Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

Gość gość
Nie mam pojęcia czy Pan Michał Migda się już wyspecjalizował czy też nie, ale nie powinien zabierać się za ten zawód. Młody arogant który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy nawet nie zaglądając w kartę choroby. najgorszy lekarz pracujący na bielanach. i właśnie tacy ludzie psują opinię temu szpitalowi. ja polecam doktora Łukasiewicza. Również jest pracownikiem tego szpitala. Fachowy, uprzejmy, dokładny i kompetentny. Prowadzi moją ciąże i nie mogłam lepiej trafić.

Gość gość
Szczęścia w Nowym Roku DLA Wszystkich torunskich ginekologow.

Gość gość
I ich pacjentow

Gość gość
Dr Paluszyński w zeszłym roku brał 220zl za komplet,pojutrze sie wybieram to napisze czy poszlo w góre.

Gość gość
Witam, poszukuję ginekologa wypisującego receptę na tabletki 72h po. Podobno teraz ciężko z dostaniem takiej recepty i nie każdy chce/może ją wypisać. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
wypisza ja nawet na pogotowwiu

Gość gość
Witam.Ja do dziewczyny ktora zaczela leczyc nieplodnosc u dr gbiorczyka.Ja tez mam zamiar do niego chodzic, ale najpierw musze zaliczyc endokrynologa.Porobilam wszystkie badania i wychodzi ze mam cos z nadnerczami.Bylam kiedys u dr Gbiorczyka i stwierdzil ze mam owulacje.Moze mialabys ochote popisac jakie leczenie Ci zaproponowal ja tez bym C****sala jak postepuje ze mnai latwiej bylo by nam stierdzic czy faktycznie moze nam pomoc.

Gość gość
I znowu giborczyk dlaczego mnie to nie dziwi - zenada

Gość gość
Hej, jaki ginekolog w Toruniu przyjmuje na nfz tego samego dnia co rejestracja i pomoże mi wyleczy nawracające infekcj****ardzo proszę o jakies nazwiska. Pozdrawiam

Gość gość
Moją pierwszą ciążę prowadził prywatnie dr Paluszyński, faktycznie dość miły, z ciążą nie miałam żadnych problemów, ale jak urodziłam to dr Paluszyński miał akurat dyżur w szpitalu, udawał że mnie nie poznaje:(nie interesował się wogóle.... Zmieniłem więc gina na dr Stankiewicza z Matopatu i jestem zachwycona. Bardzo konkretny i profesjonalny. Prowadził moją drugą ciążę, wszystko super. Jestem jego pacjentką już 10 lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam

Gość gościowka
Wszyscy zachwycają się doktorem Gbiorczykiem, może i był dobry 10 lat temu, teraz tylko kasę liczy. Nawet historii choroby nie mogłam od niego zabrać, kiedy była mi potrzebna- a to przecież moje. 160 zł za 15 min w gabinecie i żadnych konkretnych informacji. Same czarne scenariusze...szkoda słów. Teraz chodzę do dr. Michała Migdy na nfz i jestem zadowolona. Miły , rzeczowy, wszystko dokładnie wytłumaczy. Dla mnie najlepszy :)

Część dziewczyny,pisze do Was pierwszy raz,staramy sie o dziecko od 2 lat:-( zrobiłam badania hormonalne,jeden lekarz stwierdził ze jest zle ,a drugi ze jest wszystko w normie,chciałabym pójść do kolejnego,ale nie mam pojęcia komu moge zaufac i komu mam wierzyć.

Gość gość
Gościówka...za sukienkę też płacisz 200 złotych-przymierzenie i zapakowanie łącznie z zapłatą trwa też 15 minut.A lekarze na to co w życiu osiągają (życiu zawodowo-intelektualnym)muszą inwestować całe życie.Wybacz ....zle 160 złotych to normalna kwota za wizytę. A czy dr gbiorcyzk liczy kasę? Hmyyy tego nie wiem.Ale myślę że Ty pracujesz też po to żeby zarobic a nie po to żeby mieć satysfakcję.

