Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAMA

Dieta sout beach kto ze mna piszcie i dzielcie sie wrazeniami!

Polecane posty

Gość co to juz
wszystkie schudły czy dalej wpieprzają az im sie uszy trzęsą!!! Wiedziałam, że długo nie pociągniecie!! Po co więc zaczynacie i zasmiecacie!!! Cieniasy i Zarłoki!!! I macie tłuste dupska a lato juz tuz tuz... :) :) :) :) :) :) :) Nie potraficie trzymac diety przez dwa tygodnie nawet przez tydzien sie zadnej nie udało. I po co było zaczynać i udawać ze jest sie na diecie!! Za rok pewnie znów zaczniecie jakąs nową diete OBRASTAJCIE DALEJ TŁUSZCZEM!!! ŻYCZE POWODZENIA BO TYLKO WPIERDZIELAC POTRAFICIE NIE MACIE SILNEJ WOLI ALBO LUSTRA W DOMU!!!

Gość grubaski
gdzie jesteście???

chciala bym bardzo zobaczyc twoja słusta dupe jesli nieumiesz rozmawiac normalnie z ludzmi powinnas zamieszkac w buszu tam niema luster wtedy nie ogladala bys dziennie twojego wrwdnego ryja JESLI KTOS JEST TAK PRYMITYWNY JAK TY MALO LICZACA SIE OSOBKA WTEDY GDY MOZE BYC ANONIMOWY TO MYSLI ZE ZLAPAL PANA BOGA ZA NOGI. a jeszcze widze ze nadal bardzo cie ten topik interesuje:-P :-P

Gość o panie
Mama---------------->ale ty jesteś faktycznie tępa...Nie dość, że z ciebie złodziejka tematów, linków, przepisów, itp., to jeszcze wprowadzasz ludzi w błąd!!!!!!!!!!Najpierw się sama naucz zadas jakiejś diety a potem pouczaj innych w kwestii tego, co mogą jeść, a czego nie!!!!!!!!!! Dla mnie jesteś obrzydliwą ZŁODZIEJKĄ!!!!!!!!!!!!!!!W dodatku niezbyt inteligentną:p

tylko nie zakładaj mi w sadzie sprawy cywilnej, a tępa to jestes ty droga fujaro i zejdż z pierestału bo czym wyzej tym gorszy upadek. Czego sie czepiasz niemasz innego zajecia chyba jestes stara panna tlatego jestes taka zgryzliwa.

Gość baryłka
czesc mamo ja tylko na momecik i zmykam popieram jestem z tobom jakas jędza sie czepia niewiadomo czego i poco czy jestesmy na diecie czy nie to duze G. kogos to obchodzi mozemy robic co chcemy i pisac tu do woli jestem z tobom trzymaj sie pa pa.

Cześć plażowiczki!! Jesteście jeszcze na SB?? Jak nie to może zaczniemy znów, ale tym razem do końca i bez naszych grzeszków?? Ja zaczynam od poniedziałku- bo lodówka jeszcze pełna ;)

Gość hej hej
a.g.a. to ja mama mysle ze zaczne dopiero po urlopie bo teraz mi sie nie oplaca 24 jedziemy na urlop i tam dopiero bedzie szalenstwo narazie jestesmy na MŻ po wczasach zaczniemy sbd i bedziemy sie trzymac na 100% sumiennie obiecuje ale pisz bede cie wspierac itrzymac kciuki a pozniej bedziemy walczyc razem i mysle ze osagniemy cel bo juz sie nie poddam daje slowo pa pa:-)):-)):-)):-))

Gość zaskoczę
cię, ale jestem bardzo szczęśliwa w życiu osobistym, po prostu zawsze uczono mnie, że kradzież jest złem. Złodziejom powinno się ucinać rękę:p. Ja ci nie bronię mieć własnego topiku-żyjemy w wolnym kraju, ale niech wszystko na nim będzie twoje, własne. Sama sobie szukaj info i diecie i tu wklejaj, sama szukaj lub twórz przepisy i je wklejaj, a nie kradnij jak pospolita złodziejka z innego topiku:p!!!!! I co naważniejsze ciut się doucz, a potem pouczaj innych, bo robisz dziewczynom wielką krzywdę wprowadzając je w błąd co do zasad diety:p! A wy dziewczyny, z całym szacunkiem ale miejcie trochę krytycyzmu dla porad mamy i jej prawdy objawionej, bo jak dieta nie przyniesie efektów, będziecie mogły mieć pretensje tylko do siebie i swojej naiwności we wszechwiedzę mamy;)

Gość ty zaskoczona
wez zejdz zemnie bo mi duszno niewiem czemu ciągle sie tu kleisz przylgnełas tu jak mucha do lepu mnie nie interesuje co masz do powiedzenia i dlaczego mnie ciagle szykanujesz nieznasz mnie i g.... omnie wiesz wiec spłyn zemnie ,jestes dlatego tak odwazna bo jestes anonomowa niestety a w zyciu osobistym napewno jestes bardzo konfliktową osobom i z pewnoscią nigdy ludziom prawdy w oczy niemowisz , znam wiele takich ludzi i z pewnoscią mam nosa co do ciebie .Jenym sie moge pochwalic ze co do ludzi to sie nigdy niemylę.

