Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alex

Co zrobi膰 aby rzuci膰 palenie papieros贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Odsprzedam niepe艂ne opakowanie (94 tabletki) za 50 z艂, nowe opakowanie kosztuje ponad 80, wi臋c jesli kto艣 jest ch臋tny prosz臋 o maila oiseau@interia.pl ja rzuci艂am po jednym opakowaniu i 6 tabletkach z kolejnego. Tabletki wa偶ne do 07/2014

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja rzuci艂em palenie dzi臋ki terapii STI naprawd臋 polecam pali艂em wcze艣niej przez 5 lat a teraz nie pal臋 ju偶 od 6 msc. Dla zaintersowanych wysy艂am poni偶ej link z informacj膮 o terapii : http://www.stoppaleniu.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaca63
My艣l臋, 偶e znalaz艂em dobry spos贸b na rzucenie papieros贸w. Pali艂em 31 lat. Kilka razy rzuca艂em, nigdy nie na d艂u偶ej ni偶 tydzie艅 lub dwa. Wszelkiego rodzaju motywacje pozytywne okaza艂y si臋 nieskuteczne, bo zdrowie jako tako dopisuje, a na brak pieni臋dzy te偶 nie narzekam. Miesi膮c temu jednak u艣wiadomi艂em sobie, ile wynosi akcyza dla 1 paczki papieros贸w. Wr臋cz nie chcia艂em uwierzy膰, ale jest to 8-9 z艂otych. Gdyby to by艂a cena papieros贸w, a nie haracz dla z艂odzieja, to pewnie dalej bym pali艂. Rzuci艂em od razu. Owszem, jeszcze teraz, po miesi膮cu mam ochot臋 zapali膰. W takich chwilach przywo艂uj臋 sobie w wyobra藕ni zadowolon膮 debiln膮 g臋b臋 pewnego polityka, kt贸ry bardzo si臋 stara wydoi膰 spo艂ecze艅stwo, i zaraz trac臋 ochot臋 na fajki. Motywacja negatywna jest zdecydowanie silniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DoradcaNowaFarmacja_pl
Czy warto rzuci膰 palenie? - oczywi艣cie ! Wieloletnie palenie papieros贸w nie tylko szkodzi Twojemu zdrowiu, ale przede wszystkim zdrowiu najbli偶szych, nara偶aj膮c ich na szkodliwe dzia艂anie toksycznego dymu tytoniowego. Palenie papieros贸w tak偶e przyzwyczaja Tw贸j organizm do sta艂ej dawki nikotyny, otrzymywanej o okre艣lonej porze, dlatego tez nag艂e zaprzestanie palenia papieros贸w cz臋sto skutkuje szybkim niepowodzeniem. Aby stopniowo odzwyczai膰 organizm od nikotyny oraz zredukowa膰 potrzeb臋 si臋gania po papierosa, warto wypr贸bowa膰 tzw. nikotynow膮 terapi臋 zast臋pcz膮, stosuj膮c pastylki, tabletki, b膮d藕 system transdermalny (plastry) Niquitin. Dzia艂anie preparat贸w Niquitin http://www.nowafarmacja.pl/s?q=niquitin polega na dostarczaniu niewielkiej dawki nikotyny w momencie odczuwania potrzeby si臋gni臋cia po papierosa. Niska dawka nikotyny 艂agodzi objawy odstawienne na艂ogu tytoniowego, pomagaj膮c trwale i skutecznie rzuci膰 na艂贸g. Wi臋cej informacji o produktach Niquitin znajdziesz na stronie www.nowafarmacja.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzuci艂am
Dzis mija rowny tydzien jak nie pale, mialam jeden sposob powiedzialam ze koncze paczke i nie ma wiecej, Papierosy zastepuje mentosami. nie tuczace i nie chce sie palic :) a zeby nie przytyc przy tym jem tylko sniadanie w ciagu dnia, Moze burczec w brzuchu, ale nie mozna jesc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzucilam
Dzis mija rowny tydzien jak nie pale, mialam jeden sposob powiedzialam ze koncze paczke i nie ma wiecej, Papierosy zastepuje mentosami. nie tuczace i nie chce sie palic :) a zeby nie przytyc przy tym jem tylko sniadanie w ciagu dnia, Moze burczec w brzuchu, ale nie mozna jesc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antypalacz
Palilem 60 lat. Pod koniec maja br. poddalem sie zabiegowi biorezonansem. Czuke ze mam lepsza kondycje i cieplejsze nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda21
Dzi艣 zada艂am sobie pytanie: Po co te papierosy?! Jak przeliczy艂am ile wydaje na te fajki przerazi艂o mnie to! Postanowi艂am ze dzis rzucam. Skoro bedac w ciazy moglam nie palic to teraz tez dam rade! Nie wiem jak sobie poradze ale nie moze to byc silniejsze od nas!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam biorezonans, ono dziala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onaaaaaxxxx
B艂agam nie mam ju偶 si艂 3 dni temu potrafi艂am wypali膰 ok 1,5 paczki wczoraj wypali艂am 3 papierosy dzi艣 chce ju偶 nie pali膰 ale nie mam si艂 藕le si臋 czuje. T艂umacze sobie 偶e Pale i jestem jak narkomanka bez papierosa jestem g艂odna. Zabija mnie to jak HEROINA... Tylko 偶e heroina Ci臋 zadowoli na d艂u偶szy czas a po papierosie kt贸rego bierzesz na 20 buch贸w to tak jak by si臋 bra艂o 20 dawek narkotyku tylko 偶e tytoniu Ci zaraz brakuje i dalej chcesz jeden za drugim towarzysko... Do艣膰 chce by moje dziecko nie widzia艂o mnie z papierosem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu nie chcesz poddac sie zabiegowi biorezonansem. To 15 min i 100 zl. Ja nie wierzylem ze dziala, teraz sam sie przekonalem ze dziala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti83
Hej ja nie pale 3 dzien z desmoksanem i nawet ok chocia偶 troch臋 brakuje. S膭Palilam 15 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opowiedz co艣 wi臋cej o tym biorezonansie, je艣li mo偶esz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antypalacz
Biorezonans to bardzo proste. Poszukaj kogos w poblizu kto to robi. Przed zabiegiem musisz zapalic. Potem ten pet wklada sie do pojemnika aparatu. Dostaniesz elektrode wokol glowy i 2 elektrody na reke. 15 min i 100,- zl i to wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Assa2
Ja si臋 przerazi艂am jak poczyta艂am po stronach co si臋 dzieje gdy si臋 pali w ci膮zy... mnie to skutecznie zniech臋ci艂o bo martwi艂am si臋 偶e nara偶am swoje dziecko;/ Przyk艂adowe inforacje znalza艂am na tej stronie..oraz pomocne metody: http://jakrzucicpalenie.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czolgowski
Zalecam biorezonans, jest bardzo skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Ja od jakiego艣 czasu zmagam si臋聽z rzucaniem palenia. Wypr贸bowa艂am ju偶聽wi臋kszo艣膰 popularnych metod oraz 艣rodk贸w. Wi臋kszo艣膰 znalaz艂am tutaj: http://www.jakrzucicpalenie.net. Niestety dalej nie ma 偶adnych post臋p贸w. Najtrudniejsze s膮 dla mnie pierwsze dni - jestem strasznie zdenerwowana i roztrz臋siona. Niekt贸rzy chyba nie mog膮 rzuci膰 palenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bylapalaczka
Witam chcia艂am si臋 wypowiedzie膰 na ten temat poniewa偶 jaki艣 czas temu by艂am z kole偶ank膮 na takim zabiegu w bia艂ymstoku na ulicy Pogodnej i nie pale od tamtego czasu nie mam ochoty na palenie nie przeszkadza mi to ze ktos pali i dzi臋ki rzuceniu palenia t膮 metod膮 zaoszcz臋dzi艂am kup臋 forsy na dobre perfumy i wiele innych rzeczy a pali艂am naprawd臋 du偶o polecam biorezonans swoim znajomym t膮 metod臋 i ten gabinet pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja juz 5 dzien nie pale, nie wiem co mam z soba zrobic , caly czas biore tabletki do ssania niquitin,daje rade, ale jest ciezko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj znajomy bral ponad 1 rok niquitin, wysiadla mu watroba i trzustka. dlatego najlepiej jest biorezonans.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poczty
