Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ewunia1981

Czy na g艂od贸wce schudne 4 kg przez 9 dni??

Polecane posty

Go艣膰 ewunia1981

Czty na g艂od贸wce schudne 4 kg przez 9 dni?? prosze o dop lub jak bym jad艂a duzego jogurta dziennie prosze o odp dzieki dziewczyny pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nieeeeeeeeeeeeeeeee
nie schudniesz, pozb臋dziesz sie w wiekszo艣ci wody z organizmu i tylko niewielkie ilo艣ci tluszczu, jak zaczniesz potem znowu jesc wszystko wroci i to pewnie w nadmiaze bo organizm w艂膮czy tryb awaryjny i bedzie strasznie chomikowa艂 to co otrzyma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
to niewazne co strace wazne czy schudne 3-4 kg wagowo to mnie tylko interesujes wiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niejedzac nie
schudniesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez ewka
cze kiedys schud艂am w艂asnie przez 9 dni 4 kg...ale to by艂o tak dawno...teraz tez pr贸buje ale jakos mi to nie wychodzi...niewiem czego...moze przez ten klimat....w艂asnie jak by艂o ciep艂o tzn na wakacjach schud艂am tak szybko ..no a teraz nie bardzo...wtedy wsumie to nic nie jad艂am ...tzn jad艂am dzienni jakies 2 sucharki i taki chleb ryzowy...czyli jakies 300 kcal dziennie.i duzo pi艂am...powodzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
dzieki mam nadzieje ze schudne a ja mam tak ze sie odchudzlam i przez tydzien sie obzera艂am i 4 kg wrocilam i chce to szybko zrzucic jak najszybciej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieeeeeeeeeeeeeeeee
ale po co ci takie schudniecie?? co z tego ze na wadze bedzie 4 kilo mniej jak w obwodzie nic sie nie zmieni??? to bez sensu, na wadze 2 kilo mo偶na schudn膮c nie jedz膮c 2 dni i pijac herbatki, tylko co z tego skoro cale zycie nie mozesz nie jesc. Schudniesz bo pozbedziesz sie wody i wszystkich resztek jakie sa w twoim przewodzie pokarmowym, tylko co to ci da??? chcesz schudnac na 3 dni?? na jakas impreze??? czy na stale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
dzieki mam nadzieje ze schudne a ja mam tak ze sie odchudzlam i przez tydzien sie obzera艂am i 4 kg wrocilam i chce to szybko zrzucic jak najszybciej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
wiesz chce sie pozbyc tego co mi naros艂o przez tydzien bo nienawidze siebie takiej grubej po prostu plakac mi sie tylko chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawd臋 =
wiesz, co! tak, serio to stracisz 4kg w 4 dni... woda i troch臋 t艂uszczu, 9 dniii... to za d艂ugo... ;) serio! pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawd臋 =
wiesz, co! tak, serio to stracisz 4kg w 4 dni... woda i troch臋 t艂uszczu, 9 dniii... to za d艂ugo... ;) serio! pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
dzieki to niewazne co strace wazne zeby waga mnie pokazywa艂a i ubrania zrobi艂y sie lzejsze pozdrawiam papapapa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jem od o艣miu dni
tylko warzywa. do 500kcal. a to bardzo du偶o warzyw:). co dzie艅 chudn臋 0,5-1kg. ju偶 jest mnie mniej 5 kg. :) . zale偶y jak膮 masz wag臋 wyj艣ciow膮. je艣li jeste艣 szczup艂a to b臋dzie ci trudniej. polecam g艂od贸wk臋 warzywn膮. same warzywa, sok pomidorowy, woda, mo偶na je艣膰 jab艂ka. przynajmniej masz to co potrzebne do 偶ycia. na 艣cis艂ej g艂od贸wce niszczysz organizm i w艂osy i paznokcie s膮 fatalne. i miesi膮czka mo偶e si臋 zatrzyma膰. poza tym straszne pryszcze wyskakuj膮. na tej mojej dietce pierwsze trzy dni spada dos艂ownie po kilogramie dziennie:).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
ja mam 174 cm wzrostu i waze obecnie 59kg a ostanio sie intensywnie odchudzla艂am i schud艂am 10 kg a teraz mi przyby艂o 4 i chce je szybko zrzucic wiec jabym jad艂a dziennie np. tylko duzy jogurt naturalny jakies 300 kcal to ile schudne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieeeeeeeeeeeeeeeee
no ubrania to sie napewno nie zrobia luzniejsze jak pozbedziesz sie wody. Lepiej wez sie za cwiczenia. ja od 2 miesiecy jezdze na rowerku stacjonarnym codziennie po godzinie i jak na razie schudlam tylko 2 kilo ale co z tego jak w pasie 4 cm a w biodrach 2cm. To sie liczy a nie waga. a i moj efekt sie utrzyma nawet jak wyjade na 2 tygodnie na wakacje i bede sie obzerala i nic nie robila, a obie grozi po takich 2 tygodniach 10 kilo wiecej. Napisalas wzrost i wage ale napisz tez wymiary bo 2 dziewczyny o tej samej wadze i wzroscie moga zupelnie inaczej wygladac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyno my艣l
na g艂od贸wce mo偶e zatrzyma膰 ci si臋 miesi膮czka... zastan贸w si臋 czy ty ju偶 nie masz anoreksji! je艣li mierzysz 174cm to prawid艂owa waga powinna by膰 64kg! twoim problemem nie jest waga tylko psychika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mahtab
Schudniesz nawet wi臋cej,ale to bedzie tylko woda i resztki z jelit, na wadze bedzie mniej ,ale w ulubione spodnie i tak sie nie zmie艣cisz(obw贸d nic si臋 nie zmieni!!!),b臋dziesz miala podkr膮zone oczy i to bardzo,b臋dziesz ogolnie oslabiona i b臋dziesz miala ogromna ochot臋 g艂贸wnie na s艂odycze!! G艂od贸wka jako kuracja oczyszczaj膮ca tak! Ale nie jako odchudzanie.Wiem to z autopsji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do艣wiadczona
Ewunia - dziecko, czy Ciebie kto艣 nauczy艂 czyta膰 ? Zadajesz pytanie, dziewczyny Ci odpowiadaj膮, radz膮 dobrze, po czym.....zn贸w powtarzasz, pytanie - czy schudniesz jedz膮c tylko jogurt !!!!! We藕 si臋 za te warzywa + soki, albo daj sobie spok贸j, chyba, 偶e chcesz straci膰 zdrowie i urod臋, bo z tego co wida膰 rozum ju偶 powoli tracisz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
podczas 5 dni posz艂o 4 kg i spodnie na mnie wisza wiec doswiaddczona i inee dziewczyny jak niewiecie to nie mowcie ze nie schudne i spodnie sie nie dopna bo sie dopie艂y pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmmmmmm.........
odezwij sie za kolejne 5 dni jedzenia i powiedz czy dalej sie dopinaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i co
no i jak tam??? ile teraz jesz w ciagu dnia?? i jak tam Twoja waga??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka30
na ka偶dy 1kg mniej t艂uszczu trzeba zwydatkowa膰 7500kcal. na 1kg wody mniej wystarczy 1 dzie艅 g艂od贸wki - nawet je艣li zwi臋kszysz spo偶ycie wody o kilka litr贸w :) g艂od贸wka jest zdrowa bo oczyszcza ale na d艂u偶sz膮 met臋 niebezpieczna dla odchudzaj膮cych, bo organizm znacznie spowalnia metabolizm. moim zdaniem nie ma si臋 co g艂odzi膰, troch臋 wi臋cej ruchu i troch臋 mniej po偶ywienia. znajome najcz臋sciej rezygnuj膮 z kolacji i musz臋 przyzna膰, 偶e w ich przypadku to zawsze dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
niewiem kim jestes ale nadal jestem na g艂odowce i schud艂am juz 4 kg wiec jak sie nie znasz to nie mow wiesz ja wiele razy sie tak odchudzam i wiem jak jest moze niektorzy maja inaczej ale ja tak nie mam pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poczytaj sfd, tam pisz膮 偶e g艂odowka bez wysi艂ku = t艂usty chudzielec, czyli nic 艂adnego. Co z tego 偶e beziesz mniej wa偶y艂a jak Twoje cia艂o nie b臋dzie j臋drne i b臋dzie brzydsze od tego zanim stosowa艂a艣 g艂od贸wk臋. Acha a przy g艂od贸wce nie mo偶na stosowa膰 wysi艂ku bo organizm nie wydoli i znajdziesz sie w szpitalu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dlaczego jeste艣 taka niemi艂a??? Przecie偶 wszyscy chca tu dla Ciebie dobrze. To proste g艂od贸wka jednodniowa dla oczyszczenia organizmu jest jak najbardziej wskazana, ale jakas d艂u偶sza jest niezdrowa, ka偶dy lekarz Ci to powie. Je艣li ju偶 sie na takie co艣 decydujesz to powinno to by膰 prowazone pod okiem lekarzy i specjalist贸w. Sa takie wyjazdy gdzie sie je malo, prawie nic ( ale s膮 to rzeczy dobrane przez dietetyk贸w do ka偶dego indywidualnie) i s膮 zajecia sportowe, ale nie jest to tak 偶e si臋 przyje偶dza i od dzisiaj nie je, do tego dochodzi sie stopniowo tak samo jak po zakonczeniu g艂od贸wki stopniowo wraca sie do np. poziomu 1500kcal. Je艣li nie b臋dzie tego okresu wprowadzaj膮cego i wyprowadzaj膮cego z g艂od贸wki wtedy wrzody gwarantowane....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poa
tak schudniesz. Ale kiedy sko艅czysz g艂od贸wk臋, tw贸j organizma zacznie gromadzi膰 zapasy w postaci t艂uszczu zabezpieczaj膮c rezerwy na nast臋pn膮 twoj膮 g艂od贸wk臋, tak 偶e przypuszczam przytyjesz oko艂o 8 kilogram贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
ja wiem swoej bo wiee razy stosowalam i iwem jak jest w moim przypadku nag艂odowkach wiec nie mowcie t艂usty chudzielec bo to nie prawda i wrzod贸w nie mam wiem jak to jest i nie wpierajcie mi g艂upot mam jedrne cia艂o anigdy nie cwicze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka30
wiesz lepiej bo stosujesz to ci膮gle, jasne, ale czy nie zastanowi艂o Ci臋 to, 偶e ci膮gle g艂od贸wk臋 musisz powtarza膰 偶eby te 4 kg na nowo zrzuci膰? czy nie wraca jak bumerang? odwadniasz si臋 dziecko i na tym ten ubytek wagi polega. szczeg贸lnie biust na tym ucierpi. jestem zwolenniczk膮 g艂od贸wek oczyszczaj膮cych, wierz臋 w ich zbawienne dzia艂anie na organizm, ale nie w spos贸b na ci膮g艂e odchudzanie! a ponadto, skoro wiesz swoje to po co si臋 pytasz? skoro pyta艂a艣 14 marca, to do 14 marca nie stosowa艂a艣 tego sposobu. Teraz zaskutkowa艂 chwilowym obni偶eniem wagi a Ty podajesz, ze si臋 na tym lepiej znasz bo stosujesz to cz臋sto. Do艣wiadczona i dalej zapytuje innych "co b臋dzie je艣li"? Kt贸偶 lepiej od Ciebie, do艣wiadczonej w g艂od贸wkach, zna艂by odpowied藕? Kr臋cisz straszliwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewunia1981
znam sie i nic nie krece kobieto tylko mi chodzi艂o o to jak maja dziewczyny czy podobnie czy osiagaja lepsze rezultaty a po 2 nie wiedzialam jak zatytu艂owac topik to po prostu tak napisa艂am wiec prosze nie pisz mi tu ze ja cos krece pozdarwiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadzieja
wiesz co jeste艣 beznadziejna, Twoje wypowiedzi s膮 okropne. I jesli nie uprawiasz zadnego sportu a ciagle jestes na glod贸wkach to na pewno jestes t艂ustym chudzielcem. a fuj z takim cielskiem, to ju偶 lepsze takie przy sobie ale j臋drne...i nie mowie tego dlatego 偶e ja takie mam, bo moje cialko jest jedrne i wysportowane. Kiedys wa偶y艂am i w obwodach mialam wiecej (jakies 10 kilo) a teraz dzieki wysylkowi(i troche genetyce) moje wymiary 93-64-90. Kiedys te偶 robilam diete bez sportu, wa偶y艂am mniej niz teraz a wygladalam gorzej bo mimo mniejszej wagi obwody(szczegolnie brzuh i uda) by艂y wieksze. R贸b jak chcesz, Twoja sprawa...

Udost臋pnij ten post