Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka_grubaska

Od dziś od teraz zmieniam swoje życie!!!-Cel 15 kilo mniej!!!

Polecane posty

Gość Pancerna Elżbietka
ej Kobietki! gdzie wy jesteście jak Was nie ma ?:( bo sama to ja nie dam rady utrzymać naszego topiku na 1wszych miejscach!!!

Gość Agusia 25
Hej! Już jestem! Ostatnio nikt nie zaglądał to i ja przestałam bo głupio czytać swoje wpisy. Był u mnie Misiu i jakoś tak czasu nie miałam :D Mam nadzieję, że rozumiecie. Eluś - nie poszliśmy na ta imprezę. Źle bym się tam czuła. (przeczytałam, że studiujesz administrację :D Ja kończyłam szkołę policealną na administracji. Nie to samo ale mamy podobna branżę hehehehe) Brat mnie już wywala z kompa. Zajrzę później :D Pa!

Cześć Młodzieży;) No w końccu się ktoś zameldował:) jupi! Eluś----no z piękną to rzeczywiście dziwne, nie było jej wczoraj ani razu! Piwko z pewnością dostałaś od \"faceta mamy\":)?? Eluś moja Perła studiuje to co Ty:) Agusia----ja też wczoraj czytałam cały czas siebie:/ Uciekam prasować!

Gość Agusia 25
Hejka! Wczoraj cały wieczór nie mogłam otworzyć stronki z kafeterią. Wrrrr!!!! dlatego nic nie napisałam. Dzisiaj zapowiada się pracowity dzień. Mam w końcu to zaliczenie z alkacymetrii bo w zeszłym tygodniu przełożyli. Nie wiem jak mi pójdzie bo chociaż sie uczyłam to zdaje mi się, że nie umiem nic. Dobra, znikam! Bedę później! Miłego dnia życzę!

Gość Pancerna Elżbietka
Bondziorno:) Nie no, te pustki na forum są naprawde przerażające! U mnie nic ciekawego się nie dzieje, w ogóle to ta szara pochmurna pogoda rozleniwia mnie całkowicie i na nic nie mam chęci. Jolku co tam u Ciebie? planujesz dziś jakieś sprzątanko? a jak tam Twój mały zwierzyniec się miewa? Agusia- życzę powodzenia na tych zaliczeniach! Piękna- zaczynamy się martwić! Kacha- zawitasz dziś do Nas mam nadzieję :) Triskel- będzie lanie za tak długą nieobecność :) To tyle narazie ode mnie, weny mi brak, nikogo nie podrywam, nie flirtuje to i nudne te życie jakieś :) Miłego dnia :)

Gość piekna mniejmniejgrubaska
hej dziewczyny!!!! juz jestem, nie ma powodow do niepokoju - nie mam w domu internetu :( i bede tu zagladac tylko jak jestem w pracy,a to ze byl dlugi weekend to nie mialam zadnej pilnej roboty. stesknilam sie za wami. na razie musze tu popracowac, a jak znajde chwile to przeczytam wszystko co sie tu dzialo pod moja nieobcecnosc. milego dnia

Gość Agusia 25
Zaliczenie mi nie poszło. Innym osobom też. Zaliczyły 3 osoby na grupę. A ci co nie zaliczyli nie dostali ocen. To dobrze :D Mamy 2 tygodnie na zaliczenie całych laborek! Mało ale trzeba dać radę. Znikam bo lece na pocztę. ! Pa!

Gość Agusia 25
Znowu pusto!? W takim razie życzę wszystkim miłej nocki i kolorowych snów! Pa!

Dziendobry dziewczynki! mam strasznie duzo pracy moje kochane dlatego obecność na topciu zaniedbuje. Wybaczcie! Z tata juz oki - po operacji i od wczoraj w domu i seria zastrzykow na 40 dni - brrrr. Miłego dzionka zyczę pa

hej hej hej co to za pustki na forum??? bo bede krzyczec!!!!!co to ma byc??? za jakis czas zajrze i ma tu byc pelno wpisow. ja dziewczyny teraz pracuje nad przyspieszeniem przemiany materii - genialna sprawa - w ogole nie jestem glodna, moge jesc co chce praktycznie, tylko co do pory spozywania posilku sa ograniczenia, musi byc porzadne sniadanie, porzadny obiad i lekka kolacja i duzo sportu rano, o to wlasnie wg mojego rafala przyspiesza metabolizm...ciezko jest cwiczyc przed sniadaniem na pusty zoladek,ale daje rade!! piszcie co u was :) milego dnia