Ja pal臋 niestety bardzo d艂ugo, bo od czas贸w liceum, czyli ju偶 pi臋tna艣cie lat. Niejednokrotnie chcia艂am, pr贸bowa艂am rzuci膰, ale niestety chyba mam za s艂ab膮 siln膮 wol臋 - albo raczej, nie mam jej wcale, bo pr贸by rzucania ko艅czy艂y si臋 zazwyczaj przy pierwszej stresuj膮cej sytuacji. Teraz zn贸w mam motywacj臋, po przeczytaniu artyku艂u http://bogatyumysl.pl/articles/oto-skuteczne-sposoby-na-rzucenie-palenia/5 - fajny, motywuj膮cy. Zreszt膮, ca艂a strona ma podobne za艂o偶enie, daje kopa i dodaje ch臋ci do dzia艂ania, 偶eby poprawi膰 jako艣膰 swojego 偶ycia. Trzymajcie za mnie kciuki, mam nadziej臋, 偶e tym razem na pewno uda mi si臋 ju偶 rzuci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piotr1982
Witam.Dwa tygodnie juz nie pale,przeczytajcie ksiazke Allena Carry.Ja przestalem palic,bo kolor moich zebow sie zmienil,ciagle bylem oslabiony...palilem 5lat.Ponad paczke dziennie..zdarzalo sie ze probowalem rzucic i do samego wieczora nie spalilem zadnego papierosa,niestety o 20.00 wychodzilem do sklepu i kupowalem paczke papierosow.Po wyjsciu ze sklepu do godziny 3.00 w nocy potrafilem spalic prawie cala paczke.Po tych dwoch tygodniach fizycznie duzo lepiej sie czuje,przede wszystkim nie smierdze,swiezy oddech gdy sie budze.Co prawda kaszle,ale to przez to ze organizm wydala z pluc resztki substancji smolistych.Walczcie z nalogiem.Trzymam kciuki za wszystkich.Wiem ze jest trudno,probowalem zakladac sie z rodzina ze nie zapale o 100zl np do konca miesiaca,nigdy mi nie wychodzilo,przegrywalem.Przysiegalem na corke przed soba,przegrywalem,ale moj przyklad pokazuje ze jest szansa wygrac i jestem na dobrej drodze by wreszcie byc wolnym.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 j膮 przeczyta艂am i nie pal臋. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bole zdun to
admin nalogowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
BOLEK ZDUN TO ADmin nalogof

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwiona niezmiernie
jak mo偶na od palenia sie uzale偶ni膰? smakuje jak g***o, cz艂owiek po tym 艣mierdzi, ma 偶贸艂te z臋by, zaczyna kas艂a膰 w ko艅cu jak pali latami bardziej prawdopodobne 偶e zachoruje na jakiego艣 raka. jak ju偶 musicie sie uzale偶nia膰 to lepiej od kawy, biegania czy czytania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pal臋 od czwartku ( dzi艣 4 dzie艅). 艁atwo mi to przysz艂o- po prostu w czwartek przez ca艂y dzie艅 ani jednej fajki i tak do dzi艣. Ale za to dzi艣 mam problem- chce mi si臋 jara膰 jak diabli . Nie zapal臋, ale ile nerw贸w mnie to kosztuje... Zaraz zaczn臋 po 艣cianach i suficie 艂azi膰!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie pale od 27.05. po biorezonansie, a palilem 60 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adixe
Wystarczy zajrze膰 do odpowiedniego dzia艂u o paleniu na stronce: jak-rzucic-palenie.c.vot.pl

Udost臋pnij ten post