Gość a i jeszcze
nie zakładalam tego topiku poto zeby kłococ sie z prymitywami.

Gość montag
Ja tez nie lubie gdy sie wymadrzaja ale nie lubie takze REKLAM

montag reklama jest dzwignia wszystkiego nie tylko topikow ale jak jest fajna to spoko moze byc a co do madralinskich to wiele juz pisalam na ten temat.

czesc !!! nikt sie nie odzywa zagladajcie i piszcie co słychac jak wasze wagi stoja w miejscach czy sie ruszyły nie jestem na sbd ale trzymam sie rygorystycznie malo jem icwicze diete zaczne dopiero 1.07

Gość baryłka
hej hej !!!!!! czy umarlyscie smierciom glodowa ja zyje mam sie dobrze niewiem jakim cudem ale dzisiaj gdy weszlam na wage 3 kg. mniej bylam taka zabiegana ze nawet niemialam czasu siedziec na necie praca praca i jeszcze raz praca lece przygotowac cos pysznego bo wpadna znajomi na kawke odezw sie pa pa.

Gość barylka
schudlam 6kg łał jak sie ciesze

Hej baryłko to swietnie ci idzie gratuluje 6 kg tosuper jak to zrobilas?

Gość barylka
Hej sama niewiem jak sie to stalo zleciala waga i jest super nie mialam czasu na jedzenie bylam taka zabiegana tyle zaleglych spraw urzedowych rozliczenia, faktury itd. dzisiaj tylko owoce piers z kurczaczka i nic juz nie bede jadla mam motywacje i boje sie zeby nie nabrac zaraz ze 3 kg. spowrotem to bylaby kleska potem na rowerek i bedzie dobrze zeby tylko nie dopadl mnie wilczy glod

Gość baryłka
jakis smutny wieczorek mamo gdzie jestes .Jezdzilam dzis na rowerku miesnie mnie boloa jak niewiem co zaraz kapiel , telewizja i slodki sen pa pa .

Gość baryłka
jakis smutny wieczorek mamo gdzie jestes .Jezdzilam dzis na rowerku miesnie mnie boloa jak niewiem co zaraz kapiel , telewizja i slodki sen pa pa .

Gość baryłka

Gość baryłka

Gość mamuśka...
A nie przyszło ci do głowy,że dokucza ci nie jedna ale kilka osób? Bo tak się składa, że ja się tutaj wypowiedziałam 2 razy, a ty mnie oskarżasz o te wszystkie "dobitne" skierowane do ciebie wypowiedzi:p Widać nie tylko ja nie lubię złodziei:p

JA?oco ja cie niby oskarzam ate kilka osob to kto?

Gość dokuczająca
Ten temat jest prymitywnie prowadzony przez mało inteligentne osoby:mama+córka. Jaka mać, taka nać

Dlugo nie pisalam ale to nic.PRZEDEWSZYSTKIM TO TAK PRYMITYW- NISKI POZIOM CYWILIZACYJNY ZACOFANIE NIEOKRZESANY I PROSTACKI.TOPIK NIE MOZE BYC NIEOKRZESANY PROSTACKI I NAPEWNO NIE MOZE BYC ZACOFANY GDYZ WSZYSTKIE TOPIKI SA TAKIE SAME TYLKO ZE NA INNE TEMATY.JESLI NIE ZNASZ ZNACZENIA TEGO SLOWA A NA PEWNO NIE TO ZAJZYJ DO SLOWNIKA WYRAZOW OBCYCH.

Hej witam zainteresowanych po długiej przerwie były wczasy czas lenistwa i kalori duzo duzo a od poniedzialku dietka ale kopenhaska bo jest skuteczna i tyle.

Gość pa pa
Zegnam wszystkich niezainteresowanych i tych ktozy mieli ubaw z glopich wpisow na ten topik, widze ze przeszedl do lamusa zegnam pa pa. trzymam linie schudlam 25kg. i jast swietnie moge wejsc do kazdego butiku i kupic to na co mam ochote pa pa.

Gość Bonus
Droga Mamo Jestem Facetem I Sprobowałem Twojej Diety I Bardzo Mi Pomogła . Jak Bys Mogła Napisac Wiecej Takich Diet Albo Podac Stronke Na Której Sa Takie Diety