdy inny, a przynajmniej nie zostawia dziury w kieszeni :) głowka do gory i mysl pozytywnie. Pozdrawiam

Gość psychoza_maniakalna
Monika//23 ............ mysle i mysle i nie wiem co myslec o tej dawce jaka dostalas :( moim zdaniem lekarz przegiął na calej linii z ta iloscia tabletek. Mozna brac tylko 2 tableteki przy jednej wpadce [druga 12h po pierwszej i na pewno nie cztery i na pewno nie w czasie 8h]. Po tych twoich rewelacjach to sie zastanawiam czy ten lekarz na pewno wiedzial co robil, bo mogl Ci wyrzadzic prawdziwa krzywde - zreszta to nawet nie wiadomo jak to sie na Tobie odbije. Trzymam za Ciebie kciuki zebys nie miala zadnych powiklan :) Pozdrawiam

Gość dusi
psychoza_maniakalna.............ale on o tym wiedzial mowilam mu to.

Gość psychoza_maniakalna
dusi........ teraz mnie zaskoczylas :/ to naprawde nie wiem czy on jest normalny? :/

Gość dusi
szczerze mowiac ja tez;) dal mi recepte i kazal przeczytac ulotke

Gość dusi
teraz dostaje szalu bo ten cholerny okres tyle mi sie spoznia juz chyba dluzej tego nie wytrzymam:(

Gość HannaS.
Gosiek odedzwij sie .

Gość psychoza_maniakalna
dusi.........ale teraz to zaden stres po prostu musisz poczekac spokojnie na okresik. Na pewno nie jestes w ciazy! Nie denerwuj sie bo czym dluzej sie stresujesz tym dluzej bedziesz czekac na "m". Zajmij sie czyms co sprawi ze przestaniesz myslec- poczytaj, obejrzyj jakas komedie to pomaga tylko trzeba sie skupic na tym co sie robi. glowa do gory i spokoj :)

Gość dusi
dzieki mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:) troche mam mieszane uczucia ale to pewnie moje urojenia i dzialanie tego okropnego postinoru;/

Gość Monika//23
PSYCHOZA No właśnie też sie tego obawiam... Ale póki co skupiam się na okresie, którego nie mam dalej:( A dzisiejszy test wyszedł negatywnie, więc zgłupiałam do reszty... pozdrówka i dzieki

Gość byc
Czy ktos słyszał o leku GenotexR+? Jest na rynku niemieckim.Produkowany w Holandii.Dziala podobno jak postinor.

Gość Kasikkk...
Byc pierwszy raz słyszę taką nazwę.

Gość dusi
wstaje dzis z nadzieja ze w koncu okres przyjdzie ale tak jest juz od wielu dni i nadal nic :( jeszcze troche i chyba sie powiesze z tego stresu

Gość mycha 1
hej dziewczynki wiecie co tak czytam te wszystkie wypowiedzi i im więcej czytam tym bardziej popadam w panike,tak naprawdę to działa ten"cudowny lek" bo już sie pogubiłam ,w większości wypowiedzi zadziałał zaraz albo po jakimś czasie ale jak mam rozumieć te które zostały mamusiamy ,czy ma któraś jakies konkretne informacje i mogłaby je tu przekazać

Gość A_guska
jaki wynik wskazuje na ciaze w badaniu beta hcg?odp proszę

Gość miki 21
mam problem ... 10 przezylismy swoj 1 feralny stosunek bez zabezpieczenia ... 11 rano moja dziewczyna zjadla tabletke bylo to po jakis 16 godz. dzis mamy juz 14 a tu zadnych skutkow ubocznych!!boje sie ze ta tabletka nie podzialala ... nie ma zadnego krwawienia tylko jakas bialo-zolto wytdzieline .... bardzo sie boje i nie wiem co mamy ze soba zrobic!! nie zycze nikomu takiej sytuacji! dziewczyny jesli mialyscie jakies podobne problemy piszcie pomozcie nam w tych trudnych chwilach:/ moze ktoras z was miala podobny problem?

Gość Ashana
hej dziewczyny. mam końcówkę krwawienia postinorowego, z waszych wypowiedzi wynika ze to normalny okres i od niego trzeba liczyc kiedy sie dostanie nastepny ... Mam pytanie w związku z tym:czy to ze miałam postinorowe krwawienie oznacza ze napewno nie jestem w ciąży ?!

