Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka we łzach

Klub skrzywdzonych dusz... szkoda że takiego nie ma bo wstąpiłabym natychmiast..

Polecane posty

Witajcie! Linger => ludzmi sie nie nalezy przejmowac, bo jak wiadomo sa rozni :) ciesze sie ze u Ciebie juz lepiej :) 🌻 🌻 ten nasz bukiet ise powieksza :) pozdrowionka :)

Tak, jest o wiele lepiej, choć nadal ciężko, ale wrzuciłam na luz. Kwiatuszek 🌼 dla Ciebie i :) dla Wiedźminka.

Gość Wieźmin
Proszę o usprawiedliwienie nieobecności związane z nawałem obowiązków dnia coziennego. Niniejszym obiecuję sollennie poprawę od następnego tygodnia. Pozdrowienia dla wszystkich którzy tu zaglądają. 🌼🌼🌼

Darku nie tylko Tobie sie pietrza obowiazki... ja juz tez powoli nie wiem w co rece wlozyc... Usprawiedliwienie przyjete :) swoja droga doba powinna trwac 48 godz a nie 24... Pozdrowienia dla wszystkich 🌻 🌻

Kasiu postulat przyjęty - doba 40 godzinna - to byłoby to :), Linger - podobno po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój.... 🌼 Cari :) - słów ci u nas dostatek - bierz ile chcesz :). A na marginesie czemu nie chcesz być z nami tylko siedzisz gdzieś tam w barze:). Podobno to już nie ten bar i księżyc też nie ten co z tamtych lat....

Darku probowalam sprawdzic ten postulat, ale jednak nikt go nie rozumie... czyli nie zostalismy przeglosowani :( postulat obalony... a szkoda... Linger co u Ciebie?? 🌻

Kasiu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin życzy Lingerek :) 🌼 🌼 🌼 Wiedźmin, może i ten spokój przyjdzie...kiedyś. Milutkiego dnia.

Gość Wiedżmin
A witam witam wieczorową porą :)

Witajcie!! U Was tez taki zwariowany tydzien?? u mnie okropny. Ale pociesza mnie perspektywa Andrzejek :) A Wy macie moze jakies plany na wieczor Andrzejkowy?? Pozdrawiam i powiekszam bukiet 🌻 🌻:) Dobranoc 👄 👄

Witaj Kasiu i proszę Cię o uśmiech :D Nie mam planów na Andrzejki, ale nie dbam o to :) Mój tydzień supernacki i tak już będzie zawsze ;) Wam także tego życzę :)

Kasiu, ja wiem że do mnie kierowałaś post :) Dziękuję za uśmiech i niech pozostanie on na Twojej twarzy już na zawsze :)

To skoro się tak pięknie uśmiechacie to może i trochę dla mnie zostanie :) : ):). A andrzejki (brrr - tak szczerze to nie lubię tego imienia i nie lubię tego dnia - baaardzo czarne wspomnienia z dalekiej przeszłości :( ). Ale od kilku lat jeździmy właśnie do pewnego znajomego Andrzeja spod Suwałk (artysta że cho cho i do tego konie hoduje ) i pewnie w tym roku też się wybierzemy. A dla Was miłej zabawy.... i 🌼

Cześć Wiedźminku, na pewno w Andrzejki będziesz się bawił wyśmienicie :) Oczywiście uśmiech posyłam także Tobie :)

linger - dzięki za uśmiech - tego nigdy nie za dużo :). To raczej nie będzie zabawa - ot spotkanie, ale dla tych dwóch, może trzech godzin przy herbacie i kieliszku nalewki (teraz już mogę bo w powrotnej drodze kieruje moja córeczka :) ) warto jechać ponad 150 km nawet w niepewną pogodę. Facet naprawdę mądry i miły, za każdym razem jak jesteśmy u niego zastanawiam się czy za rok też będzie.... no cóż nie jest młody. Ale udaje się i niech tak będzie jak najdłużej :). linger Ty też baw się dobrze :).

Masz córkę? Jak wspaniale :) Powiedz o niej coś więcej, jeśli chcesz :) Ja wiem, że będziesz bawił się dobrze, zawsze może być lepiej niż przed rokiem i o tym pamiętaj :) Dziękuję za życzenia doberj zabawy, nigdzie się nie wybieram, ale na pewno nie będzie to czas zmarnowany :)

Witajcie!! Linger ale nie tylko Darek i ja sie mamy usmiechac ale TY tez a wlasciwie moglabym napisac, ze przede wszystkim TY :) Darku ciekawie opisales te swoje \"dzieciaczki\" :) Pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

Kasieńko, własnie się usmiecham, non-stop :D Darku, masz wspaniałe dzieci, co więcej mogę zapytać? Jakie mają plany na życie, gdzie się uczą i co dalej :) Pozdrówka :D

Kasieńko Linger - z tymi moimi pociechami niestety to cała prawda. Kiedyś teściowa kupiła dla niej buty z jednorożcem (1.5 roku miało dziecko) i od tego czasu tylko konie , kucyki i wszystko z tym związane. A na nieszczęście znajomy miał stadninę - więc od lat przedszkolnych kontakt ze zwierzakami miała. Jak jej stuknęła 12 dostała pierwszego konia - teraz ma trzy a i tak cud że jednego \"sprzedała w dobre ręce\" bo było 4. Linger - jak chcesz poszukać to na http://www.endurance.pl/ w zakładce zdjęcia np Geniusze kwiecień 2007 na drugiej stronie zdjęcie 26 (numer startowy 95). Obecnie studentka fizykoterapii czy jakoś tak. Wiek - tyle samo co Kasia :). Chłopiec - koniec ogólniaka - jak zda maturę w planach polibuda. Co do wspaniałości - miło mi to słyszeć ale czy aby na pewno :) - pozostanę przy swoim zdaniu niekoniecznie zgodnym :). Co więcej - nie wiem - z Kasią już trochę się znamy i trochę o sobie wiemy - jest naprawdę wspaniałą dziewczyną, więc Linger może napisz trochę o sobie (o ile chcesz :) ). Pozdrówka i najlepszego na nadchodzący dzień :) 🌼 :)