Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

Gość gość
Najlepszy w leczeniu niepłodności jest dr Bednarek.

Gość gość
ta przepychanka miedzy dr bednarkiem a gbiorczykiem jest lekko śmieszna ;-)

Gość gość
zawsze można iść raz do jednego raz do drugiego ;-)

Gość gość
Jeśli chodzi o leczenie niepłodności, to lepiej wybrać jednego a skutecznego lekarza,a propozycja raz do jednego raz do drugiego jest lekko śmieszna.

Gość gość
tak samo jak śmieszna jest ta przepychanka o prymat pierwszeństwa pomiedzy dr gbiorczykiem a dr bednarkiem ktra najprawdopodobniej jest autopromocją któregoś z panów doktorów.

Gość gościówkkkka
Gerdzia i inne panie -> ile lat ma dr Jackowski? W sensie, czy już taki starszy pan, czy młody, bo nie wiem, czy dobrze kojarzę?

Gość gość
Najlepszy jest stankiewicz.kulturalny miły , zna się na wszystkim.polecam tego giną

Gość gość
Napiszcie proszę czy ten stankiewicz jest młody czy stary , ile ma lat i czy nadaje się na pierwszą wizytę. Wyczytam też że przyjmuje w Matopacie martyna stankiewicz , czy to żona.to moja pierwszą wiżyta i trochę mam strach.

Gość gość
myślę że jest troche po 50 stce.opinie są podzielone.jedne kobiety sie zachwycają inne nie(ja jestem w tej drugiej grupie)Martyna to chyba córka nie zona ale nie jestem pewna. na pierwszą wizytę chyba lepiej do bednarka lub gbiorczyka. bednarek chyba po 30 stce a gbiorczyk chyba po 40 stce. ale wybór należy do ciebie.pzd

Gość gość
Dzieki, umówie się do Stankiewicza bo jak po 50 to w wieku mojego ojca, mlodszego bym może się wstydzila .

Gość gość
:)

Gość gość
Kiedy i gdzie przyjmuje dr Gbiorczyk?

Gość gość
Dr Gbiorczyk przyjmuje w Toruniu we wtorki, czwartki i piątki w przychodni na Bażyńskich w pozostałe dni w Wąbrzeźnie.

Gość gość
w piatki chyba nie...ale moge sie mylic.

Gość gość
Byłam już u doktora Gbiorczyka i jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam ;)

Gość gość
ja szczerze polecam doktora drożdżala. przyjmuje na matejki prywatnie oraz pracuje na bielanach;) obierał poród oraz prowadził ciążę....ma oddział położniczy "pod sobą" w szpitalu wraz z doktorem kochem, ale na jego temat sie nie wypowiem bo nie wiem jakim jest lekarzem

Gość gość
.....ble ble ble....

Gość gość
Mam wrazenie że na tej stronie panowie uprawiaja autopromocje . zenada

Gość gość
autopromocja czy nie, ale niektóre informacje są bardzo przydatne, bo jeśli na temat jednego lekarza wypowiada się kilka osób w samych superlatywach lub na odwrót to coś w tym musi być........ja osobiście nigdy bym nie poszła do Kozankiewicza choćby nie wiem co się działo do Paluszyńskiego czy do Dziewięckiego....a moja rozbieżność w opiniach bierze się stąd iż 2 miesiące temu byłam 7 tygodni na patologii ciąży na bielanach i styczność z lekarzami miałam i to nie jednym.....Paluszyński jest ok jak daje się mu kase bo osoba, która ma 2 gabinety prywatne nie jest dla mnie lekarzem z powołania .......Szczerze polecam Doktora Drożdżala.....gdyby nie on te 7 tygodni było by dla mnie traumą...prowadził mi ciąże oraz odbierał poród a to jakim jest lekarzem to kwestia indywidualna, ponieważ każdy jest innym człowiekiem :) powodzenia w wyborach :)

Gość gość
Bardzo wnikliwa obserwacja toruńskich ginekologow ale proszę mi wybaczyć to nadal zalosna autopromocja .Fakt jeden plus, że być może ta autopromocja komuś pomaga

Gość gość
ktoś założył temat "najlepszy ginekolog w Toruniu " a Wy widzicie tylko autopromocję ! skoro tak uważasz to nie czytaj tych wpisów a sama podejmuj decyzje do jakiego ginekologa chcesz iść ... każda z nas ma innych charakter .. jedna pójdzie (jak ktoś powiedział) do "opryskliwej" p. Weiss-Bejgier a inna do p.Marchwińskiej , p . Gbiorczyka, Stakiewicza i innych... ja osobieście nie znam żadnego, dopiero podejmę decyzję.. a komentarze typu AuToPrOmOcJa są ZBĘDNE!

Gość gość
Ile bierze za wizytę dr Paluszyński?

Gość gość
ale przecież nikt tu o tym nie pisze.gdzie to przeczytałaś?cofnij sie do początku postów.nic na ten temat nie ma....wiec...o czym ty piszesz?

Gość gość 4
Może warto czytać ze zrozumieniem, str 2,3,4,7,8,9,10, część wypowiedzi usunięta.

Gość gość
zaczełam leczenie niepłodnościu u Gbiorczyka jak sie uda to dam wam znac :)

Gość latika92
Hej pomóżcie: Ginekolog na nfz który przyjmuje od razu i wyleczy mnie z infekcji ???

Gość gość
no fakt powinien być watek tylk na temat Doktora Gbiorczyka osobno stworzony....pragnę zauwazyć ze dyskusja toczy sie na temat wielu ginekologów a nie jednego...pozwólmy się wypowiedzieć na temat równie ciekawych i dobrych po fachu osobowości ze środowiska lekarskiego takich jak Doktor Marciniak, Doktor Kierszk- młody i dobry lekarz ze szpitala na Bielanach , jest na patologii I, czy Doktor Ponińskiej lub Doktora Drożdżala, którego ja serdecznie polecam.....Na temat Doktora Gbiorczyka naprawde już wiemy sporo dajmy szanse innym.....i tyle !!! Bo chyba o to chodzi w tym forum....:)

Gość gość
A co myślicie o p. Modrzewskiej?? ktoś może był u Niej na nfz lub prywatnie? jakieś opinie?

Gość gość
ja byłam raz u P . Modrzewskiej- sympatyczna byłam na nfz....ale ładnych kilka lat temu bo uczęszczam do innego lekarza aktualnie....ale z wizyty u niej mam dobre wspomnienia....bardzo konkretna :)