Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość oNLy Hope
ja juz wymyslałam imie dla dzidziusia, no ale matka to by mnie z domu wyzuciła ;)

Gość gradient
ja juz nawet nie mysle o tym co to by było. Rodzice moi tez nie byliby zadowoleni. tym bardziej że to z takim facetem... który jest zaręczony (ale nie ze mną)

Gość oNLy Hope
ja tez dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna kolezanka jest w ciązy. :/ tylko ze z chłopakiem z ktorym jest 2 miesiące.. :/ no ale juz za pózno

Gość oNLy Hope
wogole teraz duzo wpadek było :)hehe

Gość gradient
:) Takie czasy.... obym wyszła z tego cało, bo nie chce juz z ty facetem mieć nic wspólnego.

Gość nikolaaaa
jesli podczas stosunku pekła nam prezerwatywa tlyko nie na czubku tylko gdzies wyzej z boku, ale do wytrysku nie wyszło to powinnam brać postinor? niestety zorientowalismy sie z ta guma dopiero po 20 minutach.. ;(

Gość olusiaaaaa
do nicola a w którym dniu cyklu byłaś?? miałaś dnie płodne czy niepłodne?

Gość nikolaaaaaaaaaa
najgorsze jest to ze nie wiem bo 3 tyg temu bralam przy innej wpadce postinor;/ mam starsznego pecha;(

Gość nikolaaaaaaaaaa
moj chlopaknie doszedł i tak dalej aniedanwo bralam ten postinor inie wiem co robicja dalej po 1 wpadce czekam na okres , zyc mi sie nie chce poporstu to znak od bozi ze sex nie dla mnie jest widocznie ;((((( jak wpadłam to koniec zemna

Gość oNLy HoPe
nikolaaaa trzymam kciuki:* mocno mocno

Gość agnieszka.aim
witam, ja zażyłam escapelle, krwawienie zaczęło się 2 dni wcześniej niż się spodziewałam, teraz minął 17 dzień "okresu".. nie bardzo wiem co o tym myśleć.. :( 13 dnia krwawienie zrobiło się bardziej obfite i nie jest takie jak zawsze. oprócz tego nie odczuwam nic innego.. co myślicie.. :(

Gość moniaaaaaaaa
do NIKOOOOOOL!! mysle ze jesli do wytrysku nie doszlo to nie masz sie czym martwic i nie powinnas brac drugi raz postinoru:) jesli chlopak jest pewny ze wyjal przed.. albo nie spuscil sie wogule to nie ma obawy! chociaz ja tez mialam taki przypadek i wzielam postinor tylko dllatego ze go juz mialam i sie strasznie przestraszylam ale teraz zaluje bo przez to okres mi sie rozregulowal:) moglam go sobie zostawic na gorsza carna godzine...

Gość nikolaaaaaa
nie hclopak wogole nie doszedł naszczescie , i gumka musiala pec nie wiele wczesniej pzred tym jak wyja go zemnie bo wczesniej nic nie zauwazylismy i wogole... pozatym bozia dala znak bo nagle starsznie zaczlo mnie wszystko bolec i wtedy okazało sie ze gumka pekla i przerwalismy,, uf, ja narazie i tak czekam na okres po 1 wpadce test robilam nibynie jestem w ciazy ale czekam i tak na okres ;( jeju z tego sexu to wiecej stresu niz przyjemnosci.. dziekuje za rade moniaa ;* kochana;*

Gość ajapo
a ja po postinorze- jestem w ciąży ..... nic nie dal.... co mam biedna zrobić

Gość ajapo
no i ojca dziecka " nie ma", a ja pracy też nie mam....to juz 8 tydzień....co ja poczne?

Gość olusiaaaaa
Droga Salmho, teraz to chyba ja mam problem:/ Sluchaj mialam okres miedzy 9 a 14 lutym. I teraz wystąpily u mnie jakies takie plamienia. Nie jest tego duzo ale w jasno- brązowym kolorze. Co to moze oznaczac? Miałam ostatnio grype, bardzo wysoką goraczke i biore antybiotyk Klabax. Czy to mozliwe ze to wlasnie powoduje takie plamienia? A moze to oznaki ciąży sa?????????????

