Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość anulka11111
widze że wasz topik znów odżywa, tak trzymajcie, pozdrowienia dla Ciebie Rzeszowianko, jeszcze tutaj zaglądnę.

Gość anulka11111
będę tutaj zaglądać jak tylko pozwoli na to czas. dzięki za zaproszenie anilka

Gość a ja kocham
factea z rzeszowa ktory tak naprawdee jest ze strzyzowa:)w rzeszowie mieszka od jakiegos czasu ze wzgledu na prace.dlatego pozdrawiam caly rzeszow.mam nadziej juz niedlugo zamieszkac w waszym miescie.mysle ze znajdzie sie dla mnie miejsce.pozdrawiam!

pozdro z Rzeszowa, przesyłam ja ;) oh zimno ostatnio w tym naszym mieście :( a tutaj jaka temperatura się utrzymuje?

A ja bylam wczoraj w Rzeszowie na rozmowie kwalifikacyjnej...ale pracy chyba nie dostanę:-( Kiedy uda mi się zamieszkać w Rzeszowie na stałe?;-)

A tak w ogóle dzień dobry, nie jako Rzeszowianka,ale sympatyczka tego miasta:-)

Gość dorota5320
cześć! ja jestem tu nowa. Nie mieszkam w Rzeszowie ale tu studiuję na V roku ): postanowilam tu zaglądnąć bo może coś mi powiecie na temat Oddziału Ginekologii i Położnictwa na ul Szopena. Wybieram sie tam na operację (możliwe ze wytną mi lewy jajnik)))))); okropnie sie boję więc może mnie Siostrzyczki drogie troszkę uspokoicie, może miałyście podobne doświadczenia albo wiecie coś na ten temat od znajomych. Trzymajcie kciuki. Pozdrowionka!

Rzeszów wspominam bardzo ciepło. U nas w Jaśle z pracą tragedia, sama szukam bo obecny pracodawca wyraźnie mnie puścił kantem i jak nic nie znajdę, to pewnie przeprowadzę się do Rzeszowa:) Mimo że mieszkam w Jaśle i stąd jestem, to jednak lepiej się czuję w Rz niż tutaj.

Cześć dziewczyny! Witam serdecznie zwłaszcza te nowe twarze. W Rzeszowie jest zimno lecz nie tragicznie, mozna wytrzymać. Do Doroty Jesli mogę coś powiedzieć o szpitalu przy ul. Szopena wiem że opieka jest świetna jak i sami specjaliści. Zatem życze dużo zdrowia. Mysle że wszystko bedzie dobrze trzeba w to wierzyć i myśleć optymistycznie. Do Laury...... Serdecznie zapraszam do Rzeszowa, Rzeszów jest miłym miastem. Pozdrowionka

co tu tak cicho? Ja jutro jadę do Rzeszowa na zjazd:-) Mam nadzieję, że nie zmarznę zbytnio;-)

hej hej rzeszowianie cos niemrawi jestecie ja pozdrawiam cała baranówke III ;) odzywajcie sie, jaki pub proponujecie? ja zawsze w graciarni siedzie, i juz mi sie nudzi, gdzie sie wybrac? cos z podobnymi klimatami :>

Gość a ja pozdrawiam
Baranówkę 4 i mojego Piotrusia K. ;-P

hej jest tu ktos? nazywam sie sylwia i mieszkam w rzeszowie. oto nasza stronka www.znajoma.smyki.pl

Up :) podnosze temat mieszkancow mojego ukochanego miasta :) Tzn. ja tez rzeszowianka z dziada pradziada :)

Gość rzeszowianka jeszcze jedna
dawno tu nikt nie zaglądał :D

hej!!!! jest tu może jakiś Rzeszowiakalbo Rzeszowianin....albo Rzeszowianka?????

nie dajcie upaść topikowi-----odezwijcie się rzeszowianie.....

Gość Ineczka aaa
odzywam się :)

Gość joasia b.
Czy studiuje ktos ratownictwo medyczne w Rzeszowie?

Gość panna mądralinska
jest tu ktos z Gorlic? ja jestem gorliczanka i bywam czesto w Rzeszowie

czesc uwazam ze Rzeszow jest spoko ,bardzo sympatyczne miasto, aha ja mieszkam nie daleko Rzeszowa , pozdrawiam wszystkich Rzeszowian:)