Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAMA

Dieta sout beach kto ze mna piszcie i dzielcie sie wrazeniami!

Polecane posty

ja chciałam dzidzie, ale mój mąż stwierdził, że mamy jeszcze czas! : A latka lecą. Więc stwierdziłam, że zadbam trochę o siebie!! Może w przyszłym roku:(

CO DO GOTOWANIA UWAZAM ZE NIE KTORE POTRAWY TWOJ MAZ MOZE ZJESC DZIS GOTOWALA RYBE I SALATKE TO TATA I MAMA TEZ ZJEDLI A SALATKA BARDZO IM SMAKOWALA !!!!!!!!!!! JESLI CHCECIE CWICZENIA NA LADNA SYLWETKE ZAPRASZAM NA WWW.TYMBARKFIT.PL

PLAZOWICZKA CZY BYLAS NA TEJ DIECIE?????????????

Mam 25 lat!!! Kiedy to zleciało???? Niestety mój mąż musi mieć zupkę i drugie danie!!( jak u mamy!) , a z ryb to on woli schabowe :) no chyba, że od czasu do czasu kawałek rybki zje. A do tego nie chce abym się odchudzała ( bo taka mu się podobam :( - a za ładnymi ciałkami to się ogląda!) i pewnie teraz będzie specjalnie wymyślał jak nie pizza to coś w tym stylu :( ale ja się (tym razem) nie poddam!!!

OCZYWISCIE PSEUDONIM OD MAMY JA NIE MAM DZIECI MAMA TEZ TU PISZE

AGA NIE PODAWAJ SIE A NAJLEPIEJ JAK GOTUJESZ OBIAD DO MEZA TO UGOYUJ SWOJ

dziś zaczynam trening AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA i to zanim mąż wróci z pracy :) bo pózniej będzie głupio ćwiczyć jak się będzie gapił !

JESLI CHCECIE WIECEJ PRZEPISOW TO NAPISZCIE A JA NAPISZE

10 kg? SUPER! GRATULACJE! Ja też tak chcę!! A dużo do tego ćwiczyłaś? Ale fajnie się gada!!!

pewnie, że chcemy! tylko takie normalne- nie wymyślane!! :) ą to ty jesteś na diecie czy Twoja Mama - a może razem? W grupie razniej!

PLAZOWICZKA NAPISZ COS WIECEJ O TEJ DIECIA JA CZYTAM W INTERNECIE W GAZETACH ALE NIE MA TO JAK KTOS OPIOWIE CO STOSOWAL D:

miało być a to ty... sorki kurde jak mnie denerwuje to wpisywanie hasła i czekanie 60 sekund aby wysłać odpowiedz!!!!!!!!!

AGA JA JESTEM NA DIECIE BO MOJA MAMA JE JAKIES TABLETKI {SKUTECZNE} BYLA TEZ NA KOPENHASKIEJ SCHUDLA Z 95KG NA 81KG W CIAGU MIESIACA .PRZEPISY ZARAZ DAM PROWADZE ZESZYT Z PRZEPISAMI DO TEJ DIETY WYMYSLAC NIE BEDE!!

do agi----> cwicze prawie codziennie po 30 min na stepperze, zawsze jak cos ogladam;)Do tego przestrzeganie produktow diety i centymetry spadaja;)

AGA JA JESTEM NA DIECIE BO MOJA MAMA JE JAKIES TABLETKI {SKUTECZNE} BYLA TEZ NA KOPENHASKIEJ SCHUDLA Z 95KG NA 81KG W CIAGU MIESIACA .PRZEPISY ZARAZ DAM PROWADZE ZESZYT Z PRZEPISAMI DO TEJ DIETY WYMYSLAC NIE BEDE!! - warzywa krajamy w paseczki : pomidor, papryka, sałata zielona, ogórek - dodajemy żółty ser pokrojony w kostkę oraz dwa plasterki szynki drobiowej - polewamy oliwę z oliwek, dodajemy kilka kropli octu winnego, pysypujemy sol± cebulow± i bazyli BARDZO DOBRA DZIS ROBILAM

na tej str. niuni pojawiają się jakieś przepisy na lody itp. to nie brzmi motywująco!!! Ja tak lubię słodkie zwłaszcza ostatnio muszę kupić sobie w aptece chrom!! ą ty ile masz lat i jak Twój mąż znosi Twoją dietę?

Powiem ci, ze byłam straaaszny łasuch, nie łykałam zadnego chromu, w koncu to chemia:0Postanowilam schudnac i koniec!!!!!!!!!!To bylo silniejsze ode mnie, ale udalo sie:) Moj maz mnie dopinguje, ciagle mowi mi jak ladnie wygladam, chociaz wczesniej nie narzekal:)Jestem starsza od ciebie o 5 lat:)

4 jajka, 4 większ pomidory, szczypiorek, sól, pieprz Pomidory myjemy, odkrawamy górna czę¶ć i wydr±żamy ¶rodek pozostawiaj±c do¶ć grube ¶cianki. wnętrz solimy, pieprzymy i obsypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. wbijamy jajko i jeszcze solimy i pierzymy. wkładamy do dobrze rozgrzanego pik arnika (ok. 200 st. C). zapiekamy 8-10 min. długo¶ć pieczenia zależy od tego jak mocno ¶cięte jajko chcemy mieć. po wyjęciu nakładamy kapelusiki i ozdabiamy 1-2 listkami ¶wieżej bazylii. 1 kg twardych, podłużnych pomidorów 30 dag mielonego mięsa, np. drobiowego lub wołowo-wieprzowego 1 cebula 1 łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz olej 5 dag żółtego sera listki ¶wieżej szałwi Pomidory przekroić wzdłuż na połowę, mał± łyżeczk± usun±ć nasionka wraz z otaczaj±cym je mi±ższem, tak by powstały miseczki. Cebulę posiekać, na oleju przesmażyć mięso, dodać cebulę i koncentrat pomidorowy, wymieszać, dusić 5 minut Żółty ser zetrzeć na tarce z małymi oczkami, listki szałwi opłukać, osuszyć, czę¶ć drobno posiekać, ser i szałwię wymieszać z mięsem, przyprawić. Połówki pomidorów napełniać przygotowanym farszem, układać na natłuszczonej olejem blasze, zapiekać ok. 20 min w 190°C, ozdobić szałwi±.

ja jak byłam na Norweskiej to robiłam sobie taką pyszną sałatkę: seler naciowy, pomidor, ogórek, czerwona cebula,sałata i troszkę soku z cytryny. PYCHA!!!! Teraz też ją będę robić! A jaki żółty ser jest najlepszy?

mniam, aż mi ślinka cieknie! Fajna ta dieta, ale jak to jest z tymi pomidorami- można je jeść czy nie? Do plażowiczki- mężowi gotowałaś tak \" normalnie\"?

Prawie normalnie, np. jemu robilam rybe w panierce z bulki tartej a sobie panierke z ziół:)To samo w kotletami:) na razie:) Moze wpadne wieczorkiem:)

PODOBNO MOZNA JESC JEDEN POMIDOR DO POSILKU ZALEZY GDZIE SIE CZYTA LUB 10 POMIDOROW KOKTAJLOWYCH!!!

to dobrze, bo ja lubię pomidorki. Masz super przepisy!! juz się nie mogę doczekać tej dietki!!! A Ty ile chcesz schudnąć??? Dobra dosyć gadania idę poćwiczyć mięśnie brzucha!!!!

Myśląc o diecie, nigdy nie mów \"zacznę od jutra\" ...Zacznij od zaraz