Hej! Ja jakoś wstaję codziennie z bólem głowy i czuję się fatalnie. Z jedzeniem staram się ograniczać, ale nie popadam w paranoje. Chciałabym do Sylwestra mieć już te 60 kg, a potem jeszcze 5 i byłabym cała happy. Umówiłam się dziś na podcięcie końcówek u fryzjera, wczoraj kupiłam sobie szmpon koloryzujący, kolor: brąz, bo nie mam zamiaru płacić co drugi miesiąc 130 zł za koloryzację w salonie, a głowę myję co 2 dni, więc kolor szybko się wypłukuje:/ Piszcie Kochane co tam u Was, bo u mnie po staremu: sprzątam, gotuje i korkuje. Zwierzaki mi dają w kość, ale jest wesoło:) Buziaki!

Piekna napisz cos wiecej o tej swojej metodzie przyspieszania metabolizmu! Podziel się! ja narazie tylko aerobik i ograniczanie jedzonka! Ale czy to skutki do sylwestra przyniesie?? Pozdrawiam:)

kacha-->napisze wiecej pozniej, bo teraz musze leciec, ale oczywiscie ze sie podziele :)

Gość Pancerna Elżbietka
Jestem :) zgłoszę się ponownie później, bo zaraz moje M jak milość :)

Gość Pancerna Elżbietka
Hej:) wczoraj po moim M odpłynełam z błogim śnie i wstałam dopiero dziś przed 7:) zaraz wybieram się na zajęcia, pogoda u mnie fatalna, deszczowo, szaro- najchętniej bym została w domu! A tak w ogóle, to gdzie reszta? cichosza jakaś zapanowała na naszym topiku! Brzuch mi boli, chyba ze strachu, choć aż tak bardzo nie mam się dziś czego bać na zajęciach , a może jednak powinnam?:) Ok zmykam! miłego dnia i odzywajcie się troszkę!:)

Gość Pancerna Elżbietka
Ojjj nieładnie, nieładnie! gdzie Wasze wpisy co? Głowa mi pęka, chyba mnie przewiało :/ pora zacząć nosić czapkę i całą resztę wyposażenia zimowego- nie cierpie tego :) Jak tu zajżę później to mają być Wasze wpisy! chociaż meldunki :)

Dzień dobry :) Ale pustki na naszym topiku - zaglądam tu czasem by odetchnąć od wycen i poczytać nie ma co! no ale nie moge kkrzyczeć na nikogo bo ostatnio sama jestem tu rzadkim gościem! piękna --- czekam !!!! bo musze swój złoty\" środek wybrać, bo do sylwestra czasu mało. Dziś znów aerobik, ale w poniedziałek wycisk nam dała - cała mokra byłam! Tak mi sie nie chce zabardzo iść ale mnie mobilizuje to, że już zapłacilam bardziej niż to, że coś zgubić moge tzn jakies kilogramik;) Nie widziałam wczoraj M-jak miłość, bo nauki na 20 we wtorki mamy, co tam ciekawego się wydażyło? Na powtórke dziś nie zdąże bo na 16 do lekarza - gin. Ktoś mi opowie troszeczkę? Jolku , Elu Wy napewno nie odpuściłyście serialu. Na weekend jedziemy z żuczkiem na dialogi narzeczeńskie do miejscowości o nazwie Krzydlina Mała - koło Wołowa i nie ma mowy o spaniu w jednym pokoju. ale numer - my już od 3 lat mieszkamy razem a na tym wyjeździe mamy sobie powiedzieć dobranoc i udać się do innych pokoi. ? dziwne to bedzie dla mnie uczuciei przeżycie. A z Truflem na weekend u nas zostaje żuczke brat - nasza psia opiekunka, bo niewiem co innego my byśmy zrobili. Musimy go wogóle oszukać i spakować sie po kryjomu i po kryjomu wyjść bo cały weekend będzie płakał- on tak potrafi:( Och zmykam już spowrotem do pracy - pa

hej! zagladam rzadko, bo mam duzo pracy i jakas depresja mnie dopada. kacha--> chodzi o to ze codziennie rano cwicze, pozniej jem sniadanie, pok 14-15 obiad i o 18 kolacje. moja dieta tak po krotce to duzo bialka i tluszczow a malo weglowodanow, zakazane produkty, to : makaron, pieczywo, ziemniaki, ryz, kasze, w minimalnych ilosciach cukier i sol. warzywa i owoce bez ograniczen.i dzieki cwiczeniom rano i wiezorem i regularnym posilkom niby ma sie metabolizm przyspieszyc - no zobaczymy. wracam do pracki. buziaki

Hej Babbeczki! U mnie zimno i deszczowo i ogólnie nieprzyjemnie jakoś. We wtorek umieściłam ogłoszenie w gazecie w sprawie pracy i ostatnio wydzwaniają do mnie mężczyźni z niemoralnymi propozycjami i tak mnie to stresuje, że za kazdym razem jak dzwoni telefon, to cała w nerwach jestem. Oprócz tego znalazły się też 2 oferty pracy i myślę, że to całkiem nieźle, skoro ogłoszenie jest w gazecie dopiero drugi dzień. Dziś miałam dzionek zabiegany, bo byłam właśnie na dwóch spotkaniach w sprawie pracy. Pierwsza propozycję odrzuciłam, bo skoro nie mam \"noża na gardle\", to nie zdecyduję się na pracę w jakiejś zimnej hali budowlanej sprzedając po 10 godzin dziennie panele.Facet proponujący tę pracy był typowym cwaniaczkiem, nawijał makaron na uszy i powiedział, że płacę ustalimy jak już trochę popracuję, bo on też niewiele zarabia itd. Ten gościu to jakiś ściemniacz jednym słowem. Natomiast zdecydowana jestem na drugą pracę i oni mnie chcą, a ja postanowiłam dać im odpowiedź pojutrze. Mam się zastanowić ile chcę za godzinę pracy. Ta praca jest w niemeickiej firmie budowlanej. Właścicielami są Niemcy, z którymi miałam okazję dziś rozmawiać. Dali mi jakieś pismo urzędowe do tłumaczenia, bo na tym też będzie polegać moja praca. Oni mają firme w Goerlitz i Bautzen, więc niedaleko mojego miasta. Ja byłabym jedyną osobą w biurze. Praca jest tylko raz w tygodniu 8 godzin. Będę odbierać telefony, chodzić do banku i takie tam. Biorąc pod uwagę, że chodząc tylko raz w tygodniu do pracy, czyli 4 razy w miesiącu, mogę zarobić ok 700 zł, to się zgodzę, bo od śr do pt. zawalona jestem korkami, a pon i wt mam wolne, a dzień pracy mogę sobie wybrać. No ale się rozpisałam:) Cieszę się na tę pracę i mam nadzieję, że podołam jakoś tym obowiązkom:/ Co do dietki, to jem mało, a po 18stej praktycznie nic. Perła powiedziała mi wczoraj, że osiągnęłam perfekcyjne kształty, ale ja jakoś zmian nie zauważyła, a on ma tendencje do przesadzania. Idę teraz do piwnicy po ziemię, bo muszę przesadzić kaktusy. Kasieńko----ucałuj Trufla ode mnie. A propos tego wyjazdu, to może to być ciekawe doświadczenie tak spać osobno:) Specjalnie dla Ciebie streszczenie MjM:) Między Martą i Norbertem ciągle dochodzi do niemiłych spięć. W pracy pani sędzia spotyka Rafała. Mężczyzna mówi, że niedługo przyjedzie do Polski jego syn Maciek. Prosi Martę, by poznała Maćka z Łukaszem. Paweł, po wyprowadzce z mieszkania pana Dziduszki, zatrzymuje się u brata. Simona odwiedza Barbarę i Lucjana. Zarzuca Mostowiakom, że źle wychowali Małgosię. Dochodzi do ostrej kłótni. Simona nie jest jednak załamana. Czuje, że syn ma jeszcze szansę na szczęście i prawdziwą miłość – u boku Elki. Dlatego, gdy wieczorem Małgosia wpada na chwilę do domu i prosi Stefana, by na jakiś czas od siebie odpoczęli, Simona zabrania mu wybiec za żoną: nie pozwoli, by dłużej się upokarzał! Streszczenie wzięłam ze strony, bo dziś nie jestem zbyt twórcza:):) piękna----nie pracuj tyle Kochana:) Trzymam kciuki za Twoją dietkę i ćwiczonka:) Przesyłam buziaczki i troszkę słoneczka na rozweselenie:) Eluśka----jak na zajęciach, na darmo się stresowałaś?? Ja już noszę czapkę i rękawiczki i szalik też, bo strasznie zimno się zrobiło. No dobra, zmykam po tą ziemię do piwnicy. Miłego wieczorka Kochane!

