Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ona****

czy jest tu kto艣 kto chce po prostu porozmawia膰?

Polecane posty

Go艣膰 Psychob贸jca
Witaj Tinuviel! Widz臋, 偶e u Ciebie "ma艂e rozstaje", wiesz, mo偶e g艂upio to zabrzmi, bo u mnie podobnie, te偶 musz臋 podj膮膰 kilka wa偶nych decyzji, kt贸re b臋d膮 mie膰 wp艂yw na moje dalsze 偶ycie... A z tym wyjazdem.... ech, jak ja bym chcia艂 gdzie艣 wyjecha膰, nie my艣le膰 o tym co si臋 tutaj dzieje, ale to nie jest takie proste... J.Lo, cze艣膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 J.Lo
Kurcze az sie zgrzalam odtego goracego powitania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
J.Lo ---> witaj!!!!!!! Jestem Psycho, mi艂o mi Ci臋 pozna膰 :) No to o czym pogadamy? Jestem otwart napropozycje i ciesz臋 sie, 偶e kto艣 nowy si臋 pojawi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fest
Cze艣膰 Psycholku... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Wiesz co Tinuviel, tak sobie my艣l臋, 偶e Ty sama najlepiej wiesz, co zrobi膰 w tej sytuacji. Piszesz, 偶e ka偶da zapytana osoba udziela Ci innej odpowiedzi i tak przewa偶nie jest zawsze... sk膮d ja to znam.... Dlatego musisz si臋 zda膰 na sw贸j rozum i serce. Wiem, brzmi to patetycznie i wog贸le..., ale mo偶e co艣 w tym jest?

Udost臋pnij ten post

Psycho czyzby ze mna juz tak okropnie Ci sie rozmawialo? :P To chyba nie przez ta linijke? Moge sie bardzo postarac i byc milsza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Kochanie, Ty si臋 wog贸le nie musisz stara膰, bo to moja dzia艂ka i obowi膮zek, zreszt膮 bardzo mi艂y... :D Linijka...? Samo Twoje pojawienie si臋 by wystarczy艂o, 偶ebym ozdrowia艂! Buziaki!

Udost臋pnij ten post

No, to mnie uspokoiles :D Ale serniczek wlasnej roboty i tak bym Ci przyniosla :D Dobranoc, Psycholku, spij dobrze 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Dobranoc S艂oneczko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Dobranoc Paniom!

Udost臋pnij ten post

Ona**** przykro mi, jesli rzeczywiscie zaczelas czuc sie na tym topiku jak piate kolo u wozu. Mam nadzieje, ze nie z mojej winy. I sama widzisz co sie tutaj teraz dzieje, zostawilas mnie sama z Psycholem i jego stadem wielbicielek. Bardzo nieladnie :P Wroc, prosze, bo ja sama biedna sobie przeciez nie poradze, nawet jesli linijka pojdzie w ruch. Psycholku masz racje, wiem, ze powinnam postapic tak, jak podpowiadaja mi rozum i serce, ale na razie zyje w takim zgielku i pospiechu, ze nie bardzo jestem w stanie je uslyszec (beznadziejnie glupio to zabrzmialo, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz, o co mi chodzi). Dlatego tez w niedziele postaram sie gdzies wyrwac przynajmniej na pare godzin, pobyc sam na sam ze swoimi myslami i podjac jakas sensowna decyzje. A swoja droga zaczyna mi ciazyc odpowiedzialnosc za wlasne zycie. Strasznie meczace jest to, ze musze podejmowac decyzje, dokonywac wyborow, a potem ponosic ich konsekwencje. Od czasu do czasu chcialabym miec kogos, kto robilby to za mnie.

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry... Podobno jestem tu potrzebna...;) No tak, nikt nie potrafi tak odp臋dza膰 natr臋tnych wielbicielek jak ja. Wybacz Psycho, wielbicielki mog膮 Ci臋 otacza膰 w realu...tu my mamy co艣 do powiedzenia i niestety przep臋dz臋 ka偶d膮, kt贸ra b臋dzie wchodzi艂a w parad臋 mojej przyjaci贸艂ce Tinuviel... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fest
Tak? A ja dalej b臋d臋 twierdzi膰, 偶e facet jest 艣wietny... Mi艂y, czaruj膮cy i sympatyczny.... Ciekawe kiedy mu si臋 znudzi pewna osoba...

