a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 ja chciałam dzidzie, ale mój mąż stwierdził, że mamy jeszcze czas! : A latka lecą. Więc stwierdziłam, że zadbam trochę o siebie!! Może w przyszłym roku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Wiem, ze jestem niedyskretna...........ile masz lat, tak okolo;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 CO DO GOTOWANIA UWAZAM ZE NIE KTORE POTRAWY TWOJ MAZ MOZE ZJESC DZIS GOTOWALA RYBE I SALATKE TO TATA I MAMA TEZ ZJEDLI A SALATKA BARDZO IM SMAKOWALA !!!!!!!!!!! JESLI CHCECIE CWICZENIA NA LADNA SYLWETKE ZAPRASZAM NA WWW.TYMBARKFIT.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 DO PLAZOWICZKA 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Dzieki mama:)Piekny wiek Pytalam age;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 PLAZOWICZKA CZY BYLAS NA TEJ DIECIE????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 Mam 25 lat!!! Kiedy to zleciało???? Niestety mój mąż musi mieć zupkę i drugie danie!!( jak u mamy!) , a z ryb to on woli schabowe :) no chyba, że od czasu do czasu kawałek rybki zje. A do tego nie chce abym się odchudzała ( bo taka mu się podobam :( - a za ładnymi ciałkami to się ogląda!) i pewnie teraz będzie specjalnie wymyślał jak nie pizza to coś w tym stylu :( ale ja się (tym razem) nie poddam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 OCZYWISCIE PSEUDONIM OD MAMY JA NIE MAM DZIECI MAMA TEZ TU PISZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Ja nadal jestem:)Tylko juz w IIIfazie:)Schudlam prawie 10kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 AGA NIE PODAWAJ SIE A NAJLEPIEJ JAK GOTUJESZ OBIAD DO MEZA TO UGOYUJ SWOJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 dziś zaczynam trening AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA i to zanim mąż wróci z pracy :) bo pózniej będzie głupio ćwiczyć jak się będzie gapił ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 JESLI CHCECIE WIECEJ PRZEPISOW TO NAPISZCIE A JA NAPISZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 10 kg? SUPER! GRATULACJE! Ja też tak chcę!! A dużo do tego ćwiczyłaś? Ale fajnie się gada!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 pewnie, że chcemy! tylko takie normalne- nie wymyślane!! :) ą to ty jesteś na diecie czy Twoja Mama - a może razem? W grupie razniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 PLAZOWICZKA NAPISZ COS WIECEJ O TEJ DIECIA JA CZYTAM W INTERNECIE W GAZETACH ALE NIE MA TO JAK KTOS OPIOWIE CO STOSOWAL D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Wszystkie podpowiedzi sa na topiku niuni, a poza tym to dieta prob i bledow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 miało być a to ty... sorki kurde jak mnie denerwuje to wpisywanie hasła i czekanie 60 sekund aby wysłać odpowiedz!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 AGA JA JESTEM NA DIECIE BO MOJA MAMA JE JAKIES TABLETKI {SKUTECZNE} BYLA TEZ NA KOPENHASKIEJ SCHUDLA Z 95KG NA 81KG W CIAGU MIESIACA .PRZEPISY ZARAZ DAM PROWADZE ZESZYT Z PRZEPISAMI DO TEJ DIETY WYMYSLAC NIE BEDE!