Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia999

prostownice EUROLUX warto kupić czy tandeta?

Polecane posty

Gość Justyska
ja kupiłam ceramiczną prostownice eurolux i jestem zadowolona. szybko sie nagrzewa i dobrze prostuje włosy, naprawde polecam.

Mam taką prostownicę.Mocno się nagrzewa, wiec uwazaj jak masz cienkie wlosy. Prostuje dobrze, ja jestem zadowolona, a włosy mam jak snopek siana.

Gość mala_malutka
no własnie też zastanawiam się nad prostownica eurolux chcialam kupic 100W prostownice z holdena ale teraz nigdzie ich nie ma :( a jest naprawde super bo kumpela ma. czy ta z euroluxa prostuje wlosy tak że mozna pochodzic w nich do nastepnego umycia czy juz nie ma efektu na drugi dzień? pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedzi :)

ta holdena jest na allegro i calkiem nie droga a naprawde jest dobra bo ja mam niesforne wlosy i puszace sie i zwykle po 1 dniu prostowania kreca sie ja mam euroluxa i niby jetsem zadowolona ale chce kupic se lepsza odp

Gość intimissimi
Ta prostownica Euro... jest całkiem ok - sama takiej używam, a mam naprawdę mocno kręcone włosy. Jeśli użyjecie jakiegoś preparatu do tego ( polecam MATRIX - można kupić na allegro ) efekt jest bardzo trwały ( kilka dni ) i nie niszczą się włosy, bo ten preparat chroni je do temp. ok 200 stopni :-)

odświeżam topic :) może jeszcze ktoś go odwiedzi :) też myślę nad kupnem Euroluxa ale się waham ale o którym Euroluxie w ogole mowicie? bo jest chyba z 7 modeli :(

odświeżam topic :) może jeszcze ktoś go odwiedzi :) też myślę nad kupnem Euroluxa ale się waham ale o którym Euroluxie w ogole mowicie? bo jest chyba z 7 modeli :(

Gość k_j_q
co sadzicie o prosotwnicach holden i eurolux(dostepne na allegro??) kupowalyscie tam, i jestescie zadowolone??

Gość Agata 25
Miałam prostownice Eurolux model 1517, na poczatku bylam bardzo zadowolona, pozniej moje wlosy staly sie sianowate i niestety pod wplywem wilgoci koncowki wlosow sie wywijaly. Efekt na 2gi dzien byl troszke gorszy,ogolnie uwazam ze za ta cene te prostownice sa dobre.

Gość ulisia1985
hej. ja mam euroluxa 1529 ze szklanymi płytkami i jonizacją, kupiłam ją na allegro za 59zł i uważam że naprawde dobrze prostuje, a włosy mam do pasa... :)

ulisia1985 jak bedziesz albo jest tu ktos kto ma ta prostownice eurolux 1529 prosze o odpowiedz na kilka pytan... czy do tej prostownicy mozna uzywac srodki przed prostowaniem bo gdzies slyszalam ze niby nie!!:O Czy mozna prostowac nia mokre wlosy?? Czy jest lepsza od ceramicznej?? i ogolnie jeakie masz lub macie z nia doswiadczenia!!! z gory wielgachne dzieki za odp:)

Gość odswiezam

Gość polki
Witam.prostownice EUROLUX kupilam 2 lata temu,i do tej pory jestem z niej zadowolona. chodz musze wymienic ja na nowszy model.

Gość aquawoman
hej, chce kupic prostownice eurolux 1529 z lustrzanymi plytkami i jonizacja, czy ktos uzywa? jak sie sprawuje?

Gość aquawoman
helllołłłł jest tu ktos, czy ktos moze mi pomoc bo nie wiem czy warto kupowac!!!

Gość kasiakasiagosc
hej! z opisów na allegro prostownica eurolux prezentuje się dość dobrze. chyba za ta cene warto zaryzykowac, po co z góry przepłacać. osobiście nie polecam prostownic z media expert itp. i philipsa gdyż niby dobra firma ale u mnie włosów nie prostowała.

Gość natka0000
Mam problem, potrzebuję prostownice...zastanawiam się nad Eurolux!! Nie wiem czy dobrze zrobię jak ją kupie...jak myślicie opłaca się??..czekam na odpowiedzi:):):)

Gość waniliaPyszna
bardzo dobra i tania!

Gość kręte włosy
co oznacza jonizacja w prostownicy?? Lepiej kupić prostownicę z jonizacją czy bez??? Proszę o radę i proszę polećcie mi jakieś firmy , które warto kupić. Dodam że nie chcę wydać majątku na ten sprzet :)

Gość Blah blah
Witam .Zastanawiam się jaką prostownicę kupić .Chcę by prostowała włosy jak krechy i na b.długo by włosy były gładkie ,lśniące i nie puszyły się . Zastanawiam się nad marką Rowenta Babyliss i Remington dużo słyszałam o tej Remington . Doradźcie jaką i jakiej marki prostownicę wybrać .

Gość chichichi
POLECAM PROSTOWNICĘ CHI FAROUK

A ja słyszałam, ze bardzo dobra jest ta prostownica http://www.kalamis.pl/product-pol-3539-Mini-Prostownica-Hair-Goddess-Mini-White.html Czy ktoś z was ma ją może? Zastanawiam się czy kupić mojej siostrze na urodziny, ponieważ ona dość często prostuje włosy. Podobno najlepiej jest kupować tego rodzaju sprzęty w profesjonalnych sklepach fryzjerskich, bo te z supermarketów szybko się psują.