Udost臋pnij ten post

Aztek---> tutaj te偶 ze mn膮 rozmawia艂e艣...widz臋, 偶e jeste艣 ciekawym rozm贸wc膮...a ja nie mam partnera do rozmowy i je偶eli by艣 chcia艂 do nas do艂膮czy膰, to....prosz臋...:)

Udost臋pnij ten post

Facet mo偶e i jest ciekawy...jednak nie liczy艂abym zbytnio , 偶e zrezygnuje z takiej partnerki jak Tinuviel...dla kogo艣 kto nawet nie potrafi powiedzie膰 dzie艅 dobry rozpoczynaj膮c rozmow臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fest
Czy sympatia, potem powa偶niejsze uczucie zwraca uwag臋 na konwenanse, obawiam si臋, 偶e nie bo to lawina nami臋tno艣ci, czu艂o艣ci... nawet "tylko" tej s艂ownej......

Udost臋pnij ten post

Czy , a偶 tak nisko oceniasz cz艂owieka, kt贸rm jeste艣 zafascynowana? Skoro uwa偶asz, 偶e wzbudzi jego zainteresowanie kobieta nie zwracaj膮ca uwagi na konwenanse...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fest
Nie sama kobieta tylko: "sympatia, a potem powa偶niejsze uczucie"... Prosz臋 czyta膰 uwa偶niej..

Udost臋pnij ten post

sympati臋 musi wzbudza膰 kto艣...wi臋c jest to uczucie, kt贸rym obdarzasz 偶yw膮 istot臋, a w tym wypadku mam nadziej臋 kobiet臋 lub jej marn膮 imitacj臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fest
Jeste艣 inteligentn膮 kobiet膮, bynajmniej nie imitacj膮, bed臋 bra膰 z Ciebie przyk艂ad! Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Pozdrawiam Ci臋 bardzo serdecznie i dzi臋kuj臋 za rozmow臋... I prosz臋, nie bierz ze mnie przyk艂adu...mam bardzo wiele wad...;)

Udost臋pnij ten post

Ona**** dziekuje za to, ze wrocilas na ten topik, ale co to za kolaboracja! Zamiast przepedzac wielbicielki Psychola, wdajesz sie z nimi w sympatyczne pogawedki 馃槧 :P

Udost臋pnij ten post

Witaj Tinuviel!!! Dla mnie by艂a to raczej wymiana pogl膮d贸w... Co u Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
K艂aniam si臋 Paniom! Jak min膮艂 dzie艅? Ja jestem w wy艣mienitym nastroju, cho膰 nic ciekawego nie dokona艂em, wr臋cz przeciwnie... Moje has艂o: chc臋 weekendu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
W艂a艣nie zajrza艂em na "konkurencyjny" topick i co czytam..... mojego idola Koft臋 :D Mam jeszcze lepszy humor, Wam te偶 polecam!

Udost臋pnij ten post

Witaj Psycho!!!! Jezeli chodzi o Twoje has艂o...hmmmm...nie powiedzia艂e艣 nam nic, czego by艣my o Tobie nie wiedzia艂y...;) Niemniej jednak cieszymy si臋 z Twojego nastroju... Ja te偶 dzi艣 jestem u艣miechni臋ta... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psychob贸jca
Hej Ona****, a co ja mia艂em Wam drogie Panie o sobie jeszcze napisa膰?! Ja bardzo skromny, cho膰 szalenie przystojny facet jestem!

Udost臋pnij ten post

Psycho , w艂a艣nie tam by艂am i dokona艂am wstrz膮saj膮cego odkrycia.... I znowu sama.... :(

Udost臋pnij ten post

U mnie wszystko jak najbardziej w porzadku... Troche jestem zmeczona i tez juz czekam na weekend. Chodze dzisiaj cala uhahana, bo nieznajoma osoba na ulicy usmiechnela sie do mnie, co wiecej, spytala sie, co u mnie slychac :) Alez to piekne, jak takie male rzeczy potrafia poprawic nastroj :) W Polsce niestety nigdy mi sie to nie zdarzylo. Co jeszcze? Uczylam 4-letnia dziewczynke jezdzic na rowerze... Dzisiaj po raz pierwszy nie musialam trzymac jej kierownicy, i niespodziewanie napelnilo mnie to duma i... nie wiem, chyba szczesciem w najczystszej postaci. A teraz jeszcze dowiaduje sie, ze Psycho tez uwielbia Kofte... Czyz ten swiat nie jest piekny? :) :) :) najbardziej to mialabym ochote zrobic sloneczko, niestety nie ma takiej opcji :D

Udost臋pnij ten post