Gość joq
mycha 1, z tym dzialaniem postinoru to jest tak, ze plemniki maja zdolnosc zycia do 72h i jesli w tym czasie by wystapilo jajeczkowanie i komorka by byla zdolna do zapolnienia to tak sie nie stanie. Jesli jednak stosunek odbyl sie np 2h przed jajeczkowaniem, a postinor wzielas np 10h po stosunku, to jest juz przez te 8h moglas zajsc w ciaze... Ogolnie rzecz biorac postinor uniemozliwia dojscie plemnikom do komorki jajowej jesli do jajeczkowania jeszcze nie doszlo, jesli jednak juz doszlo to jest mozliwosc zajscia w ciaze. Dlatego slychac o przypadkach osob na ktore postinor rzekomo nie zadzialal. A nieraz poprostu jest tak ze nam sie wydaje ze zadzialal, a nawet gdybysmy go nie zarzyly to i tak bysmy nie zaszly w ciaze :) pozdrawiam, jestem seksuologiem wiec wiedza rzetelna :) pozdrawiam :*

Gość mycha 1
do jog 1 tab po 4 h następną po 12 15 dzień cyklu chcę zaznaczyć że cykle mam nieregularnie 23-27 ostatnia miesiączka 26.08 26-dn ibez jakichkolwiek oznak po zażyciu RATUNKU

Gość miki21
ludzie pomocy .... jestem na maxa zdesperowany!!

Gość HannaS.
JA TEż NIE miałam żadnych objawów ubocznych po zażyciu postinoru, a wszystko było ok!

Gość miki21
dziekuje ci Hanna S troszke mnie pocieszylas:) a mialas moze jakies bialo zolte wydzieline ? twierdzi moja pani ze czuje jak by lecial jej okres poszla sprawdzic a tu zonk bialo zolta wydzielinka i szok:/ nie wiem co mam juz myslec?! mam jeszcze 1 pytanie czy podczas stosunku mialyscie takie cos jak wydzielina z pochwy podobna do meskiej spermy??? juz kilka razy nam sie takie cos zdazylo bo zauwazylem to na prezewatywie ale nie wiem cio to... ostatnio to samo sie stalo i myslalem ze to sperma... ale nie mialem wystrysku.... jesli potraficie to blagam o pomoc z gory dzikeuje miki21

Gość Aska...
Dziewczyny powiedzcie mi czy termin nastepnego okresu mam liczyć od ostatniej miesiączki czy zacząc od końca krwawienia po postinorowego??

Gość Ashana
hej. ponowie moje pytanie i prosze odpowiedzcie....czy to ze miałam postinorowe krwawienie, oznacza ze nie jestem w ciązy ??

Gość joq
mycha 1, jezeli to byl 15 dzien cyklu, a przewaznie masz cykle 23-27 dniowe, to w tym czasie bylas juz po jajeczkowaniu. Gdyz jest ono dokladnie 14 dni przed spodziewana miesiaczka. Wiec przy cyklu 23 dniowym owulacje mialas 3.09, a najdalej przy 27-dniowym cyklu - 7.09. Z tego co obliczyłam stosunek był 9.09 wiec raczej nie powinnaś się obawiać. Sama równiez 3 miesiące temu bralam postinor i wiem jak to jest, te nerwy... Moj okres do teraz ma inny charakter niż ten przed zarzyciem tabletek i mimo że sobie równiez wszystko obliczyłam, kiedy mialam owulacje, itd, to i tak sie denerwowalam i zrobilam 3 testy :) taka juz kobieca naturka hehe :) Ale 3mam kciuki, napewno przez nerwy tez Ci sie moze spozniac. No i przede wszystkim po takiej ilosci hormonow, cykl sie rozregulowywuje na 2-3 miesiące, a nawet dłużej. Wiec sie nie martw, pisz co i jak :)

Gość mycha 1
dzięki jog za pocieszenie narazie nic czuję się świetnie nic mi nie dolega aha jeszcze chciałam dodać że mój partner wyją wcześniej tak,że wszystko wylądowało na mnie choć wiadomo że mogły być jakieś wczęsniej "kropelki' dziękuję i pozdrawiam

Gość HannaS.
Myślę, zę Twoja kobieta moze mieć upławy! A co do wydzieliny to była różna zanim dostałam okres i biała, żółta również przezroczysta i rozciagliwa!

Gość Monika//23
DZIEWCZYNY stał się istny cud!! Doczekałam się na okres:) # tygodnie mi się spóźnił ale jest i ciuluś że boli jak cholera:) Skacze ze szczęścia, trzymajcie się dzielnie i dzięki za wsparcie:)

Gość miki21
monika a mialas jakis skutki uboczne?mozesz nam opisac twopj przypadek co i jak sie dzilo krok po kroku?bardzo wazne mozesz nam wielu pomoc... to jest dla nas bardzo wazne :) jesli mozesz to odp i wy takze DZIEWCZYNY piszcie o swoich przejsciach po POSTINOR ... jak z okresem spoznia sie czy nie? jak sie czulyscie itd dziekuje z gory papatki :)