Gość gość
Moim zdaniem lekarz powinien myśleć przede wszystkim o dobru człowieka obojętnie czy robi to odpłatnie czy też nie .....200 zł 150 zł czy 50 nie powinno mieć żadnego znaczenia w kwestii zdrowia ...no niestety takie czasy ze trwa bezustanna pogoń za kasą, ale niektórzy za bardzo to okazują....dr. Paluszyński moim zdaniem trochę traktuje przedmiotowo no ale cóż 2 prywatne gabinety szpital mówią same za siebie to jak może mieć szacunek do człowieka....ja polecam Dr Drożdżala bo jak rodziłam we wrześniu a miał dyżur to miałam wrażenie jakby chciał nieba przychylić żebym szybciej urodziła a miałam problem z rozwarciem ....jego profesjonalizm i zaangażowanie oceniam na 6 :) ile ludzi tyle opinii ...tym co szukają życzę trafnego wyboru...bo będąc w szpitalu ponad miesiąc sporo sie dowiedziałam na temat toruńskich ginekologów...a widać gołym okiem który leczy tak naprawdę a który tylko wtedy gdy kase ma na stole.....

Gość gość
Nauczyciel tez powinien myslec o dobru dziecka a jednak nauczyciele viable walcza o podwyzki.Bzdury bzdury bzdury.Lekarz to nie służba to zawod jak kazdy inny

Gość gość
Ciągle walczą - wkradł side lapsus

Gość gość
lekarze to a nie Judymi.... W spoleczenstwie przyzwyczailiscie sie ze lekarz sluzy...a czemu Nie sluzy pani od angielskiego matematyk itd.Pogłupiało spoleczenstwo

Gość gość
w matematyce nie chodzi często o życie w medycynie tak....tej różnicy nikt nie widzi....więc szkoda ze zostało to wrzucone do jednego wora ....

Gość gość
racja.ale nadal będę twierdzić że lekarz to ZAWÓD I POWOŁANIE-nie służba i nie Judymostwo.

Gość gość
jasne lekarz to zawód tylko dlaczego ten sam ginekolog w przychodni to niedouczony prostak i gbur a w prywatnym gabinecie empatytany starający się Llekarz.Ddlaczego ta sama wiedzę tak różnie rozdaje, gdzie etyka i zwykla przyzwoitosc i uczci wosc

Gość gość
Oczywiscie literowka empatyczny

Gość gość
I tego nikt nie popiera.Ale dlaczego uogólniacie zagadnienie.Ja akurat jestem lekarzem i Nie zachowuje side Jack gbur gdy przyjmuje na nfz a jak anioł gdy jestem w gab pryw.Uogòlnienie wkurzają.

Gość gość
Literowki w T9. Się Nie side.Jak a Nie Jack.Przepraszam.

Gość gość
To nie jest uogolnienie .może nie leczysz się w państwowej służbie zdrowia . A wyznacznikiem tego kim jest lekarz nie jest ten portal /ktory nieudolnie kieruje zainteresowanie na konkretnego ginekologa / lecz kolejki do paru toruńskich lekarzy gin przed ich gabinetami. A gburowate zachowania ginekologów to dno bo szcze golnie ta profesja powinna kierować się taktem , empatia do kobiety oraz wrażliwością .nie mówię o zwykłym douczeniu bo niekktórzy zapomnieli że medycyna nie stoi w miejscu.na szczescie leczę się u takiego , którego nazwisko nie potrzebuje reklamy a on sam jak myślę nie potrzebuje portalowych pochwal bo zna swoją wartość

Gość daisy8911
Możecie mi polecić dobrego ginekologa z Torunia, ale nie od ciąży, tylko raczej od nawracających infekcji?

Gość Stokrotkaqw
Czy może ktoś był u dr Bohdana Michalaka? Co możecie o nim powiedzieć?

Gość gość
bardzo dobrym lekarzem w leczeniu infekcji, stanów zapalnych, grzybic i nadżerek jest doktor Gbiorczyk

Gość gość
ble ble ble ble

Gość gość
Mam pytanie czy po wycięciu trzonu macicy ma się objawy menopauzy czy menopauza przychodzi bez objawów

Gość gość
Jezu.....mam nadzieje ze to pyt zadaje ktos kto skonczyl tylko podstawowke....bo jezeli ma przynajmniej srednie to poziom naszego nauczania zszedl na psy