Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Myszka bardziej po bokach . Co o tym myślisz? Słońce gdzie Ty jesteś? Dzubrus ostatnią @ miałam 15.10. W poniedziałek idę do gina to wszystkiego się dowiem. A Ty kiedy miałaś ostatnią @?

Gość dzubrys
beti123456 ja ostatnią @ miałam 12.10, dobrze myślałam, że jesteśmy na równi. I też idę w poniedziałek do gina. To Twoja pierwsza wizyta? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nasze wątpliwości zostaną rozwiane

Dzubrus to faktycznie idziemy łeb w łeb ;-) to będzie moja pierwsza wizyta. Mam stracha ale mam też nadzieję że wszystko będzie ok :-)

Beti jak po bokach to dobrze, może po prostu macica zaczyna sie juz nieco rozciągac, ja bardzo szybko to czułam pewnie dlatego że taki chudzielec ze mnie. A jak wstałaś rano dzisiaj to było plamienie?

Myszka ja też jestem chudzielec więc może tofaktycznie od macicy. Dzisiaj było plamienie ale lekko żółte .

no to juz od duphastonu, chociaż ja juz kilkaa tygodni go nie biore a sluz nadal jest taki kremowo-żółty więc to pewnie taki urok w ciąży:) to pewnie też szybko zaczniesz potem czuć ruchy dziecka, to uczucie rozpychania od środka jak zmienia pozycje,jakby jakis stworek chcial ci wyjść przez skóre:)

Gość asia.pco.1
Beti śluz kremowo żółtawy to objaw ciąży też taki miałam, teraz mam globulki dopochwowe na jakiegoś grzybka więc ciężko mi określić czy nadal mam taki śluz bo globulki ogólnie się rozpływają. Myślę, że wszystko powinno być dobrze :) CZarna Twój przypadek jest dziwny być może to pomyłka labo. Konieczny jest kontakt z lekarzem. Myszka, Justynka ...pozdrawiam Was :)

Asia dziękuje i również pozdrawiam:) ja biore vitagyn C-takie globulki(smieje sie do M że wyglądają jak rakiety), dostałam je żeby żadne paskudztwo sie nie przyplątało tam na dole

Gość kejtunia87
Hej dziewczynki :-) dziś 28 dc, @ nie ma i mam nadzieje, ze nie przyjdzie :-) zobaczymy, Wiecie co dzis przy śniadaniu mi sie stało... Chleb śmierdział mi wódką... i myslałam, że zwrócę śniadanie... pierwszy raz mi sie cos takiego stalo, czy to może przed @ tak sie dzieje czasem?

Myszka u mnie z dzidziusiem wszsytko ok, plamienia cale szczescie ustaly i brzuch juz tez praktycznie wcale nie boli ... tylko jakos mi zostalo ze nie moge lezec na prawym (moim ulubionym zreszta ) boku no i niestety Maly zarazil mnie zapaleinem gardla. Cale szczescie przechodze duzo lagodniej niz on i mi starcza tamtum verde i mleko z miodem. Takze moj tydzien zwolnienia przydal sie jak najbardziej.. mam nadzieje ze w tym nastepnym bedzie chodz chwila luzu i mozliwosc wyskoczenia po jakies prezenty na swieta. Czujecie ze juz tylko miesiac zostal do swiat ?? a ja jak zwykle brak plomysłow na prezenty ;))A jak u Was burza pomysłow juz trwa ?? a moze juz macie porobione zakupy ;)) Dziewczyny zycze Wam abym wszystkim sie udalo dostac wymarzony prezent pod choinke w postaci dwoch kreseczek ;)) Dla pomocy przesylam jeszcze moc wiruskow ;))

Kejtunia chleb o smaku wódki... hmm dziwne dziwne:) Justa ja już większośc prezentów mam, jak nigdy zresztą bo przeważnie zakupy odkładałam na 2tyg.przed świętami. A że odkładamy kase na wyprawke dla dzidziusia to staralismy sie kupowac prezenty jak sie trafi jakas okazja żeby nie skumulowac wydatków w jednym czasie. Część prezentów jest na zyczenie więc nie musiałam sie długo głowić co komu kupić:) a teściowej np. wyszywam 2 serwety na stół, jedna już mam. Życzę ci dużo zdrowia i lenistwa w nadchodzącym tygodniu:)

Gość kejtunia87
Justa fajnie by bylo :-) brzuszek mnie troche boli i słabo mi, i spac mi sie zachciało przed chwilka . boje sie ze @ przyjdzie, czasami mam wrażenie, że cos mi leci z ... ale ide do toalety i nic, wkladke mam taką żółtawą lekko.

Gość kejtunia87
Myszka dziwne własnie normalnie nie mogłam jeść. Fionka a jak u ciebie :-) WŁAŚNIE TRZEBA POMYŚLEC O PREZENTACH :-))

kajtunia czekamy jutro na dobre wiesci ;)) taki maly prezent przedsiwteczny... no wlasnie u mnie zawsze tez jest zalatwiane na ostatnie dwa tygodnie(teraz niewiele wiecej zostalo) ale teraz mam troche czasu wiec musze chodz pare ogarnac

Gość kejtunia87
Justa test zrobie najwczesniej wtorek/środa, poczekam te kilka dni :-) jutro mam urodziny i imieniny więc prezent byłby FANTASTYCZNY :-) wolę poczekac z testem bo tyle już ich zrobiłam w życiu, że boję sie normalnie, że znów wyjdzie żle :-)

kejtunia to juz na zas zycze Ci aby abys jutro nie dostala prezentu a dostala spozniony ;))

Gość elka84
kejtunia rob wczesniej test:)my wlasnie z emkiem jestesmy w czestochowie i wlasnie popijamy sobie winko w hoteliku;|)wrocilismy pol godzinki temu z jasnej gory

Gość kejtunia87
Elunia Fajnie masz :-) Justa dziekuję za życzonko :-))))

Kejtunia jeszcze raz wszystkiego naj... a szczegolnie spelnienia tego najskrytszego marzenia

Kejtunia to może być to:) tzrymam kciuki:) Słońce Psioszka co tam u was czekamy na jakies wiesci:) Ja niewiem niemam żadnych objawów co w sumie tez jest dziwne bo przed @ zawsze bolal mnie brzuch czekam ja mam cukl 29 30 dni wiec czkam cierpliwie'

Gość dzubrys
Wszystkiego najlepszego kejtunia! I oczywiście spełnienia tego jedynego, najcenniejszego marzenia!!!

kejtunia zycze ci wszystkiego najlepszego i ściskam kciukasy za pozytywny teścior:) Wszystkim dużo zdrówka życzę a pozostałym staraczkom przesyłam ciążowe fluidki:)

kejtunia wszystkiego dobrego spełnienia marzeń i tego jednego najważniejszego:) to jest mój ostatni test pozytywny robiony około godziny przed odebraniem tej bety http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bc1e707d 946b187.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e411fefb6 8f97a9a.html a ja dalej nic nie wiem myślałam że będę miała prezent na urodziny które miałam wczoraj a zamiast tego przeleżałam cały dzień bo mnie grypa złapała mam iść jutro na usg bo akurat przyjmuję w przychodni mój lekarz bo w szpitalu mu nie wolno już bym chciała żeby wszystko się rozwiązało żebym wiedziała na czym stoję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować