Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAMA

Dieta sout beach kto ze mna piszcie i dzielcie sie wrazeniami!

Polecane posty

DZIEKUJE ZA ODWIEDZENIE MOJEGO TOPIKU I ZAPRASZAM PONOWNIE EWA----TEZ CHCIALAM KUPIC KSIAZKE ALE PO CO POSIEDZIALAM TROCHE W NECIE I ZNALAZLAM WSZYSTKO CO JES MI POTRZEBNE

Gość nadia_denki
ewusia44--> montiniac to nie jest to samo, co sbd..

Gość to nędzna imitacja
już istniejącego wielkiego topiku....

PO CO TU ZAGLADACIE ???? BEDE CHCIALA TO ZALOZE WIECEJ TAKICH TOPIKOW I NIK MI NIE ZABRONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TAKIEGO TOPIKU JAK NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zagadamy po to
by powiedziec ci, ze topik o takim temacie juz jest

LUDZIE JAK WAM SIE NIE PODOBA TO TU NIE WCHODZCIE TO DLA TYCH KTORZY CHCA SCHUDNAC ZALOZYLAM GO BO NA MOIM TOPIKU SA PRZEPISY A NA INNYCH NIE MA

TYLKO DLA ZAINTERESOWANYCH; TEN TOPIK ZAŁOŻYŁA MOJA CÓRKA JA PISZĘ NA INNYM TOPIKU. DO; PUKNI SIĘ, PO CO, ALE TO JUŻ BYŁO, TO NĘDZNA IMITACJA, ZAGADAMY PO TO CZY NAPRAWDĘ TAK WAS TO DENERWUJE DLACZEGO? EWUSIA44 CO ZTEGO ŻE SB JUŻ JEST JAK NIKT NIE PISZE KONKRETNIE A PRZEPISY NIEŁATWO ZNALEŚĆ I NIGDY ICH DOSYĆ WIĘC PANIE PANNY I PANIENKI DAJCIE SPOKÓJ Z GŁUPIMI DOCINKAMI, JAK KTOŚ CHCE MOŻE ZAŁOŻYĆ SWÓJ TEMAT CHYBA ŻE JEST KIEPSKIM POLIGLOTOM.

Gość Tysia0607
Jeśli mogłabym prosić o jkaieś wskazówki dotyczące mojej diety... byłabym bardzo bardzo wdzięczna =]. Przypominam, że chciałabym do wakacji schudnąć ok. 8 kg . Czekam z niecierpliwością na odpowiedź :* . Pozdrowienia=]

TYSIA JESLI CHODZI CI O SOUTH BEACH TO NA PIERWSZEJ STRONIE WYPOWIEDZI JESTJADLOSPIS NA CALY TYDZIEN ORAZ WZKAZOWKI DOTYCZACE PIERWSZEGO ETAPU DIETY JESLI CHCESZ WIEDZIEC WIECEJ LUB CHCESZ NOWE PRZEPISY POWIEDZ A JA ODPISZE

Gość taki topik juz jest
nie slyszalas o topiku o sbd? to chociaz rozejrzyj sie po forum, taki topik juz jest(autorka niuniaS) i nie udawaj glupiej, widac, ze sciagasz stamtad wszelki informacje o sbd

ŻE TAKI TOPIK JEST TO JUŻ WIEM CHYBA TY JESTEŚ GŁUPIA I NIEBĄDZ BESZCZELNA NIKT TU NIEMA WYŁĄCZNOŚCI I NIEMUSISZ NIKOGO OBRAŻAĆ........................................... MAMA CÓRKI JUZ RAZ NAPISAŁAM

TA NIUNIA S SCIAGA ZE STRONY INTERNETOWEJ WWW.DIETAPLAZPOLUDNIA.ILONKA.ORG I SAMA JESTES GLUPIA

Gość jaaaaa.
O CZYM TY W OGÓLE MÓWISZ??????????? po pierwsz to taki topik już jest, i to nie jeden. po drugie, w złym tonie jest zaśmiecać cudze topiki propagująć swój. jak ktoś będzie chciał, to wejdzie. moja noga tu już więcej nie postanie, właśnie przez taką debilną reklamę. po trzecie, o ile wiem, to WWW.DIETAPLAZPOLUDNIA.ILONKA.ORG POWSTAŁA DZIĘKI OSOBOM Z TOPIKU O SOUTHBEACH, WIĘC TE OSOBY STWORZYŁY TEN TOPIK I NIE MA MOWY O KOPIOWANIU lepiej się zastanów, zanim coś napiszesz..

WY SIE ZASTANOWCIE ZANIM KOGOS OBRAZICIE!!! A TO NIE JEST TOPIK DO KLOTNI LECZ O DIECIE BY POMOZ LUDZIA Z NAD WAGA.