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 do agi----> cwicze prawie codziennie po 30 min na stepperze, zawsze jak cos ogladam;)Do tego przestrzeganie produktow diety i centymetry spadaja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 AGA JA JESTEM NA DIECIE BO MOJA MAMA JE JAKIES TABLETKI {SKUTECZNE} BYLA TEZ NA KOPENHASKIEJ SCHUDLA Z 95KG NA 81KG W CIAGU MIESIACA .PRZEPISY ZARAZ DAM PROWADZE ZESZYT Z PRZEPISAMI DO TEJ DIETY WYMYSLAC NIE BEDE!! - warzywa krajamy w paseczki : pomidor, papryka, sałata zielona, ogórek - dodajemy żółty ser pokrojony w kostkę oraz dwa plasterki szynki drobiowej - polewamy oliwę z oliwek, dodajemy kilka kropli octu winnego, pysypujemy sol± cebulow± i bazyli BARDZO DOBRA DZIS ROBILAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 na tej str. niuni pojawiają się jakieś przepisy na lody itp. to nie brzmi motywująco!!! Ja tak lubię słodkie zwłaszcza ostatnio muszę kupić sobie w aptece chrom!! ą ty ile masz lat i jak Twój mąż znosi Twoją dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Powiem ci, ze byłam straaaszny łasuch, nie łykałam zadnego chromu, w koncu to chemia:0Postanowilam schudnac i koniec!!!!!!!!!!To bylo silniejsze ode mnie, ale udalo sie:) Moj maz mnie dopinguje, ciagle mowi mi jak ladnie wygladam, chociaz wczesniej nie narzekal:)Jestem starsza od ciebie o 5 lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 4 jajka, 4 większ pomidory, szczypiorek, sól, pieprz Pomidory myjemy, odkrawamy górna czę¶ć i wydr±żamy ¶rodek pozostawiaj±c do¶ć grube ¶cianki. wnętrz solimy, pieprzymy i obsypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. wbijamy jajko i jeszcze solimy i pierzymy. wkładamy do dobrze rozgrzanego pik arnika (ok. 200 st. C). zapiekamy 8-10 min. długo¶ć pieczenia zależy od tego jak mocno ¶cięte jajko chcemy mieć. po wyjęciu nakładamy kapelusiki i ozdabiamy 1-2 listkami ¶wieżej bazylii. 1 kg twardych, podłużnych pomidorów 30 dag mielonego mięsa, np. drobiowego lub wołowo-wieprzowego 1 cebula 1 łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz olej 5 dag żółtego sera listki ¶wieżej szałwi Pomidory przekroić wzdłuż na połowę, mał± łyżeczk± usun±ć nasionka wraz z otaczaj±cym je mi±ższem, tak by powstały miseczki. Cebulę posiekać, na oleju przesmażyć mięso, dodać cebulę i koncentrat pomidorowy, wymieszać, dusić 5 minut Żółty ser zetrzeć na tarce z małymi oczkami, listki szałwi opłukać, osuszyć, czę¶ć drobno posiekać, ser i szałwię wymieszać z mięsem, przyprawić. Połówki pomidorów napełniać przygotowanym farszem, układać na natłuszczonej olejem blasze, zapiekać ok. 20 min w 190°C, ozdobić szałwi±. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 ja jak byłam na Norweskiej to robiłam sobie taką pyszną sałatkę: seler naciowy, pomidor, ogórek, czerwona cebula,sałata i troszkę soku z cytryny. PYCHA!!!! Teraz też ją będę robić! A jaki żółty ser jest najlepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 mniam, aż mi ślinka cieknie! Fajna ta dieta, ale jak to jest z tymi pomidorami- można je jeść czy nie? Do plażowiczki- mężowi gotowałaś tak \" normalnie\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plażowiczka 0 Napisano Maj 16, 2005 Prawie normalnie, np. jemu robilam rybe w panierce z bulki tartej a sobie panierke z ziół:)To samo w kotletami:) na razie:) Moze wpadne wieczorkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 PODOBNO MOZNA JESC JEDEN POMIDOR DO POSILKU ZALEZY GDZIE SIE CZYTA LUB 10 POMIDOROW KOKTAJLOWYCH!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.g.a. 0 Napisano Maj 16, 2005 to dobrze, bo ja lubię pomidorki. Masz super przepisy!! juz się nie mogę doczekać tej dietki!!! A Ty ile chcesz schudnąć??? Dobra dosyć gadania idę poćwiczyć mięśnie brzucha!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 GDZIES Z 6 KG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA 0 Napisano Maj 16, 2005 Myśląc o diecie, nigdy nie mów \"zacznę od jutra\" ...Zacznij od zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach