Margot 0 Napisano Maj 23, 2005 :) Siemka - ja probuje namowic moja mame na ta diete! Ostatnio sporo przytyla (az bala mi sie przyznac ile). Napisalam do niej maila, zeby ja zachecic do SBD, ale zaczela szukac wymowek... No zobaczyly, \'popracuje\' nad nia jeszcze telefonicznie :) Moze sie uda! Powidzenia dla Ciebie i dla taty! :) :) Mama - jeszcze nie probowalam tego zestawu, ale jutro chyba zaczne! Powinnam sie ruszac, tylko jakos nie lubie... i nie chce mi sie... Ale te cwiczena wydaja sie ciekawe... moze jutro sprobuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 24, 2005 Dzięki:) Mam nadzieje ze schudniemy. Mój tato tez szukał wymówek i nie chciał powiedział ze nie bedzie głodował ale zobaczył co gotouje czasem próbował odemnie i sie przekonał:) Ja ćwiczyłam 6 weidera ale przestałam bo jakis czas nie miałam jak cwiczyc a nie moze byc nawet jednego dnia przerwy wiec bym musiała zaczac od nowa i mi sie nie chciało (wiem leń ze mnie:() Ale moze zaczne od dzis albo od jutra:) Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siemka Napisano Maj 24, 2005 zjadłam dwa jajka. I nie wiem co na przekąske:(:( A wiecie ile sie zapieka bakłazana?? I w jakiej temperaturze?? (mój obiad...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 24, 2005 Do SIEMKI bakłażany zapiekac 20 minut w 180 stopniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1222223 Napisano Maj 24, 2005 bożżżżżżżżże znowu diety nieeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baryłka Napisano Maj 24, 2005 dzisiaj 5-ty dzien wczoraj jakos minelo bo bylam bardzo zajeta jak wrocilam do domu to mazylam tylko o miekkiej podusi i aaaa. Dzisiaj raniutko jajeczniczka i kawka na obiadeka salatka i piers z kurczaczka a teraz siesta narazie jeszcze sie dzisiaj odezwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 24, 2005 Po ostatniej pszerwie to dzis moj 2 dzien i ciesze sie bo jest 1 kg mniej :-) :-) :-) dzis zjadłam kotleta oczywiscie bez bułki tartej tylko w samym jaku i (kotlet był chudy) obiad byl super a ha i jeszcze mizeria z jogurtem light :-d (ale sie najadłam)!!! Chce zaczac cwiczyc szostki waidera ale jeszcze nie wiem chodze na aerobik raz w tygodniu ostatno troche opuscilam :\'-( ale od nastepnego tygodnia juz trzeba isc zobacze jak bedzie w ten weekend zawsze jak mam wolne to jem >:-( ale teraz nie i koniec kropka nie i juz !!!!!!! Mysle ze tym razem sie uda i schudne!!! Trzymajcie kciuki!!! Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 24, 2005 DODAJE NOWY PRZEPIS! MUS WANILIOWY: w misce umieszczonej w goracej wodzie rozpusc lyzke zelatyny.Dodaj krople esencji waniliowej i jajko ubite z odrobina slodziku na kogel-mogel.Podgrzewaj,intensywnie mieszajac , az masa zgestnieje.Podawaj lekko schlodzony SMACZNEGO :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 24, 2005 Kupiłam jogurt zott bo nie było z sankoka:( PIsało na opakowaniu bez cukru no to wzięłam. A teraz czytam że w 100g sa 3g tłuszczu?? Wiec co moge go zjeść? Czy za duzo tłuszczu?? Pliss odp papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 25, 2005 Kurcze tyle się napisałam i wszystko mi się skasowało, ale jestem zdolna :( No, ale nic zacznę od początku!!! więc: WITAM WSZYSTKIE PLAŻOWICZKI!!!! Mama cos ty od początku?? :( Jak to dobrze, że przez dwa dni było tak gorąco- nic mi się nie chcało jeść- tylko dwa posiłki. Śniadanko i kolacyjka!!! I prosze jaki mam piękny brzuszek!!! I to w czasie \"tych dni\" Mmmm cudo!!! Ja też ćwiczę tą szóstkę, ale dopiero drugi dzień, bo przerwałam :( no i od początku!!! ą do tego godzinka STEPPERKU i ćwiczenia na uda i pupcię. Podajestronkę jakby ktoś chciał: http://www.tymbarkfit.pl oj dają w kość, aż miło :) no i jeszcze troszkę ćwiczeń w grządkach z motyką i rydlem :). Mama jak robisz tego omleta???? Siemka ską jesteś???