Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Gość Esteruś
witam, miłego dnia wszystkim niepalącym życzę

Witam.... Ja dalej multum pracy,chyba do samych swiat tak bedzie...... Nie pale,ale znowu mam "mysli".....do bani z tym rzucaniem....daje rade,trzymam sie ,ale denerwuje sie tym ,ze znowu wracam do przeszlosci,po co,na co?.........to jakos samo w mojej glowie sie pojawia....... U mnie pogoda piekna..... Wszystkim zycze milego dnia,jestem caly czas na kafe,podgladam co piszecie.....ale wy nie piszecie hah!!!..... Dobra nie marudze,jak tam u was???/ bobmado,marika,esterus...:-D

nilan ....praca praca i praca ha ha ha i tak cały czas tez już mam chwilami tego dość !!!!!! w nocy nie mogę spać bo księżyc świeci mi prosto w oczy ... i co po zadym pogoda piękna ......zakręcony jestem strasznie to przesilenie wiosenne chyba ??? nie mogę się skupić na tym co robię a za kierownica jest jeszcze gorzej człowiek ma takie jakieś rozbiegane myśli a jak popatrzysz na chodnik to już w ogóle zapominasz o wszystkim ...ha ha ha pozdrawiam cieplutko i przestań myśleć o tym paleniu !!!!!!!!!! pomysl o czyms innym i żeby cię nie skusiło czasem !!!!!!!!!bo........zobaczysz

Gość Esteruś
nilan............ani się waż tak myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musisz byc silna.............bobmado ma rację.....zajmij się czymś.......

Och,kochani,caly czas jestem zajeta...ale TO siedzi mi w glowie,i nie mam zamiaru zapalic(chyba),ale denerwuje mnie to ze znowu mysle,przeciez juz tyle nie pale...jasny szlag mnie trafia...

Gość Esteruś
po pierwsze to sie uspokój i nie złośc na siebie, bo nic Ci to nie da!!!! jak jesteś nabuzowana to częściej do głowy przychodzi myśl o papierosie i o tym jak on by Cię uspokoił..............wyluzuj troszeczkę............i będzie dobrze :)

nilan ........ kup sobie cos ładnego i Ci przejdzie ha ha ha och wy kobiety !!!!!!! może wyciągniesz męża na zakupy .....!!! usmiechnij sie !!!! :D :P

Gość Esteruś
ja już zmykam do domku..........nareszcie :) miłego popołudnia

Estrrus to milego ......trzymaj sie nilan .....ja Cie normalnie nie poznaje hyba faktycznie zapracowana jestes ........pozdrawiam milego popoludnia .......))))))))

przepraszam za to chyba pisałem z komórki i gdzies brakło literki ha ha ha

Gość Esteruś
Dobranoc............

Gość Esteruś
dzień dobry, miłego dnia..............

Jak mnie pamięć nie myli to mamy mały jubileusz marika i dzisiaj nilan wczoraj Gratulacje moje drogie koleżanki 2 miesiące bez papierosa :D :P Esterus dla Ciebie tez pierwszy miesiąc za tobą Jestem z was dumny !!!!!!! jak cos pomieszałem to mnie poprawcie ale chyba nie ............ miłego dnia .........!!!!! :D :D

nilan ........az boje sie zapytac tak cichutko spróbuje .... pracujesz .....??????? i sie trzymasz ?????

Gość Esteruś
ja już do domku.......

Hej...:-) Jasne ze pracuje...mam caly czas podglad ,co piszecie...ale brak czasu...:-( Trzymam sie ,dzisiaj jakby lepiej,chyba kryzys mija...ale pracy przybywa,chyba musze popracowac az do soboty wlacznie....coz,jakos to wytrzymam...:-D... Pozdrawiam wszystkich niepalacych,ci co czytaja a nie pisza,uwierzcie WARTO...:-)...

🖐️ :P miłego słonecznego dnia dla was moi mili ...........!!!!!! i dla moich wspaniałych koleżanek również ........ z dużym uśmiechem i ..b!...???? ha ha ha

Gość Esteruś
witam, miłego i spokojnego piątku............

Witajcie... Ja mam dzisiaj samopoczucie totalnie do bani.....siedzea za oknem sniezyca i zimno.......mozna sie wsciec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jak tu nie zapalic:-)...............

nilan .......ja cie podziwiam Ty dopiero masz silną wole cały czas mówisz i myslisz o fajkach i nie zapalisz ..........!!!!!!!!!

No wlasnie to mnie przygnebia,i smuci.....ja caly czas o nich mysle,to chyba nie jest normalne?............albo?

Moi kochani życzenia wam złoze bo pewnie niektórzy zaglądną tu dopiero po swietach ..................... Pogodnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, zdrowia, radości i wiosennego nastroju Zyczy Piotr

Gość dlaczego rzucacie?