Skręca mnie z głodu, a tu na monitorze reklama pizzy hut mi lata:/

Gość Pancerna Elżbietka
Dobry wieczór :) ahh jak miło widzieć wpisy na topiku :) Kacha- te dialogi małżeńskie to może być zabawna sprawa:) jak tam po dzisiejszym aerobiku? ja w piatem zaczynam swoje latino dance :) zapisało się aż 14 osób w tym nawet 1 chłopak, więc może być zabawnie:) mam tylko nadzieję, że będą tam jakieś normalne dziewczyny a nie laleczki szczuplutkie. Piękna- Ty to jesteś zawzięta :) a powiedz mi ile czasu poświecasz na te poranne ćwiczenie? to może i ja bym się skusiła :) 10 min wystarczy? bo jak znam siebie to na więcej czasu nie znajde taki śpioch teraz ze mnie się zrobił :) Jolku- a co napisałaś w tym swoim ogłoszeniu? ja też tak się zastanawiałam nad pracą wieczorem lub w weekendy, bo w sumie mam sporo czasu po zajęciach i nawet te 200-300zł/mies dobrze by było zarobić! z tym że ogłoszenia w prasie nie są zabardzo dla mnie, bo albo roznoszenie ulotek albo inne podobne, a jakbym sama coś napisała to moze lepiej by poszło? A z tą Twoją pracą to brzmi naprawde obiecująco! napewno dasz radę :) Na zajęciach nie było stresująco, ale się wkurzyłam bo nie zaliczyłam wejściówki a miałam orawie wszystko napisane! ta głupia baba stawia raz plus raz minus i wcale nie czyta tego co jest napisane! a że ma prawie 60 lat to i kłocić się nie wypada o 1 pkt :) ja jutro też biorę czapke i rękawiczki, bo chora być nie chcę ;) Dziś dzwoniła moja siostra z Niemiec i powiedziała że 19 grudnia już przyjedzie na święta i straaaasznie się z tego cieszę :) opowiedała mi jak się raz wystroiła bo akurat miała dzień wolny od pracy i poszła w sukience i butach na obcasie na uczelnie :) po drodze miała schody i się wywaliła na nich :D ponoc kolana ma całe poobijane i jakby tego mało było to jakiś koleś to wszystko widział, podszedł i się zapytał czy wszystko ok- ona że tak, nic się nie stało itp, wstała zrobiła pare kroków i znow łubudu na schodach :D hehe tak się usmiałam z tej jej opowieści że ho ho:) Dobra, kończę bo jutro na 8 i trzeba się wyspać :) Dobranoc Babeczki:)

Witajcie,czytam sobie wasz topik od jakiegos czasu i postanowilam w końcu wziąść się za siebie,zaczynam juz od dzisiaj dietę 500 kcal,połączona z cwiczeniami aerobowymi :) Mam 176cm wzrostu i wazę 65kg,chcę wazyć 55 k. Zawsze bylam szczupla,niektorzy twierdzili nawet ze chuda,do momentu kiedy mialam wypdek samochodowy. Nic mi sie nie stalo na szczęście ale wpadlam w depresję i zaczelam sie obżerac,efekty niestety sa dosyc widoczne :( Bardzo pragnę mieć taka wagę jak przed wypadkiem czyli 55 kg. Moim problemem jest brak silnej woli,wiec postanowilam wpascv tutaj i napisac od czasu do czasu jak mi idzie,wytrwam przynajmniej dlatego zeby potem pzed wami wszystkimi nie bylo mi glupio ;D Pozdrawiam wszystkie przyszle chudzinki :)

Gość piekna mniejmniejrubaska
wyszlam rano z domu i stojac na przystanku poczulam jak mi zaczely platki sniegu spadac na twarz :) pierwszy snieg :) co prawda trwalo to 5 minut,ale mile uczucie, bo ja uwielbiam snieg :) dzien zapowiada sie niezle :) Elus--> ja cwicze roznie, czasem 10 minut a nieraz dluzej - nawet 40 minut.10 minut mysle ze w zupelnosci wystarczy :) Jolku--> no wlasnie co ty napisalas w tym ogloszeniu? bo ja szukam pracy i znalezc nie moge. milego dnia kobitki :)

Cześć Kobitki:) Z tym ogłoszeniem to było tak....do mnie na korepetycje przychodzi szef gazety wojewódzkiej i poprosiłam go, ażeby zamieścił ogłoszenie, że poszukuję pracy. On powiedział, że się tym zajmie i za parę dni ukaże się moje ogloszenie w rubryce \"Szukam pracy\". O tym, że ogłoszenie się pojawiło w gazecie do wiedziałam się, gdy zaczęli dzwonić do mnie zboczeńcy jacyś z niemoralnym propozycjami, itd. W końcu wieczorem zadzwonił facet i pyta mnie jako kto chciałabym pracować, a ja mu na to, że mogę pracować wszędzie, ale żadnych niemorlanych propozycji nie przyjmuję. Facet mi na to, że go rozbawiłam do łez, więc wytłumaczyłam mu, że dzwonią do mnie jakieś typki z tego typu propozycjami i że jestem już przewrażliwiona, więc wolę uprzedzić. Ten facet mówi, że nie dziwi się, że dostaję takie telefony, bo ogłoszenie jest tak dziwnie sformułowane, a ja mu na to, że ja nawet nie wiem jak ono brzmi i ten oto Pan przeczytał mi przez telefon jaka jest treść. Wczoraj sama kupiłam gazetę i tez przeczytałam. Ogłoszenie zaczyna się od: \" Atrakcyjna, młoda...\" więc pewnie dlatego jacyś goście wydzwaniali. No to ogłoszenie w całości brzmi: \" Atrakcyjna, młoda, wyższe wykształcenie, język niemiecki biegle w mowie i piśmie, prawo jazdy kat.B, komputer\" i to wszystko, nic nadzywczajnego, ale wolałabym żeby nie było na początku: atrakcyjna i młoda, bo to różnie się kojarzy. Dziś mam korki z Panem, który to napisał, więc go opieprze:) Eluśka-----ale Ty to nocny marek jesteś:) Moja Mama też niedługo przyjedzie na świeta i już się cieszę:) A w jakim mieście mieszka Twoja siostra?:) babeczkaaaaaaaa-----witaj i śmiało się przyłączaj:) piękna----ja wczoraj o 23ciej, jak byłam z pieskami na dworze, to zobaczyłam pierwszy śnieg i zadzwoniłam do Perły do pracy, aby mu o tym powiedzieć. Ja też lubię zimę, bo kojarzy mi się z początkami mojego związku z Perłą:) Podziwiam Cię za te ćwiczenia- dzielna jesteś kobitka:)Brawo!!! Kasiu-----no gdzie jesteś??? Karinka----a Ty już o nas zupełnie zapomniałaś??:) Triskell i zaulenka----co z Wami???:/ Za pół godziny znowu mam korki, natyrałam sie dzisiaj niemiłosiernie i po całym tym sprzątaniu ledwo żyję, a przede mną 5 godzin korepetycji, nie wiem jak ja z tego wyjdę cało. aha, wczoraj o godzinie 22giej strasznie zgłodniałam, a w lodówce miałam lasagne i byłam o krok od wstawienia jej do piekarnika, ale nie dałam się, wow!! Dobra to lecę:) Do później i piszcie piszcie kochaniutkie:)

Gość Pancerna Elżbietka
Witam i o zdróweczko pytam :) wróciłam niedawno ze szkoly i idę coś wszamać bo jeszcze dziś nic nie jadłam! odezwę się poźniej :)

Gość Pancerna Elżbietka
Zrobiłam sobie dośćmpokaźną porcję spagetti :P ale co tam, w końcu głodna jestem :) U mnie dziś śnieg padał pół dnia! jak wstałam o 6:30 i spojżałam przez okno to musiałam pare razy przetrzeć oczy żeby uwierzyć! ja się wcale z tego śniegu nie cieszę! jest ładny, przyjemny, ale tylko wtedy gdy jest czysty a nie jak się z tego robi jedna wielka chlapota! zdecydowanie wolę wiosne :)

Gość Pancerna Elżbietka
ooooooooooo :) znowu ja rozpoczynam stronkę?!dopiero zauważyłam :)