Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Gość asia.pco.1
Kupiłam femifertil ale nie brałam bo M. zabronił - tam nawet żadnej ulotki nie ma!! tylko tabletki w opakowaniu.

Justynka gumki do usg nie maja zadnych plemnikobojczych srodkow. Ja mialam obserwacje cyklu co drugi dzien i zadna gumka nie zabila naszego "bohatera" :) Marla mojemu Androvit na plemniki nie pomogl chyba. Jedynie co to lepiej sie czul po nim i teraz tez bierze na wzmocnienie organizmu :) Ja polecam Salfazin+kwas foliowy :)

Huśtawki:) to był wpis do ciebie Justa. Tak mi ten tablet zamienia słowa. Z justy wyszło huśtawki:)

Gość asia.pco.1
Słońce - testy i beta sa dla mnie bardzo stresujące wolę zobaczyć@ niż jedną krechę. Jakoś tak mi się porobiło przez te starania :)

Gość justynka-83
U mnie cykl stracony:-( Z dwóch pęcherzyków zrobiły się torbiele (dziś miały 30 i 28 mm). Mam tylko wziąć duphaston ( bo mi zostało 12 tabletek). Następny cykl bez leków ale pójdę na monitoring żeby zobaczyć co się dzieje bez stymulacji :-( Powiedzcie mi jeszcze jak to z tym progesteronem bo już się pogubiłam. Mi lekarz mówił żebym zrobiła wynik w 16 d.c. Tego dnia mam też wziąć duphaston. Ale wspomniał też że wynik można zrobić co trzy dni, czyli 19 i 22 d.c. Ale jak będę teraz brała duphaston to nie ma sensu robić wyników nie?? Podłamałam się :-(

Gość asia.pco.1
Przykro mi, że nie pękły. Może następnym razem warto wziąć coś na pęknięcie? Wydaje mi się że jak zaczniesz brać dup to wynik będzie zafałszowany. Gdzie to Słońce z betą!!

Justynka głowa do góry! Wiem,że takie dni są najgorsze ,bo też je przechodziłam, niby wszystko cacy, rosną, pękają a później nic! Ale nie można się poddawać! Ja czekam dziś na @ po hsg i przytulaniu, ale coś jej nie ma...Bolały mnie piersi ze 2 dni i lewy jajnik, ale wszystko wczoraj przeszło. Ciekawe kiedy się zjawi szanowna Pani @:(?

Gość asia.pco.1
Słońce gratulacje! się nie znam ale pewni powinnaś za 2 dni ponownie zrobić betę.

Gość asia.pco.1
No i chyba powinnaś zadzwonić do lekarza :)

Gość asia.pco.1
Się nie denerwuj :) zobaczysz jak przyrasta i będzie OK

No ale najpierw to trzeba dotrwać do tej środy :) a mąż szaleje :D już chciał dzwonić do wszystkich ale go na razie powstrzymałam.

Gość asia.pco.1
Oj aż łezka mi się w oku zakręciła :) gratuluje Wam bardzo bardzo oby wszystko było dobrze.

Dziękuje Asia. Ja tak na razie to bardzo sie boje że historia sie powtórzy. Ale staram sie być dobrej myśli. Teraz czekam na dobre wieści od Was.

Gość justynka-83
Słońce gratulacje! Cieszę się bardzo ale szczerze przyznam że czuję też zazdrość, taka pozytywną ale jednak zazdrość:-)

Gość justynka-83
Ale jednocześnie strasznie mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Dodałaś mi wiary że nam też się kiedyś uda ;)

Gość asia.pco.1
Do mnie wielkimi krokami zbliża się @, wpadłam do domu zjadłam paluszki, zagryzłam torcikiem -jutro mam urodziny :) i zjadłam kawałek szynki więc wiadomo, że @ nadchodzi. Widać chce mi zrobić taki paskudny prezent. Ale jak przyjdzie to będę mogła już robić badania bo czekam na to z niecierpliwością.

Gość justynka-83
Asia Ty we wszystkim znajdziesz jakiś pozytyw, nawet w @:-) Chyba powinnam się od Ciebie uczyć ;-)

Gość justynka-83
A;le mi się zdaje że te zachcianki to nie oznaka @ :D

Gość asia.pco.1
Justynka z tego co się orientuję to zachcianki przychodzą później :) No wiesz pewnych rzeczy nie przeskoczę, a jeśli już ma przyjść @ to niech zrobi to szybko i bezboleśnie hihi :)

Gość MyszkaM86
Słońce jeszcze raz gratulacje:) czekamy teraz na środowy wynik. nie dziwie sie, ze twój M. oszalał z radości, mój pewnie też by zaraz chciał ogłosic całemu światu:) Justynka tak jak pisałam kilka stron wczesniej, jak pęcherzyki za szybko rosną to nic dobrego z tego nie wyniknie raczej, przykro mi że te słowa sie potwierdziły:( teraz pewnie musisz iść 3dc na usg sprawdzić czy sie wchłonęły. moje wtedy miały 26-27mm i same znikneły tyle ze do @ miałam kilka dni więcej od ciebie.

Bardzo Wam dziewczyny dziękuje. Wiesz asia ja tez w zeszłym tygodniu zrobiłam taki mix z jedzeniem a dobrze sie złozyło bo święta były i miałam w czym wybierać. Aż mój M. sie dziwił że można śledzia z sałatką warzywną wymieszać i do tego snikersem zagryżć także może coś u ciebie jest na rzeczy ? :D

asia jutro masz urodziny a dzisiaj wcinas tort??? nic nie zostanie na jutro ;)) i dla nas ;)))

Gość asia.pco.1
Jak u mnie okazywało się że nie pękły to miałam brać od razu przez 10 dni luteine dopochwowo 2x1, po @ nigdy nie było po nich śladu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować