Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Gość Król Julian the 1st
Witajcie! Ja rzuciłem palenie wyłącznie silną wolą po 8 latach trucia się. Zrobiłem to z dnia na dzień. Tak więc da się to zrobić tylko należy się przygotować na masę skutków ubocznych- w tym przytycie przynajmniej 15-20% swojej masy ciała. Ja ważąc 70 kg przytyłem do 84kg w ciągu 6 miesięcy (14kg !). Ale warto bo teraz po 1.5 roku czuje się świetnie i zaoszczędziłem 5000zł :) Pozdrawiam i polecam jabluszkowo.pl, na którym możecie sobie śledzić jak z dnia na dzień wasz portfel staje się cięższy :) PS. odradzam nalogow.com bo to banda idiotów :)

Gość gość
Ja rzuciłam pół roku temu.Niestety dodatkowe kilogramy także się pojawiły, ale pogoda sprzyja uprawianiu sportów , więc nie będzie chyba problemu. Usunęłam konto z nalogow.com, oprócz intryg nic innego tam się nie dzieje. Pozdrawiam:)

Gość gość
nalogow powinni zamknąć, bo tam prócz intryg, podszywania się, złośliwości i admina, który na wszystko leje nie dzieje sie nic !

Gość nie można wejść na nalogow
chyba sie zabije !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
hahahahaha , wiem o nich wszystko , mam wszystkie rozmowy z poczty :D , JESTEŚCIE NA NALOGOW NIEŹLE PORĄBANI , a baby to istne żmije :D, Chyba opublikuje rozmowy , trzęście d****i :D

Gość morwak
ćwoku tylko ty jesteś z nalogow i nie wiem po co nas informujesz iz trzęsiesz już d**ą posrańcu fora ci sie pokiciały

Gość gość
nerwy wam puszczają, bo nie możecie plotkować na nalogow co? :D

Gość adminek nalogow
to r****cz i pali pety ! hipokryta do kwadratu

Gość gość
A niech sobie pali, jego sprawa. Śmieszne jest to ,że nie panuje nad hakerami i trollami:D ROZWALILI MU PORTAL :D

Gość NIE PALE
Nic nie rozwalił!!!!! Hugo jak chcesz zostac adminem to sobie wymyśl portal , daj nam znać i masz jak w banku przyjdziemy wszyscy a tak to wychodzisz na trola podszywając sie pod "admina nalogow" jak mi nie wierzycie to najedźcie na nick Hugo 24 a potem na " admin nalogow " to zwykly kant Hugo ,kogo jeszcze udajesz??? dlaczego psujesz atmosferę , my tylko rzucamy palenia ... pozdrawiam niepalących :)

Gość gość
Ok . Jadę na urlop.:)

Gość gość
Największa zadymiara to jak zawsze Irracja, niestety.I tu i tam.Admin jest spoko, zdystansowany gość.A to , czy pali , czy nie to jego osobista sprawa. Pozdro.

Gość gość
buahahaha, admin nalogow tak naprawił swoje forum że dalej można sie podszywać

Gość metoda admina z nalogow
frajer nie naprawił błędów tylko usuwa wszystkie podszywy, a podszyć się można w sposób banalny. Ten admin to dno, każdy normalny człowiek naprawiłby błąd, ale nie on hahahaha teraz musi czuwać non stop i w ogóle nie sypia i nadzoruje trolle.

Gość gość
Amin adminem, ale jest tam grupka pijaczków. Masakra. głównie kobitki i to w dodatku podobno dwie nauczycielki. Ciekawe co na to ZNP. Siedzą non-stop na czacie. Przychodzą do nalogow nowi rzucający, ale dopchać się tam nie mogą. A ten czat to w końcu jest jakieś koło ratunkowe w razie kryzysu. Czy nie??? Taka panuje opinia, że powinno się to towarzystwo przenieść na jakiś portal AA. :D :D :D :D

Gość gość
Nie palę 794 dni, przestałam z dnia na dzień, a właściwie wieczorem podczas rozmowy telefonicznej z koleżanką. Paliłam wtedy około 30 papierosów dziennie, Przez 12 lat, wiadomo od kilku sztuk po wspomniane 30. Ni używam słowa "rzuciłam", gdyż kojarzy mi sie ono ze słowem "nigdy". Ja mówię PRZESTAŁAM, bo zdaję sobie z tego sprawę, że moge zaklinać, ale może sie tak zdarzyć, że opamiętam się gdy już będę palić drugą połowę paczki. Ja mówię DZISIAJ nie palę. W ten sposób oszukuję własne uzależnienie, ale wiem, że to będzie mi towarzyszyć do końca życia. Mija ponad 2 lata odkąd wypaliłam papierosa, a jeszcze nieraz mi się śni, że siedzę i palę Westy Ice :)

Gość gość
A co, wkurza Ciebie to, że owe nauczycielki świetnie się bawią? :D Żal doopę ściska, że mają Ciebie w poważaniu ? Piją za swoje i super sobie radzą. A Ty żałosna kreaturo dalej siedź sama ze sobą i portalem, który jest całym Twoim światem.Samotna, opuszczona, zaniedbana. Cóż, tyle Ci pozostało, pożalić się na kafe.Żal. :)

Gość gość
Admin adminem, ale jest tam kilka leciwych pań, dla których nalogow to jedyne źródło kontaktu z ludźmi.Starsze, niedowartościowane panie. Nic tylko ploty, ploty, ploty:D Masakra, biedne te młode, atrakcyjne.:D Taka panuje opinia, że powinno się to towarzystwo przenieść na jakiś portal Senior.pl. :D:D:D

Gość Poleko
Witajcie. A czy komuś z Was udało się przejść ze zwykłych papierosów na elektroniczne? Ja planuję, kilka osób polecało mi już sprzęt Ciggera, podobno mają najlepszy. Mówili też, że po przejściu na e-palenie czują się zdecydowanie lepiej. Macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
Adminku, lej na to , co te stare betony tu wypisują.Tylko tyle mogą.Na nalogow tego nie napiszą, bo je zbanujesz :D

Gość gość
Ja rzuciłem na Desmoksanie i już nie pale 57 dni :-))

Gość gość
Ależ Cię drażni to,że mu się powodzi na swoim forum, co? A napisz mu to tam, masz jaja?To na co czekasz?Aaaa, za małe..no to tak, to pisz sobie dalej tutaj, tchórzu.:D

Gość gość
Forum ,na ktorym rządzą pijaczki i stare babska, dobre sobie. No ale kazdy ma to na co zasłużył:D

Gość gość
Eee tam ,pijaczki są spoko,nie ma to jak dobry drineczek wieczorową porą. Gorsze są te jak mowisz "stare babska":D, no,ale one to juz raczej nie mają z kim sobie podrinkować, to żal d.pę ściska.;D

Gość mnóstwo ludzi ostatnio
usunęło swoje konta z nalogow ktoś tam bywa i wie o co chodzi? bo ja nie łapie tych gierek, chyba za tępa jestem :/ ale nie łapie kobiety maja po 40 lat niektóre tam a mentalnośc gimbazy, to chyba nie jest normalne...

Gość mnóstwo ludzi ostatnio
weszłam wczoraj na nalogow, od paru miesięcy tam nie byłam i nioc sie nie zmienia, to straszne że kobiety 40 letnie przesiadują non stop, są tak infantylne i po prostu głupie, nie do wiary. patrze jakas żałosna dyskusja sie zaczęła i ja nie wiem o co chodzi, to forum zrobili po to by wspierać niepalacych a nie dla osobistych gierek?

Gość a ja mam info z pewnego
źródła ze admin naprawdę pali, jest 30 letnim singlem co lubi młode d*pcie

Gość gość
Ja tam kiedy wejdę to widzę jakieś radio Eska:D No normalnie chyba wtyczka admina.:D Beznadzieja.Aaaaaa Irracja ponownie zbanowana:D Namolna baba, wywalają drzwiami wraca oknem :D Kto sie cieszy łapki w gore. Az dziwne,ze tu nie miesza od dawna:D

Gość gość
Portal jak portal.Każdy wymaga moderacji,inaczej konczy sie to tak jak tam, a lbo tu,. A wszedzie znajda sie samozwancze moderatorki i zaczyna sie bagno.

Gość Katrina454
Niektórzy używają gum do życia z nikotyną czy e-papierosów ale to tylko pół środki. Przerabiałam już to i z doświadczenia muszę powiedzieć, że nie warto. Pomogła mi terapia poznawcza w Free Forever Clinic freeforever pl Panowie terapeuci, potrafią tak zmotywować, uświadomić i zniechęcić do palenia, że nie odczuwasz głodu nikotynowego.