Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAMA

Dieta sout beach kto ze mna piszcie i dzielcie sie wrazeniami!

Polecane posty

1.Jeśli masz chwilę słabości pomyśl o wszystkich komplementach jakie słyszałaś 2.Pamiętaj, że na SBD nie musisz być głodna! Możesz jeść ile chcesz, byle by przestrzegać zasad 3.Dbaj o odpowiednią ilość witamin i składników mineralnych w Twojej diecie. 4.W mięsie, poza witaminą C, znajdują się wszystkie substancje odżywcze, dobrze wykorzystywane przez organizm. 5.Jeśli masz chwilę słabości pomyśl o wszystkich komplementach jakie słyszałaś

już poćwiczyłam brzuszek! Mam jeszcze godzinkę do MjM i STEPERKA a od jutra trzeba się poważnie zabrać za siebie!!! A co jesz w szkole, bo ja w czasie wykładów jestem strasznie głodna?!

JA MIALAM DZIS DWA JAJKA MALO DZIS JAKOS JADLAM!

IDE ZROBIC SOBIE KAWY BOLI MNIE GLOWA!!OCZYWISCIE BEZ MLEKA BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Gość REKLAMKA
__________________________________________________________ ❤️TUTAJ ZNAJDZIESZ WSZELKIE MOZLIWE INFORMACJE: SOUTH BEACH DIET INFO - JESLI POTRZEBUJESZ❤️: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1333248&id_f=12 *❤️krotkie artykuly, linki do ciekawych stron, motywujace fotki(wpis z 8 stycznia), jadlospis, przepisy, index gliekemiczny (str.2),restauracje - co jesc, yo-yo,slodzik,zestawy cwiczen na poszczegolne partie ciala :classic_cool: *😘Dopisujcie, co uznacie za wazne aby potem tego nie szukac !😘 __________________________________________________________

super REKLAMKA co ktoś sięmartwi o topik dziecinada przeciesz jesteśmy w wolnym kraju.

DZIS MIJ DRUGI DZIEN WAZYLAM 64,5 A DZIS WAZE 63 TA DIETA JEST SUPER. A NAJLEPSZE JEST TO ZE NIE GLODUJE!!!

Gość plagiat
MAMA- kopia to ty jestes, wklejasz sobie rzeczy z cudzego topika!

uff 1 dzień za mną! Na raziejest OK! i prawie nie mam ochoty na słodkie! Wypiłam dziś tyle wody, że co chwilę biegam siusiu... :)

Czesc a.g.a ja też ciągle biegam siku ale jest ok. ciał do jutra. PANI PLAGIAT MIANOWICIE CO CUDZEGO NIEZAWŁADNI CAŁOM KAFETERIOM

cześć! Zmykasz już? Mnie mąż dopiero wpuścił ;) Jutro chyba zjem rybkę! PA! PA! :) dobrej nocki!

Co to nie ma nikogo?? Plażowiczka, gdzie jesteś?? No cóż... sama jestem :( Dziś mój drugi dzień, jeszcze nic nie jadłam- nie chce mi się iść do kuchni :). Dziś mogę trochę tu posiedzieć, bo mój mąż pracuje do 22-ej :)!

mama gdzie jestes?? właśnie robie sobie obiadek!! ale mam ochote na naleśniki!! Zaraz zwariuje!! :(

jestem, jestem! za miast naleśniczków- szparagówa! Ale się najadłam!!

a jakie orzeszki? Jutro jadę na zakupy, bo lodówka zaczyna świecić pustkami!! :) Mój mężuś powoli zaczyna akceptować moją dietkę! Ale się cieszę!! :) Jutro chyba stanę na wagę- może coś ruszyło? Ale sama nie wiem, bo czuję się taka najedzona po tej szparagówie!! A jutro idę do teściów, mam nadzieję, że teściowej nie będzie, bo będzie we mnie wpychać jedzonko. A tak pysznie gotuje...

a można jeść ryż? Bo chyba bym zjadła ;)

Gość Plazowiczka
W I fazie to nie mozna jesc ryzu, a skubie sobie orzeszki wloskie w dozwolonej ilosci;)

Muszę zrobić sobie listę zakupów na jutro!! Teraz uczę się na egzamin i też bym sobie coś poskubała!! :) Tylko nic nie mam takiego co by można było!! :(

mama gdzie sie podziewasz?? jak tam trzeci dzień?? :)

CZESC NARASCIE DORWALAM SIE DO KOMPUTERA BO MOJ BRAT SIE ODCZEPIL DZISISJ MAMA PRZYSNELA DO SZKOLY I OD 8 DO 15 BYLAM NA GLODZIE JAK PRZYSZLAM TO ZJADLAM OMLETA ALE KRECI MI SIE W GLOWIE

omleta? to można przecież tam jest mąka!! Mniam dobry omlecik a z czym??

oczywiscie bez maki ale ze szyneczka ja mam gazete i tam jest ta dieta na dwa tygodnia juz mam 3 kg mniej

Co zyskujesz? Na SBD ● podczas pierwszej fazy (w ciągu 2 tygodni) możesz schudnąć nawet 7 kg bez szkody dla zdrowia ● unikniesz efektu jo-jo ● szybko pozbędziesz się brzuszka ● skutecznie poskromisz apetyt ● zapomnisz o zachciankach na słodycze ● obniżysz poziom cholesterolu

Kurcze, ale u nas burza!! Muszę szybciutko sporządzić listę zakupów na jutro!! Ps. mam dalej ochotę na słodkie :(

Gość do mama
ty i twoja corunia chyba jestescie troszke opoznione w rozwoju, prawda? pytam z grzecznosci, nie chce byc zlosliwa...