- jeśli można dobra idę poćwiczyć a potem do zakówania :( a i jeszcze trzeba zjeść śniadanko!!! PA!PA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 25, 2005 Jestem z Głuchołaz napewno nie wiesz gdzie to jest!! Taka dzióra w woj. Opolskim przy granicy z Czechami. A co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 25, 2005 Aha własnie zaczynam szóstke - pierwszy dzień (kiedys doszłam do 15) I zastanawiam sie co na śniadanie!! Troche mam problem z tym jadłospisem:( 2 jajka to troche za mało i nie wiem co jeszcze mogłabym zjeść:( eehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 Czesc a.g.a. omlet robie na teflonie lekko natłuszczonym tylko musnac oliwa 2 lub 3 jaja roztrzepac do smaku sol dodaje szynke lub pieczarki podduszone z cebula na gore mozna posypac potartym serem oczywiscie light . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 SIEMKA trzymam kciuki za ciebie i moja mama tez, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margot 0 Napisano Maj 25, 2005 Hej! :) To moj szosty albo siodmy dzien - przez te egzaminy zupelnie stracilam juz rachube, ale chyba jednak siodmy! Minus 2 kg na wadze - tak wiec calkiem niezle :D Do zrzucenia pozostaly mi jeszcze tylko 3, maksymalnie 4 kilosy... Dzisiaj ubralam stare spodnie, w ktore jeszcze niedawno sie nie miescilam a teraz wisza mi one na tylku - swietna sprawa :D :) a.g.a. - jak Ci ida przygotowania do egzaminow? Kiedy zaczynasz sesje? :) Siemkna - zrob sobie do tych jajek jakas salatke: salata, rzodkiewki, ogorek, szczypior, oliwa z oliwek lub zjedz na przyklad plaster szynki :) :) Mama - ten mus waniliowy! Mniam, mniam! Chyba sie na niego skusze, mam ochote na cos slodkiego :) A ja cwiczyc nadal nie cwicze, len ze mnie starszny, wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 25, 2005 o proszę nie spodziewałam się, że ktoś tu będzie o tej porze!!! Właśnie skończyłam ćwiczyć!! Zararzyłam sobie właśnie czerwoną herbatkę a na śniadanie zjem warzywka + serek wiejski. A i pędzę do miasta na zakupy - jutro DZIEŃ MATKI!!! :) - ma ktoś pomysł na prezent ( dla teściowej- najwspanialszej na świecie!!!!) ?? A sesje to właściwie mam za tydzień- \"zerówki\", ale im szybciej tym dłuższe WAKACJE!!! A SIEMKA pytałam skąd jesteś, bo wcinasz jogurty z Sanoka a one nie sA dostępne w całej Polsce- chyba?? A jakie były efekty po tych 15 dniach szóstki?? Chyba sobie kupię EL-KARNITYNĘ Z CHROMEM- przyśpiesza spalanie tłuszczu :) i nie chce się słodkiego po chromie.... A i zaraz spróbuje wejść w moje stare spodnie, a nóż... ja się nie ważę - najbliższa waga u teściów, ale to dobrze zobaczę za tydzień!!! jak mi się nie chce uczyć- za stara jestem na to.......!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 25, 2005 ha!!!!!! Wiecie co mam na sobie??? Moje stare, ukochane spodenki!!!! Zmieściłam się w nie i nie cisną!!!! Po prostu cudnie!!!! Szkoda, że tego nie widzicie!!!! KOCHAM WAS I TĄ DIETKĘ!!! SUPER!!!! jESZCZE TROSZKĘ I BĘDZIE ZE MNIE TAKA LASECZKA, ŻE ...... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 25, 2005 No proszę jak ja tu zaglądam to zaraz nikogo nie ma :( Ale zaszalałam mam śniadanko FULL WYPAS :) ogóreczek, pomidorek, rzodkieweczka, papryczka,wędlinka,serek i jajeczko na miękko MNIAM!!!! A i czerwona herbatka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 25, 2005 Mama--> Dzięki:) A ten mus można w pierwszej fazie??? Margot--> Dzisiaj tak własnie zrobiłam dzieki:) a.g.a.