I JESZCZE JEDNO JA NIE KOPIUJE Z TAMTEGO TOPIKU BO GO NAWET NIE PRZECZYTALAM

Gość jaaaa.
coś ci sie chyba pomyliło.. po pierwsze, to tu każdy topik jest po to, żeby pomóc schudnąć, więc ten nie jest w niczym lepszy. po drugie, sama obrażasz mówiąć że, cytuję: TA NIUNIA S SCIAGA ZE STRONY INTERNETOWEJ WWW.DIETAPLAZPOLUDNIA.ILONKA.ORG. podczas gdy to osoby z tego topiku tę stronę internetową tworzą. nie mówiąc już o tym, że nie lubię ludzi, którzy mają skłonności mesjanistyczne. no ale cóż, Polacy...

ok to teraz na mnie kolej!! tez chcę schudnąć - jakieś 10kg (o matko skąd to się wzięło?). To nie będzie łatwe bo po 1. uwielbiam jeść, 2. ostatnio mam taaaaaaaką ochotę na słodkie no i co najważniejsze 3. NIE MAM WSPARCIA!!!! Mój mąż twierdzi że świetnie wyglądam a tak na prawdę boi się że skonczy sie dobre jedzonko!!! ale nie ma co TRZEBA ZROBIĆ COŚ TYLKO DLA SIEBIE!! WIĘC DO DZIEŁA! ALE CHYBA ZACZNĘ DOPIERO OD WTORKU BO MOJA LODÓWKA NIE JEST PRZYGOTOWANA NA DIETĘ!!!! POZDRAWIAM!!!

Gość mama.....
Ty lepiej zagladaj czasem do slownika ortograficznego..........razem z corka, na nic dieta jak sie nie umie pisac:0

DLA MAMY MĄDRALINSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GDYBY NIECZYTAŁA TEGO MOJA CÓRKA TO BYM CI NAPISAŁA PARĘ PRZYKRYCH SŁÓWECZEK .

JAK KTOŚ JEST INTELIGĘTNY TO CHYBA WIDZI RÓŻNICĘ MIĘDZY KORESPONDENCJĄ DOROSŁEGO A NASTOLETNIEJ DZIEWCZYNKI I CHYBA WIADOMO ŻE PSEUDO . PODPISUJEMY SIĘ OBIE.

MYŚLĘ ŻE TAKICH TOPIKÓW O DIETACH POWINNO BYĆ JESZCZE WIĘCEJ PISZ DZIEWCZYNO ILE WLEZIE I MIEJ W D...E TAKIE KRETYNKI KTÓRE TYLKO GŁUPIO KOMENTUJĄ A SAME BY SIĘ PRĘDZEJ ZESRAŁY NIŻ COŚ MĄDREGO NAPISAŁY ŻYCZĘ CI DŁUGIEGO TOPIKU TRZYMAJ SIĘ I NIEPODDAWAJ...........

Popieram mamę i córkę a nie jakieś głupie pindy ja tesz chce schudnąc ale tylko z 8 kg.

DZIS MOJ PIERWSZY DZIEN NA SOUTH BEACH JEST SUPER OBY TAK DALEJ TO WYTRWAM WAZE 64,5KG MUSZE SCHUDNAC 6 MYSLE ZE SIE UDA TRZYMAJCIE KCIUKI

Gość a.g.a.
ja przechodzę na dietkę od jutra!!!! Dziś byłam na zakupach i mogę zaczynać, do diety jeszcze ćwiczenia no i steper- w trakcie "M JAK MIŁOŚĆ"- wtedy lepiej się chodzi :) Tylko mam problem- muszę gotować dla mężusia (który oczywiście jest przeciwny diecie!) ale jak mam mu gotować i nie próbować tego????? może zdradzisz jak Ty to robisz??

Trzymam kciuki dziewczyny:) Czasem zajrzyjcie na topik Niuni..........moge was pocieszyc, ze jestem zywym przykladem na to, ze mozna schudnac.Tez nie wierzylam w zadne diety cud,a probowalam ich naprawde wiele:)Masz racje aga, cwiczenia to bardzo wazna sprawa, ja sama chodze na stepperku codziennie okolo 30 min:) Aga----------> sorki za pytanie, ale czy masz juz dzieci?

nie a co?? ale wyglądam tak jakbym była już przynajmniej po jednej ciąży !!!! Niestety i muszę się tego tłuszczu pozbyć!!!

Zastanawiam sie tylko, czy tak latwo bedzie zrzucic kilogramy po ciazy, bo ja planuje dzidzie w tym roku:)A ty planujesz?

a tak na marginesie to polecam chodzenie na steperze! Naprawdę szybko widać efekty!!! Najlepiej oglądać coś przy okazji- wtedy się nie nudzi!!! :) uszę zgubić jakieś 7-10 kg i powinno być OK. Tylko muszę unikać wizyt u teściowej!!! Bo tam bez jedzonka i słodkości się nie obejdzie!!! To właśnie dlatego tak przytyłam- bo teściowej się nie odmawia !!! :)