Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość . . . .. .... .......... . .
powiedzcie temu na Slusarczyka zeby przestal tym mlotem pneumatycznym kuc bo jak sie uwzial to juz od poludnia prmrprmrp skupic sie nie mozna

Gość misiaaa1
jest tu ktos z rzeszowa. :) a gdzie w rzeszowie jest grafika, galeria

Gość Rzeszowska dziewczyna
Cześć Misiu.... W Rzeszowie Galeria grafika znajduje się przy ul. Słowackiego a druga także grafika przy ul. Lisa Kuli tam gdzie kiedyś była Redakcja Nowin wielki duzy graficzny Zakład. Niedaleko Miejskiej Komendy policji przy ul. Jagiellońskiej. Pozdrawaim

do misi...... galeria Grafika jest przy ul. Lisa Kuli, ale tam jest zawaliście bardzo duze centrum, dojedziesz spod dworca kołem i wysiądziesz przy samej Grafice,

Gość klemenia
Siema ziomale! Co tam porabiacie?! Bo ja siedze i sie nudze :d i bede zara słuchała jakiego metalu =D NaRa aLL!! :]

Gość genek w gumakach.
Witam serdecznie! co u Was Dzieciaczki , nie widzialyscie stawu i kaczki?

Cześc genio........... Widziałam kaczke................. pływała w stawie razem z rybami po zalewie solińskim pozdrowienia

Gość Wolwo
czesc wszystkim co ciekawego słychac u mnie po staremu duzo nauki i kucia. zaliczenia itd..... pozdrawiam .......

Jak długo tutaj nie byłam. Pozdrawiam Co wolwo..... u Ciebie jak egzaminy, mam nadzieję że wszystko zaliczyłaś, odezwij sie pozdrawiam.

Gość Konstantyna
nawet nie wiedziałam ze jest topik o rzeszowie, moge do was dołączyć o ile pozwolicie, mieszkam w Rzeszowie od urodzenia tutaj sie wychowałam i pracuje. Mam dom rodzine meża i pracę i 2 dzieciaków. Mieszkam w centrum Rzeszowa na Findera. Pracuje tez nie daleko domku. A może tak ściągnałby tutaj płec przeciwną? Co o tym sadzisz rzeszowianko? ;;;;;;;; :)

Gość poznanianka_24
hej!!!!! pozdrawiam rzeszowiaków z ul. cichej

Gość poznanianka_24
coś kiepsko ten topik sie rozwija musicie częściej tutaj zagladać, wrocław rosnie jak na drożdzach. rzeszowiank zadbaj o to! :)

rzeszowianka dzieki za zaproszenie. Słoneczny Wrocław pozdrawia Rzeszów. Lubię RZeszów. Pamiętam go z młodych lat, jak jeszcze podagra mnie nie cisła ;) hejka

przesylam gorace pozdrwienia z Jersey dla Rzeszowa :D milutkiego dnia

Gość wolwo1
Cześć dziewczyny Widzę że topik zaczyna się powiększać. hihihi Mam jeszcze do zaliczenia angielski. Troche sie uczę. nie mam zbyt dużo czasu zreszta mam neta z TP pakiet godzinny. i za bardzo nie moge korzystać z netu starzy by mnie wyrzucili z chaty gdybym im natłukła impulsów. pa

Cześć wolwo.... odezwałaś się ciesze się że zdałaś egaminy jeszcze anglik, trzymam kciuki... pa pozdrowienia do ciebie

🖐️🖐️🖐️ z Wrocławia. zacznijmy od pogody ( tematu rzeki ), u nas śliczna, słoneczko śiweci, cieplutko. A u was? Czy to ta sama Polska? Rany, no co wy , o tej porze spać? A może wy to takie pracusie? Ja tu sie z wami przywitać, a wy :P dobra, może jeszcze pogadamy. pozdrówka i milutkiego dzionaka w Rzeszowie.

rzeszowianka//:) pozdrawiam ! i miłego dnia życzę 🌻

Gość ... Melancholia ...
Rzeszowiacy :) życzę Wam :) kolorowych snów ... w objęciach bliskiej osóbki :)😘

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dawno tutaj nie zagladałam. Jakos tak wyszło praca dom, obowiazki dzieci. Dzisiaj miałam wolne troche posprzatałam domek. Teraz mam chwilke czasu dla siebie. Posiedze chwile na necie. Zaraz znowu kolacja dla dzieci kapiel itd. codzienna monotonia. Fajnie że jutro tez nie ide do przacy. Pozdrawiam Zagladajcie tutaj.

Mam pytanko do wszystkich Rzeszowian. Czy ktoś z was wie coś na temat Politechniki Rzeszowskiej, a konkretnie kierunku zarządzanie w turystyce? Prosze o jakieć informacje bo ch ciałam tam iść a nie jestem z Rzeszowa więc nie bardzo dam rady tam iść i sie dowiedzieć. Pozdrawiam:)

Cześc Gula ja akurat jestem niezorientowana. Chciałabym pomóc lecz ............ Może ktoś tutaj jeszcze zagladnie. Pozdrawiam