---> No własnie nie było z Sanoka szukałam w kilku sklepach i nie było:( Dlatego kupiłam z zott i ma w 100g 3g tłuszczu i nie wiem czy moge go zjeść. Chociaz na opakowaniu pisze bez cukru. Dzisiaj pujde do lewiatana może tam bedzie z Sankoka bo w tym sklepie jest większość mało dostepnych rzeczy. A w mojej dziórze kupić coś do dietki to straszniee ciężko. Nawet cukini nie ma:( Chciałam wypić kakao (gorzkie) mozna?? Z mlekiem i słodzikiem?? Aha a co z soją można jesc?? Sorka że dużo pytam i zawracam głowe. Z góry dzięki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 Do Siemki sja moze byc ale raczej kiełki niz jakies polprodukty ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 PRZEPRASZAM za sja miało byc soja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 Margot fajnie ze jestes i sie trzymasz gratuluje starych spodni .szkoła to problem w tak piekna pogode ale juz niedlugo i wtwdy bedziemy miały labe na całego :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 25, 2005 hej dziewczynki jak tam po obiadku?? Chwila przerwy od zakówania aż mnie głowa boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 Czesc dopiero teraz przyjechalam mam dodc spalam tylko 6 godzin a po obiadku super dzis jakos tak wyszlao i mama poszla ze mna do mc donalda ale zjadlam tylko loda i mama tez (na szczescie!!!) :) :) :) :) :) Wlasnie czytam AVANTI musze sobie kupic kostim chociaz mam juz 3 i japonki :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margot 0 Napisano Maj 25, 2005 :) a.g.a. - ja w tym roku tylko bede dzwonic do mamy (prezentu jej nie wysylam, bo juz pare razy poginely mi paczki do niej :( ), ale latem planujemy w ramach prezentu za caloksztalt (urodziny, imieniny, Dzien Matki i wszelka pomoc :) ) kupic dla niej nowy komputer :) A jaki pomysl na prezent Ci moge podrzucic? Hmmm... moze ramke do zdjecia, jakies pojemniczki gliniane do kuchni, ksiazke... :) mama - ja juz sie nie moge doczekac tej laby! Ten rok byl dla mnie wyjatkowo ciezki (studiuje w obcym jezyku) i marze, ze rzucic wszystkie ksiazki i notatki w kat... i juz nigdy do tego nie wracac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chciałam wypić kakao gorzkie Napisano Maj 25, 2005 Chciałam wypić kakao (gorzkie) ze słodzikiem. Mozna???????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siemka Napisano Maj 25, 2005 Kupiłam serek wiejski (ziarnisty) i pisze na nim zawratość tłuszczu: 5gr_+1% nie wiem o co biega ale moge go zjeść?? A co z kefirem można?? Jak tak to czy można 2%?? Bo innych nie ma :( Dzieki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margot 0 Napisano Maj 25, 2005 :) Siemka - w pierwszej fazie powinno sie unikac wszystkich produktow nabialowych. Wykluczyc sie powinno m.in. jogruty, swieze i mrozone lody, mleko, mleko sojowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 25, 2005 PRZEPIS :) :) :) Beziki z bita smietana:3 bialka ubij na sztywno ze slodzikiem. Wymieszaj ze szczypta proszku do pieczenia. Na papierze pergaminowym zrob keks z piany. Bezy piecz w temperaturze 110 stopni za zrobia sie suche. Mozesz zjesc je z odrobina smietany light. SMACZNEGO :) :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siemka Napisano Maj 25, 2005 ALe przecież można jeśc jajka w dowolnych ilościach a to przeciez nabiał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach