Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

Gość gość
Doktor za-obrączkowany. Szczęścia-od Pacjentki.

Gość gość
Szczęścia. Gosia Pacjentka

Gość westa07
a macie doświadczenia z doktor Patrycją Krępską? Jaka jest? Zastanawiam się między nią a dr Kipigrochem jeśli idzie o prowadzenie ciąż y - macie porównanie?

Gość gość
A kto to? Ja wybrałbym Kipigrocha. Nazwisko znane lata pracy

Gość gość
ja bylam obraczki nie widzialam dajcie gbiorczykowi spokoj ma was leczyc a nie intetesujecie sie jego zyciem prywatnym kazdy ma prawo do prywatnosci

Gość gość
Ginekolodzy nie noszą obrączki w pracy wiec nie widziałaś. Dr wziął ślub chyba tydzień lub dwa temu z jakąś lekarka vhyba reumatolog ale nie jestem pewna. Nikt nie wnika w życie osobiste. Ja tylko życzyłam szczęścia.

Gość gość
A swoją drogą to zachowujesz się jak rzecznik prasowy doktora. Może Ty po prostu nie chciałaś zobaczyć obrączki. Bo mi ona w niczym nie przeszkadza. Jeszcze raz szczęścia Doktorze.

Gość gość
a moze jestem

Gość gość
A do prowadzenia ciąży mnogiej polecicie kogoś-z Torunia lub Chełmźy?

Gość gość
dr Gbiorczyk Didkowskiego nie polecam bo zgubil moja karte pilnie jej potrzebowalam i przepadla

Gość gość
Gbiorczyk

Gość gość
Doktor Socha Bydgoszcz-młody, ogromna wiedza, miły, profesjonalista w każdym calu, gabinet lekarski nowoczesny (wyposażenie, sprzęt), skutecznie leczy niepłodność. Polecam, dużo pacjentek z Torunia! Oblegany sprawca ciąż. Rozmowa z ginekologiem Maciejem Sochą Aleksandra Lewińska 04.10.2015 09:02 Cały tekst: http://bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/1,48722,18948823,oblegany-sprawca-ciaz-rozmowa-z-ginekologiem-maciejem-socha.html#ixzz4Kh48NVOg

Gość gość
Oblegany sprawca ciąż. Rozmowa z ginekologiem Maciejem Sochą

Gość gość
Pozwolę sobie przytoczyć komentarze umieszczone pod artykułem sliwowisnia 11 miesięcy temu Gazeto!! Litości!! Takiej kryptoreklamy już dawno nie czytałem. Tak prymitywnego i nieadekwatnego tytułu artykułu już dawno nie widziałem. Wywiadu w takim stopniu ustawionego pod rozmówcę dawno nie przeglądałem. Pominę tutaj swoją opinię na temat p. lekarza Sochy, bo jest bardzo odległa od tego wizerunku p. Sochy tworzonego przez red.Lewińską. Pani redaktor, czekam na kolejny artykuł o nowym gabinecie fryzjerskim (w którym używa się designerskich nożyczek), nowym gabinecie masażu z meblami prosto z Indii. Najlepiej z pytaniami do rozmówców o cenę wizyty... Proponowane pytania: "dlaczego Polacy mają zniszczone włosy?", "dlaczego mieszkańcy Bydgoszczy uważają Pani/Pana gabinet za najlepszy?" Pokaż odpowiedzi (2) Odpowiedz krejzi_dejzi 11 miesięcy temu Marketingowa gadka najwyższych lotów.... Dziwie sie ze kobiety płaca 300 zł podczas gdy inni lekarze z dużo większym doswiadcEniem są dostępni za 150-200 zł . WidocZnie podczas wizyt liczy sie bardzo to designerskie wnętrze :) Odpowiedz weys 11 miesięcy temu czy tytuł tego artykułu mógł być bardziej durny? Odpowiedz qbondrums 11 miesięcy temu Miałem wątpliwości, kiedy żona, po zajściu w ciąże, powiedziała mi ile kosztuje wizyta u Pana Doktora, jednak już pierwsza wizyta rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Pomijam wystrój (choć sprawia on, że człowiek czuje się jakoś spokojniej i bardziej "luźno"), najnowszy sprzęt najwyższej jakości (choć to oczywiście ważne). Przede wszystkim jednak od doktora Sochy bije niesamowitym profesjonalizmem, mimo młodego wieku ogromnym doświadczeniem i poczuciem bezpieczeństwa. Zarówno ja jak i żona wychodzimy po (niejednokrotnie około godzinnej) wizycie dogłębnie poinformowani i spełnieni. Tak powinna wyglądać każda wizyta lekarska. Odpowiedz agtg 11 miesięcy temu Można nie rozumieć wielu spraw ;o) Ja jestem zdania, że podczas ciąży najważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa, fachowej opieki i zaufania do lekarza. A to daje pan Maciej Socha. A 150 zł za wizytę... "WOW" ;o) Pokaż odpowiedzi (1) Odpowiedz

Gość gość
A teraz moja opinia. Nie wiem kim jest Pan Doktor. Nie wiem czy jest fachowcem wysokiej klasy czy też nie ale faktycznie artykuł jest ukryta reklama

Gość gość
Reklama ukryta czy nieukryta to znaczenia nie ma , to forum o specjalistach - lekarzach, a Doktor to bardzo dobry specjalista.Polecam

Gość gość
Tak samo jak ja polecam mniej medialnego dr Gbiorczyka

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx123123123
prosze omijać Dankowską-Jarmuszewską poczytać można kilkadziesiat opinii na str znany lekarz, kobieta niekompetentna, nie potrafi wyleczyć zwykłej choroby, olewa sprawy rakowe! Taki ktos nie powinien byc lekarzem...

Gość gość
Który z ginów przyjmie mnie w sobotę lub niedziele. Kiedyś można było liczyć na Gbiorczyka teraz chyba żona go króciutkio trzyma bo kiedyś dzwoniłam i albo nie mógł albo gdzieś był poza Toruniem. WIEC SKORO NIE ON TO KTO?

Gość gość
polecicie jakiegoś dobrego ginekologa endokrynologa w Toruniu? Najlepiej na NFZ ale info o lekarzach prywatnych też poproszę :)

Gość gość
a ty pracujesz w niedzielę?

Gość gość
Tak, ja pracuję w niedzielę, tak jak kiedyś on, stąd pytanie.

Gość gość
Pewnie nie może bo ma zabronione

Gość gość
Poszukuje pilnie ginekologa który przyjmuje w soboty w Toruniu a lepiej jak by był na skarpie

Gość gość
NAJLEPIEJ MOZE U CIEBIE W DOMU

Gość gość
Czy zona dr Gbiorczyka to takie stare babsko po 40 stce -niesympatyczne i nadąsane? Taka wysoka ciemnowlosa ?

Gość gość
Wysoka, ciemnowłosa? Nie tak dawno kilka lat temu żoną była młoda, długowłosa, niewysoka blondynka.