Gość ajapo
czy jestem odosobnionym przypadkiem??? czemu nikt sie nie oddzywa. Smutno mi ...pocieszcie mnie...

Gość do ajapo
napisz coś wiecej.. jak to mozliwe, przeraziłas mnie

Gość nie ma to jak ruchać sie jak
wy wywłoki. czemu was nikt nie usunął jak byłyście na miejscu waszych niedoszłych dzieci. Nie miałybyście teraz takich problemów. Nie żałujecie czasem ze was matka nie wyskrobała?

tylko o swoim cipsku myslicie. Jesteście godne NAJWYŻSZEJ POGARDY JESTESCIE KREATURAMI A NIE KOBIETAMI

a dziecko to dla was skutek uboczny jebania.....po co matki was rodziły sie pytam

i jeszcze publicznie sie z tym obnosicie - z tym ze jestescie wielkim fekaliem cuchnacym

Gość mnie tez postinor
nic nie dał. powiem krotko, nie zadziałał

Gość moniaaaaaaaa
no to tym ktorym postinor nie pomogl naprawde baardzo wspolczuje!! a ze teraz jest ciaza i na dodatek ojca brak to bez obrazy trzeba bylo pomyslec wczesniej z kim uprawiacie sex... teraz juz jest za pozno ale i tak 3mam kciuki zebys sobie poradzila pozdrawiam

Gość moniaaaaaaaa
Do NIE MA TO JAK RUCHAC SIE JAK ... wiesz co jesli jestes tu po to zeby nam ublizac to lepiej wyjdz... nikt tu nie mysli tylko "o swoim cipsku" jak to napisales czy tam napisalas tylko poprostu robia to co kazdy normalny czlowiek a ze zdarzajasie wypadki to sa od tego wlasnie tabletki... zresta co ja ci sie bede tlumaczyc szkoda mojej klawiatury

Gość nikolaaaaaaaaa
wes najpierw poczytaj jak działa postinor a potem sie wypowiadaj. Jak by mnie matka wyskrobala to by mi niebylo szkoda bo by mnie nie było ;p poza tym to nie forum dla rozwrzeszczanych nieuków ;)

Gość a ja te tabletki w
zjadam 3 razy dnia na śniadanie obid i kolacje(tzn przy posiłkach) i wpadki nie było!

Gość do olusiaaaaa
nic sie nie martw, tez tak miałam. Jak miałas grype - to przez to na bank. miałas skrzep w drogach oddechowych np gardle i on ci spłynął na dół, az do dróg rodnych. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość do olusiaaaaa
a oznaki ciąży to nie plamienia brunatne tylko mdlości i słabnięcie i inny apetyt itp, a to przez ten skrzep w drogach oddechowych

Gość Salmah
Olusia - nie martw sie Slonce, bo mozliwosci jest wiele: albo to powiklania po chorobie i antybiotykach, albo zalegly okres, ktory jeszcze zalega, czasem sie tak dzieje i nie ma w tym nic niepokojacego na krotka mete, w nastepnym cyklu powinno przejsc, a moze to tez byc skutek uboczny po wzieciu hormonow. Nie martw sie niczym i obserwuj sie, prawdopodobnie objawy znikna przy nastepnym cyklu. Caluje:* A ja po - bardzo mi przykro niestety czasem posti zawodzi, jak jest wziety zbyt pozno, albo gdy wpadka nastepuje podczas samej owulacji. Pozdrawiam Cie cieplo i zycze Ci zebys poznala cudownego faceta, ktory zaakceptuje Twoje dziecko tak jak ja zaakceptowalam dziecko mojego faceta. On tez myslal, ze nic dobrego w zyciu go juz nie spotka, a spotkal mnie:) Nie ma jak ruchac sie jak - W Y P I E R D A L A J z forum nikt nie potrzebuje takich umoralniajacych gadek. Idz zbawiac swiat gdzie indziej!!